Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Basescu[V=]
2 participanți
Pagina 8 din 8
Pagina 8 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Basescu[V=]
Rezumarea primului mesaj :
TRAIAN BASESCU-
Un președinte trebuie sa aibe principii și să le respecte, atât timp cât îi permite majoritatea parlamentară.
=====
Ioana
Maria
Mircea
Elena
TRAIAN BASESCU-
Un președinte trebuie sa aibe principii și să le respecte, atât timp cât îi permite majoritatea parlamentară.
=====
Ioana
Maria
Mircea
Elena
Ultima editare efectuata de catre Admin in 04.11.15 10:13, editata de 59 ori
Rapirea Elenei Basescu.
Rapirea Elenei Basescu.
Controversatul om de afaceri sirian Omar Hayssam ar fi pus la cale rapirea Elenei Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu. Planul diabolic, dar in acelasi timp greu de crezut, ar fi fost tesut de sirian in perioada in care se afla in arest si, culmea, l-a povestit si unui "coleg de suferinta" incarcerat la Penitenciarul Rahova. Barbatul se numeste Viorel Tudor si a fost coleg de celula cu Hayssam, fiind condamnat la sapte ani si noua luni de detentie pentru inselaciune. El a insistat sa fie audiat, aparind, ieri, in ins ...continuare
Controversatul om de afaceri sirian Omar Hayssam ar fi pus la cale rapirea Elenei Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu. Planul diabolic, dar in acelasi timp greu de crezut, ar fi fost tesut de sirian in perioada in care se afla in arest si, culmea, l-a povestit si unui "coleg de suferinta" incarcerat la Penitenciarul Rahova. Barbatul se numeste Viorel Tudor si a fost coleg de celula cu Hayssam, fiind condamnat la sapte ani si noua luni de detentie pentru inselaciune. El a insistat sa fie audiat, aparind, ieri, in ins ...continuare
Ultima editare efectuata de catre Admin in 15.04.11 9:39, editata de 1 ori
Fiica presedintelui Romaniei se pregateste pentru politica
Fiica presedintelui Romaniei se pregateste pentru politica
INVITATA DE ONOARE. Fiica cea mica a presedintelui Romaniei a fost prezenta ieri, la Galati, la lucrarile Consiliului de Coordonare Judetean al tinerilor democrati.
Destul de reticenta in declaratii, Elena Basescu si-a manifestat inca o data dorinta de a urma o cariera politica, precizand ca vrea sa invete din contactul cu oamenii din teritoriu. Elena
Elena ...
INVITATA DE ONOARE. Fiica cea mica a presedintelui Romaniei a fost prezenta ieri, la Galati, la lucrarile Consiliului de Coordonare Judetean al tinerilor democrati.
Destul de reticenta in declaratii, Elena Basescu si-a manifestat inca o data dorinta de a urma o cariera politica, precizand ca vrea sa invete din contactul cu oamenii din teritoriu. Elena
Elena ...
Ultima editare efectuata de catre Admin in 15.04.11 9:39, editata de 1 ori
Maria Basescu,actrita de telenovela
Maria Basescu,actrita de telenovela Sotia presedintelui isi face debutul in televiziune, in thrillerul "Martor fara voie", de la Antena 1.
Ultima editare efectuata de catre Admin in 15.04.11 9:38, editata de 1 ori
Elena Basescu nu mai prezinta pentru Guess
Elena Basescu nu mai prezinta pentru Guess
Fiica cea mica a presedintelui Romaniei, Elena Basescu, a anuntat ca nu va mai prezenta haine in aceasta seara pentru Guess, colectia Fall Winter 2006, la Hotel Marriott, deoarece nu a incheiat ... [ continuare ]
Fiica cea mica a presedintelui Romaniei, Elena Basescu, a anuntat ca nu va mai prezenta haine in aceasta seara pentru Guess, colectia Fall Winter 2006, la Hotel Marriott, deoarece nu a incheiat ... [ continuare ]
Ultima editare efectuata de catre Admin in 15.04.11 9:38, editata de 1 ori
Elena Basescu, contract de 20.000 de euro
Elena Basescu, contract de 20.000 de euro
Elena Basescu a devenit imaginea Guess Romania, dupa ce a incetat colaborarea cu Ziggo, a carei imagine a fost timp de doua sezoane. Prima iesire va a vea loc joi, 12 octombrie, la Hotel ... [ continuare ]
Elena Basescu a devenit imaginea Guess Romania, dupa ce a incetat colaborarea cu Ziggo, a carei imagine a fost timp de doua sezoane. Prima iesire va a vea loc joi, 12 octombrie, la Hotel ... [ continuare ]
Articol de: Luana Mare
Ultima editare efectuata de catre Admin in 15.04.11 9:37, editata de 1 ori
Elena Basescu - calareata la 4 ani.
Elena Basescu - calareata la 4 ani.
O marturisire a Mariei Basescu, mama Elenei, ridica multe semne de intrebare: "Elena a fost un copil extrem de energic. De aceea, inca de la virsta de patru ani, intrucit mai aveam inca un copil de crescut, m-am hotarit sa o dau la echitatie. Tot de atunci mi-am descoperit si eu pasiunea pentru calarie, desi am inceput sa o practic mai tirziu". Interesanta dezvaluire, tinind cont de caracterul molatic pe care il are Elena actualmente. In nenumaratele sale aparitii mondene (si nu numai), pasivitatea cu aspect de resemnare si indolenta, ...
O marturisire a Mariei Basescu, mama Elenei, ridica multe semne de intrebare: "Elena a fost un copil extrem de energic. De aceea, inca de la virsta de patru ani, intrucit mai aveam inca un copil de crescut, m-am hotarit sa o dau la echitatie. Tot de atunci mi-am descoperit si eu pasiunea pentru calarie, desi am inceput sa o practic mai tirziu". Interesanta dezvaluire, tinind cont de caracterul molatic pe care il are Elena actualmente. In nenumaratele sale aparitii mondene (si nu numai), pasivitatea cu aspect de resemnare si indolenta, ...
continuare
Ultima editare efectuata de catre Admin in 15.04.11 9:37, editata de 1 ori
BOTEZATU: ELENA BASESCU N-ARE VIITOR IN MODELLING
BOTEZATU: ELENA BASESCU N-ARE VIITOR IN MODELLING
Ultima editare efectuata de catre Admin in 27.09.11 17:38, editata de 1 ori
Basescu[V=]
TRAIAN BASESCU-
=====
Ioana
Maria
Mircea
Elena
=====
Ioana
Maria
Mircea
Elena
Ultima editare efectuata de catre Admin in 04.11.15 10:13, editata de 59 ori
Pagina 8 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 8 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum