Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Jolie/Pitt/Voight[v=]
Pagina 4 din 24
Pagina 4 din 24 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24
Jolie/Pitt/Voight[v=]
Rezumarea primului mesaj :
ANGELINA JOLIE-
10]Fara durere nu ar fi suferinta, fara suferinta nu am invata niciodata din greselile noastre. Mai exact, durerea si suferinta sunt cheia pentru toate usile din viata noastra.
9]Oriunde m-as afla, ma surprind uitandu-ma pe fereastra si dorindu-mi sa fiu in alta parte.
8]In dragoste nu trebuie sa gasesti persoana perfecta, ci sa inveti sa vezi perfectiunea la o persoana imperfecta.
7]Cand fetitele de varsta mea vroiau sa devina balerine, eu vroiam sa devin vampir.
6]Cand gandesc logic si nu imi urmez instinctele incep sa am probleme.
5]Ma gandesc la moarte mai mult decat alti oameni. Poate pentru ca iubesc viata mai mult decat ei.
4]Nu-mi place sa fiu atinsa. Niciodata. Oamenii imi spun ca imi tin respiratia atunci cand ma imbratiseaza. Inca fac asta.
3]Am nevoie de mai mult sex, ok? Inainte sa mor as vrea sa gust cate un pic din fiecare om din lumea asta.
2]Nu ma vad frumoasa pentru ca am o multime de defecte. Oamenii au niste pareri foarte ciudate. Imi spun ca sunt slabanoaga, de parca ar trebui sa fiu fericita pentru asta
1]Intr-o zi in Africa am stat in jurul oamenilor saraci iar la sfarsitul zilei am tras concluzia ca a fost distractiv si m-am simtit bine.
=====
WILLIAM PITT-
Necesitatea este scuza pentru fiecare încălcare a libertăţii umane. Este argumentul tiranului şi crezul sclavului.
=====
Brad
Jon
Maddox
ANGELINA JOLIE-
10]Fara durere nu ar fi suferinta, fara suferinta nu am invata niciodata din greselile noastre. Mai exact, durerea si suferinta sunt cheia pentru toate usile din viata noastra.
9]Oriunde m-as afla, ma surprind uitandu-ma pe fereastra si dorindu-mi sa fiu in alta parte.
8]In dragoste nu trebuie sa gasesti persoana perfecta, ci sa inveti sa vezi perfectiunea la o persoana imperfecta.
7]Cand fetitele de varsta mea vroiau sa devina balerine, eu vroiam sa devin vampir.
6]Cand gandesc logic si nu imi urmez instinctele incep sa am probleme.
5]Ma gandesc la moarte mai mult decat alti oameni. Poate pentru ca iubesc viata mai mult decat ei.
4]Nu-mi place sa fiu atinsa. Niciodata. Oamenii imi spun ca imi tin respiratia atunci cand ma imbratiseaza. Inca fac asta.
3]Am nevoie de mai mult sex, ok? Inainte sa mor as vrea sa gust cate un pic din fiecare om din lumea asta.
2]Nu ma vad frumoasa pentru ca am o multime de defecte. Oamenii au niste pareri foarte ciudate. Imi spun ca sunt slabanoaga, de parca ar trebui sa fiu fericita pentru asta
1]Intr-o zi in Africa am stat in jurul oamenilor saraci iar la sfarsitul zilei am tras concluzia ca a fost distractiv si m-am simtit bine.
=====
WILLIAM PITT-
Necesitatea este scuza pentru fiecare încălcare a libertăţii umane. Este argumentul tiranului şi crezul sclavului.
=====
Brad
Jon
Maddox
Ultima editare efectuata de catre Admin in 07.11.15 11:40, editata de 149 ori
Re: Jolie/Pitt/Voight[v=]
Brad Pitt, prins in pat cu nevasta lui Mike Tyson
Actorul Brad Pitt a fost prins in flagrant delict cu fosta nevasta a lui Mike Tyson si, culmea, a supravietuit reglarii de conturi cu pugilistul. Fostul pugilist Mike Tyson s-a pus pe dezvaluiri-soc. De curand, sportivul a dezvaluit ca,…
http://www.enational.ro/cocktail/brad-pitt-prins-in-pat-cu-nevasta-lui-mike-tyson-215857.html/
Actorul Brad Pitt a fost prins in flagrant delict cu fosta nevasta a lui Mike Tyson si, culmea, a supravietuit reglarii de conturi cu pugilistul. Fostul pugilist Mike Tyson s-a pus pe dezvaluiri-soc. De curand, sportivul a dezvaluit ca,…
http://www.enational.ro/cocktail/brad-pitt-prins-in-pat-cu-nevasta-lui-mike-tyson-215857.html/
Angelina Jolie a refuzat un rol celebru: Aș fi vrut, mai degrabă, să fiu James Bond
Brad Pitt militează pentru legalizarea căsătoriilor gay cu donaţii substanţiale
19:19Actorul a donat unei asociaţii care sprijină legalizarea căsătoriilor gay suma de 100.000 de dolari. Brad Pit a solicitat americanilor să sprijine şi ei financiar Campania Drepturilor Omului. Articol complet
Brad Pitt şi Angelina Jolie le-au făcut vecinilor lor din Marea Britanie o surpriză
Angelina Jolie, la Bagdad
Actriţa americană Angelina Jolie a discutat, la Bagdad, cu ministrul irakian al afacerilor externe despre condiţiile de trai ale refugiaţilor sirieni în această ţară, informează AFP, citată de Agerpres.
În dimineaţa zilei de sâmbătă, Angelina Jolie a discutat cu ministrul Hoshyar Zebari despre 'situaţia refugiaţilor sirieni din Irak şi despre ceea ce face guvernul irakian pentru a le asigura acestora o viaţă decentă', se spune în comunicatul publicat sâmbătă pe site-ul de internet al Ministerului de Externe al Irakului.
Potrivit aceleiaşi surse, Zebari i-a prezentat actriţei acţiunile pe care guvernul irakian le-a întrep
Citeste articolul
Actriţa americană Angelina Jolie a discutat, la Bagdad, cu ministrul irakian al afacerilor externe despre condiţiile de trai ale refugiaţilor sirieni în această ţară, informează AFP, citată de Agerpres.
În dimineaţa zilei de sâmbătă, Angelina Jolie a discutat cu ministrul Hoshyar Zebari despre 'situaţia refugiaţilor sirieni din Irak şi despre ceea ce face guvernul irakian pentru a le asigura acestora o viaţă decentă', se spune în comunicatul publicat sâmbătă pe site-ul de internet al Ministerului de Externe al Irakului.
Potrivit aceleiaşi surse, Zebari i-a prezentat actriţei acţiunile pe care guvernul irakian le-a întrep
Citeste articolul
Brad Pitt: “Nu mă simt în siguranță decât dacă am o armă în casă”. Află ce l-a făcut pe actor să declare asta
Acum 1 orăTocmai pentru că el și iubita lui Angelina Jolie par să aibă tot timpul o atitudine pacifistă, Brad Pitt a șocat cu declarația sa. Articol complet
Acum 1 orăTocmai pentru că el și iubita lui Angelina Jolie par să aibă tot timpul o atitudine pacifistă, Brad Pitt a șocat cu declarația sa. Articol complet
Brad Pitt ar putea deveni licenţiat în jurnalism
Actorul american Brad Pitt, care a abandonat studiile de jurnalism cu câteva săptămâni înaintea terminării cursurilor, şi-ar putea primi diploma la 48 de ani. Actorul nu şi-a continuat studiile la Universitatea Missouri, de unde a plecat înainte de diplomă ca să-şi încerce norocul la Hollywood.
Actorul american Brad Pitt, care a abandonat studiile de jurnalism cu câteva săptămâni înaintea terminării cursurilor, şi-ar putea primi diploma la 48 de ani. Actorul nu şi-a continuat studiile la Universitatea Missouri, de unde a plecat înainte de diplomă ca să-şi încerce norocul la Hollywood.
Brad Pitt, în rol de cowboy!
Brad Pitt nu seamănă deloc cu bărbatul sexy pe care îl ştiam noi. Cu părul lung şi drept, cu barbă [...]
Brad Pitt nu seamănă deloc cu bărbatul sexy pe care îl ştiam noi. Cu părul lung şi drept, cu barbă [...]
Angelina Jolie, dispusă să joace rolul principal în adaptarea unui controversat...
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/#ixzz22HVYHcjX
Brad Pitt a primit titlul de cel mai bun tată din SUA
Mai mult: Ziarul Libertatea - Stiri online pe gustul tau | Libertatea.ro
Angelina Jolie ar putea regiza un film după controversatul roman „Fifty Shades of Grey“
Angelina Jolie si-a lansat propria colectie de bijuterii create de ea (FOTO)
Bijuteriile Angelinei Jolie, expuse pe Coasta de Azur
Linia de bijuterii care ii poarta numele frumoasei actriteAngelina Jolie poate fi admirata acum si de marele public. Realizata in…
Cititi mai mult: http://www.enational.ro/#ixzz1wHb2wCYw
enational.ro
Brad Pitt umbla cu bautura dupa el
Actorul in varsta de 48 de ani a preferat sa apara la Cannes intr-o postura ce aminteste de rolul care…
Cititi mai mult: http://www.enational.ro/#ixzz1vmq9iUyf
enational.ro
Brad Pitt nu se desparte de paharul cu alcool
Brad Pitt a ieşit din hotelul său de la Cannes cu un pahar de alcool în mână.
Citeste tot articolul »
Brad Pitt a ieşit din hotelul său de la Cannes cu un pahar de alcool în mână.
Citeste tot articolul »
Angelina Jolie nu suporta inelul de logodna ales de Brad Pitt!
Cititi mai mult: http://www.enational.ro/#ixzz1uvUQyBgA
enational.ro
Pagina 4 din 24 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 14 ... 24
Pagina 4 din 24
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum