Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Botezatu[v=]
Pagina 5 din 8
Pagina 5 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Botezatu[v=]
Rezumarea primului mesaj :
Catalin
Catalin
Ultima editare efectuata de catre Admin in 23.04.15 12:01, editata de 36 ori
Cătălin Botezatu pregăteşte lansarea parfumului său!
Cătălin Botezatu pregăteşte lansarea parfumului său!
Peste două săptămâni se va lansa parfumul pentru femei "B Fatal". Doamnele care se respectă vor putea mirosi apa de parfum a designerului,fiind îmbrăcate cu hainele create de el. Anunţul a fost făcut la Antena 2, iar Bătezatu a ţinut să precizeze că are mari emoţii şi că
Peste două săptămâni se va lansa parfumul pentru femei "B Fatal". Doamnele care se respectă vor putea mirosi apa de parfum a designerului,fiind îmbrăcate cu hainele create de el. Anunţul a fost făcut la Antena 2, iar Bătezatu a ţinut să precizeze că are mari emoţii şi că
Bijuterii Kabala în colecţia Botezatu
Bijuterii „Kabala”în colecţia Botezatu
Cătălin Botezatu va aduce duminică seara, pentru prima dată în România, dar şi în Europa, bijuteriile „Kabala”, realizate de Thea Haimovitz, pe care le poartă şi celebra Madonna. Accesoriile, inscripţionate cu mesaje şi despre care se spune că generează energie pozitivă, vor fi purtate de manechinele ce vor defila pentru cea de-a doua colecţie Cătălin Botezatu, prezentată în cadrul „Bucharest Fashion Week”.
Thea Haimovitz este cea care l-a iniţiat pe Cătălin Botezatu în tainele Kabala, designerul adoptând recent această filosofie religoasă, la care au aderat şi Madonna, Britney Spears, Mick Jagger, Demi Moore, Ashto
Citeste articolul
Cătălin Botezatu va aduce duminică seara, pentru prima dată în România, dar şi în Europa, bijuteriile „Kabala”, realizate de Thea Haimovitz, pe care le poartă şi celebra Madonna. Accesoriile, inscripţionate cu mesaje şi despre care se spune că generează energie pozitivă, vor fi purtate de manechinele ce vor defila pentru cea de-a doua colecţie Cătălin Botezatu, prezentată în cadrul „Bucharest Fashion Week”.
Thea Haimovitz este cea care l-a iniţiat pe Cătălin Botezatu în tainele Kabala, designerul adoptând recent această filosofie religoasă, la care au aderat şi Madonna, Britney Spears, Mick Jagger, Demi Moore, Ashto
Citeste articolul
Catalin Botezatu: Bianca e doar o tura a unui pion vulnerabi
Catalin Botezatu: Bianca e doar o tura a unui pion vulnerabil (VIDEO)
Catalin Botezatu: Daca o vad pe Bianca o calc in picioare (V
Catalin Botezatu: Daca o vad pe Bianca o calc in picioare (VIDEO)
Catalin Botezatu: Cine crede ca dansul e usor, se inseala am
Catalin Botezatu: Cine crede ca dansul e usor, se inseala amarnic
Cătălin Botezatu şi-a dislocat umărul
Cătălin Botezatu şi-a dislocat umărul
Designerul şi-a dislocat umărul la una dintre prizele din coregrafia lui, vrând să evite să o lovească pe partenera sa, Liuba. Cătălin a ajuns în noaptea respectivă la spital pentru a i se administra tratamentele potrivite şi calmante. "Mă doare încă umărul, dar nu
Designerul şi-a dislocat umărul la una dintre prizele din coregrafia lui, vrând să evite să o lovească pe partenera sa, Liuba. Cătălin a ajuns în noaptea respectivă la spital pentru a i se administra tratamentele potrivite şi calmante. "Mă doare încă umărul, dar nu
Cătălin Botezatu: "Am avut cele mai frumoase femei din Român
Cătălin Botezatu: "Am avut cele mai frumoase femei din România, unele chiar măritate"
Invidiat pentru fizicul său, designerul recunoaşte că a avut parte de cele mai frumoase femei din România, indiferent dacă erau măritate sau nu. "În perioada 18-30 de ani, când am lucrat ca model, n-am scăpat nimic. Conteaza calitatea, nu doar cantitatea. Mă pot lăuda
Invidiat pentru fizicul său, designerul recunoaşte că a avut parte de cele mai frumoase femei din România, indiferent dacă erau măritate sau nu. "În perioada 18-30 de ani, când am lucrat ca model, n-am scăpat nimic. Conteaza calitatea, nu doar cantitatea. Mă pot lăuda
Botezatu: Mi-am pierdut virginitatea la 16 ani şi m-a ustur
Botezatu: "Mi-am pierdut virginitatea la 16 ani şi m-a usturat"
Catalin Botezatu si-a prezentat noua colectie la New York Fa
Catalin Botezatu si-a prezentat noua colectie la New York Fashion Week (VIDEO)
Botezatu vrea un parfum cu numele lui: Cred că va fi de dam
Botezatu vrea un parfum cu numele lui: "Cred că va fi de damă"
Designerul susţine că pentru început parfumul va fi de damă, iar după ce va găsi esenţa perfectă îl va promova ca atare. Pentru acest proiect Cătălin va colabora cu fabrica D&P. "Vreau să fac un parfum care îmi va purta numele. Cred că, îniţial, va fi de
Designerul susţine că pentru început parfumul va fi de damă, iar după ce va găsi esenţa perfectă îl va promova ca atare. Pentru acest proiect Cătălin va colabora cu fabrica D&P. "Vreau să fac un parfum care îmi va purta numele. Cred că, îniţial, va fi de
Cătălin Botezatu şi Mihaela Borcea, invitaţii speciali ai lu
Cătălin Botezatu şi Mihaela Borcea, invitaţii speciali ai lui Renato Balestra, la Rome Fashion Week
Mai întâi a avut ocazia să prezinte cele mai recente creaţii vestimentare la Kitzbuhel, în cadrul deschiderii Campionatului Mondial de Schi. Apoi a fost invitatul de marcă al Men's Fashion Week Europe, eveniment organizat în Plovdiv, Bulgaria, unde a impresionat audienţa
Mai întâi a avut ocazia să prezinte cele mai recente creaţii vestimentare la Kitzbuhel, în cadrul deschiderii Campionatului Mondial de Schi. Apoi a fost invitatul de marcă al Men's Fashion Week Europe, eveniment organizat în Plovdiv, Bulgaria, unde a impresionat audienţa
Cătălin Botezatu: După toată mocirla prin care am fost târâ
Cătălin Botezatu: “După toată mocirla prin care am fost târât, ma gandesc să mă mut din România”
Botezatu: Nu m-am DESPĂRŢIT de Bianca
Botezatu: „Nu m-am DESPĂRŢIT de Bianca”
În ciuda faptului că, la sfârşitul săptămânii trecute, Cătălin Botezatu...
În ciuda faptului că, la sfârşitul săptămânii trecute, Cătălin Botezatu...
Catalin Botezatu si Bianca, amor salbatic in padure (10:43)
Catalin Botezatu si Bianca, amor salbatic in padure (10:43)
Botezatu a devenit propriul său paparazzo
Botezatu a devenit propriul său paparazzoÎn vremuri demult apuse, Cătălin Botezatu era un exponent al rafinamentului şi eleganţei. Pe parcurs, a trecut de la rochii de seară la chiloţi cu ... citeşte mai mult
Catalin Botezatu: Monica Columbeanu este sotia unui miliarda
Catalin Botezatu: Monica Columbeanu este sotia unui miliardar si atat (VIDEO)
Botezatu a rămas fără subiecte
Botezatu a rămas fără subiecteDupă ce ne-a asasinat cu amănunte despre blonda şi dihorul pe care le deţine, momentan, Botezatu a ajuns în criză de subiecte, aşa că reia o temă m... citeşte mai mult
Cătălin Botezatu a slăbit aproape 9 kilograme cu ceaiul Zein
Cătălin Botezatu a slăbit aproape 9 kilograme cu ceaiul Zein
Designerul Cătălin Botezatu a reuşit să-şi rezolve problemele de sănătate cu ajutorul
Designerul Cătălin Botezatu a reuşit să-şi rezolve problemele de sănătate cu ajutorul
Catalin Botezatu vorbeste despre ultimele tendinte din moda
Catalin Botezatu vorbeste despre ultimele tendinte din moda (VIDEO)
Cătălin Botezatu aplaudat pe două continente
Cătălin Botezatu aplaudat pe două continente
Moda românească a înregistrat un nou succes pe podiumurile internaţionale. În
Moda românească a înregistrat un nou succes pe podiumurile internaţionale. În
Botezatu n-a vrut sa se insoare in direct si a plecat din em
Botezatu n-a vrut sa se insoare in direct si a plecat din emisiunea lui Capatos
Bote: Care dragoste?! Eu nici nu am o viata personala Consid
Bote: Care dragoste?! Eu nici nu am o viata personala
Considerat de multi numarul unu in tara noastra, designerul vesti-
mentar Catalin Botezatu vorbeste despre partea mai putin frumoasa a
meseriei pe care si-a ales-o.
Considerat de multi numarul unu in tara noastra, designerul vesti-