Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Enache/Marciuc[v=]
Pagina 4 din 6
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Enache/Marciuc[v=]
Rezumarea primului mesaj :
Iuliana
Adrian
Amalia
Stela
Teodora
Daniel
Diana
Iuliana
Adrian
Amalia
Stela
Teodora
Daniel
Diana
Ultima editare efectuata de catre Admin in 20.02.15 16:30, editata de 54 ori
Re: Enache/Marciuc[v=]
Iuliana Marciuc, acuzata ca s-a imprietenit cu Corina ca sa i-l ia pe Enache
Credeau ca apele se vor linisti pentru ei, odata cu divortul lui Enache de sotia lui si cu uniunea lor in fata lui Dumnezeu.
Credeau ca apele se vor linisti pentru ei, odata cu divortul lui Enache de sotia lui si cu uniunea lor in fata lui Dumnezeu.
Adrian Enache şi Iuliana Marciuc s-au cununat în secret la B
Adrian Enache şi Iuliana Marciuc s-au cununat în secret la Balcic!
Într-un cadru restrâns şi intim, cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, într-un moment în care toată lumea spunea că Adrian Enache s-a întors la fosta nevastă. Cei doi îndrăgostiţi s-au cununat religios, preotul dându-le
Într-un cadru restrâns şi intim, cei doi şi-au unit destinele în faţa lui Dumnezeu, într-un moment în care toată lumea spunea că Adrian Enache s-a întors la fosta nevastă. Cei doi îndrăgostiţi s-au cununat religios, preotul dându-le
Amalia Enache, prezentatoare TV: La 17 ani m-am îndrăgostit
Amalia Enache, prezentatoare TV: „La 17 ani m-am îndrăgostit prima oară nebuneşte“
Iuliana Marciuc a fost “educată pentru şampanie şi pişcoturi
Iuliana Marciuc a fost “educată pentru şampanie şi pişcoturi”
În timp ce bucătarul Petrişor prăjea gogoşele la emisiunea “Meniu de vedetă” (Euforia TV), protag... citeşte mai mult
În timp ce bucătarul Petrişor prăjea gogoşele la emisiunea “Meniu de vedetă” (Euforia TV), protag... citeşte mai mult
Astăzi e ziua ta...Adrian Enache!
Astăzi e ziua ta...Adrian Enache!
Adrian Enache împlineşte astăzi 44 de ani. Îi urăm "La mulţi ani!". S-a născut cu două pasiuni: muzica şi fotbalul. A făcut fotbal şi în paralel cânta muzică rock. A terminat Şcoala Populară de Artă la Bucureşti cu regretata Mihaela Runceanu şi reputatul [...]
Adrian Enache împlineşte astăzi 44 de ani. Îi urăm "La mulţi ani!". S-a născut cu două pasiuni: muzica şi fotbalul. A făcut fotbal şi în paralel cânta muzică rock. A terminat Şcoala Populară de Artă la Bucureşti cu regretata Mihaela Runceanu şi reputatul [...]
"Eu sunt artist, nu curat cartofi!"
"Eu sunt artist, nu curat cartofi!"
Adrian Enache s-a declarat invins, autoproclamandu-se artistul neinteles al showbizului romanesc. "Eu sunt un tampit, un idealist, un perfectionist!", a rabufnit cantaretul. Episodul a avut loc ieri dupa-amiaza, iar interlocutoarea lui, care abia a reusit sa scoata cateva cuvinte, a fost Eva,
Adrian Enache s-a declarat invins, autoproclamandu-se artistul neinteles al showbizului romanesc. "Eu sunt un tampit, un idealist, un perfectionist!", a rabufnit cantaretul. Episodul a avut loc ieri dupa-amiaza, iar interlocutoarea lui, care abia a reusit sa scoata cateva cuvinte, a fost Eva,
Adrian Enache, un expirat cu pretenţii de megastar
Adrian Enache, un expirat cu pretenţii de megastarToată viaţa lui a fost un greieraş care a alergat după femei. Din punct de vedere muzical, a expirat de mult timp, emisiunea TV (anunţată cu mare t... citeşte mai mult
Adrian Enache cere 3.000 de euro pentru aparitiile televizat
Adrian Enache cere 3.000 de euro pentru aparitiile televizate (VIDEO)
Iuliana Marciuc reia Miezul Zilei fără Adrian Enache
Iuliana Marciuc reia „Miezul Zilei” fără Adrian Enache
Cu toate că, neoficial, se anunţase o posibilă colaborare în ograda TVR între realizatoarea Iuliana Marciuc
Cu toate că, neoficial, se anunţase o posibilă colaborare în ograda TVR între realizatoarea Iuliana Marciuc
Enache dă jos burta
Enache dă jos burta
De când a revenit în braţele Iulianei Marciuc, Adrian Enache ia mai în serios ca niciodată silueta şi pare că a...
De când a revenit în braţele Iulianei Marciuc, Adrian Enache ia mai în serios ca niciodată silueta şi pare că a...
Marciuc are interzis la Enache o săptămână
Marciuc are interzis la Enache o săptămână
Începând de săptămâna viitoare, moderatoarea va testa pe pielea sa, modul de viaţă al soţiilor de fotbalişti nevoite să stea departe de bărbaţii lor când aceştia se află în cantonament. Experimentul va avea loc săptămâna viitore când Adrian
Începând de săptămâna viitoare, moderatoarea va testa pe pielea sa, modul de viaţă al soţiilor de fotbalişti nevoite să stea departe de bărbaţii lor când aceştia se află în cantonament. Experimentul va avea loc săptămâna viitore când Adrian
Adrian Enache: Iuliana este un fel de Ioana d'Arc (VIDEO)
Adrian Enache: Iuliana este un fel de Ioana d'Arc (VIDEO)
Adrian Enache minte că va deveni imaginea Toyota în România
Adrian Enache minte că va deveni imaginea Toyota în România
Adrian Enache a făcut o gafă de proporţii la finalul săptămânii trecute, când, după ce s-a lăsat fotografiat la volanul unui autoturism de 75.000 de euro, a spus pe blogul personal că va deveni imaginea acestei maşini, un Toyota Land Cruiser, în România. Minciună!
Adrian Enache a făcut o gafă de proporţii la finalul săptămânii trecute, când, după ce s-a lăsat fotografiat la volanul unui autoturism de 75.000 de euro, a spus pe blogul personal că va deveni imaginea acestei maşini, un Toyota Land Cruiser, în România. Minciună!
Amalia Enache s-a bronzat în vacanţă
Amalia Enache s-a bronzat în vacanţă
"Am plecat din ţară pe o vreme destul de mocirloasă, imediat după Revelion, pe 1 ianuarie la prânz, să mă întâlnesc cu soarele. Şi l-am găsit din plin. Am fost în Tenerife, o insulă spaniolă vulcanică din Oceanul Atlantic. Aveam aşteptări de vreme
"Am plecat din ţară pe o vreme destul de mocirloasă, imediat după Revelion, pe 1 ianuarie la prânz, să mă întâlnesc cu soarele. Şi l-am găsit din plin. Am fost în Tenerife, o insulă spaniolă vulcanică din Oceanul Atlantic. Aveam aşteptări de vreme
Iuliana Marciuc: Am luptat sa schimb statutul de amanta in c
Iuliana Marciuc: Am luptat sa schimb statutul de amanta in cel de iubita (VIDEO)
Iuliana Marciuc vrea să rămână... iubită. Nu se dă măritată
Iuliana Marciuc vrea să rămână... iubită. Nu se dă măritată
Iuliana Marciuc: Vreau o viata noua, intr-o casa noua!
Iuliana Marciuc: Vreau o viata noua, intr-o casa noua!
Vedete sau oameni obisnuiti, toata lumea spera ca 2010 va un an mai bun decat 2009. Ziarul CANCAN a incercat sa afle ce asteptari au romanii de la anul care vine. Chiar daca nici in 2010 nu vom scapa de efectele crizei, cei mai multi nu se gandesc la aspectul financiar, ci mai degraba la impliniri
Vedete sau oameni obisnuiti, toata lumea spera ca 2010 va un an mai bun decat 2009. Ziarul CANCAN a incercat sa afle ce asteptari au romanii de la anul care vine. Chiar daca nici in 2010 nu vom scapa de efectele crizei, cei mai multi nu se gandesc la aspectul financiar, ci mai degraba la impliniri
Iuliana Marciuc isi lanseaza cartea la Sibiu si Brasov
Iuliana Marciuc isi lanseaza cartea la Sibiu si Brasov
Adrian Enache si Iuliana Marciuc - imagini din casa de 200.0
Adrian
Enache si Iuliana Marciuc - imagini din casa de 200.000 de euro (VIDEO)
Enache si Iuliana Marciuc - imagini din casa de 200.000 de euro (VIDEO)
Marciuc a intrat deja în rolul de nevastă
Marciuc a intrat deja în rolul de nevastă
Deşi nu vrea să discute cu presa despre măritişul ei cu fantele Enache, Iuliana Marciuc îşi ia deja în serios rolul de nevastă, încordîndu-se să-l ... citeşte mai mult
Deşi nu vrea să discute cu presa despre măritişul ei cu fantele Enache, Iuliana Marciuc îşi ia deja în serios rolul de nevastă, încordîndu-se să-l ... citeşte mai mult
Iuliana Mariuc şi Adrian Enache se mută împreună Iuliana Mar
Iuliana Mariuc şi Adrian Enache se mută împreună
Adrian Enache: Sunt ca un cal salbatic ce trebuie strunit
Adrian Enache: Sunt ca un cal salbatic ce trebuie strunit
Adrian Enache a uitat-o pe Iuliana Marciuc: Sunt curtat de o
Adrian Enache a uitat-o pe Iuliana Marciuc: Sunt curtat de o multime de femei! (10:28)
Pagina 4 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 4 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum