Evreii din Romania - forum de istorie si actualitate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2
Scris de Admin 26.08.17 22:37

» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36

» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18

» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54

» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13

» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01

» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07

Groza[v=]

Pagina 6 din 8 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul

In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Groza[v=]

Mesaj Scris de Admin 24.02.06 15:19

Rezumarea primului mesaj :

Groza[v=] - Pagina 6 Th?&id=OIP.M04a9510b3e0fb638bab54ea1f7850cfao1&w=300&h=300&c=0&pid=1PETRU  GROZA-
Groza[v=] - Pagina 6 Images?q=tbn:ANd9GcTowmqzLz_6yl_YirHoeJWg25isFR008OIawUmy6M6tLAPNVvmoTumEWcILoredana 
Groza[v=] - Pagina 6 Images?q=tbn:ANd9GcSwMXxqupuI19u1RFB1CU6XVOzzIqtFS-Cvjo3lsu0NAMmWmRSKsWizH4wVasile 

Ultima editare efectuata de catre Admin in 12.08.15 10:35, editata de 73 ori
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Pusca de vânatoare a lui Petru Groza ar putea...

Mesaj Scris de Admin 27.12.07 16:26

Pusca de vânatoare a lui Petru Groza ar putea...
Pusca de vânatoare a lui Petru Groza, premierul celui dintâi guvern comunist din România, ar putea fi scoasa la licitatie de Fiscul timisean. Arma a fost confiscata, in urma cu trei ani, de politistii Serviciului Arme, Explozivi, Substante Toxice (SAEST) din cadrul IPJ Timis de...
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Varsta de 30 de ani m-a prins pregatita

Mesaj Scris de Admin 22.12.07 16:32

Varsta de 30 de ani m-a prins pregatita. Parea ca cerurile s-au rupt peste Bucuresti cand am intalnit-o pe Loredana Groza. O ploaie binefacatoare ne uda picioarele, ca unor paparude zalude, care facusera exces de zel in ritualul lor: toate elementele fundamentale - apa, aer, foc - fi...

Citeste tot articolul
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Made in Romanie, un nou proiect marca Loredana

Mesaj Scris de Admin 17.12.07 13:04

Made in Romanie, un nou proiect marca Loredana
Dupa ce de-a lungul carierei sale a cantat muzica usoara, muzica pop, romante, muzica populara, muzica pentru copii sau rock, Loredana a pregatit o mega surpriza tuturor celor care credeau ca nimic spectaculos nu mai poate aparea in acest sfarsit...
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Loredana o dă pe ţigănească

Mesaj Scris de Admin 13.12.07 18:33

Loredana o dă pe ţigănească
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Isi cumpara singura casa

Mesaj Scris de Admin 29.11.07 18:45

Isi cumpara singura casa
In viata Loredanei, intilnirea cu Andrei Boncea parea a fi una benefica pentru ea, din toate punctele de vedere. Se maritase cu unul dintre bosii de la PRO TV, era si este o vedeta cunoscuta, are nenumarate succese la activ, e mama si, nu in ultimul rind, face parte dintre cele mai trendy vedete. Toate aceste lucruri par sa nu ii fi ajuns lui Andrei, care, deseori, a fost prins cu diverse femei pe linga el. Se pare ca ar fi avut o aventura si cu o colega de la PRO TV, iar Lori a aflat, dar a preferat sa uite, de dragul micutei Elena, dar si a faptului ca isi dorea o familie, iar statutul de femeie maritata dadea bine. Nu avea nevoie de un sot ca Boncea pentru a fi cunoscuta. Are calitatile unei vedete autentice si a realizat multe pe picioarele ei. Insa, casnicia cu bossul din televiziunea ...

continuare
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Lori, manechin pentru o noapte

Mesaj Scris de Admin 28.11.07 19:22

Lori, manechin pentru o noapte

Loredana va aparea pe scena in aceasta seara, dar nu pentru a cânta, ci pentru a-si etala calitatile de manechin. Artista a dat curs invitatiei creatorului de moda Dorin Negrau si va defila pe podium la Bucharest Fashion Week. „Ceea ce ma bucura la aceasta aparitie pe scena este chiar expresia si atitudinea pe care le degaja, mai tot timpul, Loredana. Solista este mereu plina de viata, extrem de interesanta si palpitanta si nu face o nota separata cu noua mea colectie, Safari”, a declarat Dorin Negrau. Loredana nu este singura vedeta dorita de catre creatorii de moda pe podium. Ilinca Vandici a mireasa colectiei semnate Nora Balanica....continuare
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Loredana, doica printesei din filmul "Fire and Ice&quot

Mesaj Scris de Admin 14.11.07 18:37

Groza[v=] - Pagina 6 Bulb Loredana, doica printesei din filmul "Fire and Ice"
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Loredana Groza: "Mi-as dori sa joc alaturi de Brad Pitt

Mesaj Scris de Admin 28.09.07 18:49

Groza[v=] - Pagina 6 Bulb Loredana Groza: "Mi-as dori sa joc alaturi de Brad Pitt sau de Richard Gere"
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Divortul Loredanei de Boncea, impiedicat de Adrian Sarbu

Mesaj Scris de Admin 23.09.07 16:07

Divortul Loredanei de Boncea, impiedicat de Adrian Sarbu
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Castigatoarea Sex Bomb Gardianul/, Loredana

Mesaj Scris de Admin 22.09.07 17:13

Castigatoarea /Sex Bomb Gardianul/, Loredana
http://www.gardianul.ro/2007/09/21/monden-c6/c_stigatoarea_sex_bomb_gardianul_loredana-s101443.html
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Lori, o continuă provocare

Mesaj Scris de Admin 09.09.07 14:17

Lori, o continuă provocare

O solistă complexă. Interesantă. Mereu în schimbare, mereu implicată în noi proiecte. Coordonatele o indică pe Madonna, dar nu e ea! E o văpaie pe nume Loredana Groza.

■ Jurnalul Naţional: Aş zice că nu ai stare... mereu ai ceva în plan. Acum te pregăteşti de lansarea unui album. Este ceva în stilul incendiar, cel care te caracterizează?

Loredana Groza: Materialul se numeşte “Nana Nanino” şi este un album special, inedit, de o puritate şi o inocenţă aparte. Am dorit ca pe acest album să fie cântece pe care să le poată fredona orice copil, cu refrene simple şi atrăgătoare. Versurile sunt inspirate din poveştile tatălui meu, Vasile Groza, istorioare adunate din cartea lui de poveşti “Prinţesa Blue”, editată acum doi ani. Am realizat acest album din dragoste, bucurie şi din dorinţa de a-i dărui publicului nişte cântece, oarecum gândite cu sufletul meu de copil, pe care am încercat să îl păstrez nealterat în decursul anilor. Sper ca acest lucru să transpară din cele nouă melodii. E un album viu, proaspăt, iar duetele cu mine însămi reprezintă, cred, ineditul acestui album.

■ Am înţeles că există şi un proiect cinematografic, – poţi detalia?

Da, deja am terminat filmările la acest proiect. Este vorba despre filmul lui Sergiu Nicolaescu, “Supravieţuitorul”, în care am un rol despre care pot spune că îmi vine mănuşă. E un rol de musical, în care cânt, dansez şi joc, şi nu alături de oricine, ci chiar împreună cu însuşi Comisarul Moldovan, Sergiu Nicolaescu. Pot spune că atunci când urmăream filmul “Comisarul Moldovan”, când eram mică, nu credeam că o să mi se îndeplinească vreodată visul de a juca alături de el.

■ De unde ai atâta energie? De unde îţi vin ideile?

Energia mea cred că vine din dorinţa de a face oamenii fericiţi, de a-i bucura cu cântecele mele. De la fetiţa mea, care îmi zâmbeşte în fiecare dimineaţă, de la fanii mei, care îmi cumpără discurile şi care mă cheamă să le cânt oriunde în lumea asta, de la necunoscuţii care îmi zâmbesc pe stradă şi mai ales de la faptul că mă simt iubită şi dorită.

■ Care este epoca în care ţi-ar fi plăcut să te naşti sau să trăieşti?

Cel mai mult îmi place să trăiesc acum şi să văd cum viitorul se materializează sub ochii mei. Cred că viitorul ni-l putem construi în funcţie de ceea ce facem în prezent. O epocă în care mi-ar fi plăcut să călătoresc pentru o perioadă este începutul de secol XX, în anii 1920, 1930, când oamenii au descoperit atât de multe lucruri şi când arta a căpătat o altă dimensiune şi chiar s-a reinventat. Mi-ar fi plăcut să trăiesc pentru o perioadă la începutul epocii moderne, când toţi erau pionieri, deoarece şi eu mă simt o pionieră eternă, mai ales aici, în România.

■ Ce cântăreaţă a trecutului ţi-a plăcut cel mai mult?

Categoric, Maria Tănase. O consider a fi una dintre cele mai mari artiste ale lumii şi sufăr într-un fel pentru faptul că nu a putut să devină o cântăreaţă universală. Ar fi meritat acest statut mai mult decât foarte mulţi alţii. Cred că ea este chintesenţa cântecului românesc şi nu vreau să folosesc cuvinte mari când spun asta, dar a reuşit să sintetizeze cel mai bine emoţia şi pasiunea care există în muzica românească. E adevărat că le ador şi pe Romica Puceanu, care ar fi meritat şi ea o statuie, şi pe Maria Lătăreţu, dar Maria Tănase a reuşit să facă puntea dintre popular şi muzica uşoară şi să interpreteze orice gen cu o dexteritate extraordinară.

■ E greu să te menţii ca artist în atenţia publicului? Care este reţeta succesului tău continuu?

Cu siguranţă este mult mai greu să te menţii decât să ieşi la lumină. Reţeta succesului este să uiţi tot ce ai făcut până ieri şi să fii un etern elev, să nu fii autosuficient sau să te complaci în succesele trecute, să trăieşti din amintiri. Prezentul contează şi viitorul este cel pe care îl construiesc. Puterea de a te dărui şi de a nu aştepta neapărat o recunoaştere pentru ceea ce oferi, toate acestea sunt componentele succesului.

■ De care album te simţi cel mai apropiată?

Întotdeauna de cel mai nou.

■ Îţi place să fii comparată cu Madonna?

Consider această comparaţie un compliment. Este vorba mai mult de o sincronicitate. Ne-am lansat aproape în acelaşi timp, însă eu eram într-o colivie de beton aici, în România. Am auzit de Madonna destul de târziu, iar atunci când am văzut în poze că semănăm atât de bine, am fost destul de surprinsă de cât de mult seamănă cu mine “fata de dincolo de Ocean”. Eu am avut norocul să mă lansez la 14 ani, ea mult mai târziu, şi atunci practic am fost pe aceeaşi lungime de undă, spiritual vorbind. Cred că există oameni care comunică chiar fără să se cunoască. Mă bucur că în sfârşit şi Madonna mă “copiază” pe mine, pentru că am văzut-o de curând cântând la Live Earth împreună cu ţigani, cu viori şi acordeon, cu fuste şi pălării ca ale mele, aşa cum eu făceam în 2000. Şi dacă şi acum zice lumea că noi copiem de la cei din afară, înseamnă că este doar răutăcioasă.

■ Eşti o romantică?

Depinde de sezon. Sunt o romantică practică, dacă pot să spun aşa, îmbin romantismul cu pragmatismul. Nu îmi place să pierd timpul şi uneori aş vrea să sar peste anumite etape pe care romantismul le “tărăgănează”.

■ Ai avut un moment maxim de fericire?

Am avut noroc de multe momente de fericire, şi ciudat e că de fiecare dată parcă dimensiunea asta a fericirii se măreşte, parcă atunci când zici că mai fericit de atât nu poţi să fii, descoperi totuşi că se poate. Cred că cea mai sublimă eliberare, pentru că fericirea este un fel de eliberare, când nu mai ai nici o grijă, totul e frumos, roz şi pur, a fost momentul în care a apărut Elena şi am ţinut-o în braţe. A fost binecuvântarea supremă şi mi-am dat seama că Dumnezeu mă iubeşte, deoarece mi-a oferit acele momente irepetabile.

■ Ai şi timp liber? Cum te relaxezi?

Distrându-mă. Dorm foarte puţin, nu sunt o înnebunită a somnului, mi-am sistematizat viaţa, astfel încât îmi ajung câteva ore de somn într-o zi intensă de muncă.

■ Împaci bine cariera cu viaţa de familie?

Până acum se pare că da, este adevărat că nu am atât de mult timp pe cât aş vrea să îl petrec cu cei dragi, dar ei mă înţeleg perfect din punctul ăsta de vedere. Există o comunicare mai presus de cuvinte, am un bărbat înţelept, tandru, cum numai o cântăreaţă ca mine putea să aibă. Programele noastre şi viaţa sunt total haotice şi noi trebuie să ne comportăm corespunzător. Şi crede-mă că nu rămânem datori unul altuia, ne echilibrăm întotdeauna perfect.

■ Elena, fiica ta, crezi că îţi va călca pe urme?

Îmi doresc să îmi calce pe urme din punctul de vedere al forţei cu care am fost înzestrată şi al voinţei de a-mi împlini visurile. Asta este ce îmi doresc pentru ea. Că va fi cântăreaţă, doctoriţă, model, mamă, va fi ceea ce îşi doreşte ea să fie şi chiar nu vreau să-i impun nimic din obsesiile mele sau din lucrurile pe care aş vrea să le facă în continuarea visurilor mele. Ea este ea, Elena, şi doresc să rămână la fel de puţin influenţabilă cum este acum, adică cu multă personalitate.

■ Un mesaj pentru cititorii Jurnalului Naţional de duminică?

Să-şi păstreze totdeauna un zâmbet pe faţă, indiferent de situaţie, să nu dramatizeze lucrurile mai mult decât trebuie şi să se roage să primească lumina!
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Pentru azi,artista Loredana Groza

Mesaj Scris de Admin 27.08.07 11:31

Pentru azi, artista Loredana Groza

Cantareata Loredana Groza este urmatoarea concurenta in competitia «Sex Bomb Gardianul», in urma careia cea care va primi cele m..
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Loredana s-a plimbat prin Singapore şi a degustat aproape to

Mesaj Scris de Admin 20.08.07 7:54

• Loredana s-a plimbat prin Singapore şi a degustat aproape toate specialităţile asiatice

După ce a lansat pe piaţă videoclipul “Copiii sirenelor”, un duet inedit realizat cu vocea sa la vârsta de trei ani, Loredana a plecat spre Singapore, pentru a petrece alături de Ambasadorul României şi alte personalităţi cei 40 de ani de relaţii diplomatice dintre România şi oraşul-stat.

Artista a fost invitată de ambasadorul Silviu Ionescu pentru a cânta în seara ce a deschis oficial Luna românească din Singapore, un eveniment organizat de Ambasada României într-unul dintre cele mai populare cluburi de acolo.

Petrecere în stil românesc

Participanţi la acest concert au fost ministrul de Externe al Singapore, ambasadorii Belgiei, Franţei, Cehiei, dar şi o mulţime de români, americani şi oameni de alte naţii. Pe lângă faptul că a fost foarte bine primită în Singapore, Loredana i-a învăţat pe invitaţii la petrecere să se bucure alături de români, să petreacă în stil românesc, dar şi să cânte melodii în limba noastră. În cele din urmă, tot evenimentul s-a transformat într-o veritabilă petrecere, unde toată lumea s-a simţit bine şi s-a bucurat din plin de zilele dedicate tradiţiei româneşti. “Am reuşit să transformăm o atmosferă formală într-una informală, cu chiote, veselie şi ambasadori care cântau «Zig Zagga» şi «Lele». Faptul că am reuşit să îi facem să cânte în română este, cred eu, cel mai bun exemplu că relaţiile dintre România şi Singapore sunt extraordinare”, a povestit entuziasmată artista.

Mâncăruri picante tradiţionale

Cu toate că seara a fost una cu specific tradiţional românesc, Loredana a profitat de faptul că se afla într-o ţară extrem de exotică şi a încercat câteva dintre specialităţile asiatice: supe, mult peşte, scoici şi melci, toate preparate foarte picant, aşa cum îi place artistei. “Am rămas foarte încântată de mâncarea din Singapore. Faptul că totul a fost picant, pe gustul meu, m-a făcut să încerc cam toate preparatele culinare specifice locului. Am făcut asta, însă nu am uitat de calorii”, a spus Loredana.
Întoarsă în ţară, artista aşteaptă cu mult interes demo-urile trimise pe adresa MediaPro Music de toţi copiii care iubesc muzica şi visează ca, într-o zi, să cânte pe scenă.
Lori va lansa în curând un nou album, ce se va intitula
“Nana nanino”, iar o parte dintre vânzările viitorului material le va folosi pentru a oferi cunoştinţe muzicale necesare tuturor celor care au talent la muzică.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Loredana canta pentru diplomatii din Singapore

Mesaj Scris de Admin 04.08.07 21:33

Loredana canta pentru diplomatii din Singapore

Ieri-dimineata, Loredana s-a imbarcat in avion cu destinatia Singapore, impreuna cu sotul ei, Andrei Boncea, si fetita lor, Elena. Artista a..
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Loredana cenzureaza telefonul sotului sau

Mesaj Scris de Admin 30.07.07 7:28

Loredana cenzureaza telefonul sotului sau Este cert ca, de ceva vreme, Loredana a pus piciorul in prag si nu-i mai tolereaza lui Andrei Boncea nicio escapada. Au mai aparut poze cu bossul de la PRO TV alaturi de diverse domnisoare, i-a mai facut scandal diva, insa acum, se pare ca nu-l scapa deloc din ochi pe sotul cel nabadaios. In momentul in care ajunge acasa, Boncea nu are voie sa vorbeasca la telefon decit in interes de serviciu, altfel, are parte de o cearta zdravana cu a sa consoarta. Care i-a spus in mod clar ca-l va parasi daca mai aude de vreo aventura si ca nu va mai accepta ca el sa nu-i acorde toata atentia. Acum, nu stim ce se intimpla daca pe Boncea il suna un bun prieten. Sa intelegem ca iese la toaleta ca sa vorbeasca sau ii cere voie sotiei? Mai nou, nu-i iese din cuvint Loredanei si a inceput s-o rasfete tot mai ...

continuare
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Ma simt ca la 16 ani

Mesaj Scris de Admin 29.07.07 17:53

Ma simt ca la 16 ani
http://www.formula-as.ro/reviste_777__177__loredana-in-plina-vara-.html
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Loredana, invitata lui Dennis Hopper la Las Vegas

Mesaj Scris de Admin 16.06.07 16:59

Loredana, invitata lui Dennis Hopper la Las Vegas
Dupa ce de ziua sa (a implinit 37 de ani pe 10 iunie) a cantat la o petrecere privata Groza[v=] - Pagina 6 Detalii_arrow
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Loredana isi sterge ridurile cu... apa

Mesaj Scris de Admin 14.06.07 17:53

Loredana isi sterge ridurile cu... apa

Vipurile autohtone fac orice ca sa arate bine. Foarte putine recunosc ca apeleaza la bisturiu pentru corectarea defectelor fizice. Adevarul este ca multe vedete folosesc tot felul de pretexte pentru a-si evidentia aspectul fizic de invidiat. Pentru un bust impresionant ar fi raspunzatoare mama natura, o silueta de viespe se datoreaza metabolismului sanatos, iar tenul impecabil si lipsit de riduri ar fi rezultatul unor plante miraculoase. Daca vedetele au dat dovada de mai multa sau mai putina sinceritate, trageti concluziile din mater ...

Groza[v=] - Pagina 6 Spmn

continuare
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Loredana petrece cu Armand Assante

Mesaj Scris de Admin 12.06.07 10:43

Loredana petrece cu Armand Assante

După ce duminică şi-a serbat ziua de naştere alături de prieteni şi de familie, Loredana a plecat la Las Vegas, unde va sta două săptămâni. Cântăreaţa va profita de această vacanţă şi pentru a se întâlni cu Armand Assante, precum şi cu alte vedete internaţionale, cu care îşi doreşte să petreceacă, şi pe continentul american, aniversarea celor 37 de ani împliniţi pe 10 iunie.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Loredana a sarbatorit pe doua continente

Mesaj Scris de Admin 11.06.07 17:20

Loredana a sarbatorit pe doua continente
Ziua de nastere a Loredanei nu a fost deloc una obisnuita. Aflata la mare, unde sustinea un recital, pe data de 10 iunie Loredana a avut parte de cea mai lunga zi de nastere, zi care se va continua cu o veritabila vacanta in Statele Unite.
Loredana a marturisit ca ziua ei a inceput inca de seara: "m-a prins ora 12 noaptea cantand pe scena. Ce poate fi mai frumos decat ca, de ziua ta, sa ii bucuri pe alti oameni si ei, la randul lor, sa te raspalatesca cu apluze."

Apoi ziua de nasterea a artistei a fost continuata cu o petrecere alaturi de familie si cei mai apropiati prieteni. Seara, Loredana s-a urcat in avion si a pornit spre Los Angeles, orasul care o va tine ocupata pentru aproape doua saptamani.

Loredana isi doreste deja un nou album, de aceasta data cu muzica pentru copii, material pentru care artista lucreza indelug in studioul de inregistrari. Pana atunci va puteti delecta cu cel mai recent album semnat Loredana – My Love.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Bodo si Loredana impart acelasi portofel

Mesaj Scris de Admin 10.06.07 16:09

Bodo si Loredana impart acelasi portofel

Bodo, fostul sot al Ioanei Basescu, pare sa fi trecut rapid si cu brio peste traumele divortului. Desi i-a cam scazut atat cota la bursa show-bizului, cat si numarul de concerte, de cand nu mai este prezidential, solistul trupei Proconsul se descurca oricand de o masa copioasa in oras. Dupa cum se poate vedea din pozele paparazzilor Umbra, acesta nu are nici o problema de ordin financiar pentru a-si scoate noua iubita la un restaurant. Sau poate are? Ne intrebam si noi de ce oare a iesit Loredana Preda cu portofelul in mana din local… Sa fi platit ea consumatia? Cata generozitate, mai ales ca doar Bodo a infulecat, in timp ce ea tinea cura de slabire sau poate este mai catolica si tine post… Cert este ca nu a iesit tocmai vesela din local! Artistul a sesizat acest lucru si a inveselit-o repede cu niste ciupituri pe talie si niste imbra- tisari tandre. Loredana s-a inseninat brusc si a uitat atat de tare ca si-a usurat portofelul, incat nici nu a mai realizat ca-l are in mana, sca- pandu-l pe jos cand au ajuns la locuinta din zona 1 Mai, ce apartine solistului.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty OMUL SAPTAMANII: Loredana: "Visele sunt facute sa se im

Mesaj Scris de Admin 03.06.07 16:31

OMUL SAPTAMANII: Loredana: "Visele sunt facute sa se implineasca" Loredana a fost aleasa de organizatorii concertului lui George Michael sa cante in deschiderea evenimentului, pe aceeasi scena cu starul american.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Loredana Groza va dona bani copiilor săraci

Mesaj Scris de Admin 25.05.07 11:42

Loredana Groza va dona bani copiilor săraci
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Loredana – între concertul lui George Michael şi p

Mesaj Scris de Admin 21.05.07 8:14

Loredana – între concertul lui George Michael şi planuri caritabile
http://www.gandul.info/loredana-intre-concertul-george-michael-planuri-caritabile.html?3939;315588
Loredana va cânta pe 31 mai în deschiderea concertului susţinut de George Michael pe Stadionul „Lia Manoliu”. Artista pregăteşte un show în care fanii vor putea avea parte de un duet inedit: Loredana şi vocea sa de când avea 3 ani.
Alegerea artistului care să deschidă concertul lui George Michael a fost făcută de staff-ul acestuia. Loredana povesteşte în noul număr PRO TV Magazin cum a primit propunerea de a cânta pe aceeaşi scenă cu starul internaţional: „Am fost invitată de către organizatorii şi producătorii show-ului. Unul dintre motive a fost şi faptul că amândoi am început să cântăm la sfârşitul anilor ’80 şi avem cariere la fel de longevive. Sunt extrem de onorată că sunt „The Very Special Guest” în acest concert şi că producătorii spectacolului din Anglia mi-au oferit ocazia de a-mi alege singură o deschidere pentru show-ul meu”.
Pusă să aleagă o piesă a starului pentru un posibil duet, Loredana mărturiseşte că este o alegere foarte grea: „Absolut orice cântec din repertoriul lui este fabulos şi probabil că este unul dintre puţinii artişti din lume despre ale cărui piese pot spune că sunt, fiecare în parte, extraordinare”.
Loredana povesteşte că are de gând să lanseze şi un nou videoclip pentru piesa „Copiii sirenelor”: „Este vorba de un proiect mai special, pe care l-am gândit pentru a-i ajuta în primul rând pe copiii care chiar au nevoie de un sprijin”.
Vedeta spune că intenţionează să doneze încasările din vânzarea acestui single copiilor săraci din România. Mai mult, Loredana va încerca să găsească printre ei copii cu talent muzical.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Lori cântă pentru europeni

Mesaj Scris de Admin 20.05.07 9:06

Lori cântă pentru europeniVara aceasta se anunţă una extrem de plină pentru Loredana Groza. Pe lângă angajamentele din ţară pe care va trebui să le onoreze, artista va susţine şi o serie de concerte în cadrul unui turneu internaţional, organizat cu ocazia alegerii Capitalei Culturale Europene în 2009.

Interesant este modul în care artiştii din întreaga Europă vor prezenta valorile culturale ale ţării pe care o reprezintă, urmând ca seria spectacolelor să debuteze în oraşul Linz din Austria.

Cei peste 100 de artişti implicaţi în acest fenomen muzical vor călători vreme de câteva luni între Marea Neagră şi Marea Nordului, cu o ambarcaţiune ce va fi transformată în scenă plutitoare, cu echipament de sunet şi peste 5.000 de spectatori. Turneul va cuprinde 14 ţări şi peste 12.000 de kilometri parcurşi pe Dunăre.

Organizatorii apreciază că mai mult de 300.000 de spectatori vor fi prezenţi la acest eveniment, urmărind concertele desfăşurate pe scena plutitoare de pe puntea unor ambarcaţiuni amenajate sub formă de terase, berării şi restaurante. Astfel, europenii o vor putea asculta pe Loredana care, alături de formaţia Zdob şi Zdub, va reprezenta România la această inedită manifestaţie culturală.

Şi dacă austriecii vor rămâne impresionaţi de timbrul vocal şi jocul scenic al Loredanei, fanii din România prezenţi în Orşova, pe 13 iulie, şi Brăila, pe 23 iulie, vor cânta alături de solistă piese celebre ale căror versuri toată lumea le ştie.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Groza[v=] - Pagina 6 Empty Re: Groza[v=]

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 8 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Urmatorul