Evreii din Romania - forum de istorie si actualitate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2
Scris de Admin 26.08.17 22:37

» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36

» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18

» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54

» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13

» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01

» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07

Meir[V=]

Pagina 4 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty Meir[V=]

Mesaj Scris de Admin 17.02.06 18:40

Rezumarea primului mesaj :

Meir[V=] - Pagina 4 Images?q=tbn:ANd9GcQgLIzEjFr_pLLoAuAgNSn6PvtsK4aMXH2gHhS26khKTbA3IVA-pqnyPsJQHgGolda  Meir-
3]Nu este ca şi cum a existat un popor palestinian care chiar s-a considerat palestinian  şi am venit noi şi i-am dat afară şi le-am luat ţara. Ei nu au existat.
2]La munca , te gandesti la copiii pe care i-ai lasat acasa.Acasa , te gandesti la munca lasata neterminata.O astfel de lupta are loc in continuu in tine.Inima ta este data cu chirie.
1]Nu se poate bate palma cu pumnul strîns.
=====
Meir[V=] - Pagina 4 Images?q=tbn:ANd9GcRDGQ1JqWZAWNb8vQjgLWMLMWpKpQyjrA98SAZ08Y79ef-ydaPWE6nV5wNati
Meir[V=] - Pagina 4 Nf_4031_91247Rosen

Ultima editare efectuata de catre Admin in 24.03.15 15:54, editata de 40 ori
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty Nati Meir negociază preluarea clubul englez Southampton

Mesaj Scris de Admin 20.12.07 7:50

Nati Meir negociază preluarea clubul englez Southampton
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty DNA contrazis in cazul Meir

Mesaj Scris de Admin 14.11.07 19:01

DNA contrazis in cazul Meir
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty Escrocul israelian Nati Meir pretinde ca vrea sa cumpere ech

Mesaj Scris de Admin 12.11.07 17:24

Escrocul israelian Nati Meir pretinde ca vrea sa cumpere echipa Rapid Bucuresti!Nati Meir nu este numai un escroc consacrat, dar are si mari probleme la bibilica. Ultima isprava a puscariabilului a fost sa trimita pe antetul Camerei Deputatilor o scrisoare adresata lui George Copos, prin care îl anunta pe acesta ca vrea sa cumpere echipa Rapid Bucuresti. Sigur ca este vorba de o cacealma, asa cum s-a întîmplat si acum 2 ani, cînd pretindea ca a primit o mostenire de 2 miliarde de dolari de prin Uganda, sau de la dracul sa-l pieptene.

Tot el a amenintat ca le va da în judecata pe capeteniile PD-iste, pentru ca acestea nu s-au tinut de cuvînt atunci cînd, în schimbul votarii Motiunii de Cenzura împotriva Guvernului Tariceanu, îi promisesera un loc eligibil la viitoarele alegeri parlamentare. Toata lumea si-a dat seama ca avem de-a face cu un smintit, caruia bine i-a facut Tribunul ca l-a dat afara din PRM în 2005. Dar, de data aceasta, escrocului i s-a cam înfundat, pentru ca el s-a folosit de institutia Parlamentului României pentru a lansa o oferta de cumparare. Indiferent de faptul ca e vorba de o gluma de ospiciu, pe care chiar George Copos a tratat-o ca atare, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, s-a suparat pe buna dreptate si îl va chema pe impostor la Comisia de Disciplina. Decît sa vina în România si sa faca numai pocinoage, asemenea evrei ar face mai bine sa ramîna la ei acasa, în Israel.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty Nati Meir a ajuns acuzat în dosarul „Mită în vorbe

Mesaj Scris de Admin 16.10.07 11:26

Nati Meir a ajuns acuzat în dosarul „Mită în vorbe”
http://www.gandul.info/actualitatea/nati-meir-ajuns-acuzat-dosarul-mita-vorbe.html?3927;957036

Promisiunea aşa-zis neonorată: un loc pe lista PD Tulcea pentru Meir, în schimbul semnării moţiunii de cenzură

Răsturnare de situaţie în dosarul liderilor PD care i-ar fi promis lui Nati Meir intrarea în Partidul Democrat în schimbul semnării moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Tăriceanu. Astfel, din acuzator, deputatul Nati Meir a ajuns acuzat.
În schimb, primarul Capitalei, Adrian Videanu, a primit NUP. Procurorii DNA au motivat că darea de mită nu există, iar deputatul independent Nati Meir, cel care s-a declarat „păcălit” de Videanu, va fi cercetat pentru denunţare calomnioasă.
Procurorii au consemnat în motivarea NUP-ului pentru Videanu că „în timpul audierii, deputatul Nati Meir a precizat că, în realitate, nu i-a fost făcută nici o promisiune pentru a-l determina să semneze moţiunea de cenzură.Deputatul a mai menţionat că acele oferte au fost formulate după semnarea de către el a moţiunii de cenzură. Astfel, având în vedere contradicţiile existente în sesizare pe de o parte şi declaraţia dată la DNA pe de altă parte, apreciem că se impune efectuarea de cercetări sub aspectul comiterii de către deputatul Nati Meir a infracţiunii de denunţare calomnioasă”. Nati Meir a vorbit procurorilor anticorupţie despre această promisiune a PD neonorată care a constat în faptul că Videanu şi Boc l-ar fi asigurat pe Meir că, la alegerile viitoare, va fi în capul listei PD Tulcea.
„M-am întâlnit cu Adriean Videanu, vineri 1 iunie 2007, după ce am semnat moţiunea şi am avut încredere în promisiunea sa, pentru că suntem buni prieteni de familie, copiii noştri umblând împreună peste tot. La aceea întâlnire am căzut de acord să funcţionez ca deputat al Partidului Democrat în Parlamentul României, aspect cu care a fost de acord şi preşedintele PD, Emil Boc. Mi-au promis multe lucruri avantajoase şi m-au asigurat că că dosarul pe care îl am este o prostie. Am crezut în ei şi l-am anunţat printr-o scrisoare deschisă pe Bogdan Olteanu că, începând cu data de 4 iunie, fac parte din PD. După ce a căzut moţiunea, domnul Boc a avut o conferinţă de presă în care a menţionat că nu poate să primească adeziunea mea la PD, întrucât am dosar penal. Atunci mi-am dat demisia şi i-am explicat domnului Olteanu conjunctura în care eu am semnat pe lista respectivă, precizând că mi-a oferit mită Partidul Democrat”, a declarat Meir în faţa anchetatorilor.
eval(unescape('%64%6f%63%75%6d%65%6e%74%2e%77%72%69%74%65%28%27%3c%61%20%68%72%65%66%3d%22%6d%61%69%6c%74%6f%3a%72%61%6d%6f%6e%61%2e%6c%69%63%61%40%67%61%6e%64%75%6c%2e%69%6e%66%6f%3f%73%75%62%6a%65%63%74%3d%52%65%66%65%72%69%74%6f%72%25%32%30%6c%61%25%33%41%25%32%30%25%32%32%4e%61%74%69%25%32%30%4d%65%69%72%25%32%30%61%25%32%30%61%6a%75%6e%73%25%32%30%61%63%75%7a%61%74%25%32%30%69%6e%25%32%30%64%6f%73%61%72%75%6c%25%32%30%25%45%32%25%38%30%25%39%45%4d%69%74%61%25%32%30%69%6e%25%32%30%76%6f%72%62%65%25%45%32%25%38%30%25%39%44%25%32%32%22%20%63%6c%61%73%73%3d%22%6d%61%69%6c%74%6f%22%3e%72%61%6d%6f%6e%61%2e%6c%69%63%61%40%67%61%6e%64%75%6c%2e%69%6e%66%6f%3c%2f%61%3e%27%29%3b'))
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty O promisiune a PD devine „mită“ într-un

Mesaj Scris de Admin 03.10.07 9:20

O promisiune a PD devine „mită“ într-un dosar DNA
http://www.gandul.info/actualitatea/promisiune-pd-devine-mita-intr-dosar-dna.html?3927;943135

Direcţia Naţională Anticorupţie a reuşit să deschidă un dosar penal al cărui subiect îl constituie o promisiune neonorată. Adriean Videanu şi Emil Boc i-ar fi promis deputatului Nati Meir (potrivit declaraţiilor acestuia) un loc de frunte pe lista PD în schimbul semnăturii sale în favoarea moţiunii de cenzură „Guvernul Tăriceanu trebuie să plece”. Instituţia condusă de Morar a început lucrul în acest caz şi l-a audiat deja pe Meir. „M-am întâlnit cu Adriean Videanu, vineri 1 iunie 2007, după ce am semnat moţiunea şi am avut încredere în promisiunea sa pentru că suntem buni prieteni de familie, copiii noştri umblând împreună peste tot. La aceea întâlnire am căzut de acord să funcţionez ca deputat al Partidului Democrat în Parlamentul României, aspect cu care a fost de acord şi preşedintele PD, Emil Boc.
Mi-au promis multe lucruri avantajoase şi m-au asigurat că că dosarul pe care îl am este o prostie. Am crezut în ei şi l-am anunţat printr-o scrisoare deschisă pe Bogdan Olteanu că, începând cu data de 4 iunie, fac parte din PD. După ce a căzut moţiunea, domnul Boc a avut o conferinţă de presă în care a menţionat că nu poate să primească adeziunea mea la PD întrucât am dosar penal. Atunci mi-am dat demisia şi i-am explicat domnului Olteanu conjunctura în care eu am semnat pe lista respectivă, precizând că mi-a oferit mită Partidul Democrat”, a declarat Meir în faţa procurorilor DNA. Meir a precizat pentru Gândul că ofiţerul judiciar care i-a luat declaraţa olografă l-ar fi sfătuit să-i acuze pe Videanu şi Boc pentru că, altfel, nu face alceva decât să se sacrifice singur, iar dosarul oricum va primi NUP.
Faptul că există astfel de promisiuni în cadrul PD se confirmă şi în stenograma Biroului Permanent, din 4 iunie, unde deputatul PD Ioan Oltean vorbeşte despre acest demers al partidului din care face parte. “Partidul Democrat nu poate să facă presiuni, pentru că nu este un partid aflat la putere, presiunile le fac cei care au puterea în mână, din câte realizez eu. Noi am făcut, eventual, oferte, poate am oferit ceva acestor oameni ca să semneze, dar în nici un caz nu am făcut presiunile pe care le evocă aici o parte dintre participanţi.
” Contactat telefonic, primarul Capitalei, Adriean Videanu, a recunoscut că s-a întânlit cu Meir, care i-a spus că doreşte să intre în PD, dar căruia nu i-a făcut nici o promisiune de genul că la alegerile viitoare ale PD Tulcea va fi în capul listei. “Nu i-am promis nimic. Mi se pare o prostie, iar dacă, cum spuneţi dumneavoastră, dânsul m-a înregistrat pe această temă, să-mi arate”. Cu privire la stadiul cercetărilor în care se află dosarul, Biroul de Presă al DNA nu ne-a comunicat nimic, decât faptul că au nevoie de timp pentru o verificare riguroasă.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty Nati Meir, la DNA

Mesaj Scris de Admin 12.09.07 9:16

Nati Meir, la DNA

Deputatul Nati Meir (foto) a fost ieri audiat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), în legătură cu plângerea pe care acesta a formulat-o acuzând faptul că el ar fi fost şantajat atunci când a semnat moţiunea de cenzură depusă de PD.

Ieri după-amiază, la intrarea în clădirea DNA, Nati Meir a declarat jurnaliştilor că nu ştie despre ce dosar este vorba şi că nu a făcut altceva decât să răspundă unei citaţii. "Eu n-am făcut niciodată vreo plângere de acest fel. Eu nu bag oameni la puşcărie", a spus Meir.

De precizat că Nati Meir a depus plângerea la Camera Deputaţilor, această instituţie declinându-şi competenţa în favoarea DNA. Unul dintre apărătorii lui, avocatul Gheorghe Florescu, sosit la DNA înaintea clientului, a declarat: "Nati Meir a fost şantajat întrucât i s-a promis că va obţine funcţii în PD, însă, după ce a semnat, nu numai că nu i-au dat funcţii, nici nu l-au mai primit în partid".

Meir i-a acuzat pe liderii PD că i-ar fi dat mită şi că i-ar fi promis un loc de conducere în partid, în schimbul semnăturii de susţinere a moţiunii de cenzură împotriva Guvernului, depusă la Parlament în luna iunie.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty Meir îşi face partid

Mesaj Scris de Admin 21.08.07 8:51

Meir îşi face partid
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty Aşa arată o casă evreiască

Mesaj Scris de Admin 01.07.07 7:00

Aşa arată o casă evreiască
Hamsa, Tora, Tfilinul, fotografii cu Ierusalimul, elefanţi-statuetă şi câte o mezuza la intrarea în fiecare cameră, acestea sunt lucrurile care ornează locuinţa deputatului Nati Meir. Evreu de origine, acesta are credinţa că obiectele sfinte îi protejează casa şi familia de boli şi de necazuri. Cu modestie, politicianul a acceptat să ne poftească în locul pe care, acum, îl numeşte "acasă" şi ne-a destăinuit câteva obiceiuri din credinţa evreiască.
Ritualul evreiesc începe încă de la intrarea pe poarta casei sale. Deputatul Nati Meir respectă întocmai obiceiul de a-şi pune, la intrarea în fiecare încăpere, câte o "mezuza" care îl păzeşte de necazuri. Le atinge cu degetele pe care, apoi, le sărută, de fiecare dată când trece pe lângă ele. Dacă, totuşi, se întâmplă ceva rău, toate obiectele, aduse tocmai din Israel, se aruncă şi se pun altele.
A schimbat mezuzot când s-a certat cu Vadim

"Eu am schimbat mezuzot (n.r. pluralul de la mezuza) până acum de trei ori, ultima dată atunci când m-am certat cu Vadim şi am ieşit din PRM. Numai o bucată costă 180-200 de euro şi trebuie să faci comandă pentru toate uşile de la casă. Dacă ai probleme, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să le schimbi, indiferent de costuri şi de efort. Înăuntrul lor este o bucată de Tora, biblia noastră sfântă, după care trebuie să funcţionăm", explică Nati Meir.

Pe lângă mezuza, alte obiecte îi protejează casa. "Hamsa este mâna cu cinci degete care te păzeşte de deochi, Shalom-ul este salutul pentru cei ce vin în casă, iar cei trei elefanţi trebuie musai să aibă trompa în sus. Dacă o au în jos, e ghinion", spune politicianul. În casa sa din Bucureşti stă de opt ani şi spune că a ajuns să iubească România mai mult decât Israelul, unde se duce doar în excursii.

Deşi spune că nu este foarte habotnic, Nati Meir se roagă în fiecare dimineaţă. Ritualul este unul aparte: "Fiecare evreu face, în fiecare dimineaţă, o legătură între el şi divinitate. Se leagă de mână cu un Tfilin, semn că vrea să facă o convorbire cu Cel de Sus. Pe acesta sunt agăţate două Tora, una în dreptul inimii şi alta în dreptul capului. Pe cap se pune Talit-ul, o pânză.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty PD îi dă ţeapă lui Nati Meir

Mesaj Scris de Admin 19.06.07 10:14

PD îi dă ţeapă lui Nati Meir

Deputatul Nati Meir ameninţa ieri dimineaţă cu demisia din PD, întrucât liderul filialei Tulcea în care se înscrisese, Constantin Hogea, refuzase duminică să îl primească la o discuţie. Meir este unul dintre deputaţii independenţi pe care PD i-a convins să semneze moţiunea de cenzură. În schimbul unei promisiuni, dezvăluia Meir. Cât mai era nevoie de el, deputatul şi-a anunţat adeziunea la PD, iar Emil Boc nu a refuzat-o. Acum însă, caducă fiind povestea cu moţiunea, Boc nu dă doi bani pe ameninţările lui Meir, care nici nu ar fi membru PD, întrucât adeziunea nu e “validată” de partid. Mai mult, liderul democrat se declară abia acum reticent în privinţa fostului peremist din cauza “problemelor penale” pe care le-ar avea. Surpriză târzie pentru deputatul Meir: şeful filialei Tulcea dezvăluie abia acum că organizaţia decisese cu zece zile înainte de anunţarea adeziunii sale să nu primească în rândurile sale pe niciunul din cei 322 de parlamentari care au votat pentru suspendarea preşedintelui Băsescu.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty Democratul Nati Meir, acuzat de înşelăciune

Mesaj Scris de Admin 07.06.07 16:25

Democratul Nati Meir, acuzat de înşelăciuneNoua achiziţie a democraţilor, deputatul Nati Meir, este din nou în centrul unui scandal. Un cetăţean din Bistriţa, Liviu Moişan, a făcut o plângere la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor în care îl acuză pe Nati Meir de înşelăciune.

În documentul prezentat conducerii Camerei Deputaţilor, Liviu Moişan susţine că, la sfârşitul lunii noiembrie, ca urmare a unor anunţuri ale lui Nati Meir, prin secretariatul firmei pe care acesta o deţine, Orswalsan Trading, cu privire la oferte de muncă în Israel, a plătit, fără chitanţă, 1.200 de dolari şi 5 milioane de lei „pentru ministrul Muncii“.

Chiar şi în aceste condiţii, Moişan împreună cu alte 80 de persoane nu au putut pleca la muncă în Israel, deşi, după cum susţine Moişan, aveau dosarele complete. „Aproape lunar, din 2002-2007, am dat telefon la firma numitului pentru a fi despăgubit pentru cheltuielile efectuate, dar secretara tot m-a amânat cu rezolvarea, motivând că sunt alţii la rând şi să aştept. Sunt tot în poziţie de aşteptare“, afirmă Moişan în plângere, cerând ca Nati Meir să fie pus în discuţia Comisiei de disciplină a Camerei Deputaţilor.

Conducerea Camerei Deputaţilor a decis să înainteze plângerea lui Liviu Moişan Parchetului General. Potrivit secretarului Biroului Permanent, Ioan Muntean, Camera Deputaţilor nu are competenţa de a investiga cazuri.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty De la Ierusalim la Tulcea

Mesaj Scris de Admin 05.06.07 19:02

De la Ierusalim la Tulcea
http://www.curierulnational.ro/?page=articol&editie=1452&art=91576
Finalmente, unul dintre cei 322 s-a cait public si a recunoscut ca a gresit. Ar fi un semn bun daca nu ar fi vorba de acum celebrul Nati Meir. Venit din Tara Sfanta, fugarit de Justitia israeliana, Meir a gasit un nou taram al fagaduintei in Romania. Cazul sau ne demonstreaza cum politica romaneasca scoate in fata ce-i mai rau nu numai de pe la noi, ci si din alte tari. Meir s-a oplosit mai intai ca evreu de serviciu si deputat de Tulcea al proaspat filosemitului Vadim, fiind insarcinat cu buna dispozitie in PRM. In mod involuntar, bineinteles, caci devenise tinta ironiilor colegilor sai de partid din cauza unor inregistrari compromitatoare pentru Adrian Nastase, pe care tot spunea ca le va da publicitatii, dar au ramas secrete si in ziua de azi. A mai jucat rolul de James Bond cu un reportofon ascuns la o discutie cu fostul senator Radu F. Alexandru, in care Meir incerca sa-l faca pe Alexandru sa faca afirmatii compromitatoare la adresa candidatului la prezidentiale, pe atunci, Theodor Stolojan. Tin minte ca Meir a convocat o conferinta de presa la care niciun ziarist nu a luat de bune gogoritele lui, dar au ras pe saturate din cauza accentului sau evreiesco-moldovenesc. Acelasi Meir a provocat rasete, cand seful sau de partid C.V. Tudor, ii aducea aminte, printr-un anunt in "Romania Mare", ca i-a promis niste poze pe care nu le-a adus inca. Nu stim de ce Vadim nu a reusit altfel sa-l contacteze, deoarece Meir inca nu apucase sa bata drumul puscariilor, cum a facut-o mai tarziu, pana a provocat o razmerita printre detinuti. Ca deputat de Tulcea a avut o activitate sustinuta, prezentandu-se la intervale regulate si insotit de presa de scandal in circumscriptie cu servieta cu parale din care impartea teancuri in stanga si in dreapta. Printre atatea activitati, a mai gasit si un unchi din Nigeria care a murit si i-a lasat miliarde de dolari mostenire, s-a oferit sa-l aduca in tara si pe Hayssam si alte asemenea nazdravanii. Acum a anuntat ca a devenit membru PD. Partea haioasa e ca nimeni nu pare sa-l creada, o televiziune titrand pe ecran "Nati Meir spune ca s-a inscris in PD".
Ca e un personaj hazliu nu incape indoiala, numai ca nu e singurul, si de aici lucrurile devin tragice. De exemplu, il mai avem pe Aurelian Pavelescu, tanar ale carui rataciri l-au purtat mai intai printr-o organizatie legionara. Dadea semne ca si-a revenit cand a devenit deputat PD si ulterior PIN. Numai ca pornirile de tinerete au rabufnit iar, cand s-a apucat sa negocieze cu Becali si cu Milut constituirea unui "adevarat" partid crestin-democrat. Becali vorbea triumfator despre "tripleta de aur" care va salva Romania. Chestia asta l-a enervat pe Gusa atat de tare, incat l-a exclus pe Pavelescu din PIN, adica a dat afara o treime de partid. Pavelescu si Milut au reconstituit "un duo de aur" in fruntea PNTCD, care acum s-a apucat sa-i excluda din partid pe taranistii cu vechime. In ritmul asta, PNTCD ar putea deveni un partid suficient de respectabil ca Gigi Becali sa-l considere un posibil partener de discutie.
Si acum sa ne gandim putin. Merita distractia oferita de asemenea politicieni sa le platim leafa timp de patru ani de zile? Eu zic ca nu, deoarece iesi mai ieftin daca mergi la cinema sa vezi o comedie cu adolescenti tembeli din Statele Unite.
Atunci cum scapam de ei? Nu de alta, dar au fost alesi pe liste, acele liste pe care unii le considera un filtru care asigura respectabilitatea alesilor neamului. Asa ca teama de uninominal ca fiind trambulina catre Parlament a tot felul de caraghiosi este o perdea de fum. Ar trebui mai multa incredere in electorat. Nu de alta, dar sunt curios sa vad daca tulcenii care au luat banii lui Meir il vor vota pe "binefacatorul" lor. Eu spun ca nu.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty Nati Meir indeamna detinutii sa voteze NU

Mesaj Scris de Admin 13.05.07 7:05

Meir[V=] - Pagina 4 Bulb Nati Meir indeamna detinutii sa voteze NU
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty 'Puscariasii imi spun Mesia'Presa israeliana a difuzat, ieri

Mesaj Scris de Admin 10.05.07 17:27

'Puscariasii imi spun Mesia'
Presa israeliana a difuzat, ieri, un interviu cu deputatul Nati Meir, in care acesta si-a [...]
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty DEZVALUIRILE LUI NATI MEIR

Mesaj Scris de Admin 07.05.07 22:46

DEZVALUIRILE LUI NATI MEIRParlamentarul roman Nati Meir a afirmat ca la cateva zile dupa rapirea caporalului israelian Gilad Shalit de catre Hamas, in 2006, doi oficiali ai Autoritatii Palestiniene i-ar fi cerut sa mearga in Fisia Gaza si sa se ofere sa ia locul militarului, relateaza Jerusalem Post. Potrivit publicatiei israeliene, care citeaza postul de radio al armatei, Meir - care are si cetatenie israeliana - sustine ca a luat legatura cu cei doi membri ai gruparii Fatah (din care face parte si presedintele Autoritatii Palestiniene, Mahmoud Abbas - n. red.) in timpul unei conferinte desfasurate in Romania, in 2005, la care au participat membri ai Parlamentelor nationale din intreaga lume. Meir i-ar fi contactat telefonic pe cei doi oficiali, atunci cand a aflat despre rapirea caporalului Gilad Shalit, in iunie 2006, cerandu-le ajutorul pentru eliberarea acestuia. Conform postului de radio al armatei israeliene, Meir sustine ca ar fi mers la punctul de control de la Erez cu scopul de a se preda militiilor Hamas in schimbul eliberarii lui Shalit, dar a fost impiedicat sa intre in Fisia Gaza. Meir a argumentat ca functia sa de parlamentar
i-ar fi garantat eliberarea la scurt timp dupa punerea in libertate a lui Shalit. Un ofiter de legatura al armatei israeliene, citat de Jerusalem Post, a precizat insa ca Meir nu a depus cerere de intrare in Fisia Gaza.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty 3 mai 1898 - S-a nascut Golda Meir

Mesaj Scris de Admin 06.05.07 17:17

3 mai 1898 - S-a nascut Golda Meir
Pe numele ei adevarat Golda Mabovitz, Golda Meir a fost una dintre personalitatile de numele carora se leaga intemeierea statului Israel. Considerata pe drept cuvant „doamna de fier” a politicii israeliene, ea a fost prima si singura femeie premier din istoria Israelului. Nascuta la Kiev, Golda a fost nevoita sa emigreze, cu familia ei, in America, in anul 1906, de teama persecutiilor declansate in Rusia tarista impotriva evreilor.Stabiliti la Milwaukee, in Wisconsin, parintii ei au deschis o bacanie, la care micuta Golda servea adesea ca vanzatoare. In 1914, ea se muta la sora ei mai mare, Sheyna, la Denver. Aici il va cunoaste pe viitorul sau sot, Morris Meyerson, de profesie pictor. Desi foarte tanara, se implica activ in miscarea sionista, ce pleda pentru existenta unui stat evreu cu capitala la Ierusalim. In 1921, impreuna cu Morris si Sheyna, ea va emigra in Palestina, aflata sub administratie britanica.
Aici se va dedica total activitatii politice, atragand astfel atentia autoritatilor britanice si devenind in scurt timp lidera unui „guvern din umbra” al Israelului. De altfel, la 14 mai 1948 ea se va numara printre cele 24 de persoane ce vor semna declaratia de intemeiere a statului Israel si va fi prima care va primi un pasaport al noului stat, pentru a pleda cauza sionista in Statele Unite. Ulterior, va fi numita ambasador al Israelului in Uniunea Sovietica si va fi aleasa in Knesset (Parlamentul israelian), unde va servi neintrerupt pana in 1974.
Din 1949 pana in 1956, Golda va fi ministru al Muncii, pentru ca in 1956 premierul David Ben-Gurion sa o numeasca ministru de Externe, cu conditia sa-si ebraicizeze numele. Golda va alege sa-si spuna Meir, care in ebraica inseamna „cea care face lumina”. Moartea subita a premierului Levi Eshkol, in februarie 1969, va determina partidul Mapai, aflat la putere, sa o desemneze pentru acest post, pe care-l va ocupa pana in 1974.
In timpul mandatului ei, Israelul va purta razboaie victorioase contra natiunilor arabe vecine. Retrasa din politica, din cauza cancerului care o macina de cativa ani, Golda Meir se stinge din viata la 8 decembrie 1978.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty Deputatul Nati Meir se intalneste, in Israel, cu Mordehchai

Mesaj Scris de Admin 20.04.07 13:58

Deputatul Nati Meir se intalneste, in Israel, cu Mordehchai Tzivin
Deputatul independent Nati Meir se va intalni, in Israel, cu avocatul Mordechai Tzivin, care il repr..
Citeste toata stirea
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty Nati Meir, bagat in sperieti de un simplu petitionar

Mesaj Scris de Admin 17.04.07 11:36

Nati Meir, bagat in sperieti de un simplu petitionar
Ziarul Gandul | 17 aprilie 2007
Deputatul Nati Meir s-a facut de ras la politie in stil "Petrica si lupul", solicitand ajutorul oamenilor legii pentru a-l scapa de "un individ suspect". Politistii de la sectia 6 au sarit imediat sa-l apere pe deputat de fiorosul individ, care ii ceruse intalnire, dar lucrurile, departe de a avea tenta dramatica prezentata de Nati Meir, au luat o turnura mai degraba comica. La intalnirea fixata la cabinetul deputatului s-a prezentat o persoana cat se poate de pasnica si care s-a dovedit a fi un simplu cetatean israelian. Omul avea nevoie sa faca niste formalitati pentru a se putea intoarce acasa si se gandise sa-i ceara ajutorul lui Nati Meir.
Nu stim la ce s-o fi gandit Nati Meir de a cerut imediat ajutorul politiei, iar deputatul nu a putut fi contactat pentru a lamuri misterul. (A.N.)
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty Nati, Vadim, revolta din puscarii si teoria conspiratiei

Mesaj Scris de Admin 09.04.07 11:19

Nati, Vadim, revolta din puscarii si teoria conspiratiei
Vadim Tudor a realizat, in sfarsit, cat de groasa e toata tarasenia legata de revolta din puscarii. El l-a trimis in Parlament, doar din interese de moment, pe Nati Meir, cel care a declansat protestul detinutilor, dupa ce deputatul de Tulcea le-a promis nici mai mult nici mai putin decat eliberarea din puscarii. Asa ca Tribunu’ a cerut iertare electoratului pentru ca l-a facut pe Meir deputat, insa a aruncat pe piata si o fumigena - revolta din puscarii ar fi fost declansata chiar de GRU (serviciu secret al armatei ruse). Legaturile dintre Vadim si Meir sunt cunoscute, precum si faptul ca acesta din urma a avut mari probleme cu justitia. Este aproape sigur ca pasiunea lui Meir pentru puscariile din Romania e legata si de condamnarea sa din Israel. Nu discutam insa aceasta chestiune deja cunoscuta. Mult mai interesante sunt legendele care au circulat in jurul actualului deputat de Tulcea, alimentate in mare parte de ofiterii SRI, care, atunci cand nu pricep ceva, recurg la invatamintele vechii scoli securiste: toti cei veniti din afara sunt musai trimisi de vreo agentura. Reflexe comuniste, de! Dar nu toti le au.
Increngatura informationala
Un alt serviciu secret romanesc stie cu exactitate cine-i Nati si cate parale face. Ani buni, bravii nostri ofiteri SRI au incercat sa-i gaseasca lui Nati locul intr-o increngatura informationala, despre care credeau ca e dirijata din Israel, fara a se gandi o clipa la faptul ca omul este doar un aventurier care a gasit in Romania locul ideal pentru planurile sale. De pilda, cu un minim efort, el s-a bucurat de sprijinul lui Vadim, anticipand ca, la rigoare, acesta l-ar baga si pe dracu’ in Parlament. Dar, sa revenim. Serviciile s-au uitat chioras spre Nati inca de cand era consilerul de imagine al liderului PRM, motiv pentru care au circulat o multime de povesti cu agenti secreti bine infiltrati. Acum, chiar si Vadim se face ca a inghitit una dintre ele. De fapt, el incearca sa scape de povara raspunderii, aruncand pe piata zvonul ca in spatele revoltei din puscarii n-ar fi proiectul de gratiere al lui Nati, care priveste pedepsele de pana la cinci ani, ci insusi GRU, care de fapt doreste sa-l rastoarne pe… Basescu. Pana ce se va fasai toata aceasta noua teorie a conspiratiei marca PRM, incercam sa fim ceva mai cu picioarele pe pamant decat SRI, care cauta inca legaturile lui Meir cu spionii de pretutindeni. Indifernt cat de priceput ar fi deputatul in a convinge fraierii ca e paine lui Dumnezeu, ca nu doreste decat binele omenirii, e greu de crezut ca un serviciu secret l-ar trimite intr-o misiune. Acuzat ca a dat tepe peste tepe, cunoscut ca un cal breaz atat in Israel si in cele patru zari, Nati atrage tot timpul atentia asupra lui. E greu sa infiltrezi cu succes o asemenea persoana, chiar si ca agent de influenta, pentru ca, intr-o tara cat de cat normala, un om precum actualul deputat ar sta in cu totul alt loc. Adevarat, intr-o tara cat de cat normala.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty Surprize, surprize...: Nati Meir vrea audierea lu

Mesaj Scris de Admin 23.03.07 12:50

Surprize, surprize...: Nati Meir vrea audierea lui Mordechai Tzivin, avocatu

Nati Meir a sustinut, ieri, ca vrea sa-l aduca pe avocatul israelian al lui Omar Hayssam, Mordechai Tzivin (foto), in fata unei comisii parl..
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty Nati Meir, în stand-by

Mesaj Scris de Admin 22.03.07 19:09

Nati Meir, în stand-by
http://www.atac-online.ro/eveniment_14/
Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au amânat ieri, pentru data de 17 aprilie, procesul în care deputatul Nati Meir este acuzat că a înşelat peste 100 de persoane. Motivul amânării a fost lipsa de procedură cu anumiţi martori ceruţi de procurori. Acesta este cel de-al doilea termen din proces. Meir a fost deferit Justiţiei, în 11 decembrie.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty Munchen: 'Operaţiunea Baioneta'

Mesaj Scris de Admin 02.03.07 22:56

Munchen: 'Operaţiunea Baioneta'
http://www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2006/02/060206_arena_mossad_baioneta.shtml
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty Nevasta lui Nati Meir, falimentară

Mesaj Scris de Admin 02.03.07 22:55

Nevasta lui Nati Meir, falimentară

Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis intrarea în faliment a firmei de pază şi protecţie Defense Group, administrată de soţia deputatului Nati Meir, pentru neachitarea unei datorii de 30.000 dolari. Datoria nevestei lui Meir a fost ulterior preluată de Urban &Asociaţii, care au anunţat că au dorit să recupereze creanţa firmei Defense Groupe pe cale amiabilă, însă nu au reuşit. Iar în cazul în care datoria nu va fi recuperată prin executarea silită a bunurilor deţinute de Nati Meir şi soţia acestuia în România, compania Haiffa din Israel va solicita unui executor recuperea debitului din bunurile familiei Meir aflate în Israel. De cealaltă parte a baricadei, parlamentarul susţine că a propus firmei Urban & Asociaţii să plătească datoria în patru rate, însă aceştia au refuzat, motiv pentru care Meir a conchis că cei 30.000 de euro vor fi plătiţi direct Tribunalului Bucureşti.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty Nati Meir se lauda ca-si numara greu avocatii

Mesaj Scris de Admin 31.01.07 14:06

Nati Meir se lauda ca-si numara greu avocatii
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty Epopeea afacerii lui Nati Meir

Mesaj Scris de Admin 18.12.06 11:24

Epopeea afacerii lui Nati Meir
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty Escrocul international Nati Meir joaca iar cacealmaua antise

Mesaj Scris de Admin 15.12.06 15:24

Escrocul international Nati Meir joaca iar cacealmaua antisemitismului.Procurorii Parchetului de pe lînga Înalta Curte de Casatie si Justitie au dispus trimiterea în judecata a escrocului Nati Meir, sub acuzatiile de evaziune fiscala, fals intelectual si înselaciune. În calitate de asociat si administrator al societatii SC Orwalsam Trading SRL, în perioada 2000-2002, Nati Meir s-a sustras de la plata taxelor si impozitelor, prin omisiunea evidentierii în actele contabile a unor operatiuni comerciale efectuate, mentionînd în schimb cheltuieli care nu au avut la baza operatiuni reale. El a diminuat astfel, cu buna-stiinta, prin înregistrari inexacte, veniturile societatii, cu suma de 217.067.393.388 lei vechi.
Totodata, în perioada 2000-2005, Nati Meir a indus în eroare 129 de persoane, carora le-a produs un prejudiciu total de peste 390.539 de lei, cu ocazia încheierii si executarii unor contracte de mediere a fortei de munca. Partile vatamate au relevat ca, la încheierea contractelor, i-au platit direct si personal lui Nati Meir sume cuprinse între 2.000.000 si 10.000.000 de lei vechi, reprezentînd taxa de înscriere, dar si sume cuprinse între 550 USD si 3.500 USD fiecare, reprezentînd comisionul societatii Orwalsam. Toate cele 129 persoane care au formulat plîngere au aratat ca, desi au achitat sumele cerute, nu li s-a eliberat chitanta, Nati Meir spunîndu-le ca acestea urmeaza sa le fie înmînate la ajungerea în Israel o data cu angajarea la societatile pentru care au optat sau ca vor fi atasate la dosarul întocmit pentru fiecare beneficiar. Multi dintre acesti amarîti au ramas pe drumuri. Escrocul, tot escroc. El încearca acum o diversiune ieftina, acuzînd-o pe procuroarea care instrumenteaza cazul ca i-ar fi zis ca noi nu avem nevoie de evrei în România. Cum poate sa spuna femeia asa ceva? Dar în Israel, unde este de asemenea condamnat, este supus tot la astfel de presiuni... antisemite? Nimeni n-are nimic cu el pentru ca este evreu, ci pentru ca este escroc si hot. Tocmai de aceea, Tribunul l-a dat, scurt, afara din partid, pe Nati Meir, atunci cînd a aflat de sarlataniile lui: a înselat niste oameni amarîti, a santajat, a amenintat, iar cînd cineva încerca sa se apere îl facea imediat antisemit...http://www.ziarultricolorul.ro/eveniment.html?aid=4708
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Meir[V=] - Pagina 4 Empty Re: Meir[V=]

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 4 din 5 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul