Evreii din Romania - forum de istorie si actualitate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2
Scris de Admin 26.08.17 22:37

» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36

» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18

» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54

» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13

» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01

» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07

DESPRE FEMEI

3 participanți

Pagina 23 din 36 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 36  Urmatorul

In jos

DESPRE  FEMEI - Pagina 23 Empty DESPRE FEMEI

Mesaj Scris de Admin 18.12.05 17:57

Rezumarea primului mesaj :

Catre femei

Invatati sa va descurcati cu capacul de la wc. Sunteti fete mari. Daca este ridicat, lasati-l jos. Noi avem nevoie de el ridicat, voi aveti nevoie de el jos. Nu ne auziti pe noi plangandu-ne ca l-ati lasat jos.

Aniversarile nu sunt niste teste care sa verifice daca putem sa gasim cadoul perfect, din nou!

Cateodata nu ne gandim la voi. Impacati-va cu ideea.

Duminica = sport. Este ca luna plina sau schimbarea anotimpurilor. Lasati-o asa.

Nu va taiati parul. Niciodata. Parul lung este intotdeauna mai seducator decat cel scurt. Unul dintre principalele motive pentru care barbatii se tem de insuratoare este acela ca femeile maritate isi taie intotdeauna parul, si apoi raman cu ea.

A face cumparaturi NU este un sport. Si nu, nu vom putea niciodata sa vedem lucrurile astfel.

A plange este santaj.

Cereti ce vreti. Sa ne lamurim: aluzii subtile nu merg! Aluzii normale nu merg! Aluzii puternice nu merg! Spuneti pur si simplu!

Nu tinem minte datele. Marcati datele de nastere si aniversarile in calendar. Aduceti-ne aminte dinainte.

Majoritatea barbatilor au doar trei perechi de pantofi-cel mult. Ce va face sa credeti ca va putem fi de vreun folos in a alege care din cele treizeci perechi de pantofi v-ar sta bine cu rochia aceea?

Da si Nu sunt raspunsuri acceptabile pentru aproape toate intrebarile.

Veniti la noi cu o problema doar daca vreti sa va ajutam sa o rezolvati. Asta putem face. Pentru compasiune sunt facute prietenele voastre.

O durere de cap care dureaza 17 luni este o problema. Duceti-va la un doctor.

Verificati presiunea la ulei! Va rugam.

Orice am fi spus acum 6 luni nu mai este relevant. De fapt, orice comentariu am fi facut se anuleaza dupa 7 zile.

Daca nu va imbracati precum fetele din catalogul Victoria’s Secret, nu va asteptati sa ne purtam precum personajele din telenovele.

Daca credeti ca sunteti grase, probabil sunteti. Nu ne intrebati pe noi. Refuzam sa raspundem.

Daca ceva ce am spus are dublu inteles, iar unul din ele te supara sau te enerveaza, intelesul corect este celalalt.

Puteti ori sa ne cereti sa facem ceva, ori sa ne spuneti cum vreti sa fie facut un lucru. Nu amandoua. Daca chiar stiti cum se face cel mai bine, faceti-l singure.

Cand este posibil, va rugam spuneti ce aveti de spus in timpul reclamelor.

Christopher Columb nu a avut nevoie sa i se indice directia, si nici noi nu avem.

Relatia noastra nu va fi niciodata asa cum a fost in primele doua luni. Treceti peste asta. Si nu va mai plangeti prietenelor.

TOTI barbatii vad in 16 culori, precum Windows default settings. Piersica, spre exemplu, este un fruct, nu o culoare. Visina este tot un fruct. Nu avem idee ce este “mov”. Sau “lila”.

Daca te mananca, trebuie scarpinat. Noi ne ocupam cu asta.

Nu citim gandurile, si nici nu o vom face niciodata. Chiar daca nu citim gandurile, nu inseamna ca nu tinem la voi.

Daca va intrebam ce s-a intamplat, si ne spuneti “nimic”, ne vom purta ca atare. Stim ca mintiti, dar nu merita sa ne batem capul.

Daca puneti o intrebare la care nu vreti un raspuns, asteptati-va la un raspuns pe care nu vreti sa-l auziti.

Cand trebuie sa mergem undeva, orice veti purta va fi in regula.

Nu ne intrebati la ce ne gandim, decat daca sunteti pregatite sa discutati despre sport, masini sau calculatoare.

Avem destule haine.

Aveti prea multe haine.

Nu este nici in interesul vostru, nici al nostru sa facem teste impreuna. Nu conteaza ce test.

Va multumesc daca ati citit aceste randuri. Da, stiu ca va trebui sa dorm pe canapea in seara aceasta, dar stiati ca pe noi chiar nu ne deranjeaza, este ca in camping.
Ma simt in forma. ROTUND este o forma.

http://www.resursadefun.ro/pov_ele_catre_femei.htm

Ultima editare efectuata de catre Admin in 23.03.10 11:30, editata de 2 ori
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

DESPRE  FEMEI - Pagina 23 Empty Re: DESPRE FEMEI

Mesaj Scris de anita47 18.08.10 10:14

La 62 de ani, îşi caută dragostea pe internet!
18 August 2010 | Articol semnat de Daniel Măgureanu Totul a început când a divorţat de soţul ei, în 2003. Atunci a descoperit internetul, care a ajutat-o să treacă peste nopţile cu lacrimi şi depresii. La început a fost doar socializare, dar cu timpul şi-a dat seama că ar putea găsi o nouă iubire pe “teren” virtual.

Constanţa Dorina Stoica este mamă a patru copii, cu vârste între 18 şi 42 de ani, şi lucrează ca operator de teren la o firmă care face sondaje de opinie. Doamna Dora, aşa cum îi spun prietenii, şi-a amintit momentul în care fiul ei i-a făcut cont pe un site de matrimoniale: “La început a fost foarte greu, de abia tastam, dar uşor, uşor m-am obişnuit şi acum am învăţat să trimit şi poze pe messenger”.

«Mi-a scris un tânăr de 33 de ani»

Cu toate că are o vârsta respectabilă, 62 de ani, doamna continuă să stârnească pasiuni: “Recent, am primit un mesaj de la un bărbat de 33 de ani, dar l-am refuzat politicos. E prea tânăr. Dar nici cu bărbaţii peste 50 de ani nu simt că am ce vorbi. Mă înţeleg foarte bine cu cei între 40 şi 45 de ani”. Bucureşteanca a descris uşor amuzată primul său contact cu cei care-i scriau pe chat-ul de pe Noi2: “Când mi s-a deschis fereastra de la chat, n-am vrut să răspund la mesaje. Am crezut că-i videochat pentru adulţi! Apoi am înţeles despre ce este vorba şi mi-a plăcut”, ne-a spus bunicuţa internaută.

http://www.libertatea.ro/stire/la-62-de-ani-isi-cauta-dragostea-pe-internet-300240.html
anita47
anita47

Numarul mesajelor : 1296
Data de inscriere : 04/11/2006

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin 18.08.10 8:45

Opt din zece femei ar prefera să slăbească cu ajutorul operaţiilor estetice!
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin 16.08.10 11:13

Femeile mint întotdeauna din politeţe
http://www.unica.ro/detalii/articole/femeile-mint-din-politete-6569.html
În vreme ce bărbaţii mint ca să se scutească de situaţii care le displac sau ca să îşi salveze pielea, noi femeile minţim ca să evităm să îi rănim (prea mult).

Nu este prea flatant pentru un bărbat să afle, iar de cele mai multe dăți el nici nu vrea să pună la îndoială complimentele și laudele primite.

Totuși, revistele pentru bărbați oferă ghiduri răutăcioase cu minciunile pe care se presupune că le spunem toate mai devreme sau mai târziu în cuplu.

Iată capetele de acuzare la adresa noastră:

1. „Ai fost fantastic.”

Bărbații sunt sfătuiți să ne urmărească limbajul corporal ca să vadă dacă mințim sau nu. Adevărul (!) e că nu tuturor ne este ușor să fim directe în ceea ce privește sexul. Și nici nu vrem să le spunem iubiților noștri că sexul cu ei nu a fost cine știe ce sau că ei înșiși nu ne-au impresionat.

2. „Nu te-aş înşela niciodată.”

Mai mult decât aventura propriu-zisă, majoritatea oamenilor se simt răniți de minciuna partenerului legată de subiect. Un sfat valabil pentru ambele sexe este că ceea ce nu știi nu îți poate face rău. Deși e prudent să îți faci analize din când în când.

3. „Sigur, sună-mă!”

Nu ne place să fim noi cele care frâng inimi. Ne place să fim drăguțe și ca bărbații să nu se simtă respinși. În situații față în față ne e greu să spunem: „De fapt, nu vreau să te mai văd vreodată.” Bărbații își vor da seama și singuri atunci când nu-i sunăm înapoi.

4. „Sunt gata în 5 minute”

Bărbaților li se pare o veșnicie, dar dacă și ei ar face băi parfumate, s-ar epila pe tot corpul, s-ar da cu cosmetice scumpe, și-ar întinde părul cu placa și ar trebui să aleagă o ținută în care să arate ravisant, și ei ar avea nevoie de mai mult timp. În fond, pentru ei ne gătim, nu? Așa că nu au decât să aștepte.

5. „A fost delicios”

Apreciem faptul că bărbații se oferă să mai gătească și ei, și indifierent ce gust are mâncarea, suntem recunoscătoare.

6. „Era la reduceri”

Chiar dacă nu a fost la reduceri, ne-am răsfățat cu un cadou scump. Ceea ce ar putea însemna că bărbatul de lângă noi este cam reținut cu cadourile față de noi.

7. „Sunt în regulă”

Femeile sunt ființe emoționale și ne supără o groază de lucruri pe care bărbații le-ar trece cu vederea ușor. Faptul că mințim spunând că totul e în regulă nu înseamnă că ne ascundem de partenerul nostru, ci că îi oferim o opțiune: să se țină la distanță până trece furtuna sau să ne ia în brațe și să suporte o discuție lacrimogenă.

Tu ai spus vreodată o astfel de minciună „pozitivă” ?
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin 16.08.10 8:29

VIDEO ATENŢIE! Anticoncepţionalele nu mai au niciun efect dacă te îngraşi!
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de anita47 15.08.10 9:31

Cinci motive pentru care un bărbat îşi înşală iubita

Bărbaţii sunt nişte maşinării obsedate de sani, funduri, buze senzuale şi tot ce inseamnă sex. Aşa ar spune o femeie pentru care reprezentanţii sexului tare sunt un fel de inamici puşi pe rele, în care nu poţi să ai încredere şi care nu sunt capabili să stea cuminţi atunci când se află într-o relaţie. Bineînţeles că e greşit, aşa cum am menţionat anterior şi femeile îşi înşală partenerii. Mai mult, la fel cum ele au... motive, şi eu au motive, chiar dacă acest aspect nu scuză faptul în sine.
1. Nu e mulţumit în pat

Un bărbat care are o iubită frumoasă, hărnicuţă şi înţelegătoare nu e neapărat în al nouălea cer. E posibil ca în ciuda aparenţelor, femeia respectivă să nu îl satisfacă în pat. Sau, pur şi simplu, cei doi să nu se potrivească. Acesta ar fi un motiv suficient de bun pentru ca el să o înşele.

2. Vrea să se dea mare în faţa prietenilor

Un individ aflat într-o relaţie stabilă poate să devină motiv de glumă pentru amicii lui, care îl consideră prea cuminte sau bleg. Astfel, el poate ajunge să-şi înşele iubita, numai pentru a le arăta prietenilor că e un adevărat macho şi că nu i-au fost inhibate instinctele de vânător.

3. Pentru că a dat peste o "bunăciune"

Lăsat singur, un bărbat poate să cadă uşor în mrejele vreunei femei frumoase, mai ales dacă individul în cauză e mai slab de înger şi iubita lui e mai urâţică şi mai neatrăgătoare decât cea care îi dă târcoale.

4. Pentru că poate

Unii bărbaţi sunt pur şi simplu indiferenţi, nepăsători şi nu cred în monogamie, cu toate că sunt într-o relaţie despre care se spune că e stabilă şi serioasă. Ei flirtează cu toate femeile, fac sex cu acelea care le cad în plasă şi nu se gândesc la iubita lor. De fapt, nu au nici o remuşcare.

5. Din plictiseală

Această situaţie apare mai ales în cazul bărbaţilor care se află într-o relaţie de foarte mult timp sau în situaţia în care partenerii nu se potrivesc, dar sunt totuşi împreună. Un individ care e "blocat" într-o relaţie de acest gen poate ajunge să caute fericire, înţelegere şi extaz în braţele unei alte femei.

http://www.libertatea.ro/stire/cinci-motive-pentru-care-un-barbat-isi-insala-iubita-297692.html
anita47
anita47

Sus In jos

Mesaj Scris de anita47 12.08.10 17:33

6 lucruri negative care te fac mai puternica!
Ne lovim de ele poate in fiecare zi si, cu toate ca uneori reusim sa le evitam, de cele mai multe ori ne afecteaza. Sunt lucrurile negative de care nimeni nu se poate feri, iar perioada de criza economica si nesiguranta generala ne-au pus la incercare in mii de feluri si ne testeaza in fiecare zi. Afla cum poti transforma lucrurile negative in unele pozitive!

Incepand chiar cu prima zi a vietii noastre si trecand prin momentele cele mai importante ne raportam nu la lucrurile pozitive care ni se intampla si la succese, ci la atitudinea noastra in fata lucrurilor negative si a eventualelor infrangeri. Felul in care ne raportam la ele si, in ultima instanta, felul in care reusim sa le facem fata reprezinta adevaratul test. Descopera ce ne face mai puternice!

Nervii din fiecare zi!

Da, ii avem cu totii si cu totii ne imaginam ca cel mai bun fel in care ii putem transforma in ceva pozitiv este sa ii indepartam, sa fim mereu senini si zambitori. Dar asta ar insemna sa iti reprimi niste sentimente si nu reprezinta in niciun caz o solutie. Da-ti voie sa fii nervos cateva minute in fiecare zi! Alege cateva minute in care sa te plangi de toti cei care iti taie calea in trafic, de toti cei care intarzie, de sefi, colegi...pe scurt, de toti cei care te-au iritat. Dar atunci cand cele cateva minute pe care singur ti le-ai acordat expira trebuie sa redevii calm si sa incerci sa indepartezi toate emotiile negative!

Simt ca nu controlez nimic din viata mea!

Cred ca cel putin o data ai fost tentat sa spui asta: nu-ti poti controla angajatii (cu atat mai putin sefii), nici timpul, nici copiii sau vremea si nu-ti poti controla in unele cazuri nici macar vezica.

Solutia cea mai simpla este sa accepti controlul pe care il ai (da, exista si acesta, in ciuda aparentelor) si sa intelegi ca exista un singur lucru pe care il poti controla: reactiile tale! Poti alege sa le iei pe toate mai usor si, acceptand faptul ca nu avem in realitate un control prea mare asupra unora din lucrurile care ni se intampla, sa ramai calm si sa judeci lucrurile lucid sau poti alege sa te panichezi, realizand lucrurile. Incearca sa iei decizia cea mai productiva pentru tine!

Cum te ajuta fiecare infrangere?

Dale Carnegie ne invata sa dezvoltam succesul din fiecare infrangere spunand: "Descurajarea si infrangerile sunt unele dintre cele mai sigure cai catre succes". Iar daca te vei opri putin si vei privi in jurul tau vei constata ca are dreptate si ca persoanele care au ajuns sa aiba cele mai mari victorii in viata sau in cariera sunt si persoanele care au supravietuit celor mai mari infrangeri. Foloseste fiecare mica piedica din drumul tau ca un pas pe care il faci catre succes!
Prea multe de facut si prea putin timp? Nu intra in panica!

Momentele in care avem foarte multe lucruri pe care trebuie sa le facem -in acelasi timp chiar, daca ar fi posibil- sunt si momentele in care ne impartim atentia in toate directiile si nu mai reusim sa facem nimic bine, pentru ca nu ne putem concentra. Si, daca sunteti ca mine, aveti tendinta ca exact in acele momente sa va impuneti sa le faceti pe toate cat mai repede si cat mai bine...lucru care va va lasa epuizati si cu prea putine resurse pentru a continua.

Cel mai bun lucru pe care-l poti face cand ai mult de tot de munca si simti ca nu-ti mai vezi capul din cauza task-urilor? Fa o mica pauza! Iesi sa faci o mica plimbare, stai cateva minute la aer sau suna pe cineva drag! Vei vedea ca te vei reintoarce la munca cu forte proaspete!

Fii vulnerabil!

Ingaduie-ti sa fii in contact permanent cu toate lucrurile care te inconjoara si nu te teme sa ai sentimente! Poti lasa usa deschisa altor experiente daca iti vei ingadui sa te bucuri si sa suferi in egala masura!

E mai bine sa nu faci nimic? Gresit!

Acelasi Dale Carnegie sustinea ca "Inactiunea naste frica, in timp ce actiunea hraneste increderea in sine si curajul. Daca vrei sa iti cuceresti temerile nu sta acasa sa te gandesti la ele. Actioneaza!"

E exact ce ai putea face si tu: pe masura ce te vei obisnui sa actionezi vei actiona tot mai des si vei avea tot mai multe succese! Si, daca ti-e teama, gandeste-te ca gresind poti face primii pasi catre succes!

http://www.feminis.ro/feminis-cariera/dezvoltare-personala/6-lucruri-negative-care-te-fac-mai-puternica-11738%7Cpagina-2
anita47
anita47

Sus In jos

Mesaj Scris de anita47 07.08.10 15:51

"Şi ce dacă sunt singura?"

Câte femei nu se tem să rămână singure? Şi totuşi, unele au curajul să înfrunte greutăţile vieţii fără sprijinul unui bărbat. Adriana Vasilescu ne-a dovedit că se poate!

Optimismul şi pofta ei de viaţă te molipsesc imediat. Deschisă şi cu zâmbetul pe buze, Adriana, lucrătoare la o fabrică de medicamente, a acceptat să-şi spună povestea şi nu a părut deloc stânjenită de faptul că viaţa ei va fi cunoscută de mii de femei.

Mai mult, e convinsă că statutul ei de femeie singură a ajutat-o să se apropie mai mult de mama şi de cei trei copii ai săi. Cum a reuşit să treacă peste încercările singurătăţii? Să vedem…

Prima iubire, singura casatorie

Ne-a poftit bucuroasă în micul ei apartament din Bucureşti. O casă bine pusă la punct, tipică unei gospodine desăvârşite. Pentru început ne-a poftit la o cafea şi la prăjituri de casă. Aşa, am aflat că o parte din căsnicia ei seamănă cu filmele de dragoste, însă cealaltă
este exact opusul.

După 17 ani de singurătate, lacrimile răsar din nou. „Simţeam că eram făcuţi unul pentru celălalt. Nu a fost dragoste la prima vedere, nici nu m-a atras fizic, era vorba despre acel ceva, parcă o vibraţie care mă atrăgea ca un magnet”, spune Adriana cu o voce nostalgică.

„Partea neagră a căsniciei mele m-a ajutat să mă descopăr. Până atunci eram vulnerabilă în faţa încercărilor vieţii, dar mai târziu mi-au crescut aripi şi am zburat spre alte idealuri.”

Casa parinteasca, refugiu după divorţ

După 17 ani de căsnicie, viaţa de familie a Adrianei s-a schimbat. „Copiii erau încă la şcoală, iar eu aveam multe responsabilităţi. Pe lângă faptul că trebuia să-i întreţin, soţul meu o luase pe calea băuturii.” Adriana i-a oferit de multe ori o „a doua şansă”. Fără sorţi de izbândă, ea a decis să divorţeze, întorcându-se în cele din urmă în casa părintească.

O nouă viaţă,
alte confruntari

După ce timpul a mai vindecat din rănile trecutului, Adriana a decis să uite tot ce a fost urât şi s-o ia de la capăt. „Îmi era destul de greu să uit viaţa cu el. Îl visam tot timpul că mă urmăreşte, însă Dumnezeu mi-a dat putere să merg înainte.” Ea mai spune despre colegele ei de serviciu că au susţinut-o enorm. „Glumeau cu mine tot timpul, făceam tot felul de giumbuşlucuri ca să ne amuzăm, practic serviciul era ca o a doua casă pentru mine.”

"Dumnezeu îţi dă putere?"

În toţi aceşti ani, Adriana a înţeles că viaţa nu înseamnă numai bucurie. „Prin suferinţă, omul înţelege că trebuie să urmeze calea cea dreaptă.” Apropierea ei de Dumnezeu i-a oferit linişte sufletească, dar şi putere să se însănătoşească.

„Am fost la un pas de acea boală a secolului care-i mai frecventă decât gripa. Mi-e frică să-i rostesc numele, dar m-am operat de două ori şi acum cred că sunt mult mai bine.” În clipele grele, sprijinul mamei şi al copiilor i-au făcut mai bine decât orice medicament.

„Nu-mi iese din cap o întâmplare: la prima operaţie, m-am trezit din anestezie zâmbind”, îşi aminteşte Adriana.

"Muntele şi animalele îţi vindecă sufletul"

Situaţiile grele de viaţă au îndemnat-o să se refugieze în tot felul de activităţi plăcute. „Îmi place să citesc, să călătoresc, iar muntele a fost un alt sprijin al meu. Plimbările lungi în natură mi-au împrospătat gândurile şi m-au făcut să înţeleg rostul meu pe pământ.”

Mai mult, ea se mândreşte cu motanul ei, un birmanez de opt ani, despre care spune că nu a părăsit-o atunci când suferea din cauza durerilor. „A stat tot timpul lângă mine. Nu bea, nu mânca. Dacă mă ridicam din pat, venea şi el cu mine. Am suferit împreună şi pentru asta îl voi iubi mereu. Cred că a fost şi va fi cel mai sincer companion al meu”, a adăugat Adriana râzând.

http://www.libertatea.ro/stire/
anita47
anita47

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin 06.08.10 15:05

Femeile, înnebunite după bărbaţii în roşu
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de anita47 04.08.10 16:27

Femeile trecute de prima tinereţe au o viaţă sexuală mai activă decât cele de 20 de ani
29 Iulie 2010, ora 13:21

De obicei, femeile în vârstă de 40-50 de ani sunt asociate cu bufeuri, riduri, menopauză şi dorinţă sexuală mai scăzută. Ei bine, se pare că lucrurile nu stau deloc aşa şi femeile trecute de prima tinereţe fac mai mult sex decât cele de 20 de ani, simţindu-se chiar mult mai satisfăcute.

Potrivit unui studiu realizat în SUA, la care au participat 600 de toate vârstele, în timp de 54 % dintre femeile cu vârsta cuprinsă între 18 şi 30 de ani recunosc că au dificultăţi în atingerea orgasmului, doar 43 % dintre cele de 35 şi 41 de ani se confruntă cu aceeaşi problemă.

Mai mult, chiar şi femeile cu vârsta cuprinsă între 46 şi 54 par mai satisfăcute decât cele care au până în 30 de ani, aceastea mărturisind că se bucură regulat de sex, doar 48% plângându-se că nu ajung pe culmile extazului.

Interesant este că femeile cele mai active sexual s-au declarat cele cu vârste cuprinse între 31 şi 45 de ani, 87% din acestea spunând că fac dragoste regulat, în timp ce doar 85% din tinerele cu vârsta între 18 şi 30 de ani au spus că au parte de amor regulat.

Conform autoarei studiului, Dr Debra Fromer de la Universitatea Hackensack, explicaţia este simplă: femeile trecute de prima tinereţe se simt mai sigure pe el şi se simt mai confortabil cu partenerii lor.

http://www.libertatea.ro/stire/femeile-trecute-de-prima-tinerete-au-o-viata-sexuala-mai-activa-decat-cele-de-20-de-ani-297828.html
anita47
anita47

Sus In jos

Mesaj Scris de anita47 02.08.10 9:17

Află cum trec femeile peste o despărţire
Modalitatea favorită a femeillor de a trece peste o despărţire este shoppingul. Iar cel mai adesea îşi achiziţionează în perioada critică încălţăminte cu tocuri înalte, rochii negre, dar scurte, şi lenjerie intimă sexy ori genţi de firmă.

După cum a dezvăluit un sondaj, 75% dintre femei se folosesc de terapia numită "shopping" pentru a -şi vindeca inima zdrobită. Când mersul la cumpărături devine prea obositor, ele apelează la şedinţele de înfrumuseţare, care le calmează suferinţa în aceeşi măsură. Alte metode de vindecare sunt : muzica, filmele şi exerciţiul fizic executat cu înverşunare. De obicei sunt necesare aproximativ trei luni pentru a trece peste o relaţie soldată cu un eşec
anita47
anita47

Sus In jos

Mesaj Scris de anita47 28.07.10 8:12

Femeile tind să devină lesbiene după 35 de ani
Un studiu arată că o parte dintre femei devin lesbiene la maturitate (între 35 şi 50 de ani) şi că schimbarea preferinţelor sexuale este mult mai răspândită decât se crede.

Două treimi dintre femeile care simt atracţie pentru reprezentantele aceluiaşi sex au devenit lesbiene până la urmă. Christian Moran, cercetător la o universitate din SUA, crede că multe dintre femeile care îşi dau seama că sunt atrase de alte reprezentante ale sexului frumos refuză să recunoască asta de teama reacţiilor societăţii.

Cele care se află de foarte mult timp într-o relaţie heterosexuală, în special cele care au copii, au şi mai mari probleme în a accepta noua lor identitate, afirmă ea. Conform studiilor efectuate timp de 10 ani, două treimi dintre femeile participante la cercetări şi-au schimbat orientarea sexuală, câteva dintre bisexuale devenind lesbiene, iar cele lesbiene s-au întors la hetero- sexualitate.
http://www.feminis.ro/
anita47
anita47

Sus In jos

Mesaj Scris de anita47 26.07.10 8:25

40+

Nu pot spune ceva personal in acest caz insa imi vad reactia mamei de cate ori se uita in oglinda si fraze de genul “Ce mai imi trebuie mie salon de infrumusetare, ca am imbatranit.” Credeti-ma ca ma infuriam cumplit pentru ca e o femeie frumoasa care nu mai crede in acest lucru. Daca as arata ca ea la aceasta varsta as fi fericita. Dar in mod clar nu o sa cred ca am imbatranit la fel de frumos ca ea si o sa blestem toate oglinzile din casa care imi reflecta imperfectiunile. Dar sa facem o lista pentru ca din fericire exista si tratamente.

Ten:
- cicatricele din tinerete sunt mai evidente
- piele lasata in jurul ochilor si pometi coborati
- vase de sange evidente, sparte, semne de varice

- petele varstei se inchid la culoare
- pielea are o textura mai dura
- porii se maresc
- refacerea pielii la accidente incetineste
- apare depigmentarea si pigmentarea localizata

Corp:
- Piele flasca
- Sani lasati
- pete de soare si de ficat
- Celulita si lipsa tonifierii

Potentiale solutii:

M-am gandit ca nu numai ca trebuie sa se apeleze la un tratament in forta pentru imperfectiuni, dar care sa fie combinat si cu ceva care sa aduca putina incredere in fortele proprii.

Frumoasa si tonica

La Bibliotheque ti-a pregatit pachetul Expert Tonifiant. Doua sedinte de impachetari si patru sedinte de masaj te vor ajuta sa iti infrumusetezi pielea.

Experienta de tonifiere incepe cu un gomaj al corpului. Pasul urmator il constituie aplicarea unor creme pentru fermitate. Pentru ca apoi sa te bucuri de o impachetare cu puternic efect remodelant. Masajul iti va ataca toate zonele cu probleme: abdomenul, bustul si coapsele. Miscarile terapeutului vor fi dublate de efectele cremelor cu alge.

Te asteptam sa te remodelezi in compania unei carti bune La Bibliotheque. Vino pe strada Duiliu Zamfirescu, numarul 10.

Pret pachet Expert Tonifiant: 500 ron

Cavitatie la pret special

Definitiv si rapid. Orice femeie isi doreste asa ceva atunci cand se gandeste sa slabeasca. Mai ales ca se apropie vremea de plaja. Cavitatia cu Ultralipo te poate ajuta. Vino sa o incerci la Keiko SlimSpa 2. Undele acustice cu intensitate mare si frecventa joasa distrug celule grase definitv. Inca de la prima sedinta vei scapa de minim 4 centimetri. Si asta in numai 90 de minute. Vei observa imediat efectul. Pana la 12 iunie, liposuctia virtuala are un pret special. Trei sedinte costa 580 de lei. Vei avea si un bonus. Alege intre o sedinta de bronzare organica sau una de DetoxSpa.

Incearca una dintre cele mai revolutionare terapii de remodelare corporala la Keiko 2. Pe strada Constantin Daniel, numarul 3. Pentru programari: 021/ 311.04.48.

Ser roll-on pentru ochi (efect anti-pungi) Vitamin C+ Toate tipurile de ten

Serul de la Lumene reimprospateaza si hidrateaza pielea obosita din jurul ochilor si accelereaza metabolismul, ajutand la reducerea pungilor de sub ochi. Noul aplicator sub forma de roll-on maseaza bland pielea pe parcursul folosirii. Nu contine parabeni, coloranti sintetici si parfum.

Efect:
Murele si merisoarele arctice ajuta la estomparea cearcanelor si la reducerea pungilor de sub ochi, facandu-ti pielea sa straluceasca. Proprietatile detoxifiante ale nectarului de mure arctice ajuta pielea sa arate mai stralucitoare si mai radianta.
Pont de frumusete: Poti pastra acest ser in frigider – temperatura sa racoroasa va diminua pungile de sub ochi si va reimprospata pielea obosita.
http://www.feminis.ro/feminis-2
anita47
anita47

Sus In jos

Mesaj Scris de anita47 24.07.10 15:07

30+

De la 30 de ani se observa cum s-a instalat stresul si chiar ti-a dat o noua haina. Ce faci, injuri in stanga si in dreapta zilele in care te-au preocupat numai lucrurile care nu au avut legatura cu tine decat pecuniar? Hmmm… da, dar acum ai stabilitate financiara (cel putin mai multa decat la 20 de ani) si poti sa te bucuri de cele mai noi tehnologii. Dar sa obsrvam ce trebuie sa trecem pe lista taskurilor

Ten:
- mai multe riduri pe frunte, in jurul ochilor si a gurii
- riduri mult mai evidente
- pete ale varstei sau de ficat

Corp:
- Celulita gradul 3-4
- depozite de grasime pe abdomen, aripioare
- capilare dilatate
- Kg in plus – nivelul estrogenului scade dupa 30 de ani, ceea ce duce la o crestere in greutate daca nu e contracarat din timp

Potentiale solutii:

Impachetari cu paragil sau cafea verde

Trebuie sa recunosc ca le-am incercat si pe acestea si am fost multumita. Impachetarea cu paragil probabil nu e noutate pentru multe dintre voi, dar are efect mai ales pentru acelea dintre voi care retin apa, asa ca mine.

Impachetarea cu cafea verde am facut-o la Sibiu la The Spa, unde am putu incerca patul cu apa, care iti creeaza un cofort extraodinar in timp ce cafea verde actioneaza in profuncime. D ece cafea verde? Cafeaua Verde Micronizata Pura 100%, bogata in mod natural in Acid Clorogenic, Polizaharide, Proteine si Uleiuri Esentiale, iti netezeste pielea si ii imbunatateste textura generala, reducand vizibil zonele cu aspect neuniform, de coaja de portocala.

Pret: 234 lei

Tehnologia slabitului

Slabeste inteligent. Apleaza la cele mai performante aparate care iti pot contura silueta. Vino la Keiko SlimSpa 2 si experimenteaza Slim – Tek. Un pachet de terapii complex care iti va oferi un contur nou. Acesta reuneste sedinte de electrostimulare si de fast-slim. Cu ajutorul lor, vei slabi si iti vei tonifia musculatura. Pentru o piele frumoasa, masajul endermologic cu Dermocell si sedintele de vacuum vor face minuni. Iar pentru ca tu sa fii in forma maxima, vei beneficia si de doua sedinte de detoxifiere.

Pacheltul Slim – Teck este disponibil la Keiko SlimSpa 2. Strada Constantin Daniel, numarul 3

Pret: 690 de lei

Varicele – dusmanul picioarelor frumoase

Solutia - Tratamentul cu laser chirurgical asigura o recuperare rapida si nedureroasa

Temperaturile extreme de afara ne fac sa renuntam la hainele sobre, la pantalonii lungi si la fustele care ne acopera picioarele, in favoarea hainelor colorate, a fustelor si a pantalonilor scurti. Insa, o problema cu care se confrunta majoritatea femeilor, indiferent de varsta, sunt inesteticele varice. Tocurile inalte, pantofii incomozi, mersul pe jos timp indelungat, sau din contra statul in picioare duc la aparitia varicelor.

“Dupa ore intregi petrecute mergand sau de activitate fizica intensa se creaza presiune mare pe vene. Astfel circulatia sangelui incetineste si creste presiunea in venele superficiale, carora, in timp, peretii li se vor dilata din loc in loc. Asa apar inesteticele varice si trasee venoase serpuite pe picior, vizibile cu ochiul liber”, a explicat dr. Calin Dobos, chirurg medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica, cu competenta in laser chirurgical.

Cum scapam de varice?
Tratamentul se adreseaza efectului, nu cauzei. Venele superficiale nu sunt esentiale vietii deoarece duc mai putin de 10% din sangele piciorului, scopul fiind scoaterea din circuit a venelor decompensate.

“Exista 2 cai pentru tratare: calea interna - se intra in interiorul venei cu laser, radiofrecventa, substante sau ultrasunete si se provoaca blocaje pe traseu, ca nodurile din trestie. Astfel vena nu mai este functionala si in cateva saptamani se resoarbe. Calea externa consta in ligaturarea si indepartarea unei zone cat mai mari din vena”, a explicat dr. Calin Dobos.

Metodele moderne cu substante care se injecteaza, in combinatie cu lasere chirurgicale special destinate, asigura un tratament nedureros, rapid, iar dupa interventie pacientii pleaca pe propriile picioare, chiar cu recomandarea de a face plimbari imediat dupa tratament si apoi zilnic.
urmeaza
=========
anita47
anita47

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin 24.07.10 13:34

Femeile tind să devină lesbiene după 35 de ani
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de anita47 22.07.10 15:14

Cum supravietuiesti imperfectiunilor la 20, 30, 40+ ?

O sa vorbim despre probleme specifice varstei si ce faci ca sa sa le rezolvi. Vorbim despre celulita, acnee, slabit si riduri, dar cu noi si incendiare metode care nu doar iti vand mirajul unei transformari, dar care o si fac.

Vara ne pune pe masa cele mai slabe carti ale frumusetii. Observam imperfectiuni care parca sunt in umbra pana cand nu se pun reflectoarele pe ele, vara. Stiu, parca iti vine sa-ti dai cu palma peste frunte si sa spui de ce nu am inceput sa fac ceva pentru eliminarea lor din timp, nu acum pe ultima suta de metri. Cunosc sentimentul. Dar scuzele ne acuza si e momentul sa facem ceva cu ele. Dar ca sa tratam, trebuie sa stim care sunt de fapt afectiunile varstei. In acest mod stim ce sa tratam si ce sa prevenim. Macar acum sa gandim in perspectiva, nu?

+20
=======

La 20+ incep sa apara primele semne ale imbatranirii. Ok, nu sunt extrem de evidente, dar apar. Eu observ ca liniile fine de expresie se accentueaza, iar fondul de ten le pune si mai bine in evidenta. Nici nu vreau sa ma gandesc mai tarziu. Si ce ne supara cel mai tare la aceasta varsta, mai ales atunci cand mergem la plaja? Toata lumea in cor – CELULITA! Pacatoasa afectiune a tesuturilor. Dar sa cunoastem toata paleta de imperfectiuni:

Ten:
- apar primele linii fine si riduri mici
- pielea devine usor mai terna
- porii se maresc
- se pierde din elasticitatea pielii
- pielea se lasa usor, mai ales in jurul ochilor
- acnee si cicatrici conexe

Corp:
- Celulitase instaleaza, mai ales de la mixul dintre anticonceptionale, alimentatie defectuoasa, lipsa miscarii si hidratarii optime
- Vergeturi
- Pielea flasca – lipsa miscarii are si repercursiuni

Potentiale solutii:

Tratament corporal LPG cu Cellu M6

Chiar ieri am facut prima sedinta de acest fel, ca sa stiu exact ce sa-ti povestesc despre acest aparat. M-am prezentat la cabinet si in prima faza am facut o diagnosticare cu un doctor specializat. In acest mod am aflat unde am celulita si unde trebuie sa tonifiez. Crede-ma ca initial am crezut ca am o celulita usoara deasupra genunchilor si de fapt trebuie sa alerg. Te cantaresc, iti spun cat trebuie sa slabesti si cata apa ai in corp.

Asa am aflat ca apa din corp trebuie sa ocupe 50% din greutatea totala a corpului. Eu trebuie sa renunt la 4 litri. Apoi iti faci programare pentru sedinta de Cellu M6. Initial credeam ca asta e tot. Dar nu, inainte de tratament esti preluat de un alt doctor care te studieaza putin, te intreaba ce nu iti place la corpul tau si ai vrea sa corectezi, ca sa isi faca o idee cam la ce minuni te astepti si completezi o fisa medicala, un mic istoric al bolilor din trecut si prezent (nu trebuie sa ai probleme vasculare, varice sau sa fii insarcinata).

Dupa acel mic studiu al corpului tau, pe un sablon se creeaza un program personalizat de LPG. La mine s-a insistat pe partea din spate a coapselor. Exista zone in care trebuie sa se faca remodelare si zone in care trebuie sa se faca tratament pentru celulita. Programe diferite, abordari diferite.

Mai mult de atat mi s-a mai confirmat un lucru pe care multe femei nu il inteleg – tratamentele anticelulitice nu trebuie sa doara. Terapeutul care mi-a efectuat tratamentul, mi-a povestit pe parcurs cum multe femei sunt convinse ca trebuie sa le doara ca sa fie sigure ca va avea efect, insa lucrurile nu sunt asa. E drept ca nu e masaj de relaxare, dar nu trebuie sa te tii cu mana de masa ca sa suporti tratamentul. Trebuie sa fie suportabil ca sa nu te trezesti cu vanatai.

Dupa prima sedinta se observa cum pierzi din centimetri, nu mult, in jur de 1 cm. Celulita scade cu un grad dupa 6 sedinte.

Bineinteles pentru rezultate optime trebuie asociat cu o alimentatie sanatoasa (vara ne ajuta, sa fim sincere cu noi), miscare si hidratare.

Tratament antiacnee

Am o colega care se ocupa de partea de publicitate si care a scapat de o acnee groaznica si nu am putut rezista sa nu o conving sa imi dea un mic testimonial despre cum a scapat de ea.

“In unele cazuri, acneea poate fi cauzata de un dezechilibru hormonal, ceea ce s-a intamplat si in cazul meu. Un dezechilibru care a activat un stafilococ (auriu) ce se gaseste in stare latenta in organism. Dupa o consultatie la mediul dermatolog, am fost indrumata catre Institutul Cantacuzino, de unde am procurat vaccinul antistafilococic necesar. Intradevar este destul de greu de gasit, daca nu exista pe stoc astepti sa ti se faca comanda.

Tratamentul in sine, este destul/deosebit de neplacut mai ales in primele 3 luni cand faci cate 2 inoculari pe saptamana – de mentionat faptul ca o inoculare este formata din vaccinul in sine si o doza de imunofort ( ce se ia in paralel cu fiecare doza). Dupa 3 luni treci la nivelul urmator, o data pe saptamana pana aproape de 6 luni cand ajungi (in sfarsit la o data pe luna). Tratamentul dureaza in general cam 1 an, si exista posibilitatea de prelungire.

In cazul meu efectele s-au observat dupa aproximativ 4 luni, deci trebuie sa ai rabdare, dar merita.

urmeaza
=========
anita47
anita47

Sus In jos

Mesaj Scris de anita47 18.07.10 11:24

Prima decepţie în dragoste? Aşa îl ajuţi!
Adolescentul tău s-a îndrăgostit pentru prima oară. După o perioadă, apare şi despărţirea, iar nefericirea din ochii lui îţi frânge inima. Ce poţi să faci? Să rămâi indiferentă sau să-l iei la întrebări ca să afli ce simte?

Săptămâni în şir ţi-ai văzut fiul sau fiica descoperind prima iubire şi alergând fericit la întâlniri. Într-o zi, a venit acasă cu ochii în lacrimi şi s-a închis în cameră. De atunci abia reuşeşti să schimbi două vorbe cu copilul tău. Te uiţi neputincioasă la el şi nu ştii cum să reacţionezi. Ai vrea să-l consolezi, să-i spui că totul va trece, însă nu ştii cum să o faci fără să-l întorci împotriva ta.

Încearcă să-i fii prietenă

Mergeţi într-o zi la cumpărături, cumpără-i ceva care-i place, apoi opriţi-vă să mâncaţi ceva bun. În loc să-l tragi de limbă ca să afli ce s-a întâmplat, fă-i tu prima confesiuni.

Povesteşte-i de prima ta iubire. Spune-i cum v-aţi întâlnit, cât de mari erau aşteptările tale, cum îţi imaginai că el este alesul şi cât de dezamăgită ai fost când v-aţi despărţit.

Descrie-i sentimentele tale din acele momente şi atunci va înţelege că şi tu ai trecut prin asta. Explică-i că la început ai crezut că nu vei trece niciodată peste durerea acelui eşec, dar cu timpul a trecut. Confesându-i-te, îşi va deschide mai uşor inima şi vei afla ce i s-a întâmplat.

Criticile nu-l ajută

În timp ce-ţi povesteşte ce s-a întâmplat, nu-l critica şi nu-l dezaproba. Acum este cel mai vulnerabil şi dacă îl cerţi, nu va mai fi prea curând deschis cu tine. Ascultă-l până la capăt. El vrea doar pe cineva căruia să-i spună cât de mult suferă, pe umărul căruia să plângă, nu un profesor care să-i „predea” lecţii de viaţă.

Timpul nu le vindecă pe toate

Chiar dacă ai vrea să-i zici „Lasă, timpul le vindecă pe toate!” sau „Nu te merită”, mai bine nu spune nimic. Nu face nici greşeala să-l ironizezi cu fraze de genul „Hai, fii serios, nimeni nu a murit din asta!” sau „Termină cu prostiile astea!”. Adolescentul tău suferă foarte mult, aşa că o frază care-i minimalizează suferinţa îl va enerva sau, mai rău, îl va face să sufere şi mai tare. Mai de ajutor ar fi să-l îmbrăţişezi fără să-i spui nimic şi să-i spui că-i eşti alături.

Distrage-i atenţia

Fă-ţi timp pentru el şi încearcă să-l scoţi puţin din starea lui depresivă. Scoate-l la un film care eşti sigură că i-ar plăcea.

Vorbeşte cu prietenii lui cei mai buni şi roagă-i să-l ţină cât mai departe de cercurile fostei iubiri. Lasă-l să se distreze ori de câte ori este invitat de prieteni la vreo petrecere. Răsfăţul pe care tu i-l oferi şi distracţia cu prietenii îl vor ajuta să uite mai uşor decepţia în dragoste.

La ce să fii atentă

De multe ori, adolescenţii care trec printr-un astfel de eşec cred că viaţa nu mai merită să fie trăită. Suferinţa pe care o trăiesc este atât de mare, încât se cufundă zi după zi într-o adâncă depresie. În aceste momente, se gândesc din ce în ce mai mult la sinucidere.

Dacă-ţi spune „Nu sunt în stare de nimic”, „Nu o să mă iubească nimeni”, atunci este cazul să te îngrijorezi. Apelează la un psiholog. El va şti cum să-l trateze cel mai bine.
http://www.clickpentrufemei.ro/familieserviciu/prima-deceptie-in-dragoste-asa-il-ajuti
anita47
anita47

Sus In jos

Mesaj Scris de anita47 18.07.10 11:09

Cred că nu-l mai atrag»

Simţi că în relaţia ta de cuplu s-a schimbat ceva şi ai ajuns să te întrebi: "Oare de ce nu îl mai atrag?" Află care sunt semnele şi ce trebuie să faci ca să-ţi recapeţi liniştea.

Primul sărut, prima floare, primul „Te iubesc.” Ei bine, fiorii dragostei nu durează o veşnicie. Dar ce rămâne după?

Psihologii consideră că gradul de satisfacţie într-un cuplu este dat de modul cum comunică partenerii. Aşadar, poţi aduce mai multă culoare relaţiei dacă vei fi mai deschisă. Iată câteva motive pentru care el pare distant.

Nu ieşi din casă

Orice bărbat îşi doreşte lângă el o femeie optimistă, o femeie care se preocupă de aspectul ei fizic şi care este echilibrată în tot ceea ce face.

Ce-i de făcut:

Îl poţi face să uite de vechile tale preocupări, invitându-l la o cafea în oraş, unde ambianţa face diferenţa.

Poţi îmbrăca o rochie care să te avantajeze şi să-ţi faci un machiaj discret, care să-ţi pună în valoare feminitatea. Este un bun prilej să întreţii discuţii pe teme amuzante.

Exagerezi cu treburile casnice

Ai uitat ce înseamnă o viaţă de familie echilibrată şi ai înlocuit plimbările romantice în doi cu spălatul rufelor?

Să nu-mi spui, oricât de amuzant ar suna, că îţi consideri şorţul de bucătărie un accesoriu vestimentar fără de care nu ai putea să-ţi defineşti feminitatea.

Ce-i de făcut:

Gătiţi împreună, ca să profitaţi de puţinul timp în care sunteţi acasă! Întâi de toate, trebuie să renunţi la ideea că tu le ştii pe toate. Poţi începe prin împărţirea sarcinilor.

Numai astfel veţi realiza cele mai gustoase mâncăruri pe care le-ai mâncat vreodată.

Fraze care atrag eşecul într-o relaţie

„Dacă nu pot ajunge la rezolvarea perfectă a problemei, mai bine renunţ!”

„Iubitul meu trebuie să mă laude şi să-mi remarce calităţile.”

„Mă supăr foarte tare dacă soţul meu nu-mi acordă tot respectul cuvenit.”

„O fată frumoasă ca mine va fi admirată de toţi, fără excepţie.”

„Îmi vorbeşte frumos, deci vrea ceva de la mine.”

Vii nervoasă de la serviciu

Cu nervii întinşi la maximum, obosită şi nerăbdătoare să pui totul în ordine, seara de vineri se poate transforma oricând într-un conflict, atunci când, cu ultimele puteri, vrei să mai faci câte ceva în casă.

Înainte să te apuci de treabă, gândeşte-te cum ar fi dacă, măcar în ultima zi de lucru din săptămână, ai putea să nu iei treburile în serios şi să vă premiaţi cu o seară relaxantă.

Ce-i de făcut:

Vă uitaţi la un film de dragoste sau poate la o comedie. Înainte, poţi să pregăteşti ceva bun de ronţăit, poate chiar o pizza. Înlătură orice gând care v-ar strica atmosfera şi relaxaţi-vă cu un pahar cu vin roşu.

Acest lucru vă va ajuta să priviţi lucrurile cu mai multă relaxare. Evitaţi să povestiţi despre conflictele de la serviciu. Acestea vă pot strica starea
de spirit.

Îţi place să-l contrazici

Dacă ştii cum să le porţi, discuţiile în contradictoriu pot fi constructive pentru viaţa de cuplu. În cazul în care aţi ajuns să discutaţi doar în contradictoriu, atunci argumentele tale prea „fierbinţi” nu vor aduce, din păcate, vreo rezolvare.

Ce-i de făcut:

Specialiştii afirmă că o singură greşeală poate anula ore întregi de comportament desăvârşit faţă de persoana iubită.

Rezolvarea: partenerii trebuie să înveţe cum să-şi controleze furia şi comportamentul nepotrivit, găsind o metodă prin care să-şi exprime sentimentele într-o manieră folositoare.

Ca exerciţiu, propune-ţi ca timp de o săptămână să-i vorbeşti pe un ton cald. Sau, înainte să-i faci observaţie, poţi număra în gând până la zece
http://www.feminis.ro/feminis-2
anita47
anita47

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin 17.07.10 10:21

48 la sută dintre femei fac sex pe jumătate îmbrăcate. Psihologii explică de ce
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin 13.07.10 18:03

Cum puteti scapa de neplacerile cauzate de menopauza
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de anita47 13.07.10 11:23

Calitatile se intorc impotriva ta?
Prea buna? Prea sincera? Te lasi condusa de emotii si nu stii sa spui "Nu"? Invata sa iti folosesti calitatile in folosul si nu impotriva ta!

Am descoperit saptamana trecuta, atunci cand am trecut in revista "5 greseli ale femeilor puternice", cat de periculoasa se poate dovedi atitudinea "fata buna cu toata lumea". Exemplele voastre in care bunatatea si interesul fata de colegi au fost folosite impotriva voastra nu au facut decat sa intregeasca imaginea pe care multe femei o expun celor cu care lucreaza: fetele bune, care nu refuza nicio rugaminte din partea unui/unei coleg/e si care vor fi acolo intotdeauna pentru a salva echipa sau spatele superiorilor. Din pacate aceasta atitudine nu ajuta niciodata pe nimeni nici sa avanseze si nici sa se faca respectat.

Prea sincera?

Ne simtim foarte bine atunci cand le impartasim celor cu care lucram lucrurile personale care ne afecteaza, bucuriile si supararile noastre. Asta ne ajuta sa fim mai apropiati si deschiderea ne ajuta sa ne simtim mai putin apasati de probleme. Expertii spun, insa, ca este unul dintre cele mai rele lucruri pe care le putem face, pentru ca povestile personale -mai ales cele dramatice- au tendinta de a se propaga in toata compania si, in functie de persoana care aude povestea, poti parea victima sau, dimpotriva, persoana care a provocat incidentul. Oricum ai lua-o, fiecare poveste personala pe care o spui te arata celor din jur intr-un alt fel si iti influenteaza imaginea.

De aceea ar trebui sa pastram lucrurile cu adevarat importante pentru noi, familia si prietenii nostri, fara a le da celor cu care lucram posibilitatea de a ne judeca.

Fata care nu stia sa spuna "Nu"

Indiferent daca e vorba de un alt proiect menit sa iti faca firma sau locul de munca inca mai vizibile, de ajutorul oferit unei alte persoane sau de teama ta de a avea cea mai mica pretentie de la superiori sau colegi, trebuie sa inveti sa spui "Nu". Si, mai important, trebuie sa inveti sa spui/ceri ceea ce iti doresti. Nu primesti decat ceea ce ai cerut, de aceea ar trebui sa fii cat mai clara si mai concisa. Oamenii de succes au in comun faptul ca isi exprima foarte clar doleantele, fara sa incerce sa se fofileze sau sa se teama de reactia celor din jur
Emotiile care te definesc

Tineretea este uneori o scuza pentru a fi victima unor colegi sau superiori care se simt atat de recunoscatori pentru ca au un loc de munca si pentru ca sunt tratati normal -nu va inchipuiti ca este vorba de un tratament exceptional- sau care cedeaza manipularilor din partea superiorilor sau a sefilor. Ma gandesc acum la genul de sefa care spune, pe rand, fiecarei persoane din echipa sa "Tu esti o persoana pe care ma pot sprijini!" sau la sefii care afirma ca au in vedere interesele tale atunci cand raporteaza mai departe, superiorilor lor, orice comentariu sau nemultumire pe care ti-ai exprimat-o.

Iar daca aveti impresia ca toate fetele care abia au intrat in "campul muncii" sunt naive si lipsa lor de experienta le face cele mai bune victime ale unor sefi vicleni, o sa aflati ca nu este asa. M-a convins de asta exemplul lui L., care a stiut sa isi ceara drepturile ajungand cu o cerere legala -de care superiorii companiei din orasul sau nu vroiau sa tina seama- pana la patronul multinationalei, care a solutionat imediat situatia, asa cum era si normal.

Emotiile sunt foarte importante, dar este bine sa nu te lasi condusa de ele. Incearca -nu va fi usor- sa nu "pui la inima" toate maruntisurile, toate starile, toate comentariile, pentru ca avem de multe ori impresia ca am inteles un lucru comunicat asa cum trebuia si de fapt noi dam o interpretare proprie -uneori gresita- lucrurilor.

Un alt pas pe care il poti face este sa inveti sa iei criticile mai usor -nu sunt personale, oricat de rau te simti atunci cand le auzi- si sa incerci sa le folosesti pentru a te dezvolta si mai mult.
http://www.feminis.ro/feminis-cariera/cariera/calitatile-se-intorc-impotriva-ta-10709%7Cpagina-2
anita47
anita47

Sus In jos

Mesaj Scris de anita47 12.07.10 10:40

Cele 5 lectii de viata dureroase ale fiecarei femei!
Avem un cuvant de spus in privinta propriei vieti abia atunci cand invatam ca e compusa din momente de marire si din momente de cadere si ca felul in care reactionam la acestea face diferenta dintre un invingator si un invins. Feminis te invita sa descoperi lectiile de viata dureroase cu care se poate confrunta o femeie!

Se intampla uneori sa ramanem uimiti, ca niste copii mari, atunci cand viata ne da o lectie de viata dureroasa si, de cele mai multe ori, nemeritata! Inarmata cu toate aceste lectii de viata vei reusi sa faci fata tuturor greutatilor cu zambetul pe buze si inima usoara!

Nici macar prietenia nu e pe viata!

Investim cate ceva in fiecare persoana care ne sta in jur: fiecare zambet, fiecare amintire si fiecare intamplare inseamna enorm pentru noi. Exista situatii in care viata ne desparte de unii dintre cei pe care ii consideram prieteni pentru totdeauna!

Si, de fiecare data cand o relatie de prietenie se va termina, omul respectiv va pleca cu tot ceea ce puteam imparti numai cu el: povestile, glumele si amintirile. Nu e nimic mai chinuitor decat sa vrei sa povestesti ceva unei anumite persoane, care sigur s-ar amuza sau ar intelege, si sa realizezi, chiar in timp ce tastezi numarul de telefon, ca iti va raspunde un om pe care nu-l mai cunosti, nicidecum prietenul de care te legau atat de multe.

S-ar putea sa ti se para greu de acceptat ca putini din oamenii pe care ii ai astazi in jurul tau vor mai fi aici si peste cativa ani. Invata sa creezi relatii durabile, solide si, daca e posibil, renunta la cat mai putini oameni dragi tie!

Nu intotdeauna culegi ce ai semanat!

Indiferent daca le-ai zambit mereu necunoscutilor si copiilor, ai ajutat mereu pe toata lumea si ai avut mai mult grija de iubitul tau si de familie decat de tine, exista momente in care viata nu te ia in brate, ci te loveste putin miseleste. Astfel, munca nu iti asigura promovarea certa, asa cum nici momentele grele in care i-ai fost alaturi in trecut nu il impiedica pe el sa te paraseasca si nici macar viata traita cumpatat nu te fereste de umbra unei boli.

Da, cateodata stocul nostru de "karma buna" e plin si, cu toate astea, suntem plezniti cu o incercare pe care nu am putea-o dori nici personajelor negative din filme. Asa-i, viata nu e intotdeauna corecta si este, cu siguranta, imprevizibila.

Cu cat vei invata mai rapid ca nu trebuie sa te astepti sa ti se intample numai lucruri bune sau, si mai grav, numai lucruri negative, ci doar sa iei fiecare zi asa cum ti se prezinta ea, cu atat mai impacata cu tine si cu ceilalti vei fi!

Vor exista oameni care nu te vor suferi!

Asa cum exista oameni cu care te-ai inteles bine din prima clipa, asa exista si oameni care nu te-au putut suferi din primul moment! E dureros de fiecare data sa constati ca exista oameni dispusi sa creada cele mai rele lucruri despre tine fie pentru ca nu te cunosc, fie pentru ca te detesta.

Cea mai importanta lectie este sa inveti sa treci mai departe zambind si sa nu primesti niciuna dintre provocarile celor care asteapta o reactie de la tine. Astfel de situatii nu merita niciun interes din partea ta!

Timpul nu ti-l da nimeni inapoi!

Stiu ca ti-ar placea sa existe un fel prin care sa ne putem lua inapoi tot timpul pe care l-am petrecut asteptand trenuri, autobuze, iubiti si evenimente importante. Dar nici nu merita sa ne enervam din pricina asta. E suficient sa decidem ce facem cu bucatelele de timp pe care le avem: daca furam cate o jumatate de ora numai a noastra, inainte sa se trezeasca toti cei ai casei, timp in care facem ce ne dorim: citim cateva pagini din cartea pe care nu apucam sa o terminam, ne rasfatam putin, vedem doua episoade dintr-un serial, alergam putin, ne vom simti ca si cum am avea o adevarata viata secreta in care facem doar ce ne dorim.

Important este sa investim fiecare moment liber incercand fie sa ne relaxam, fie sa construim legaturi mai puternice cu cei iubiti, fie sa evoluam!

Sa vrei mereu "mai mult" nu e intotdeauna bine!

Ti s-a intamplat si tie: in secunda in care ai iesit din magazinul din care ti-ai cumparat balerinii visati incepi sa vezi, peste tot, numai modele mai frumoase sau/si mai ieftine. E de ajuns sa ne satisfacem o dorinta pentru ca o alta sa ii ia locul, fara sa ne lase destul timp sa ne bucuram!

Nu vei fi mai fericit daca vei obtine toate lucrurile la care visezi! Concentreaza-te pe ceea ce te bucura acum, nu pe ceea ce te-ar putea face fericit intr-un viitor indepartat!

S-ar putea ca tu sa iti fi insusit mare parte din aceste lectii. Daca este asa te felicitam si te rugam sa ne impartasesti lectiile pe care crezi ca le-am uitat noi! Lista ramane deschisa, dragele noastre!
http://www.feminis.ro/feminis-cariera/cariera/cele-5-lectii-de-viata-dureroase-ale-fiecarei-femei-8895%7Cpagina-2
anita47
anita47

Sus In jos

Mesaj Scris de anita47 11.07.10 9:58

Cum îţi dai seama dacă merită să ai o relaţie de lungă durată cu el
Sunteţi impreună de cateva săptămani şi te gandeşti dacă relaţia voastră are potenţial să se transforme in ceva serios. Tu vrei acest lucru, dar iubitul tău... oare el ce vrea? Află cum iţi poţi da seama dacă are planuri serioase sau pentru el, relaţia voastră e o distracţie şi dacă merită să investeşti sentimente şi timp în idila care se naşte între voi.

1. E atent la detalii

Dacă nu ar vrea o relaţie serioasă nu l-ar interesa detalii referitoare la viaţa ta şi nu ar vrea să ştie mici detalii despre trecutul tău. Nu i-ar păsa ce îţi place, care sunt hobby-urile tale şi ce te face să te simţi bine.

2. Îţi spune adevărul, chiar dacă e urât

Nu recurge la mici minciuni nevinovate doar pentru ca să nu te superi. La un moment dat oricum ai afla adevărul şi poate ar fi mai rău. E sincer, serios şi dacă apare vreo problemă îţi propune să o rezolvaţi împreună, nu încearcă să o ascundă, să o rezolve singur sau să dea bir cu fugiţii.

3. Te satisface în pat

Partidele de sex dintre voi sunt incendiare. Amândoi vă simţiţi bine, vă completaţi şi nu vedeţi sexul drept "o altă obligaţie de cuplu". Iubitul tău încearcă să îţi ofere plăcere şi reuşeşte să te facă să te urci pe pereţi. Te întreabă cum şi ce îţi place şi, la rândul lui, îţi spune ce anume vrea de la tine.

4. Te protejează

Rolul unui bărbat într-o relaţie şi într-o familie, e acela de a fi... bărbatul. Persoana care să te protejeze, să te facă să te simţi în siguranţă şi să fie "sexul puternic". Iar aici nu ne referim la faptul că se pricepe să schibme un bec şi să mute mobila care cântăreşte 90 de kilograme.

5. E mereu de partea ta

Chiar dacă eşti implicată într-un conflict despre care el nu ştie mare lucru, e mereu acolo să te susţină şi să te ajute, necondiţionat. Lasă orice problemă sau lucru pe care-l face şi îţi sare în ajutor, deoarece crede în cuvântul "noi".

Dacă iubitul tău se încadrează descrierilor de mai sus, ţine bine de el, deoarece merită să construieşti o relaţie frumoasă alături de el. În plus, acestea sunt şi semne cum că el e interesat să aibăun viitor cu tine.

http://www.clickpentrufemei.ro/
anita47
anita47

Sus In jos

Mesaj Scris de anita47 30.06.10 8:00

O înşală. Îi spui?

Fără doar şi poate, este greu de răspuns la această întrebare. Mai ales dacă persoana în cauză îţi este prietenă. Oare destăinuirea adevărului este cea mai bună soluţie sau ar trebui să te gândeşti de două ori înainte de a da cărţile pe faţă?

Dacă nu-i spui prietenei tale că soţul o înşală, te simţi groaznic pentru că tăinuieşti un secret faţă de o persoană la care ţii şi simţi că ai trăda-o. Pe de altă parte, există posibilitatea ca spunându-i adevărul să te îndepărtezi de prietena ta şi să fii acuzată că nu-ţi vezi de treburile tale. Ce e de făcut?

Pune-te în locul ei

În astfel de momente delicate, îţi trebuie mult tact pentru a ieşi cu faţa curată. În primul rând, este bine să te gândeşti cum ţi-ar plăcea să fii tratată dacă ai fi în locul prietenei tale. Zicala „Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face”, chiar dacă este foarte veche, rămâne încă valabilă şi poate să-ţi fie de mare ajutor într-o astfel de situaţie. Apoi ia în calcul firea prietenei tale, vezi ce implicaţii are acest lucru pentru familia ei (lucrurile sunt cu atât mai complicate dacă are copii), cum s-ar descurca fără sprijinul soţului şi dacă are un loc de muncă. Dincolo de sentimentele ei rănite, poţi să complici lucrurile foarte mult şi s-o aduci într-o situaţie fără ieşire.

De ce ai face-o?

În caz că te-ai hotărât să dai cărţile pe faţă, este foarte important modul în care îi prezinţi această informaţie. Gândeşte-te, ca punct de plecare, de ce vrei să-i prezinţi acest lucru. Vrei ca ea să nu trăiască în minciună, te doare faptul că va avea de suferit când va afla sau oricum nu îţi plăcea partenerul ei şi ai găsit situaţia ideală ca s-o faci să renunţe la el? Dacă te hotărâşti să faci un asemenea pas, ar trebui, pe cât posibil, să laşi deoparte orice alt lucru care îţi satisface orgoliul tău şi să cauţi cea mai bună soluţie astfel încât prietena ta să fie fericită. Explică-i că oricât de rău o să-i pice vestea, tu îi vrei binele şi indiferent ce va decide pe viitor, vei sta alături de ea. La fel de important este să păstrezi acest lucru secret şi să nu te apuci să-l povesteşti cunoscuţilor, întrucât o vei pune într-o situaţie penibilă.

Gândeşte-te la alte soluţii

Pe de altă parte, deşi ai intenţii bune, ai putea să faci mai rău dacă te decizi să spui lucrurilor pe nume. De exemplu, este posibil ca prietena ta să aibă încredere oarbă în partenerul ei şi „acuzaţiile” pe care i le pui în spate acestuia să vă destrame relaţia. Sau poate că ştie de „escapada” soţului ei, dar din varii motive nu a vrut să-ţi spună acest lucru. Şi lista poate continua. Pe de o parte, te poţi gândi la urmări şi atunci poţi încerca să pui în aplicare şi alte variante, cum ar fi să vorbeşti cu partenerul ei şi să-l atenţionezi să nu se mai repete. De asemenea, îi poţi spune, mai devreme sau mai târziu, mai pe ocolite sau direct, ceea ce se întâmplă, ca să nu simţi că o trădezi.

anita47
anita47

Sus In jos

Mesaj Scris de anita47 27.06.10 15:11

Află cum trec femeile peste o despărţire

Modalitatea favorită a femeillor de a trece peste o despărţire este shoppingul. Iar cel mai adesea îşi achiziţionează în perioada critică încălţăminte cu tocuri înalte, rochii negre, dar scurte, şi lenjerie intimă sexy ori genţi de firmă.

După cum a dezvăluit un sondaj, 75% dintre femei se folosesc de terapia numită "shopping" pentru a -şi vindeca inima zdrobită. Când mersul la cumpărături devine prea obositor, ele apelează la şedinţele de înfrumuseţare, care le calmează suferinţa în aceeşi măsură. Alte metode de vindecare sunt : muzica, filmele şi exerciţiul fizic executat cu înverşunare. De obicei sunt necesare aproximativ trei luni pentru a trece peste o relaţie soldată cu un eşec

anita47
anita47

Sus In jos

Mesaj Scris de anita47 24.06.10 7:38

Să mă mărit sau nu?

După câţiva ani de relaţie ajungi să te întrebi dacă nu cumva a venit timpul să treceţi la o nouă etapă, căsătorindu-vă. Dacă ideea îţi surâde, dar stai încă în cumpănă, aşa poţi afla dacă faci bine să te măriţi.

Te-ar mai putea interesa:

Ceea ce sperie pe oricine vrea să înceapă o căsnicie este gândul că aceasta implică perderea libertăţii. De aceea este bine ca ideea căsătoriei să fie rezultatul unei alegeri bine gândite. Numai aşa niciunul dintre voi doi nu se va simţi încorsetat şi lipsit de libertate. De asemenea, nu-l veţi mai vedea pe celălalt ca pe un duşman, ci ca pe fiinţa iubită care îţi va sta alături.

Dacă luaţi decizia căsătoriei împreună, după ce v-aţi gândit bine şi nu unul de dragul celuilalt, veţi avea şansa să evoluaţi împreună în aceeaşi direcţie. Iată o scurtă listă de întrebări pentru a reflecta asupra acestei etape importante din viaţa ta!

De ce să faci pasul?

Răspunzându-ţi la această întrebare, vei şti sigur care sunt motivele care te ţin alături de alesul tău şi dacă ele sunt destul de puternice pentru a începe o căsnicie. Uneori, tindem să facem concesii celuilalt, iar nemulţumirile se adună. Fii sinceră cu tine şi gândeşte-te ce iubeşti la el, cum te simţi când îţi este alături, cât de mult de sprijină în ceea ce faci şi cât de bine vă înţelegeţi când trebuie să luaţi o decizie.

Îl cunoşti destul de bine?

Încercaţi să locuiţi împreună sau să petreceţi o vancanţă mai lungă departe de casă, pentru a putea petrece cât mai mult timp unul cu celălalt. Aşa îi vei cunoaşte şi defectele şi vei ştii sigur dacă eşti alături de persoana potrivită, dacă te face fericită, dacă poţi accepta defectele lui şi mai ales dacă vă înţelegeţi. Nu te aştepta să-l poţi schimba după aceea. Mai degrabă întreabă-te dacă vei putea trăi alături de el aşa cum îl ştii acum.

Eşti gata să-ţi reorganizezi viaţa?

Odată cu căsătoria, apar şi schimbările în viaţa voastră, fie că locuiţi împreună, fie că nu, pentru că vă veţi percepe cu totul altfel relaţia. De aceea, e bine să te gândeşti la modul în care va evolua relaţia voastră, dacă aveţi planuri împreună pe termen lung şi dacă poţi face toate schimbările pe care le impun aceste planuri. Încearcă să fii cât mai obiectivă posibil şi sinceră cu tine, când îţi analizezi relaţia. Numai aşa vei putea lua decizia cea mai bună pentru tine.

http://www.clickpentrufemei.ro/Cuplu-si-Relatii/sa-ma-marit-sau-nu

anita47
anita47

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 23 din 36 Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 29 ... 36  Urmatorul

Sus