Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Calin[V]
Pagina 1 din 1
Re: Calin[V]
MIHAI CĂLIN - "Serialele TV m-au ajutat foarte mult. Nu doar financiar, ci şi în meseria de actor"
Tocmai m-am întors dintr-un concediu foarte lung, iar readaptarea la viaţa şi ritmul Capitalei este destul de anevoioasă. Mai avem doar două săptămâni până la premiera unui spectacol pe care-l pregătim la Teatrul Naţional, încă dinainte de vacanţă. Se numeşte "Butoiul cu pulbere", în regia lui Felix Alexa. Se va lucra intens, suntem pe ultima sută de metri.
Citeste tot articolul
Tocmai m-am întors dintr-un concediu foarte lung, iar readaptarea la viaţa şi ritmul Capitalei este destul de anevoioasă. Mai avem doar două săptămâni până la premiera unui spectacol pe care-l pregătim la Teatrul Naţional, încă dinainte de vacanţă. Se numeşte "Butoiul cu pulbere", în regia lui Felix Alexa. Se va lucra intens, suntem pe ultima sută de metri.
Citeste tot articolul
Re: Calin[V]
Mihai Călin: "Dacă te gândeşti că cel de lângă tine este mai important, nu faci niciun compromis în căsnicie"
Mihai Calin"Mi-a placut televiziunea, dar nu atat de mult in
Mihai Calin"Mi-a placut televiziunea, dar nu atat de mult incat sa renunt la teatru " - Actor de teatru si cinema, vedeta la Pro Tv, inainte sa urce pe valul succesului Mihai Calin a studiat fizica. De acolo i se trage, probabil, profesionalismul care il detaseaza de tot ce e compromitator si vulgar...
Citeste tot articolul
Citeste tot articolul
Mihai Călin, în rol de ţigan
Mihai Călin, în rol de ţigan
Mihai Călin, coleg cu Gheorghe Dinică şi Marin Moraru pe scena Teatrului Naţional în piesa "Take, Ianke şi Cadâr" va fi alături de aceşti mari actori şi pe platourile de la Buftea, în telenovela "Inimă de ţigan", în care va interpreta, bineînţeles, un rol de ţigan.
Pagină realizată de Roxana Florescu
roxana.florescu@azi.ro
roxana.florescu@azi.ro
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum