Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Spears[v=]
Pagina 2 din 14
Pagina 2 din 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Spears[v=]
Rezumarea primului mesaj :
BRITNEY SPEARS-
Nu mi-am dorit niciodată să ajung în Japonia. Nu-mi place să mănânc peşte şi am auzit că ăsta este un lucru foarte popular acolo, în Africa!
=====
JAMIE LYNN
BRITNEY SPEARS-
Nu mi-am dorit niciodată să ajung în Japonia. Nu-mi place să mănânc peşte şi am auzit că ăsta este un lucru foarte popular acolo, în Africa!
=====
JAMIE LYNN
Ultima editare efectuata de catre Admin in 28.06.15 8:43, editata de 53 ori
Re: Spears[v=]
Britney Spears, sexy in Glamour (FOTO)
Britney Spears va implini curand 30 de ani, dar continua sa arate ca o adolescenta, scriu tabloidele britanice.
Britney Spears va implini curand 30 de ani, dar continua sa arate ca o adolescenta, scriu tabloidele britanice.
Britney Spears se marita pentru a treia oara
Oare cifra 3 ii va aduce noroc? Dupa doua mariaje esuate, Britney Spears se pregateste sa se marite din nou, de data aceasta cu prietenul si managerul ei, Jason Trawick, cei doi fiind logoditi in secret de ceva vreme. Detalii»
Oare cifra 3 ii va aduce noroc? Dupa doua mariaje esuate, Britney Spears se pregateste sa se marite din nou, de data aceasta cu prietenul si managerul ei, Jason Trawick, cei doi fiind logoditi in secret de ceva vreme. Detalii»
Britney Spears a devenit personaj intr-un volum de benzi desenate
Cantareata americana Britney Spears este cea mai recenta celebritate care a ajuns pe lista vedetelor imortalizate intr-un volum de benzi desenate.
Cantareata americana Britney Spears este cea mai recenta celebritate care a ajuns pe lista vedetelor imortalizate intr-un volum de benzi desenate.
Britney Spears devine si ea personaj de benzi desenate
Dupa Lady GaGa si Justin Bieber, e randul lui Britney Spears sa devina personaj animat in seria de reviste de benzi desenate Fame.
Dupa Lady GaGa si Justin Bieber, e randul lui Britney Spears sa devina personaj animat in seria de reviste de benzi desenate Fame.
Britney Spears se menţine în formă datorită copiilor
Nu doar dietele drastice şi şedinţele epuizante la sală o ajută pe Britney Spears să se menţină î... citeşte mai mult
Nu doar dietele drastice şi şedinţele epuizante la sală o ajută pe Britney Spears să se menţină î... citeşte mai mult
Britney Spears, manipulată de tată şi iubit
Aflăm dintr-o " anumită parte a presei" de pe celălalt mal al Atlanticului că paparazzi... citeşte mai mult
Aflăm dintr-o " anumită parte a presei" de pe celălalt mal al Atlanticului că paparazzi... citeşte mai mult
Britney Spears, acuzata de hartuire sexuala
Britney Spears face din nou nebunii! Ea a fost acuzata de hartuire sexuala de catre fostul ei bodyguard, care si-a dat demisia recent dupa ce artista s-a afisat goala in fata lui de mai multe ori. Detalii»
Britney Spears face din nou nebunii! Ea a fost acuzata de hartuire sexuala de catre fostul ei bodyguard, care si-a dat demisia recent dupa ce artista s-a afisat goala in fata lui de mai multe ori. Detalii»
Britney Spears, personaj manga cu iz erotic
Britney Spears a stîrnit adevărate controverse cu apariţia sa din cadrul unei reviste japoneze. P... citeşte mai mult
Britney Spears a stîrnit adevărate controverse cu apariţia sa din cadrul unei reviste japoneze. P... citeşte mai mult
Britney Spears, obsedată de sandalele platformă
Ori nu mai are încălţări curate (şi nemirositoare, ţinînd cont la cît de “des” se spa... citeşte mai mult
Ori nu mai are încălţări curate (şi nemirositoare, ţinînd cont la cît de “des” se spa... citeşte mai mult
Pagina 2 din 14 • 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Pagina 2 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum