Evreii din Romania - forum de istorie si actualitate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2
Scris de Admin 26.08.17 22:37

» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36

» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18

» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54

» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13

» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01

» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07

Caradja[v=]

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

In jos

Caradja[v=] - Pagina 3 Empty Caradja[v=]

Mesaj Scris de Admin 16.03.07 15:32

Rezumarea primului mesaj :

Caradja[v=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcS0dILuDecs8KemQRDJk9Gdg-YOC3GUpkrJ_5M0yELYLEnzlsgMg6qr0HIBrianna
Caradja[v=] - Pagina 3 FanariotiNicolae
Caradja[v=] - Pagina 3 09-01-1ECATERINA

Ultima editare efectuata de catre Admin in 17.08.15 22:23, editata de 21 ori
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Caradja[v=] - Pagina 3 Empty Printesa Brianna - o saptamina in cearsaf

Mesaj Scris de Admin 06.12.07 12:39

Printesa Brianna - o saptamina in cearsaf
Vedetutele noastre simt nevoia, din cind in cind, sa se dea in stamba. Le privesti la televizor si ai senzatia ca sint niste fiinte perfecte, ca-si calculeaza cu migala fiecare miscare, fiecare cuvint, fiecare gest. In realitate, lucrurile stau altfel. Uneori, fac lucruri pe care, mai tirziu, le regreta, sau pur si simplu le neaga, chiar si atunci cind sint prinsi cu mita in sac. Printesa Brianna Caradja ne-a marturisit ca una dintre nebuniile pe care le-a facut si care i-a afectat destul de mult statutul nobiliar, a fost sa mearga la Vama Veche in vacanta fara sa care haine dupa ea. "Era planuit sa stam 2 zile si am stat o saptamina acolo, in statiunea aceea rebela. Ne-am cazat la o gazda foarte de treaba, care mi-a imprumutat un cearsaf cu care m-am imbracat pe toata durata sederii mele ...

continuare
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Caradja[v=] - Pagina 3 Empty Prinţesa BRIANNA CARADJA are otită

Mesaj Scris de Admin 28.11.07 16:35

Se întâmplă şi la case mai mari şi necazul nu ţine cont de uşa la care bate! Deşi Brianna credea că a scăpat de bolile copilăriei, uite că lucrurile nu stau tocmai aşa. Prinţesa s-a molipsit cu o preacinstită otită pe care însă a descoperit-o mult mai târziu, când deja avea sânge în ureche şi durerile deveni- seră insuportabile.

„Nu ştiu cum de mi s-a întâmplat una ca asta. Eu credeam că otită fac doar copiii şi mă gândeam că am scăpat. Dacă până acum nu am păţit una ca asta, nici nu credeam că mi se va mai întâmpla o asemenea grozăvie. Mă durea urechea foarte tare şi iniţial am crezut că m-a prins curentul. Am stat şi am stat până când mi s-a inflamat foarte tare urechea şi nu s-a mai putut. A trebuit să merg la medic, care a constatat cu stupoare că am otită şi a fost foarte mirat cum de nu am observat nimic, pentru că aveam sânge în ureche. Cred că sunt nesimţită”, ne-a spus amuzată Brianna.

Stă cu dopuri în urechi
Pentru ca infecţia să se vindece mai repede, Brianna urmează un tratament puternic cu antibiotice şi, mai mult, nu iese din casă aproape deloc, iar atunci când o face îşi pune dopuri în urechi. „Sunt aşa haioasă cu dopurile în urechi, dar n-am ce face. Încerc să nu ies din casă şi să stau la căldură, dar atunci când sunt absolut nevoită să merg prin frig, îmi protejez urechile cât pot de bine”, spune prinţesa. Mare iubitoare de plimbări în aer liber, blonda cu sânge albastru regretă cel mai tare că nu poate ieşi în parc cu rolele şi că va trebui să aştepte primăvara, atunci când vremea se va mai încălzi şi otita se va vindeca. „Stau în casă, la căldură şi mă uit la televizor, citesc. Îmi pare aşa rău că am interzis la plimbările în Herăstrău şi mai ales că trebuie să-mi pun rolele în cui până la primăvară”, se plânge Brianna.

Prinţesa BRIANNA CARADJA are otită
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Caradja[v=] - Pagina 3 Empty Printesa Brianna Caradja: Vedetelor le e frica sa

Mesaj Scris de Admin 03.11.07 16:22

Printesa Brianna Caradja: Vedetelor le e frica sa-i sustina pe homosexuali
http://www.gardianul.ro/2007/11/03/monden-c6/printesa_brianna_caradja_vedetelor_le_e_frica_sa_i_sustina_pe_homosexuali_-s103918.html

Brianna Caradja sustine ca traim intr-o lume incuiata, in care persoanelor publice le e frica sa sara in apararea homosexualilor, ca nu cumva sa-si strice imaginea. Printesa a renuntat la emisiunea pe care urma sa o prezinte la Senso TV, pentru ca s-a speriat de designul studioului si pentru ca nu vrea sa fie marioneta nimanui, asa cum i-ar fi lasat de inteles conducerea postului. In legatura cu cea mai recenta isprava a Columbenilor, Brianna ne-a marturisit ca, in opinia ei, nu este o crima sa faci sex intr-un loc public.

Printesa Brianna Caradja este profund dezamagita de pozitia pe care o au vedetele de la noi fata de cei care au o alta orientare sexuala: „Imi pare foarte rau ca sunt singura persoana cunoscuta care le ia apararea homosexualilor. In lumea in care traim, oamenii sunt extrem de incuiati. Stiu sigur ca exista persoane publice care le-ar lua apararea acestor oameni, dar nu o fac de teama sa nu-si strice imaginea. In tara asta, majoritatea oamenilor au o mentalitate gresita in ceea ce-i priveste pe homosexuali si nu inteleg de ce. Cred ca ar trebui sa ne intereseze ceea ce fac oamenii in societate, si nu ce preferinte au in mater

ie de sex. Nu stiu de ce exista discriminarea asta fata de homosexuali, atat timp cat orientarea sexuala este problema fiecaruia. Nu e treaba noastra ce fac ceilalti in pat si cu cine!“, ne-a declarat Brianna.

Unda verde la sex in public
Intrebata ce parerea are despre sexul intr-un loc public, cu referire la cazul Columbenilor, Brianna ne-a marturisit ca este cu totul de acord cu acest lucru: „Nu am nimic impotriva sexului intr-un loc public. Este putin penibil sa fii prins, dar asta este, viata merge mai departe! Daca oamenii atunci au avut chef si au simtit nevoia sa se „iubeasca“, este treaba lor. A fost foarte urat ceea ce a facut chelnerul, care s-a grabit sa faca si el un ban usor si s-a bagat cu picioarele in viata intima a oamenilor“, a incheiat printesa.

Printesa nu accepta ordine de la nimeni
Brianna trebuia sa prezinte, in aceasta toamna, o emisiune pe Senso TV, proiect la care insa a renuntat, cand a vazut decorurile din studio si pentru ca nu vrea sa fie marioneta nimanui: „M-am dus sa vad studioul si m-am speriat! Este extrem de mic, iar pe fundal aranjamentele erau de groaza! Hai sa zicem ca decorul nu ar fi fost o problema, putea fi schimbat, dar spatiul era mult prea ingust pentru mine. Eu am nevoie de spatiu de miscare, am nevoie de mult loc in care sa ma desfasor, ceea ce ei nu-mi ofereau. Si, colac peste pupaza, voiau sa fiu si un fel de marioneta. Sa stau cuminte pe canapea si sa spun si sa fac ceea ce vor ei, ceea ce este imposibil. Eu sunt o fire nonconformista si energica, nu pot sa stau cuminte intr-un loc si sa astept indicatii“, ne-a mai marturisit Brianna.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Caradja[v=] - Pagina 3 Empty Brianna Caradja: Daca eram lesbiana, ma vedeati cu gagica d

Mesaj Scris de Admin 26.06.07 16:10

Brianna Caradja: Daca eram lesbiana, ma vedeati cu gagica de mana pe strada!.......

Printesa Brianna Caradja infirma cu tarie zvonurile potrivit carora ar fi lesbiana, dupa ce mai multe persoane au acuzat-o ca ar avea altfel..
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Caradja[v=] - Pagina 3 Empty Mult prea stresata de vizitele prin tribunale, Printesa Bria

Mesaj Scris de Admin 26.04.07 17:27

Mult prea stresata de vizitele prin tribunale, Printesa Brianna Caradjea face haz de necaz la televizor
Toata tara a fost invitata la parastasul sau, iar cei mai norocosi, respectiv prietenii apropiati, i..
Citeste toata stirea
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Caradja[v=] - Pagina 3 Empty Printesa Brianna si-a probat hainele de inmormantare si palt

Mesaj Scris de Admin 16.03.07 15:33

Printesa Brianna si-a probat hainele de inmormantare si paltonul de scanduri
Ultima trasnaie pe care a facut-o printesa Brianna Caradja este intr-adevar iesita din comun: si-a organizat propriul parastas, a stat in co..
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Caradja[v=] - Pagina 3 Empty Printesa Brianna si-a probat hainele de inmormånta

Printesa Brianna si-a probat hainele de inmormåntare si paltonul de scånduri

Ultima trasnaie pe care a facut-o printesa Brianna Caradja este intr-adevar iesita din comun: si-a organizat propriul parastas, a stat in co..
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Caradja[v=] - Pagina 3 Empty Caradja[v=]

Caradja[v=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcS0dILuDecs8KemQRDJk9Gdg-YOC3GUpkrJ_5M0yELYLEnzlsgMg6qr0HIBrianna
Caradja[v=] - Pagina 3 FanariotiNicolae
Caradja[v=] - Pagina 3 09-01-1ECATERINA

Ultima editare efectuata de catre Admin in 17.08.15 22:23, editata de 21 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Caradja[v=] - Pagina 3 Empty Re: Caradja[v=]

Mesaj Scris de Continut sponsorizat