Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Balan/Keo[v=]
Pagina 2 din 8
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Balan/Keo[v=]
Rezumarea primului mesaj :
Andreea
Keo
Sorin
Dan
Andreea
Keo
Sorin
Dan
Ultima editare efectuata de catre Admin in 23.02.15 12:45, editata de 90 ori
Re: Balan/Keo[v=]
Andreea Bălan: ”În fiecare an, „Playboy” România îmi propune să pozez goală, iar eu îi refuz elegant”
Mai mult: Ziarul Libertatea - Stiri online pe gustul tau | Libertatea.ro
Andreea Bălan: "Playboy Mexic mi-a propus 20.000 de dolari să pozez nud"
Mai mult: Ziarul Libertatea - Stiri online pe gustul tau | Libertatea.ro
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/andreea-balan-s-a-dezbracat-40-ori-revelion-372530.html
Keo "isi da haina de pe el" fanilor
Cantaretul ofera geaca pe care o poarta in noul videoclip fanilor de pe Facebook. Afla cum poti castiga concursul.
Cantaretul ofera geaca pe care o poarta in noul videoclip fanilor de pe Facebook. Afla cum poti castiga concursul.
Andreea Bălan, supărată pe presă: "Nu mi-am pus silicoane!"
Mai mult: Articole | Libertatea.ro
Mai mult: Articole | Libertatea.ro
Andreea Bălan dezvăluie secretul relaţiei perfecte: fără gelozie şi multă libertate
Andreea Bălan e prea sexy pentru youtube! Melodia nouă a fost cenzurată!
Andreea Bălan este tare supărată. Noul său single, "Like a bunny" a fost cenzurat, iar minorii nu o pot urmări pe youtube.
Se pare că reprezentanţii site-ului au hotărât că imaginea folosită pe post de copertă este mult prea sexy şi nu ar trebui văzută de persoanele cu vârste mai mici de 18 ani.
"E ciudat sa se cenzureze o poza in care sunt in costum de baie si care nu e nuditate explicita, mai ales cand majoritatea videoclipurilor la ora actuala sunt mult mai erotice decat aceasta coperta (de exemplu, noul videoclip Lady Gaga). Poza este sexy pentru ca asta ma reprezinta dar in nici un caz nu cred ca se depasteste limita bunului simt", a declarat Andreea Bălan.
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/andreea-balan-e-prea-sexy-pentru-youtube-melodia-noua-a-fost-cenzurata-163978.html
Andreea Bălan este tare supărată. Noul său single, "Like a bunny" a fost cenzurat, iar minorii nu o pot urmări pe youtube.
Se pare că reprezentanţii site-ului au hotărât că imaginea folosită pe post de copertă este mult prea sexy şi nu ar trebui văzută de persoanele cu vârste mai mici de 18 ani.
"E ciudat sa se cenzureze o poza in care sunt in costum de baie si care nu e nuditate explicita, mai ales cand majoritatea videoclipurilor la ora actuala sunt mult mai erotice decat aceasta coperta (de exemplu, noul videoclip Lady Gaga). Poza este sexy pentru ca asta ma reprezinta dar in nici un caz nu cred ca se depasteste limita bunului simt", a declarat Andreea Bălan.
http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/andreea-balan-e-prea-sexy-pentru-youtube-melodia-noua-a-fost-cenzurata-163978.html
Andreea Bălan: "Nu pozez goală oricât de mulţi bani aş primi! Se depăşeşte limita şi publicul nu te mai respectă"
Cum şi-a luat Andreea Bălan o „ţeapă” de 90.000 de euro cu un apartament care nu s-a mai construit. Lista ansamblurilor rezidenţiale în insolvenţă
Andreea Bălan şi-a operat nasul
Adeptă a operaţiilor estetice, Andreea Bălan a recurs şi ea la bisturiu pentru a corecta un defec... citeşte mai mult
Adeptă a operaţiilor estetice, Andreea Bălan a recurs şi ea la bisturiu pentru a corecta un defec... citeşte mai mult
Pagina 2 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 2 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum