Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Nastase[v=]
Pagina 5 din 5
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Nastase[v=]
Rezumarea primului mesaj :
ADRIAN NASTASE-
Ilie
BRIGITTE SFAT
ADRIAN NASTASE-
Ilie
BRIGITTE SFAT
Ultima editare efectuata de catre Admin in 06.08.15 8:43, editata de 45 ori
Ilie Nastase: Daca il prind pe Becali, ii tai limba
Ilie Nastase: Daca il prind pe Becali, ii tai limba
"Gigi Becali m-a injurat pe mine, mi-a injurat copiii si nevasta", a declarat, joi seara, Ilie Nastase. "Nu ma duc la Steaua, pentru ca eu am o problema cu Becali, nu am nimic cu echipa, cu domnul Argaseala, cu nimeni. Eu cu dansul am avut o...
"Gigi Becali m-a injurat pe mine, mi-a injurat copiii si nevasta", a declarat, joi seara, Ilie Nastase. "Nu ma duc la Steaua, pentru ca eu am o problema cu Becali, nu am nimic cu echipa, cu domnul Argaseala, cu nimeni. Eu cu dansul am avut o...
Acasă la Amalia şi Ilie Năstase
Acasă la Amalia şi Ilie Năstase
Candoare, dragoste, stabilitate şi bună-dispoziţie... Asta am găsit sâmbătă în casa familiei celebrului tenisman Ilie Năstase. Alături de cele două minunate fetiţe, Alessia şi Emma, soţii Amalia şi Ilie Năstase ne-au primit în căminul lor pentru a ne împărtăşi câte ceva din activităţile lor cotidiene.
Candoare, dragoste, stabilitate şi bună-dispoziţie... Asta am găsit sâmbătă în casa familiei celebrului tenisman Ilie Năstase. Alături de cele două minunate fetiţe, Alessia şi Emma, soţii Amalia şi Ilie Năstase ne-au primit în căminul lor pentru a ne împărtăşi câte ceva din activităţile lor cotidiene.
Ilie Nastase, vechi prieten cu Sarkozy
Ilie Nastase, vechi prieten cu Sarkozy
Fostul mare tenismen roman Ilie Nastase a urmarit cu sufletul la gura alegerile prezidentiale din Franta.
Fostul mare tenismen roman Ilie Nastase a urmarit cu sufletul la gura alegerile prezidentiale din Franta.
Ilie Năstase a fost implicat într-un accident rutier
Ilie Năstase a fost implicat într-un accident rutier
Fostul tenismen Ilie Năstase a fost implicat, luni după-amiază, într-un accident rutier în urma căruia trei maşini au fost avariate şi o persoană a fost rănită uşor, au declarat, pentru NewsIn, oficiali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.
Accidentul a avut loc în sectorul 1, au precizat oficialii DGPMB. Ilie Năstase avea prioritate, aşa cum reiese din constatările poliţiştilor.
Fostul tenismen Ilie Năstase a fost implicat, luni după-amiază, într-un accident rutier în urma căruia trei maşini au fost avariate şi o persoană a fost rănită uşor, au declarat, pentru NewsIn, oficiali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.
Accidentul a avut loc în sectorul 1, au precizat oficialii DGPMB. Ilie Năstase avea prioritate, aşa cum reiese din constatările poliţiştilor.
Ilie Nastase, legenda a sexului
Ilie Nastase, legenda a sexului
REGII DIN DORMITOR
Cel mai mare tenisman roman din toate timpurile a facut dragoste cu 2.500 de femei, surclasand seducatori consacrati precum Jack Nicholson sau Hugh Hefner.[Citeste]
REGII DIN DORMITOR
Cel mai mare tenisman roman din toate timpurile a facut dragoste cu 2.500 de femei, surclasand seducatori consacrati precum Jack Nicholson sau Hugh Hefner.[Citeste]
Cu bodyguarzii la biserica
Cu bodyguarzii la biserica
Amalia si Ilie Nastase au pregatit saptamana trecuta, in secret, botezul mezinei lor, Emma Alexandra Diana, de 4 luni si jumatate. Ceremonia a avut loc ieri, la ora 16.00, la Biserica Elefterie din ... [ continuare ]
Amalia si Ilie Nastase au pregatit saptamana trecuta, in secret, botezul mezinei lor, Emma Alexandra Diana, de 4 luni si jumatate. Ceremonia a avut loc ieri, la ora 16.00, la Biserica Elefterie din ... [ continuare ]
Ultima editare efectuata de catre Admin in 30.03.11 17:37, editata de 1 ori
Nastase[v=]
ADRIAN NASTASE-
Ilie
BRIGITTE SFAT
Ilie
BRIGITTE SFAT
Ultima editare efectuata de catre Admin in 06.08.15 8:43, editata de 45 ori
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Subiecte similare
» ACTUALITATE.....DIVERSE
» Zavoranu/Pepe[v=]