Evreii din Romania - forum de istorie si actualitate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2
Scris de Admin 26.08.17 22:37

» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36

» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18

» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54

» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13

» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01

» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07

Meir[V=]

Pagina 3 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Meir[V=]

Mesaj Scris de Admin 17.02.06 18:40

Rezumarea primului mesaj :

Meir[V=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcQgLIzEjFr_pLLoAuAgNSn6PvtsK4aMXH2gHhS26khKTbA3IVA-pqnyPsJQHgGolda  Meir-
3]Nu este ca şi cum a existat un popor palestinian care chiar s-a considerat palestinian  şi am venit noi şi i-am dat afară şi le-am luat ţara. Ei nu au existat.
2]La munca , te gandesti la copiii pe care i-ai lasat acasa.Acasa , te gandesti la munca lasata neterminata.O astfel de lupta are loc in continuu in tine.Inima ta este data cu chirie.
1]Nu se poate bate palma cu pumnul strîns.
=====
Meir[V=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcRDGQ1JqWZAWNb8vQjgLWMLMWpKpQyjrA98SAZ08Y79ef-ydaPWE6nV5wNati
Meir[V=] - Pagina 3 Nf_4031_91247Rosen

Ultima editare efectuata de catre Admin in 24.03.15 15:54, editata de 40 ori
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Nati Meir premiază bustul Elenei Udrea

Mesaj Scris de Admin 05.09.09 18:49

Nati Meir premiază bustul Elenei Udrea
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Minune şi Nati Meir cântă împreună pe la nunţi

Mesaj Scris de Admin 05.09.09 18:40

Minune şi Nati Meir cântă împreună pe la nunţi
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Nati Meir solicită daune morale de 10 milioane dolari postul

Mesaj Scris de Admin 02.08.09 7:53

Nati Meir solicită daune morale de 10 milioane dolari postului TV israelian Canalul 10
Deşi
anunţată cu tantam în urmă cu cîteva luni, colaborarea dintre Nati
Meir, candidat la postul de preşedinte al României şi Canalul 10 al
televiziunii israeliene, a încetat definitiv în urma unui reportaj
transmis de respectivul post TV în cadrul emisiunii "Shomer masah"
realizată de ziaristul Amnon Levy.

Un reportaj axat exclusiv pe dezvăluiri privind o serie de presupuse
înşelăciuni şi excrocherii practicate de Nati Meir în Israel, înainte
de a se stabili în România. De remarcat ca, deşi între Meir şi
conducerea Canalului 10 a fost încheiat un acord de colaborare, şi în
celelalte două materiale despre Nati Meir (o scurtă ştire şi un
interviu într-unul dintre programele de dimineaţă ale acestui post),
realizatorii au făcut întotdeauna referiri negative la trecutul
israelian al candidatului român. Potrivit lui Nati Meir, când a cerut
explicaţii, conducerea postului şi-a cerut scuze subliniind că nu se va
mai întâmpla. Dar, în urmă cu câteva zile, Canalul 10 a transmis o nouă
ediţie a emisiunii "Shomer masah" în cadrul căreia, un amplu spaţiu i-a
fost dedicat lui Nati Meir şi acuzaţiilor la adresa activităţilor
desfăşurate de acesta în Israel.
Drept urmare, Nati Meir a decis
să dea în judecată, atât în Israel cât şi în România, Canalul 10 şi pe
realizatorul Amnon Levy, cerând daune morale în valoare de 10 milioane
dolari.
Într-un comunicat dat publicităţii pe site-ul său, se
specifică: "Ca răspuns la o serie de articole publicate de presa din
Romania, intre care Jurnalul National, Adevarul, ziare.com,
presa.online, care au preluat afirmatiile defaimatoare la adresa
lui Nati Meir, facute in cursul emisiunii din 23.iulie difuzata de
postul Canal 10, domnul Nati Meir a tinut sa precizeze:

Tin
sa precizez ca persoanele citate de postul Canal 10 imi sunt total
necunoscute, faptele la care au facut referire presupunandu-se a se
fi petrecut cu circa 30 ani in urma.
S-a facut, de asemenea,
afirmatia neadevarata conform careia as fi fost condamnat la inchisoare
in Israel, afirmatie extrem de usor de demontat tinand cont de o serie
de fapte pe care doresc sa le aduc la cunostinta tuturor.
Astfel,
cererea mea de a obtine cetatenia romana, ce a trebuit fi sustinuta si
de prezentarea unui certificat de cazier israelian , a fost aprobata
fara probleme inca din 1998.
Cererea mea de a desfasura, in cadrul
unei companii proprii, o activitate de paza si protectie, care a
necesitat, de asemenea, atat un certificat de cazier israelian cat si
unul vizat de Interpol, a fost aprobata din 2002.
In plus, in anul
2004, am fost ales deputat in Parlamentul Romaniei, ocazie cu care am
depus, pentru a treia oara, acte complete privind activitatea mea din
Israel si din tara.
Toate acestea demonstreaza, fara tagada,
falsitatea celor prezentate de postul Canal 10 si-mi intaresc
convingerea intr-un rezultat pozitiv al demersului meu.
Tot ce-mi
mai doresc acum este sa am in postul Canal 10 un adversar real in
instanta, stiut fiind ca acesta isi inceteaza activitatea incepand cu
data de 01.08.2009.”
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Nati Meir, un escroc israelian inculpat pentru fraude, escr

Mesaj Scris de Admin 29.07.09 6:38

Nati Meir, “un escroc israelian inculpat pentru fraude, escrocherii şi impostură”

Un canal de televiziune din Israel a făcut dezvăluiri şocante despre
candidatul la preşedenţia României, Nati Meir. El este calificat de
aceştia ca fiind “un escroc israelian inculpat pentru escrocherii,
fraude şi impostură, care a făcut închisoare în Israel”, spun cei de la
Agerpres. "Acum, fie că mă credeţi sau nu, escrocul israelian
candidează la preşedinţia României", a declarat Amnon Levy,
prezentatorul emisiunii. Nati Meir şi-a început cariera de escroc în
oraşul Afula, din nordul Israelului, unde s-a făcut vinovat de o lungă
serie de escrocherii, înşelătorii şi alte acte ilicite. A escrocat o
echipă de baschet, a păgubit un cetăţean din Afula, Aharon Engel cu o
sumă evaluată astăzi la 400.000 de shekeli, aproximativ 50.000 de euro,
prin firma sa „Or Algalgalim” (Lumină pe roţi), i-a comandat unui amic
o maşină, i-a luat banii, dar maşina nu i-a adus-o. Apoi a deschis un
magazin de produse electrocasnice, dar după ce le lua banii oamenilor
uita să le livreze. Conform celor de la Canal 10 al televiziunii
israeliene, acesta este adevăratul Nati Meir.

http://www.atac-online.ro/28-07-2009/Nati-Meir-un-escroc-israelian-inculpat-pentru-fraude-escrocherii-si-impostura.html
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Nati Meir o vrea consilier pe Mihaela Răduleascu După ce Mon

Mesaj Scris de Admin 13.07.09 19:32

Nati Meir o vrea consilier pe Mihaela Răduleascu

După
ce Monica Columbeanu a decis să înceteze colaborarea cu Nati Meir,
politicianul nu vrea să rămână fără ajutor în campania electorală şi
vrea să-i propună Mihaelei Rădulescu să-l sprijine în lupta pentru
ocuparea scaunului la Cotroceni."Intenţionez [...]
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Nati Meir cântă la fluier şi alungă duhurile rele din politi

Mesaj Scris de Admin 29.06.09 14:55

Nati Meir cântă la fluier şi alungă duhurile rele din politică
Fostul deputat Nati Meir, care şi-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al [...]
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Nati Meir habar nu are care e imnul naţional al României

Mesaj Scris de Admin 24.06.09 14:47

Nati Meir habar nu are care e imnul naţional al României
Candidatul la Preşedinţia României Nati Meir(foto) a fost pus în dificultate de [...]
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Nati Meir, un nou Obama în România

Mesaj Scris de Admin 12.06.09 8:11

Nati Meir, „un nou Obama în România”
http://www.interesulpublic.ro/11-06-2009/Nati-Meir-un-nou-Obama-in-Romania.html
Nati Meir, candidat independent pentru Preşedinţia României şi-a inaugurat, ieri, un cort de strângere de semnături în Piaţa Universităţii, declarând: "cred că o să fiu un nou Obama în România. Dacă un negru a putut să câştige campania în America, poate şi un evreu în România".

Nati Meir nu a venit cu mâna goală pentru cei care semnează în favoarea lui, ci cu periuţe şi pastă de dinţi.

El a arătat că persoanele care semnează primesc o periuţă de dinţi care are un dispozitiv prin care pasta de dinţi ajunge direct pe periuţă. "Ideea este că noi vrem să schimbăm clasa politică şi politicienii să se spele la gură. Să scăpăm de becalism , să scăpăm de vadism, să scăpăm de vanghelism, de cei care înjură şi vorbesc urât!'', a explicat cel care se crede noul Obama al României.

Nati Meir şi-a început declaraţiile în faţa presei doar după venirea purtătorului său de cuvânt Monica Columbeanu. Aceasta a venit însoţită de fiica sa şi de şofer. Monica Columbeanu a fost a patra persoană care a semnat în noul cort din Piaţa Universităţii pentru susţinerea lui Nati Meir în cursa prezidenţială. Prima persoană care a semnat pentru Nati Meir a fost Ilie Bădoi, născut în 1927. "Ideea mea a fost (cu periuţa şi pasta de dinţi-n.r.). Dacă am fost deputat patru ani, am văzut ce gură spurcată au politicienii. Eu sunt altceva. M-am născut în altă ţară, vreau să dau viaţa mea pentru această ţară", a continuat Nati Meir.

El le-a spus ziariştilor că va face 6 corturi în Bucureşti pentru strângerea de semnături şi apoi va înfiinţa corturi şi în alte oraşe importante din ţară. Nati Meir a precizat că a strâns deja 37.500 de semnături de la oameni din România, dar şi din Israel şi Italia.

Vrea să ştie bine limba lui Eminescu şi ia meditaţii

Candidatul independent pentru preşedinţia României a mai spus că ia meditaţii de gramatica limbii române. Ştie de Eminescu, dar singurele versuri care-i vin în cap sunt: "Ţineţi minte trei cuvinte- Nati Meir preşedinte!".

Columbeanca, împărţită între lucrarea de diplomă şi campania lui Nati Meir

Şi Monica Columbeanu a vorbit. A spus că nu ea este cea care a elaborat sloganuri şi programe, ci cea care le transmite, crede că Nati Meir are şanse să devină preşedinte şi a promis că-l va însoţi în ţară în limita timpului său liber. "Trebuie să-mi iau toate examenele. În perioada 1 iulie - 10 iulie am lucrarea de diplomă", a explicat Monica Columbeanu.

După declaraţii, câţiva oameni s-au strâns să semneze pentru Nati Meir. Şi să primească periuţa şi pasta de dinţi, gratis. Monica Columbeanu s-a aşezat la rând pentru ca şi şoferul ei să semneze pentru Nati Meir. Au fost fotografiaţi, filmaţi. Nati Meir a vorbit cu câţiva cetăţeni. Doar acesta este secretul pentru a ajunge preşedinte – baia de mulţime.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Goer Meir, un manager care se adaptează uşor

Mesaj Scris de Admin 22.01.09 15:49

Goer Meir, un manager care se adaptează uşor

Israelianul a fost numit, în ianuarie, în fruntea fabricii de ciorapi Adesgo pentru a dezvolta brandul. Încrezător în deciziile sale, Goer Meir, noul manager Adesgo, vrea să lanseze noi produse ca să evite pierderea clienţilor.
A venit din Israel şi conduce de trei săptămâni cea mai veche fabrică de ciorapi din România, Adesgo. Din respect pentru oamenii cu care lucrează, dar şi pentru a avea un trai mai uşor în ţara noastră, Goer Meir vrea să înveţe limba română. Asta şi-ar dori, în viitorul apropiat, în plan personal. „Mi-am angajat un profesor în acest sens”, spune Meir.

Dar pentru că venirea lui pe aceste meleaguri este legată de perspectivele unei companii într-o perioadă de criză economică, Meir are foarte multe planuri profesionale. Ca nimic să nu-i distragă atenţia, a venit fără familia sa. Se concentrează astfel exclusiv pe atingerea ţintelor promise acţionarilor: creşterea cotei de piaţă, lansarea de noi produse, mai multe puncte de vânzare, exportarea brandului Diamond.

„Fiecare ţară are propria mentalitate de cumpărare şi propriul stil când vine vorba de modă. De aceea ne vom adapta strategiile în funcţie de aceste criterii”, adaugă Meir.

Are 60 de ani şi lucrează în industria de textile din 1979. „Am petrecut mulţi ani în companii care produceau costume pentru femei şi bărbaţi pentru branduri celebre; de exemplu, ultima companie pentru care am lucrat realiza producţia pentru Marks&Spencer”, precizează managerul celei mai vechi fabrici de ciorapi din România, Adesgo.

Adesgo targhetează segmentul high al consumatorilor europeni. „Acest job reprezintă o provocare – aceea de a duce compania mai departe şi de a face brandul Diamond mai cunoscut în România, dar şi în străinătate”, explică Meir. „După părerea mea, putem vorbi despre un cerc vicios: din cauza crizei, oamenii şi-au pierdut locurile de muncă, ceea ce a dus la scăderea puterii de cumpărare. Acest lucru înseamnă o reducere a producţiei, deci reducerea achiziţionării de materii prime etc. În concluzie, toată lumea reduce vânzările, achiziţiile şi forţa de muncă”, explică Meir.

Criza financiară, un cerc vicios

Cum arată strategiile managerului pe timp de criză? În primul rând, compania se poate adapta repede la cerinţele clienţilor, pentru că nu sunt legaţi de produse de export. În al doilea rând, fabrica modernă poate adapta culorile şi mărimile standard la piaţa locală. „De exemplu, mărimea M nu este aceeaşi în toată lumea – cea din Olanda va fi diferită de cea din România”, explică Meir.Experienţa de peste 86 de ani a firmei presupune o reinventare continuă a produselor, ţinând cont de ultimele tendinţe, atât pentru piaţa europeană, cât şi pentru cea din România.

Aproximativ 80% din capacitatea de producţie a fabricii Adesgo este destinată exportului către faimoşi retaileri europeni – Tesco (UK), Hema (Olanda), Falke (Germania), Dunnes (Irlanda) etc. Pentru aceşti clienţi compania produce modele care sunt vândute ca branduri proprii.

Altceva despre manager

Hobby-uri - muzica (clasică, opera, etc), filmele, lectura, rebusul.

Se simte acasă în Israel pentru că acolo şi-a petrecut cea mai mare parte din viaţă şi, în plus, acolo este familia sa.

Motto-ul lui în viaţă este:„ Nu mă voi opri până când ceea ce este bun nu va deveni mai bun, iar ceea ce este mai bun nu va deveni cel mai bun.”

Ultima carte citită se numeşte “Leadership” (Rudolph Giuliani).

Lucrează în industria de textile din 1979.

Meir[V=] - Pagina 3 Quote_small_downÎmi place să preiau companii pe care să le transform apoi în afaceri profitabileMeir[V=] - Pagina 3 Quote_small_up

Goer Meir, director general Adesgo
http://www.adevarul.ro/articole/goer-meir-un-manager-care-se-adapteaza-usor.html
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Nati Meir își rectifică traseul politic în România

Mesaj Scris de Admin 11.01.09 19:00

Nati Meir își rectifică traseul politic în România, de Nando Mario VARGA http://www.romanialibera.com/articole/articol.php?care=8885

Meir[V=] - Pagina 3 Pixelalb
La cumpăna dintre ani, contrar unor ştiri vehiculate cu insistenţă, şi care susţin că va fi arestat imediat ce va intra în teritoriul israelian, politicianul român Nati Meir s-a aflat din nou în Israel, unde a stat o săptămână la hotelul Dan din Tel Aviv. Mai mult decât atît, el a efectuat o serie de călătorii în diferite oraşe din Israel, inclusiv la Ierusalim, în deplină libertate, fără ca deplasările să-i fie restricţionate şi bineânţeles fără a fi reţinut de poliţişti.

De menţionat că, spre deosebire de ultima sa sosire în Israel, în vara anului trecut, cînd încă era parlamentar, de dat aceasta nu mai dispunea de imunitatea înaltului forum politic românesc. Şi tot nu a fost reţimnut de poliţie, fiindcă, aşa cum ne-a declarat, vădit revoltat de aceste ştiri, nu xistenţa nici un ordin de reţinere a sa în Israel. "Efectiv, nu ştiu cine vehiculează asemenea ştiri răuvoitoare şi ireale în acelaşi timp. Este vorba de un dosar vechi, prescris, care nu mai are nici o valoare. Dovadă, vedeţi şi dvs, sunt în Israel din nou, am intrat fără nici o problemă, nu mă ascund, sunt vizitat de numeroae persoane şi sunt liber să mă deplasez oriunde vreau, fără nici o restricţie. Cunoaşteţi foarte bine legislaţia israeliană, identică practic oricărei alte ţări. Dacă ar fi existat cea mai mică problemă, nu aşi fi obţinut viza de intrare, ca simplu cetăţean, fiindcă nu mai sunt parlamentar. Iar în condiţiile actuale, când cetăţenii români nu mai au nevoie de vize ca să viziteze Israelul, dacă ar fi fost o problemă, cât de mică, aşi fi fost reţinut la aeroportul Ben Gurion. Nu înţeleg cine a lansat asemenea zvonuri şi ce interes se află în spatele acestei maşinaţii", ne-a declarat Nati Meir.

Relansare în Israel

Sala de primiri a hotelului Dan Tel Aviv, unde s-a cazat Nati Meir şi soţia sa, a fost martora unul val nemaintîlnit de persoane, oameni politici, ziarişti, oameni de afaceri, lideri de organizaţii sau simpli prieteni, care, de dimineaţa până seara, au venit să se întâlnească cu politicianul român originar din Israel.

"Nu ştiu de unde au aflat că sunt în Israel, fiindcă nu este o vizită oficială şi nici nu am făcut-o publică. Dar sunt profund impresionat", a declarat agenţiei Anima News, Nati Meir, care recent a fost plasat în topul primilor 500 de oameni cei mai bogaţi şi influenţi din România, din toate timpurile.
Prezenţa sa în Israel a fost legată de un scop precis şi anume pregătirea campaniei electorale pentru candidatura sa la alegerile pentru deputaţi europeni care vor avea loc anul acesta în luna iunie, dar şi pentru candidatura la funcţia de preşedinte al României din octombrie.

Nati Meir va candida pe lista Partidului Popular al Justiţiei Sociale (PPJS), al cărui prim vicepreşedinte a fost ales de curând. PPJS este noua denumire a Partidul Popular si al Protectiei Sociale, la conducerea sa continuând să se afle Dan Claudiu Tănăsescu, fost colaborator al lui Corneliu Vadim Tudor la revista Săptămâna înainte de 1989. Nati Meir a fost ales deputat în 2004 pe listele PRM, partidul condus de CV Tudor.

"Este o onoare pentru mine să fiu alături de Dan Claudiu Tanasescu în acest partid. Trebuie să îi învăţăm pe oameni să îşi apere drepturile, să nu dezarmeze în faţa unor abuzuri ale autorităţilor. Prin venirea mea în acest partid vreau să îmi continui activitatea din ultimii patru ani. Unul din obiectivele Partidului Popular al Justiţiei Sociale este de a apăra drepturile românilor care au fost nedreptăţiţi de justiţia din România. Egalitatea şanselor, este un concept necunoscut încă în România şi de aceea vrem în primul rând să redăm românilor dreptul la o şansă egală în faţa legii", a susţinut Nati Meir.

Liberă circulație

Conform declaraţiilor pe care le-a făcut pentru Anima News, politicianul român a încheiat în timpul vizitei efectuate în aceste zile în Israel, programul de activitate pentru campanie sa electorală, care va fi realizată de echipa de consilieri care a obţinut victoria lui Barak Obama în SUA. În plus, un alt acord a fost realizat de Nati Meir cu Moti Morel, unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti israelieni, considerat un specialist în campanii electorale.

Mulţumit de rezultatele obţinute în cursul acestei vizite, impresionat de modul în care a fost primit şi de opiniile zecilor de persoane care au venit să-l întâlnească şi convins că porneşte pe un nou drum, curat, direct, lipsit de întortochelile şi unele compromisuri la care l-au împins activitatea sa politică anterioră, Nati Meir şi soţia sa au părăsit Israelul vineri dimineaţă, cu destinaţia Bucureşti, urmând să revină curând în Ţara Sfântă, în care, aşa cum a dovedit, poate intra, locui şi circula liber, fără nici o interdicţie sau teama de a fi arestat, fiindcă nu există nici o dispoziţie legală în acest sens împotriva sa.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Nati Meir nu mai demisionează din funcţia de deputat

Mesaj Scris de Admin 04.11.08 17:04

Nati Meir nu mai demisionează din funcţia de deputat
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Nati Meir demisionează din Parlament şi pleacă din România p

Mesaj Scris de Admin 10.10.08 10:52

Nati Meir demisionează din Parlament şi pleacă din România pentru totdeauna

Deputatul Nati Meir a anunţat azi că la începutul săptămânii viitoare va demisiona din Parlament şi că va pleca din România pentru totdeauna, împreună cu familia sa.
"Luni sau marţi îmi voi a demisia din Parlament", a anunţat Nati Meir, precizând că gestul său de protest are trei cauze: o ordonanţă a Guvernului, care limitează accesul parlamentarilor în penitenciare, presiunile care se exercită în Parlament, la vot, şi o declaraţie recentă a liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, care ar fi spus "că evreii din România trebuie să plece din ţară".
http://www.gandul.info/politica/nati-meir-demisioneaza-din-parlament-si-pleaca-din-romania-pentru-totdeauna.html?3928;3286427
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Nati Meir anunta ca isi da demisia din Parlament si ca para

Mesaj Scris de Admin 09.10.08 18:31

Meir[V=] - Pagina 3 Bulb Nati Meir anunta ca isi da demisia din Parlament si ca paraseste Romania pentru totdeauna
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Sotia lui Nati Meir, jefuita intr-un supermarket

Mesaj Scris de Admin 16.09.08 19:00

Sotia lui Nati Meir, jefuita intr-un supermarket

Deputatul independent Nati Meir sustine, intr-un comunicat remis ieri Agerpres, ca sotia lui a fost jefuita, constatand lipsa portofelului, in care avea 350 lei si doua carduri bancare, dupa ce a achitat cumparaturile facute intr-un supermarket din Capitala. “La nici jumatate de ora, incercand sa blocheze cardurile, i se comunica de la BRD ca deja i-au fost scoase toate disponibilitatile de pe card de la bancomatul filialei BRD - Tei”, se arata in comunicat. Deputatul Nati Meir s-a declarat increzator ca “Sectia 6 de Politie va descoperi destul de rapid faptuitorii acestui act”, avand in vedere ca “exista inregistrari atat la BRD, cat si la supermagazinul Billa”. “Din fericire, suma retrasa de pe card nu era mare, doar sapte milioane lei”, a mai spus deputatul. “Tragem un semnal de alarma pentru toti cei care aleg sa faca cumparaturi la unul dintre aceste supermagazine, avand informatia ca nu este un caz izolat, informatie confirmata de unul dintre angajatii Sectiei 6 de Politie” - se afirma in comunicat.
http://www.cronicaromana.ro/index.php?art=88780
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Deputatul Nati Meir, in celula lui Mailat

Mesaj Scris de Admin 28.08.08 10:50

Deputatul Nati Meir, in celula lui Mailat

http://www.cancan.ro/2008-08-28/Deputatul-Nati-Meir-in-celula-lui-Mailat.html
Deputatul Nati Meir, renumit pentru vizitele sale din penitenciarele Romaniei in sprijinul detinutilor discriminati, ne-a declarat ca il va vizita astazi, la Roma, pe Romulus Mailat, banuit de uciderea si violarea unei italience, la Roma, in noiembrie 2007. In calitatea sa de membru al Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte si Problemele Minoritatii Nationale, deputatul Nati Meir este insotit de seful sectiei consulare a Ambasadei Romaniei in Italia, Cosmin Dumitrescu, fiind primul parlamentar roman care va discuta direct cu Mailat.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Doi deţinuţi de la penitenciarul Jilava i-au dat în judecată

Mesaj Scris de Admin 14.07.08 18:45

Doi deţinuţi de la penitenciarul Jilava i-au dat în judecată pe Bogdan Olteanu şi pe Nati Meir
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Nati Meir, în puşcăria din Arad [2008-07-10]

Mesaj Scris de Admin 10.07.08 18:54

Nati Meir, în puşcăria din Arad [2008-07-10]
Deputatul independent s-a întâlnit, astăzi, cu opt deţinuţi şi conducerea Penitenciarului de Maximă Siguranţă Arad (PMS), în urma unor scrisori în care câţiva puşcăriaşi reclamau „tortură fizică şi psihică“. [Citeste]
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Nati Meir a dat-o la pace cu conducerea penitenciarului

Mesaj Scris de Admin 28.06.08 20:15

i
Nati Meir a dat-o la pace cu conducerea penitenciarului

http://www.zonainterzisa.ro/articole148/
Detinutii de la Poarta Alba il acuza pe Nati Meir ca a dat-o la pace cu conducerea penitenciarului
La trei saptamani dupa ce zeci de deti - nuti au fost batuti cu cruzime la ordinul sefilor penitenciarului, doar pentru ca cereau o viata mai buna, la Poarta Alba este liniste. Cel putin asa spun oficialii penitenciarului de maxima siguranta, prin gura purtatorului de cuvant, inspectorul Gabriel Botezan. Detinutii in schimb, nu au incredere in aceasta pace si spun ca se incearca musama li - za rea scandalului. Intr-o scrisoare primita pe adresa redactiei, unul dintre detinuti (care ne-a rugat sa nu ii pu bli cam numele de teama represaliilor) relateaza incerca ri - le directorului Cata lin Bejan de impacare cu cei batuti, pentru a-i determina sa nu depuna plangere. Totodata, detinutii incep sa se indoiasca de intentiile oneste ale lui Nati Meir, pe care il acuza ca a cazut la pace cu Bejan, iar cei doi au hotarat sa il sacrifice pe adjunctul Bejinariu care, oricum, trebuia sa iasa la pensie. Campania DEZVALUIRI Asa cum ziarul DEZVALUIRI.RO a relatat in mod amplu in editiile anterioare, in noaptea de 18 iulie, zeci de detinuti ai Penitenciarului Poarta Alba au fost batuti cu bestialitate de o echipa de mascati insotita de directorul Catalin Bejan si adjunctul sau, Valentin Bejinariu. Incidentul a inceput in jurul orei 20.30, cand o parte din detinuti au solicitat prelungirea programului TV. Ca o paranteza trebuie spus ca regula de ordine interioara care limiteaza accesul la programele TV este unica in penitenciarele din Romania, fapt observat si de reprezentantii APADOR-CH. Inspectorul Botezan spune ca detinutii au devenit foarte violenti si au amenintat cu revolta, iar cadrele penitenciarului au intervenit conform legii si regulamentelor Mai intai s-a incercat sa se discute cu ei. S-au calmat, iar apoi au inceput din nou cu atitudinile violente. In aceasta situatie, s-a intervenit pentru imobilizarea lor. Poate ca unii dintre ei s-au opus si s-au ales cu ranile din fotografiile care au fost publicate in ziarul dumneavoastra. La cateva zile dupa incident, redactia Dezvaluiri a intrat in posesia mai multor declaratii ale celor batuti in noapte de 18 iulie. Detinutii au reusit sa le strecoare in afara penitenciarului, in timpul unei vizite. Din aceste declaratii reiese ca intervent ia fortelor de ordine a fost nejustificata, violenta, plina de cinism si condusa personal de director si adjunctul sau, care se aflau si intr-o vadita stare de ebrietate. Totodata, cativa detinuti ne-au trimis de pe un telefon mobil MMS-uri cu fotografii ale ranilor suferite. Pe baza acestor probe, Organizatia de Investigatii Jurnalistice, editor al saptamanalului DEZVALUIRI.RO, a demarat o campanie de informare a autoritatilor si opiniei publice in legatura cu masacrul de la Poarta Alba. Astfel s-a autosesizat deputatul independent Nati Meir, membru in Comisia pentru drepturile omului, culte si proble me - le minoritatilor nationale, care a decis sa vina in vizita la penitenciar.
Bejan ameninta si promite avantaje detinutilor batuti
Pana la venirea lui Nati Meir, Catalin Bejan a incercat din rasputeri sa musamalizeze incidentul. Directorul i-a chemat la discutii pe cativa dintre detinutii batuti pe care ii suspecta ca au trimis fotografii si declaratii. Mai intai a incercat sa ii sperie, apoi sa ii santajeze, amenintandu-i ca nu vor mai avea nici o sansa sa iasa conditionat, inainte de termen. In cele din urma, unuia dintre detinuti i s-au promis conditii mai bune, ba chiar si o suma de bani (!) in schimbul tacerii. Deputatul Meir a ajuns la Penitenciarul Poarta alba pe 27 iulie si a stat de vorba cu 15 dintre detinutii batuti, in prezenta directorului Bejan si a adjunctului Bejinariu. Detinutii si-au aratat ranile si au povestit ca au fost batuti pentru ca au cerut conditii mai bune, iar interventia fortelor de ordine a fost disproportionata si nejustificata. La conferinta de presa organizata in biroul lui Bejan imediat dupa vizita, Nati Meir s-a aratat impacuitor si dispus la negocieri: Asa cum a spus si domnul director, cel mai bine este sa mergi pe calea medierii, sa negociezi si asa am facut. Azi m-am vazut cu vreo 15-16 detinuti, am stat de vorba cu toti, am incercat sa fac pace. Eu nu m-am dus in sectie, pentru ca daca ma duc acolo, incepe revolta: avem spate, a venit Nati Meir. Ideea e ca am fost ca sa vedem ce putem face sa nu se repete asa ceva. Dar asta e, Poarta Alba este o inchisoare foarte, foarte grea. Conditiile sunt foarte proaste. Ce putem sa facem?.
Dupa tot ce s-a intamplat, sa cadem la pace? E murdar!
Detinutii prezenti la discutie nu sunt insa de aceeasi parere cu Nati Meir. Unii dintre ei se tem ca deputatul si directorul penitenciarului au facut pace pentru ca asa le-au dictat interesele. Iata cum relateaza autorul scrisorii discutia cu deputatul Nati Meir: (...) La discutie s-a spus totul din partea noastra, iar acum, dupa toate nenorocirile, s-a ajuns sa cadem la pace? Este murdar! Apoi ne-au dat afara din acea sala si a ramas deputatul Nati Meir cu directorul Bejan Claudiu Catalin. Nu stiu ce-au discutat, iar dupa cinci minute am revenit in incapere si a fost adus adjunctul Bejinariu Valentin. Detinutii au adus acuzatii la adresa domniei sale, iar el radea. Eu personal am discutat cu el si cauta sa se justifice spunand ca nu am semne (de lovituri, n.red.). I-am spus ca sunt timorat, tresar noaptea in somn si doresc consiliere psihologica, iar el radea ca un mons tru. A intervenit deputatul, care a strigat la el si i-a aratat mai multe plangeri impotriva lui, i-a spus ca exista poze cu victimele sale si Bejinariu tot riposta. Deputatul s-a enervat si l-a intrebat daca vrea ca Europa sa afle tot ce se intampla la Poarta Alba si Bejinariu a tacut. Dupa toata discutia eu am ramas cu un semn de intrebare: mi-e teama ca nu se va face dreptate si ca cei de afara nu vor fi pedepsiti pentru torturile fizice si psihice aplicate de-a lungul anilor si cele din prezent.
Regimul Bejan: turnatorii si aranjamente
Scrisoarea mai contine relatari despre sistemul de teroare instaurat de Bejan si Bejinariu la Poarta Alba, prin intermediul unor turnatori plasati in fiecare sectie. Acestia sunt recrutati din randul detinutilor pentru a da informatii despre ce se intam pla in interior, dar si pentru a provoca si manipula, acolo unde exista interes. Cand oamenii conducerii nu mai dau randament, sunt lasati in voia sortii. Unora dintre ei li se promite trecerea de la sistemul inchis la cel deschis sau chiar eliberarea conditionata. Autorul scrisorii dezvaluie faptul ca la eliberarile conditionate se fac multe aranjamente: Bejan si Bejinariu sunt mana-n mana cu judecatori de la Medgidia si daca ei dau un telefon, detinutii care vor ei sunt eliberati la prima comisie, iar ceilalti pot fi amanati doua-trei-sase luni. Cei care deranjeaza conducerea si cer o viata mai buna, conforma cu drepturile omului, se aleg cu dosare de instigatori. Ultimul incident de acest fel a avut loc in iunie 2006, cand mai multi detinuti de la sectia patru au protestat impotriva hranei murdare, a apei ruginite si a limitarii programului TV. In urma protestului de anul trecut, conditiile de viata nu s-au imbunatatit, in schimb instigatorilor li s-au facut dosare si au fost imprastiati pe la mai multe penitenciare din Romania. Organizatia de Investigatii Jurnalistice si Ziarul DEZVALUIRI.RO vor demara o ancheta pentru a vedea unde ajung fondurile guvernamentale destinate Penitenciarului Poarta alba. Caci la detinuti nu ajung!
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Soţia deputatului Nati Meir încalcă regulile de circulaţie

Mesaj Scris de Admin 23.06.08 8:14

Soţia deputatului Nati Meir încalcă regulile de circulaţie
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Deputatul Nati Meir a facut pace la Penitenciarul Poarta Alb

Mesaj Scris de Admin 21.06.08 20:43

Deputatul Nati Meir a facut pace la Penitenciarul Poarta Alba
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Liberare pentru educare! Nati Meir incearca din nou reducere

Mesaj Scris de Admin 18.06.08 12:18

Liberare pentru educare! Nati Meir incearca din nou reducerea supraaglomerarii din inchisori
Deputatul independent Nati Meir a initiat un nou proiect de lege privind gratierea unor pedepse si neexecutarea unor masuri educative. Propunerea a fost depusa ieri la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor si va intra in dezbateri, cel mai probabil, la toamna, având in vedere ca se apropie vacanta parlamentara. Pentru acest proiect legislativ, Nati Meir a adunat mii de semnaturi si spera ca pâna la toamna sa mai strânga inca pe atât. Pentru sustinerea initiativei, in numai doua saptamâni, foarte multi cetateni au trimis scrisori, e-mailuri sau au completat petitia online de pe blogul detinutilor si familiilor lor, www.natimeir.blogspot.com.

Noul proiect de lege tine cont de amendamentele propuse de parlament la initiativa anterioara si vizeaza eliberarea a aproximativ 5.000 de detinuti aflati la prima abatere, cu pedepse de pana la cinci ani si care au comis infractiuni cu grad de pericol social scazut. De aceasta data, deputatul Nati Meir a apelat la sustinerea publica, constatandu-se un mare interes al societatii civile referitor la acest demers. „Pentru a indeparta speculatiile cu privire la instigarea detinutilor la revolta, am hotarat sa nu vizitez nici un penitenciar in aceasta perioada si recomand detinutilor sa se abtina de la orice manifestari care ar reduce sansele de adoptare a legii“, a declarat Nati Meir. El mentioneaza ca „39.000 de detinuti se inghesuie in 26.000 de paturi, in inchisori in care zac si batrani bolnavi, care merita sa se intoarca la casele lor“. Nati Meir intentioneaza sa infiinteze un ONG care va avea drept scop reintegrarea fostilor detinuti.

Recidivistii si infractorii periculosi scapa de... gratiere
In expunerea de motive, care insoteste proiectul de lege, deputatul Nati Meir arata ca „gratierea apare ca un instrument legal, prin intermediul caruia statul poate renunta la atributul punerii in executare a pedepselor, le poate modifica sau inlocui, in situatii si conditii bine determinate de considerente social-politice si de politica penala“. Pentru ca detinutii sa beneficieze de gratiere, Nati Meir a prevazut, in acest proiect de lege, o serie de conditii referitoare la natura faptei savarsite si la pericolul social al acesteia, fiind exceptate expres faptele cu un grad de pericol social ridicat, reglementate de Codul Penal si legi speciale. „Pentru aceleasi considerente au fost prevazute conditii privitoare la conduita faptuitorului, anterioara fapturirii infractiunii, astfel incat recidivistii nu pot beneficia de actul de gratiere si, totodata, conditii privitoare la conduita viitoare, respectiv conditia ca beneficiarul gratierii sa nu savarseasca o noua infractiune in termen de trei ani de la gratiere, sub sanctiunea executarii pedepsei aplicata pentru o noua infractiune, cumulata cu pedeapsa neexecutata ca urmare a gratierii“.

Drepturile omului sunt incalcate in penitenciare
„Acest act de clementa apare ca o modalitate a suspendarii conditionate a executarii pedepsei, atunci cand executarea nu a inceput, sau ca o forma a liberarii conditionate, atunci cand executarea pedepsei a inceput si gratierea priveste restul de pedeapsa“, precizeaza Nati Meir. Pe de alta parte, deputatul a observat, in vizitele sale la penitenciarele din tara, ca procesul de instruire si de educare este mult ingreunat de conditiile reale existente, precum si situatiile critice in care se afla multi detinuti si problemele multiple cu care se confrunta, „probleme ce vizeaza grave incalcari ale drepturilor omului“. „Conform rapoartelor anuale ale unitatilor din sistemul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, capacitatea legala de cazare este cu mult depasita, numarul personalului insuficient, fiind imposibila realizarea programelor de reabilitare a comportamentului detinutilor, a programelor de reintegrare, a aplicarii regimurilor diferentiate in raport cu situatia juridica, natura infractiunii, durata pedepsei etc.“, arata Nati Meir in expunerea de motive.

Proiectul de lege anterior a fost imbunatatit
In 2006, deputatul a depus in parlament un proiect de lege privind gratierea unor pedepse. Initiativa a fost inregistrata la Biroul Permanent al Senatului cu numarul B 477/05.09.2006 si a fost inaintata spre avizare la Consiliul Legislativ care, prin adresa nr. 1337/09.10.2006, trimisa Parlamentului Romaniei, a avizat favorabil proiectul de lege. In baza acestui aviz si in urma dezbaterilor ce s-au purtat in Comisia pentru Drepturile Omului si in Comisia Juridica ale Senatului, proiectul de lege a primit aviz favorabil, fiind apoi trimis spre avizare celor doua comisii omonime ale Camerei Deputatilor. Aici, la proiectul de lege, s-au facut mai multe propuneri de imbunatatire a acestuia, acum fiind prezentat parlamentului spre aprobare, cu amendamentele aduse anterior in comisii.

http://www.gardianul.ro/2008/06/18/actualitate-
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Amenintat! Nati Meir nu mai candideaza la Primaria Capitalei

Mesaj Scris de Admin 20.04.08 14:25

Amenintat! Nati Meir nu mai candideaza la Primaria Capitalei
Meir[V=] - Pagina 3 112786_pic Deputatul independent Nati Meir a declarat sambata pentru “Gardianul” ca nu va mai candida pentru functia de primar general al...
Citeste toata stirea
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Nati Meir, ofuscat de „calomniile“ fostului şef de cabinet

Mesaj Scris de Admin 09.04.08 15:43

Nati Meir, ofuscat de „calomniile“ fostului şef de cabinet

Considerând afirmaţiile fostului său angajat, Gheorghe Timotei, calomnioase, deputatul independent Nati Meir vrea să-l cheme în instanţă. El susţine că i-a plătit leafa la timp fostului său şef de cabinet şi l-a înştiinţat din timp că postul său va fi remaniat.

Membrii Conducerii Camerei Deputaţ ilor au trimis ieri la Comisia juridică o scrisoare a deputatului Nati Meir prin intermediul căreia îl ameninţă pe fostul său şef de cabinet, Gheorghe Timotei, cu instanţa de judecată. Potrivit textului scrisorii, Meir se consideră ofuscat de „neadevărurile şi calomniile“ pe care le-ar fi afirmat Timotei atunci când l-a acuzat că nu i-a plătit salariul cuvenit. În acest context, Nati Meir a afirmat că a plătit retribuţia cuvenită fostului său şef de cabinet pentru lunile august-septembrie-octombrie 2006 şi iunie-iulie-august 2007, perioade în care Timotei a susţinut că nu a fost remunerat pentru serviciile sale“. „Pentru întreaga activitate în cadrul biroului parlamentar, retribuţia v-a fost transmisă fie prin ordin de plată în contul dumneavoastră, fie prin înmânare directă a sumei fără a vi se solicita de fiecare dată confirmare scrisă“.

Instanţa, ultima soluţie pentru Meir

„Astfel se poate justifica faptul că în data de 01.12.2006, sub semnă tură proprie, dumneavoastră confirmaţi primirea salariului aferent lunii noiembrie 2006, şi nu august, septembrie sau octombrie pe care le reclamaţi ca neplătite. În mod logic, rezultă de aici că pentru acea perioadă salariul datorat fusese deja achitat astfel încât nu aţi putut ridica pretenţii la momentul întâlnirii cu mine“, se arată în scrisoare. În privinţa plăţii pentru perioada iunie-iulie-august 2007, Meir a precizat că la 26 aprilie 2007 l-a informat pe Timotei că postul pe care acesta îl ocupa la vremea respectivă a fost desfiinţat începând cu 1 mai 2007, în urma reorganizării biroului parlamentar. „Pentru neadevă rurile şi calomniile pe care le arătaţi în scrisoare, îmi rezerv dreptul de a vă acţiona în justiţie“, a conchis Meir.
[citeste]
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Deputatul Nati Meir şi-a anunţat candidatura la Primăria Cap

Mesaj Scris de Admin 24.03.08 10:17

Deputatul Nati Meir şi-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei
Deputatul Nati Meir şi-a anunţat, duminică, la Tulcea, candidatura la Primăria Capitalei.
Meir a declarat, pentru MEDIAFAX, că negociază cu trei partide susţinerea candidaturii sale, dar că anunţul oficial cu privire la formaţiunile care îl susţin îl va face într-o conferinţă de presă, la începutul lunii aprilie.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Nati Meir nu se lasă!

Mesaj Scris de Admin 20.02.08 14:09

Nati Meir nu se lasă!(ASIS) – Ieri, deputatul Nati Meir a înaintat procurorului general Laura Codruţa Kovesi un raport al situaţiei constatate în timpul vizitei făcute la Penitenciarul Vaslui. D-sa speră ca Parchetul General să întreprindă măsurile necesare pentru clarificare celor semnalate în raport.

Meir[V=] - Pagina 3 Read Citeste articolul
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 3 Empty Re: Meir[V=]

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos