Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Nicolaescu[v=]
Pagina 2 din 6
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Nicolaescu[v=]
Rezumarea primului mesaj :
SERGIU NICOLAESCU-
Nu sunt optimist, nu sunt pesimist, sunt doar un luptător!
SERGIU NICOLAESCU-
Nu sunt optimist, nu sunt pesimist, sunt doar un luptător!
Ultima editare efectuata de catre Admin in 30.07.15 9:16, editata de 31 ori
Re: Nicolaescu[v=]
Confuzia Sergiu Nicolaescu: poporul este de vină?
În cazul „incinerarea lui Sergiu Nicolaescu” există o confuzie mai degrabă voită, înclin eu să cred. Cristian Tudor Popescu (şi nu doar el) a avut două editoriale în care îi spurcă cu sârg pe români drept intoleranţi şi fundamentalişti ortodocşi (aici şi aici). Motivul? Reacţia de respingere a oamenilor simpli faţă de modul în care [...]
În cazul „incinerarea lui Sergiu Nicolaescu” există o confuzie mai degrabă voită, înclin eu să cred. Cristian Tudor Popescu (şi nu doar el) a avut două editoriale în care îi spurcă cu sârg pe români drept intoleranţi şi fundamentalişti ortodocşi (aici şi aici). Motivul? Reacţia de respingere a oamenilor simpli faţă de modul în care [...]
Sergiu Nicolaescu se visa „Pistruiatul“: cum a salvat el, la 12 ani, o sută de evrei dintr-o sinagogă din Timişoara
Sergiu Nicolaescu, Mareşalul şi legionarii de Adrian Cioflanca
Sergiu Nicolaescu a fost, fără doar şi poate, cel mai redutabil producător de istorie populară în limbaj cinematografic. Nici o epocă istorică nu i-a scăpat ca regizor… Simpla cronologie arată că 1989 nu a fost un an de ruptură, iar filmele menţin în conţinut, indiferent de epocă, tonul naţionalist-eroizant. S-a vorbit mult despre contribuţia popularului regizor la propaganda comunistă. Într-adevăr, Nicolaescu, un protejat (după cum povestesc foştii nomenclaturişti) al lui Ion Gheorghe Maurer şi al altor demnitari comunişti, a fost util regimului……continuare
Sergiu Nicolaescu a fost, fără doar şi poate, cel mai redutabil producător de istorie populară în limbaj cinematografic. Nici o epocă istorică nu i-a scăpat ca regizor… Simpla cronologie arată că 1989 nu a fost un an de ruptură, iar filmele menţin în conţinut, indiferent de epocă, tonul naţionalist-eroizant. S-a vorbit mult despre contribuţia popularului regizor la propaganda comunistă. Într-adevăr, Nicolaescu, un protejat (după cum povestesc foştii nomenclaturişti) al lui Ion Gheorghe Maurer şi al altor demnitari comunişti, a fost util regimului……continuare
Interviu cu Sergiu Nicolaescu despre filmele sale istorice: „În film, i-am ucis copilul lui Mihai Viteazul”
Mircea Albulescu, despre moartea lui Sergiu Nicolaescu: „Va fi în viaţă prin milioanele de oameni care i-au văzut filmele“
Sergiu Nicolaescu, internat la spitalul Elias pentru o afecţiune digestivă cronică
Regizorul Sergiu Nicolaescu consideră că vieţile lui Helmuth Duckadam şi Emeric Ienei merită «povestite» pe marele ecran
http://www.evz.ro/detalii/stiri/sergiu-nicolaescu-nu-am-niciun-film-de-care-sa-imi-fie-rusine-966476.html
http://www.evz.ro/detalii/stiri/cel-mai-dorit-burlac-din-lume-se-vrea-sergiu-nicolaescu-963476.html
http://www.ziaruldeiasi.ro/mozaic/sergiu-nicolaescu-revine-pe-marile-ecrane-pe-17-februarie-cu-filmul-ultimul-corupt-din-romania~ni837p
Pagina 2 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 2 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum