Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Botezatu[v=]
Pagina 4 din 8
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Botezatu[v=]
Rezumarea primului mesaj :
Catalin
Catalin
Ultima editare efectuata de catre Admin in 23.04.15 12:01, editata de 36 ori
Re: Botezatu[v=]
Cătălin Botezatu: "Acum 18 ani, am făcut o formă gravă de cancer. Dacă ar recidiva, mi-ar fi fatal”
Cătălin Botezatu şi-a lansat prima colecţie de bijuterii! Prima persoană din România cu o bijuterie din tantal
Cătălin Botezatu îşi tratează preinfarctul cu plante
Preinfarctul pe care Cătălin Botezatu l-a suferit în urmă cu aproximativ 10 zile l-a pus pe gându... citeşte mai mult
Preinfarctul pe care Cătălin Botezatu l-a suferit în urmă cu aproximativ 10 zile l-a pus pe gându... citeşte mai mult
Cătălin Botezatu: "La 14 ani am început să mă joc cu păpuşile! Era studentă la Medicină!"
Designerul român le-a ironizat pe domnişoarele cu care s-a confruntat şi, la rândul lui, a fost luat la ţintă. Una dintre blonde l-a abordat direct: "La ce vârstă ai început să te joci cu păpuşile?", completând "Ca să îmi dau seama de ce eşti atras de
Designerul român le-a ironizat pe domnişoarele cu care s-a confruntat şi, la rândul lui, a fost luat la ţintă. Una dintre blonde l-a abordat direct: "La ce vârstă ai început să te joci cu păpuşile?", completând "Ca să îmi dau seama de ce eşti atras de
Catalin Botezatu: Cat voi exista, multe femei vor balosi dupa mine
Este unul dintre cei mai cunoscuti designeri de la noi si s-a bucurat mereu de rasfatul presei. Episodul Bianca Dragusanu i-a crescut insa si mai mult popularitatea, peste noapte. Detalii»
Este unul dintre cei mai cunoscuti designeri de la noi si s-a bucurat mereu de rasfatul presei. Episodul Bianca Dragusanu i-a crescut insa si mai mult popularitatea, peste noapte. Detalii»
Catalin Botezatu, relatie pasionala cu o femeie maritata. La 19 ani
Este unul dintre cei mai doriti burlaci de la noi si si-a castigat faima de mare cuceritor, dupa ce a reusit sa zapaceasca mintile celor mai frumoase femei.
Este unul dintre cei mai doriti burlaci de la noi si si-a castigat faima de mare cuceritor, dupa ce a reusit sa zapaceasca mintile celor mai frumoase femei.
Cătălin Botezatu, jefuit la Mamaia! Designerul a rămas fără telefonul de 7.000 de euro
Cătălin Botezatu, la un pas de moarte: "Am avut ciroză şi am stat 24 de ore în comă"
Cătălin Botezatu a fugit de la filmările emisiunii "Burlacul
Cătălin Botezatu a fugit de la filmările emisiunii "Burlacul"
În ciuda faptului că este protagonistul show-ului de anvergură "Burlacul", care va începe luna viitoare la Antena 1, Bote nu a rezistat tentaţiei de a fi prezent joi la deschiderea Romanian Fashion Trends and Brands, eveniment organizat de el
În ciuda faptului că este protagonistul show-ului de anvergură "Burlacul", care va începe luna viitoare la Antena 1, Bote nu a rezistat tentaţiei de a fi prezent joi la deschiderea Romanian Fashion Trends and Brands, eveniment organizat de el
Botezatu face târg de prêt-à-porter în România
Botezatu face târg de prêt-à-porter în România
Creatorul de modă Cătălin Botezatu se pare că reuşeşte să îmbine moda cu televiziunea, el punând la cale un...
Creatorul de modă Cătălin Botezatu se pare că reuşeşte să îmbine moda cu televiziunea, el punând la cale un...
Cătălin Botezatu a lansat linia exclusivistă Mumm Lingerie
Cătălin Botezatu a lansat linia exclusivistă Mumm Lingerie
Catalin Botezatu a lansat parfumul B Fatale
Catalin Botezatu a lansat parfumul B Fatale
Premiera. Multasteptatul parfum creat de Catalin Botezatu a fost lansat ieri cu fast la Milano. Acesta este destinat femeilor elegante, fiind disponibil incepand de azi si in Romania, in magazinul virtual al designerului www.cbstore.eu si in magazinele D&P din toata tara. Parfumul B Fatale are
Premiera. Multasteptatul parfum creat de Catalin Botezatu a fost lansat ieri cu fast la Milano. Acesta este destinat femeilor elegante, fiind disponibil incepand de azi si in Romania, in magazinul virtual al designerului www.cbstore.eu si in magazinele D&P din toata tara. Parfumul B Fatale are
Botezatu: "Femeile sunt caracterizate prin prostie si superf
Botezatu: "Femeile sunt caracterizate prin prostie si superficialitate"
Designerul Catalin Botezatu nu este impresionat de noua generatie de femei, deoarece crede ca acestea sunt superficiale si nu sunt deloc inteligente. Detalii»
Designerul Catalin Botezatu nu este impresionat de noua generatie de femei, deoarece crede ca acestea sunt superficiale si nu sunt deloc inteligente. Detalii»
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 4 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum