Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Balan/Keo[v=]
Pagina 3 din 8
Pagina 3 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Balan/Keo[v=]
Rezumarea primului mesaj :
Andreea
Keo
Sorin
Dan
Andreea
Keo
Sorin
Dan
Ultima editare efectuata de catre Admin in 23.02.15 12:45, editata de 90 ori
Re: Balan/Keo[v=]
Dan Balan isi jigneste iarasi fanii
Dan Balan e consecvent: e al treilea an cand participa la concursul "Slagarul Anului", dar nu vine la premiere. Isi sfideaza din nou fanii, pe care i-a dezamagit si in octombrie, cantand beat crita la hramul Chisinaului. Detalii»
Dan Balan e consecvent: e al treilea an cand participa la concursul "Slagarul Anului", dar nu vine la premiere. Isi sfideaza din nou fanii, pe care i-a dezamagit si in octombrie, cantand beat crita la hramul Chisinaului. Detalii»
Andreea Bălan învaţă mirii să danseze
Iubita lui Keo este una dintre cele mai bine cotate cântăreţe de la noi. Andreea Bălan ştie să f... citeşte mai mult
Iubita lui Keo este una dintre cele mai bine cotate cântăreţe de la noi. Andreea Bălan ştie să f... citeşte mai mult
Andreea Bălan: "Nu-mi doresc să mă mărit şi nici să am copii"
"Peste patru ani nu voi face aceleaşi lucruri ca acum. Voi lansa videoclipuri şi voi avea multe concerte. Poate voi răzbate şi internaţional. Nu-mi doresc să mă mărit şi nici să am copii. Fiind de mică în lumina reflectoarelor, am crescut altfel decât prietenele mele şi
"Peste patru ani nu voi face aceleaşi lucruri ca acum. Voi lansa videoclipuri şi voi avea multe concerte. Poate voi răzbate şi internaţional. Nu-mi doresc să mă mărit şi nici să am copii. Fiind de mică în lumina reflectoarelor, am crescut altfel decât prietenele mele şi
Andreei Balan ii place sa danseze in chiloti
Cantareata le-a povestit fanilor, care au luat parte la Balul Bobocilor de la Colegiul National "Mihai Eminescu" din Suceava, unde a fost invitata, ca ii place sa cante in chiloti. Detalii»
Cantareata le-a povestit fanilor, care au luat parte la Balul Bobocilor de la Colegiul National "Mihai Eminescu" din Suceava, unde a fost invitata, ca ii place sa cante in chiloti. Detalii»
Dan Bălan, la Mamaia ca la New York!
De la marele succes obţinut cu trupa O-Zone, Dan Bălan s-a obişnuit atât de tare cu statul de star, încât nu renunţă la el nici în ruptul capului. Aflat pe litoral, la Mamaia, cântăreţul a fost fotografiat de paparazzii CANCAN în timp ce ieşea dintr-un
De la marele succes obţinut cu trupa O-Zone, Dan Bălan s-a obişnuit atât de tare cu statul de star, încât nu renunţă la el nici în ruptul capului. Aflat pe litoral, la Mamaia, cântăreţul a fost fotografiat de paparazzii CANCAN în timp ce ieşea dintr-un
Andreeea Bălan e obsedată de igienă! "Mă spăl pe dinţi de tr
Andreeea Bălan e obsedată de igienă! "Mă spăl pe dinţi de trei-patru ori pe zi! Umblu cu periuţa în geantă!
La multi ani! Andreea Balan
La multi ani! Andreea Balan
Compozitoare, dansatoare si cantareata pop si dance. A cunoscut un succes fulminant alaturi de Andreea Antonescu, in grupul Andre, in perioada 1999-2001, cu melodiile "Libera la mare" si "Lasa-ma, papa, la mare".
Compozitoare, dansatoare si cantareata pop si dance. A cunoscut un succes fulminant alaturi de Andreea Antonescu, in grupul Andre, in perioada 1999-2001, cu melodiile "Libera la mare" si "Lasa-ma, papa, la mare".
Europa fredoneaza Chica Bomb a lui Dan Balan (VIDEO)
Europa fredoneaza Chica Bomb a lui Dan Balan (VIDEO)
Dan Balan a castigat "Grammy-ul" compozitorilor
Dan Balan a castigat "Grammy-ul" compozitorilor
Onoare. Cantaretul din Moldova a castigat cu piesa "Live your life", interpretata de Rihanna si T.I., premiul cel mare la ASCAP Pop Awards din SUA, considerat a fi cea mai importanta distinctie in compozitie muzicala. "Live your life" a fost cea mai difuzata piesa a anului 2009 in toate mediile
Onoare. Cantaretul din Moldova a castigat cu piesa "Live your life", interpretata de Rihanna si T.I., premiul cel mare la ASCAP Pop Awards din SUA, considerat a fi cea mai importanta distinctie in compozitie muzicala. "Live your life" a fost cea mai difuzata piesa a anului 2009 in toate mediile
Andreea Bălan ia lecţii de echitaţie
Andreea Bălan ia lecţii de echitaţie
Cu toate că îi este teamă de cai, Andreea Bălan a acceptat să ia lecţii de echitaţie alături de fetele de la MTV...
Cu toate că îi este teamă de cai, Andreea Bălan a acceptat să ia lecţii de echitaţie alături de fetele de la MTV...
Andreea Balan a filmat clip in Grecia
Andreea Balan a filmat clip in Grecia
Lux. Saptamana trecuta, Andreea Balan si echipa ei de dansatori s-au aflat pe insula Corfu din Grecia pentru a filma videoclipul piesei "Trippin". Pentru acest videoclip, cantareata a filmat in peste sapte locatii, care includ plaje insorite, un iaht luxos si stancile de pe malul marii. "Cred ca va
Lux. Saptamana trecuta, Andreea Balan si echipa ei de dansatori s-au aflat pe insula Corfu din Grecia pentru a filma videoclipul piesei "Trippin". Pentru acest videoclip, cantareata a filmat in peste sapte locatii, care includ plaje insorite, un iaht luxos si stancile de pe malul marii. "Cred ca va
Andreea Bălan este foarte mulţumită de felul în care arată:
Andreea Bălan este foarte mulţumită de felul în care arată: "Nu vreau să schimb nimic la mine"
Cântăreaţa a dorit să explice look-ul său pentru noul album: "În shooting-ul ‘Trippin' sunt mai îmbrăcată decât în cataloagele firmei de haine a cărei imagine am fost timp de cinci ani şi pentru care am prezentat lenjerie intimă şi costume de baie. Sunt
Cântăreaţa a dorit să explice look-ul său pentru noul album: "În shooting-ul ‘Trippin' sunt mai îmbrăcată decât în cataloagele firmei de haine a cărei imagine am fost timp de cinci ani şi pentru care am prezentat lenjerie intimă şi costume de baie. Sunt
Andreea Bălan, singură şi nevricoasă
Andreea Bălan, singură şi nevricoasăDupă despărţirea de Keo, Andreea Bălan şi-a petrecut timpul călătorind – semn că nu era tocmai împăcată cu situaţia. “Jurnaliştii” s-au grăbit imed... citeşte mai mult
Pagina 3 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 3 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum