Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Voicu[v=]
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Voicu[v=]
Rezumarea primului mesaj :
Mădălin
Ion
Ioana
Mădălin
Ion
Ioana
Ultima editare efectuata de catre Admin in 31.05.15 14:25, editata de 33 ori
Re: Voicu[v=]
Madalin Voicu l-a asasinat pe Gal-Gal
Mascota micutului Stefan Voicu, curcanul Gal-Gal, a ajuns friptura. Deputatul Madalin Voicu a decis sa-i faca felul dupa ce a constatat ca pasarea devenise mult prea agitata.
In timp ce alti copii isi aleg ca parteneri de joaca hamsteri, pisici, porcusori de Guineea, Fanita Voicu, fiul pesedistului Madalin Voicu, s-a atasat de un curcan. Gal-Gal i-a fost prieten de nadejde pana acum cateva saptamani, cand parintii au decis sa-l sacrifice. „Era agitat. Canta tot timpul <>. Se vedea ca nu mai suporta sa stea in captivitate. Asa ca am decis sa-l taiem”, ne-a povestit Madalin Voicu, mentionand ca inainte sa-i faca felul la cinstit cum se cuvine, cu un paharel de tuica buna.
“Norocul nostru ca in perioada aia, Tita, una dintre cateluse, a facut pui. In felul asta am reusit sa-i atragem atentia lui Fanita sa nu se prinda ca vrem sa-i sacrificam curcanul. Dar pustiul este smecher rau. Probabil ca a auzit ca vrem sa facem ciorba, friptura si cand i-am dat sa manance ne-a zis <>. Am crezut ca o sa planga, dar a fost incantat ca era mancarea gustoasa. Una peste alta nu a fost nicio tragedie, este atat de entuziasmat de puii de caine ca a cam uitat. A mai intrebat o singura data de Gal-Gal si i-am spus ca l-a papat”, ne-a mai spus deputatul social-democrat.
Mascota micutului Stefan Voicu, curcanul Gal-Gal, a ajuns friptura. Deputatul Madalin Voicu a decis sa-i faca felul dupa ce a constatat ca pasarea devenise mult prea agitata.
In timp ce alti copii isi aleg ca parteneri de joaca hamsteri, pisici, porcusori de Guineea, Fanita Voicu, fiul pesedistului Madalin Voicu, s-a atasat de un curcan. Gal-Gal i-a fost prieten de nadejde pana acum cateva saptamani, cand parintii au decis sa-l sacrifice. „Era agitat. Canta tot timpul <
“Norocul nostru ca in perioada aia, Tita, una dintre cateluse, a facut pui. In felul asta am reusit sa-i atragem atentia lui Fanita sa nu se prinda ca vrem sa-i sacrificam curcanul. Dar pustiul este smecher rau. Probabil ca a auzit ca vrem sa facem ciorba, friptura si cand i-am dat sa manance ne-a zis <
Madalin Voicu, despre tigani si romani prosti
Potrivit noului Cod Civil, parintii nu vor mai putea da copiilor lor prenume ridico- le, de genul Termopan, Superman, Vitrina ori Paracetamol. Legea nu e data neaparat pentru tigani, spune deputatul PSD Madalin Voicu: "Sunt si moldoveni prosti, sunt si ardeleni prosti, sunt si regateni prosti" care dau nume ciudate copiilor. Detalii»
Potrivit noului Cod Civil, parintii nu vor mai putea da copiilor lor prenume ridico- le, de genul Termopan, Superman, Vitrina ori Paracetamol. Legea nu e data neaparat pentru tigani, spune deputatul PSD Madalin Voicu: "Sunt si moldoveni prosti, sunt si ardeleni prosti, sunt si regateni prosti" care dau nume ciudate copiilor. Detalii»
Madalin Voicu: Politia e mana in mana cu infractorii
Deputatul PSD Madalin Voicu a declarat ca institutiile de siguranta si ordine publica din judetul Giurgiu sunt "mana in mana" cu infractorii din zona.
Deputatul PSD Madalin Voicu a declarat ca institutiile de siguranta si ordine publica din judetul Giurgiu sunt "mana in mana" cu infractorii din zona.
Marele violonist Ion Voicu ar fi împlinit, astăzi, 88 de ani
Astăzi, 8 octombrie, se împlinesc 88 de ani de la naşterea marelui violonist român, Ion Voicu. Elev al celebrului George Enescu, Ion [...]
Mai mult: Ziarul Libertatea - Stiri online pe gustul tau | Libertatea.ro
Astăzi, 8 octombrie, se împlinesc 88 de ani de la naşterea marelui violonist român, Ion Voicu. Elev al celebrului George Enescu, Ion [...]
Mai mult: Ziarul Libertatea - Stiri online pe gustul tau | Libertatea.ro
Mădălin Voicu, despre studiul potrivit căruia românii au cele mai mici penisuri: "Acolo spune de români, nu şi de ţigani"
Mai mult: Articole | Libertatea.ro
Mădălin Voicu: ”Eurovision este o Miss Piranda europeană!”
I-a scos la vanzare hainele si pantofii lui Ion Voicu
vanzare hainele si pantofii lui Ion Voicu
le si pantofii lui Ion Voicu
Furios din cauza expulzării ţiganilor, Mădălin Voicu sare la gâtul lui Nicolas Sarkozy: «Hitleristule, la puşcărie!»
Mădălin Voicu îl trimite pe Băsescu la medic
Mădălin Voicu îl trimite pe Băsescu la medic
Vendeta PSD – Băsescu continuă şi în vreme de criză. Social-democrat luminat, după cum îi p... citeşte mai mult
Vendeta PSD – Băsescu continuă şi în vreme de criză. Social-democrat luminat, după cum îi p... citeşte mai mult
Mădălin Voicu: "Tata m-a dus la prima iubită, o profesionist
Mădălin Voicu: "Tata m-a dus la prima iubită, o profesionistă, ca să mă descarc"
Mădălin Voicu a fost luat la intrebări, astăzi, de Monica Anghel şi Bogdan Miu, in [...]
Mădălin Voicu a fost luat la intrebări, astăzi, de Monica Anghel şi Bogdan Miu, in [...]
Mădălin Voicu nu-şi lasă fata să se machieze
Mădălin Voicu nu-şi lasă fata să se machieze
Fata deputatului Mădălin Voicu, povesteşte că la 14 ani, când a început să se machieze, tatăl ei nu era de acord şi de atunci a rămas cu "sechele". Drept urmare, Ioana încearcă pe cât posibil să rămână cât mai naturală. "Cred că de la mama am
Fata deputatului Mădălin Voicu, povesteşte că la 14 ani, când a început să se machieze, tatăl ei nu era de acord şi de atunci a rămas cu "sechele". Drept urmare, Ioana încearcă pe cât posibil să rămână cât mai naturală. "Cred că de la mama am
Mădălin Voicu dixit: Cei care ascultă manele, ignoranţi şi p
Mădălin Voicu dixit: Cei care ascultă manele, ignoranţi şi proştiMitul manelei stă să cadă. Iar maneliştii au de ce să fie trişti. „Muzica” pe care o ascultă este o muzică primitivă definită de ignoranţă şi prost... citeşte mai mult
Mădălin Voicu jr. : "Mădălin Voicu nu a fost niciodată un ta
Mădălin Voicu jr. : "Mădălin Voicu nu a fost niciodată un tată adevărat pentru mine"
Fiul lui Mădălin Voicu îl susţine mai degrabă pe Serghei Mizil în disputa cu tatăl său deoarece consideră că i-a fost mai apropiat de-a lungul timpului. Voicu jr este nemulţumit de relaţia avută cu părintele său, pe care nu l-a simţit niciodată apropiat. "Noi aveam o
Fiul lui Mădălin Voicu îl susţine mai degrabă pe Serghei Mizil în disputa cu tatăl său deoarece consideră că i-a fost mai apropiat de-a lungul timpului. Voicu jr este nemulţumit de relaţia avută cu părintele său, pe care nu l-a simţit niciodată apropiat. "Noi aveam o
A divortat in secret!
A divortat in secret!
La prima ora a diminetii, Madalin si Adriana Voicu au venit in fata magistratilor Judecatoriei Sectorului 2. Au evitat camerele de luat vederi, folosind o intrare utilizata exclusiv de magistrati. "Nu sunt o stafie, dar am vrut sa demonstrez ca, daca vreau, presa nu ma poate filma", a declarat
La prima ora a diminetii, Madalin si Adriana Voicu au venit in fata magistratilor Judecatoriei Sectorului 2. Au evitat camerele de luat vederi, folosind o intrare utilizata exclusiv de magistrati. "Nu sunt o stafie, dar am vrut sa demonstrez ca, daca vreau, presa nu ma poate filma", a declarat
Madalin Voicu ia o pauza de la politica, pentru o emisiune d
Madalin Voicu ia o pauza de la politica, pentru o emisiune de televiziune (13:17)
Madalin Voicu: Sunt izmene pe calator. Nu am nimic (VIDEO)
Madalin Voicu: Sunt izmene pe calator. Nu am nimic (VIDEO)
La mare, la restaurantele de pe plaja
La mare, la restaurantele de pe plaja
Madalin Voicu nu se mai sfieste sa apara la brat cu amanta
O ARATA TUTUROR
De cativa ani, domnul Voicu isi imparte zilele cu o bruneta la vreo 26 de ani, Carmen Voicu, fara sa-i pese de ce spun unii. A lasat gura lumii sa vorbeasca, vazandu-si in continuare de treburile lui. In plus, nu intereseaza pe nimeni cu cine doarme parlamentarul (ca nu este sotia, asta e), cu cine si unde se bronzeaza sau cui mai face el versuri. Ei, ia uite, mai, ce va intereseaza pe voi ce face omu’ in casa lui sau in masina lui. Daca el este fericit si se simte bine, de ce ar vrea altii sa-l vada suparat sau bolnav, nu-i asa, dom’le Madalin?! A prins si omu’ o pauza pe agenda de lucru si s-a gandit ca nu i-ar strica sa se relaxeze pe la mare cu amanta lui, simpaticuta, de altfel. Paparazzi STAR i-au surprins pe cei doi indragostiti luand masa impreuna cu cativa prieteni chiar la un restaurant de pe malul marii, La Cena&Byblos. Romantica pereche daca a ales cadrul acesta cu marea in spate, nu? Nu stim daca in lipsa de „Zori de zi”, domnul Voicu si-a dat cu parerea in diverse discutii cu amicii sai, cert este ca politica a ramas la Bucuresti si o va comenta atunci cand isi termina vacanta. Pana atunci, o mai giugiuleste pe Carmen, ii mai cumpara niste bomboane cu zahar de la magazinul de langa restaurant sau ii mai canta ceva la saxofon... Ce ti-e si cu dragostea asta tomnatica! Nimic nu te mai intereseaza, daca si nevasta e de acord cu amanta, atunci chiar ca totul este super!
http://www.revistastar.ro/index.php?pid=article&aid=1181
Madalin Voicu nu se mai sfieste sa apara la brat cu amanta
O ARATA TUTUROR
De cativa ani, domnul Voicu isi imparte zilele cu o bruneta la vreo 26 de ani, Carmen Voicu, fara sa-i pese de ce spun unii. A lasat gura lumii sa vorbeasca, vazandu-si in continuare de treburile lui. In plus, nu intereseaza pe nimeni cu cine doarme parlamentarul (ca nu este sotia, asta e), cu cine si unde se bronzeaza sau cui mai face el versuri. Ei, ia uite, mai, ce va intereseaza pe voi ce face omu’ in casa lui sau in masina lui. Daca el este fericit si se simte bine, de ce ar vrea altii sa-l vada suparat sau bolnav, nu-i asa, dom’le Madalin?! A prins si omu’ o pauza pe agenda de lucru si s-a gandit ca nu i-ar strica sa se relaxeze pe la mare cu amanta lui, simpaticuta, de altfel. Paparazzi STAR i-au surprins pe cei doi indragostiti luand masa impreuna cu cativa prieteni chiar la un restaurant de pe malul marii, La Cena&Byblos. Romantica pereche daca a ales cadrul acesta cu marea in spate, nu? Nu stim daca in lipsa de „Zori de zi”, domnul Voicu si-a dat cu parerea in diverse discutii cu amicii sai, cert este ca politica a ramas la Bucuresti si o va comenta atunci cand isi termina vacanta. Pana atunci, o mai giugiuleste pe Carmen, ii mai cumpara niste bomboane cu zahar de la magazinul de langa restaurant sau ii mai canta ceva la saxofon... Ce ti-e si cu dragostea asta tomnatica! Nimic nu te mai intereseaza, daca si nevasta e de acord cu amanta, atunci chiar ca totul este super!
http://www.revistastar.ro/index.php?pid=article&aid=1181
Transparentul Mădălin Voicu: Sunt dependent de sexul feminin
• Transparentul Mădălin Voicu: „Sunt dependent de sexul feminin!”
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum