Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Bahmuteanu/Prigoana[v=]
Pagina 2 din 6
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Bahmuteanu/Prigoana[v=]
Rezumarea primului mesaj :
Adriana Bahmuteanu
SILVIU PRIGOANĂ
Adriana Bahmuteanu
SILVIU PRIGOANĂ
Ultima editare efectuata de catre Admin in 19.11.15 12:38, editata de 33 ori
Re: Bahmuteanu/Prigoana[v=]
EXCLUSIV! Bahmu: «Iubitul meu e tandru şi mă face fericită» Totul despre bărbatul care l-a înlocuit pe Siviu Prigoană
Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana au divortat si pentru a patra oara!
Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu spala rufele in public - motivul de divort
Prigoană despre handicapul său: Nu mă duc niciodată la plajă ca lumea să nu mă confunde cu Robocop
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/Adriana-Bahmuteanu-Revelion-cu-25-de-perechi-de-fini-371944.html
Adriana Bahmuteanu, din nou mamica
Adriana Bahmuteanu a nascut vineri, prin cezariana, un baietel de 3,2 kilograme.
Adriana Bahmuteanu a nascut vineri, prin cezariana, un baietel de 3,2 kilograme.
Adriana Bahmuteanu: "Intru in reparatii totale dupa nastere, ma operez estetic"
Adriana Bahmuţeanu: "Pamela Anderson e prea scofâlcită ca să mai pozeze în bombă sexy"
Adriana Bahmuţeanu, o gravidă nervoasă: "Nu-mi place să pună lumea mâna pe burta mea"
Silviu Prigoană, despre infarctul suferit: “Am avut şi eu concediu. Am stat cîteva zile la «Pensiunea Floreasca»”
Infarctul suferit recent nu i-a afectat cu nimic personalitatea şi obiceiurile lui Silviu Prigoană. De-abia întors la muncă, în sesiune extraordina... citeşte mai mult
Infarctul suferit recent nu i-a afectat cu nimic personalitatea şi obiceiurile lui Silviu Prigoană. De-abia întors la muncă, în sesiune extraordina... citeşte mai mult
Infarctul lui Prigoană, provocat de un partener de afaceri
Se pare că nu colesterolul mărit a fost acela care a provocat infarctul lui Silviu Prigoană, ci o... citeşte mai mult
Se pare că nu colesterolul mărit a fost acela care a provocat infarctul lui Silviu Prigoană, ci o... citeşte mai mult
Adriana Bahmuţeanu: "Sunt din nou însărcinată!"
Adriana Bahmuţeanu: "Sunt din nou însărcinată!"
Aflată într-o scurtă vacanţă în Germania, lângă Freiburg, împreună cu Silviu Prigoană, naşul lor, Eduard Martiş, şi iubita acestuia, Adriana Bahmuţeanu a mers şi la un consult, la o clinică privată. Aici, ieri, chiar în ziua în care a
Aflată într-o scurtă vacanţă în Germania, lângă Freiburg, împreună cu Silviu Prigoană, naşul lor, Eduard Martiş, şi iubita acestuia, Adriana Bahmuţeanu a mers şi la un consult, la o clinică privată. Aici, ieri, chiar în ziua în care a
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 2 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum