Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Anghel/Pascu[V=]
Pagina 5 din 8
Pagina 5 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Anghel/Pascu[V=]
Rezumarea primului mesaj :
IOAN GYURI PASCU-
10]Marea este visul fluviului.
9]Trupul este temniţa de carne a iubirii.
8]Omul este o simfonie ce se desăvârşeşte cântându-se la infinit.
7]Familia este şcoala în care eşti deopotrivă profesor şi elev.
6]Minciuna nu este decât un văl subţire ce protejează adevărul.
5]Meditatia este paradisul viselor adevarate. Aici se intalnesc visul, visatorul si cel ce le observa.
4]Orgoliul e buzduganul fricii.
3]Cerul este visul marii.
2]Adevăratul alchimist este cel ce transformă plumbul greu al dorinţelor şi argintul viu al minţii în aurul înţelepciunii, trecându-le prin focul purificator al iubirii.
1]Durerea este scoica în care se şlefuieşte înţelepciunea.
=====
IONUT
Monica
Luminita
Daiana
Dimitrie
Bianca
Adrian
ALEXANDRU
IOAN GYURI PASCU-
10]Marea este visul fluviului.
9]Trupul este temniţa de carne a iubirii.
8]Omul este o simfonie ce se desăvârşeşte cântându-se la infinit.
7]Familia este şcoala în care eşti deopotrivă profesor şi elev.
6]Minciuna nu este decât un văl subţire ce protejează adevărul.
5]Meditatia este paradisul viselor adevarate. Aici se intalnesc visul, visatorul si cel ce le observa.
4]Orgoliul e buzduganul fricii.
3]Cerul este visul marii.
2]Adevăratul alchimist este cel ce transformă plumbul greu al dorinţelor şi argintul viu al minţii în aurul înţelepciunii, trecându-le prin focul purificator al iubirii.
1]Durerea este scoica în care se şlefuieşte înţelepciunea.
=====
IONUT
Monica
Luminita
Daiana
Dimitrie
Bianca
Adrian
ALEXANDRU
Ultima editare efectuata de catre Admin in 25.07.15 14:11, editata de 95 ori
UNICEF sprijina melodia Luminitei Anghel de la Eurovision 20
UNICEF sprijina melodia Luminitei Anghel de la Eurovision 2010
Luminita Anghel si Marcel Puscas - din nou la tribunal
Luminita Anghel si Marcel Puscas - din nou la tribunal
Iubirile unei artiste: Luminita Anghel
Iubirile unei artiste: Luminita Anghel - "Criza pe care o traim este, in primul rand, sufleteasca"
- Veste mare in presa si pe micul ecran: Luminita Anghel se prezinta, din nou, la Eurovision. A doua oara, la o competitie in care ai aratat deja ce poti. De ce?
- Vreau sa revin in mare forta in muzica, iar participarea la preselectia Eurovision cu o piesa de care sunt foarte multumita mi se pare o oportunitate de exceptie. Este pentru prima data in viata cand, efectiv, nu ma satur sa ascult o melodie de-a mea. N-as vrea sa par lipsita de modestie, dar imi simt puterea. Poate ca la mijloc e si dorul de a canta. Am luat o pauza muzicala de un an, timp in care am lucrat ca subsecretar de stat al Autoritatii Nationale pe
ntru protectia Drepturilor Copiilor. Imi pare foarte rau ca mandatul meu s-a incheiat, imi pare foarte rau ca dorinta mea sincera si altruista de a face bine a trebuit sa fie legata de o decizie politica. Dar eu nu am renuntat, ma implic in continuare cu toata inima si cu toate puterile in protectia copilului, ba chiar acum o fac si prin muzica. Am o relatie foarte buna cu UNICEF-ul, iar noul meu proiect muzical este strans legat de el. E prima data cand aceasta organizatie sprijina o participare la Eurovision. Revenind la melodie, tema piesei e a mea, i-am predat-o compozitorului Eduard Carcota si el a lucrat-o minunat. Voi aparea alaturi de doua voci masculine foarte bune: Adrian Piper (fostul solist al trupei Tabasco, care a mai participat la Eurovision cu melodii superbe, eu chiar l-am votat) si Toni Tomas (cunoscut ca Toni Poptamas).
- Totusi, e un act de mare curaj sa revii la Eurovision, dupa ce ai urcat sus, pe podium, ocupand locul trei. Un pas gresit ar putea sterge cu buretele succesul anterior...
- Chiar este un act de curaj, dar mi-l asum. Eu sunt o luptatoare, mereu m-am aruncat in cele mai grele batalii. Satisfactia succesului este cu-atat mai mare, cu cat adversarii sunt mai puternici, iar daca pierd, valoarea lor imblanzeste infrangerea. Eu imi recunosc valoarea, sunt absolut constienta ca am o voce foarte buna, am muncit mult sa ajung aici si de aceea nu-mi plac decat confruntarile foarte inalte. Decizia mea de a participa din nou la Eurovision a fost influentata si de public, de oameni, in nenumarate randuri mi s-a cerut acest lucru de catre ascultatorii mei. Asta m-a convins ca au incredere in mine, isi pun sperante in mine. Carcotasilor care neaga importanta si valoarea acestui concurs nici macar nu merita sa le raspund. Eu am fost acolo, stiu ce atmosfera incredibila e, ce mandrie simti cand iti reprezinti tara pe o asemenea scena, printre atatia asi ai muzicii internationale, in asemenea conditii de exceptie. Mai sunt unii care considera ca e o greseala ca apar insotita de alte voci, de nume mai putin cunoscute. Dar eu vreau si pot imparti succesul; daca am posibilitatea sa ajut interpreti tineri o voi face mereu, pentru ca stiu ce dificil e sa razbati. Mie mi-a fost foarte greu sa ajung unde sunt, nu m-a ajutat nimeni niciodata. Dar acum, eu nu mai trebuie sa-mi dovedesc valoarea, asa ca mi se pare omenos si corect sa-i ajut pe altii. Munca in echipa ne este, din pacate, inca foarte straina noua, romanilor, si de aceea nu intelege lumea alegerea mea.
- Intre iubirile Luminitei Anghel, e muzica dragostea vietii?
- Cred ca da. (zambeste) Dar iti spun cu toata sinceritatea, ca in acest an de pauza, nu am dus nici macar o clipa dorul muzicii. Am fost implicata trup si suflet in actiunile legate de copii, iar eu prefer sa fac un singur lucru, dar bine. E ciudata relatia mea de iubire cu muzica, pentru ca ea nu este legata decat de scena si studio. Eu cat nu sunt pe scena nu cant; nici in casa, nici la volan, nici macar nu fredonez vreodata. E ciudat. Nu sunt un artist cu multe albume, nu sunt deloc campionul cantitatii, aleg greu melodiile, pentru simplul motiv ca, daca nu imi place, efectiv nu pot sa cant.
Mama de la grupa mica
- Iti legi numele mereu de copii, de dorinta de a le fi de folos. Cand si cum a inceput dragul asta de ei?
- Copiii au patruns in viata mea inaintea muzicii. Inca de cand eram micuta, pana sa fi cantat vreo nota, am fost baby-sitter pentru copiii mai multor familii de la mine din bloc. O faceam de placere, fara sa primesc ceva in schimb. Am avut mereu o atractie incredibila pentru copiii mici, le dadeam sa manance, ma jucam cu ei, ba chiar era un baietel, Cristi, care nu dormea si nu manca fara mine. Mai era Andreea, fetita profesorului de rusa, care era si poet si pe ale carui versuri am scris eu primele piese folk. Am avut tot timpul aceasta inclinatie de mama, m-am nascut cu asta.
- Un drum firesc catre David, baietelul pe care l-ai adoptat acum mai bine de zece ani, discret, fara sa stie nimeni...
- Asa e. Adoptia a fost o decizie luata pe loc, nimic premeditat, nimic ticluit, de altfel, ani de zile s-a crezut ca David e nepotelul meu. Eu nu am facut absolut niciodata un caz public din actele de caritate. Intotdeauna le-am considerat ceva firesc, pentru ca de copil am fost darnica si gata sa ajut pe oricine. David este cea mai mare realizare a mea, iar acest gest de a adopta un copil l-as face in orice moment al vietii. De ce e important sa adopti? Pentru ca dai sansa unei vieti sa se implineasca, ceea ce pentru mine e bucuria suprema. Nu cred ca o femeie care nu poate avea copii trebuie sa se supuna ani si ani tratamentelor de fertilitate, in loc sa adopte un prunc. Ba eu stiu cazuri de mame care, dupa adoptie, au fost rasplatite de Dumnezeu cu copii proprii. Eu nu am o problema medicala, la mine a fost o chemare, a fost o dorinta de neoprit de a face bine. Am condamnat mereu persoanele instarite care fac acte de caritate numai de sarbatori sau in vazul camerei de luat vederi. A oferi cuiva din preaplinul meu sufletesc si material este pentru mine nevoia de a-I multumi Lui Dumnezeu pentru ce am, pentru ce mi-a oferit El.
- I-ai transmis din generozitatea ta si lui David?
- Cat era mic, imi cerea mereu bani sa le dea batranilor, era foarte afectuos cu ei, ii mangaia. Cred ca observa ca eu mereu am cate un batran "adoptat", caruia ii dau de mancare, il imbrac. Am facut asta dintotdeauna, cu atat mai mult dupa ce a murit tata. Dar acum David e la varsta la care nu se mai intelege cu nimeni, nici chiar cu mine. Adolescenta e "boala" grea, abia astept sa se termine (rade).
- Bunatatea ta e un dar nascut sau facut? Ai exersat-o in timp, sau ai mostenit-o pe linie de familie?
- Parintilor le datorez totul. Ei sunt un alt capitol extrem de important din cartea iubirilor mele. Personalitatea si educatia mea, de care sunt foarte mandra, li se datoreaza. Au construit un om integru, care nu se compromite, care nu se vinde. Acesta e un lucru rar azi, dar care aduce si greutate: am putini prieteni, sunt evitata, indepartata.
Tot parintilor le datorez credinta mea in iubire si in familia traditionala. Am crescut intr-o mare armonie, am fost de copil martora unor gesturi incredibile, care m-au construit pana la cea mai intima fibra. Parintii mei s-au iubit pana in ultima clipa, s-au tinut de mana intreaga viata, pana tata a pierit. Nici macar o data nu au mancat unul fara celalalt, se asteptau ore si ore, numai ca sa se aseze la masa impreuna. La fiecare final de saptamana, tata se trezea primul si fugea sa cumpere flori. In fiecare week-end, fara exceptie. Mama se rasfata cu un somn mai lung si apoi luam cu totii masa. Noi, fetele (eu si sora mea), primeam de la tata cadouri de 8 martie, fiecare cu felicitarea ei, cu urari personale. Este absolut incredibil sa te implinesti ca femeie cu un tata galant, generos, atent, educat. Tata era mult plecat, iar dragostea mea pentru el s-a dezvoltat si mai tare in lipsa. Cand venea, il auzeam de la lift si ii saream in brate sa-l sarut, dar tata era foarte timid si nu prea se lasa pupat, il alergam in jurul mesei pentru un sarut. Abia cand s-a imbolnavit si eu l-am ingrijit, l-am putut mangaia pentru toata viata. Tot tatei ii datorez firea asta a mea, luptatoare. El avea o foarte buna pozitie sociala, dar nu a intervenit pentru mine, ba chiar nu a fost niciodata de acord cu alegerea mea de a deveni artist. Nu s-a opus, mi-a adus meditatori, m-a lasat la concursuri, dar nu a acceptat, in sinea lui, niciodata. Nu am primit nici o lauda de la el pentru evolutia mea muzicala, nu a fost la nici un concert de-al meu. Sunt convinsa ca m-a apreciat, dar nu mi-a spus niciodata. Mi-a zis mama ca atunci cand am castigat Cerbul de Aur, tata a plans in fata televizorului. Dar rezerva tatalui meu m-a calit, m-a ambitionat tot mai tare, din dragoste pentru el, din dorinta de a-i dovedi ca se inseala am ajuns unde sunt acum. L-am adorat pe tata, i-am spalat picioarele in fiecare zi cat a fost bolnav. Mama? Mama este altfel, ea este prietena si confidenta mea, prezenta ei in viata mea e si acum cel mai natural lucru din lume. Ea a stiut de primul meu sarut, cu ea de mana am dormit pana la paisprezece ani. Acum locuieste cu mine, am grija de ea, are camera ei, intimitatea ei, o iubesc si vreau ca ea sa simta asta.
Afectiunea, cod galben
- Excelenta tatalui tau adorat nu a fost o piedica pe drumul iubirilor tale ulterioare? Un exemplu imposibil de egalat si totodata o povara pentru barbatii care au facut parte din viata ta?
- Oh, ba da! Asteptarile mele de la barbati au fost mereu mult mai mari decat au avut ei de oferit. Nu-i condamn, dar asa a fost... O povara, cu adevarat! Uite, cea mai mare tristete a mea, un lucru peste care nu am putut trece, a fost ca sotul meu al doilea, tatal lui David (prima data am fost casatorita foarte tanara) nu putea respecta mesele de sarbatoare in familie. Nu e vorba ca nu avea timp, poate asta as fi acceptat, pur si simplu nu acorda nici un fel de importanta unor astfel de momente. Nu le recunostea valoarea.
Poate ca nu era obisnuit cu ele din copilarie, dar pentru mine erau si sunt sfinte. Iubirea e un lucru mai complicat decat pasiunea. Cu pasiune incepe totul, dar fluturii din stomac isi iau zborul foarte repede, iar ce ramane sunt afectiunea, respectul, gesturile delicate care trebuie sa insoteasca zi de zi un cuplu. Eu asa sunt. Chiar si dupa ce primele clipe de indragosteala au trecut, am continuat sa iubesc calculat, constient, si am plecat doar cand amanuntele, gesturile de afectiune au disparut. Nu stiu daca e bine, mandria asta este tot ceva ce am mostenit de la tata, si am suferit din cauza ei. Si mai sufar de pe urma unui lucru: am foarte mari asteptari de la oamenii la care tin, pretentiile mele in ceea ce-i priveste sunt enorme. Tolerez mai degraba greselile unui om strain care e tradator, care e perfid, dar "taxez" fara mila cele mai mici erori ale apropiatilor. Si-i pierd. E un soi de egoism sau de simt al proprietatii exagerat: oamenii mei sunt numai ai mei si trebuie sa faca ce cred eu ca e bine. De cativa ani lucrez intens sa schimb pornirea asta a mea. Ce nu pot schimba, insa, este ca pun mare pret pe cuvant. Ma pierzi definitiv daca nu-ti tii cuvantul in fata mea. Puterea lui inseamna enorm pentru mine, de aceea versurile melodiilor mele sunt foarte importante si de aceea interpretez muzica atat de intens.
- "Problemele" tale sunt, in mare masura, comune femeilor de azi. Tot mai multe se plang ca afectiunea se pierde, ca sentimentele se usuca, in absenta gesturilor si a vorbelor tandre. Tot mai multe femei se simt singure in doi si renunta, dedicandu-se meseriei. Te recunosti in acest portret?
- Eu nu sunt o feminista, dar cred ca este foarte bine ca femeia de azi poate sta singura pe picioarele ei. Cred ca e un lucru bun ca reuseste sa scape de dependenta pe care o avea fata de barbati. Pe de alta parte, femeia de cariera, cu cat a devenit mai puternica, cu cat munceste mai mult, cu atat uita sa fie... feminina. Eu cred ca gasirea jumatatii tine foarte mult de noroc sau de darnicia lui Dumnezeu. Cred in iubire, cred in iubirea la orice varsta, in indragosteala la orice varsta. Nu desconsider barbatii, am convingerea ca in fiecare dintre ei se gasesc zeci de trasaturi care sunt extrem de atragatoare, pentru cea mai pretentioasa femeie. Dar, repet, iubirea are nevoie de noroc. Eu nu l-am avut. Cand am trecut prin clipe grele, nu am gasit ajutor in prieteni, in iubit, in familia iubitului si m-am retras. Pierderea nu m-a inrait. Nu urasc pe nimeni. Am invatat, in schimb, ceva foarte important: sa duc cu mine, prin viata, doar oameni care-mi seamana, care au acelasi tipar. In zadar lupti sa-i schimbi, daca nu sunt "din acelasi film" de la inceput, degeaba!
- Crezi ca lipsa tot mai acuta de afectiune si de tandrete in doi se generalizeaza si la nivelul societatii?
- Cred ca trecem printr-un grav proces de deteriorare umana. Cred ca mult pomenita criza este de fapt sufleteasca. Oamenii au uitat bunatatea, generozitatea, nu se mai apleca spre cei in nevoie. Daca s-a pierdut ceva cu adevarat grav in prezent, acest lucru este afectiunea. Nu ne mai pasa. Oamenii nu se implica civic si, mai grav, nu se mai implica in viata propriilor familii. Nu-si mai iubesc parintii, ii abandoneaza in azile, chiar daca au bani sa-i ingrijeasca, nu-si mai mangaie copiii. Ne-am dezumanizat, am pierdut omul din noi! Ce mai, nu-mi place cum am ajuns noi, romanii. Am observat ca oamenii nu mai au decat dorinte legate de ce pot face altii pentru ei, dar nu ei insisi pentru ei. Am mai observat ca daca tu ai curajul sa spui adevarul, ei nu au curajul sa-l asculte.
- Eu sunt ceea ce societatea de azi considera ceva demodat: sunt un om care plange. Mai ieri am vazut la Foisorul de Foc un cuplu imbratisat strans, strans de tot, care plangea crunt. Nu stiu de ce plangeau, dar am plans si eu tot drumul pana acasa. Plang cand vad copii sau batrani bolnavi. Plang la filme. Poate ca eu exagerez, dar cred ca este foarte grav daca uitam sa plangem. Daca uitam sa plangem, uitam si sa radem. Dar sa radem sincer, nu sa ranjim la bancurile pe care romanii le inventeaza cu nemiluita, fie comunism, fie capitalism, fie ce-o fi. Haz de necaz? Poate.
- L-ai invocat des pe Dumnezeu. Esti credincioasa? Iti e de folos?
- Da. Foarte. Nu sunt toata ziua la biserica, desi am avut o perioada cand mergeam vineri de vineri cu fiul meu. Acum nu mai avem timp, dar nu fac nimic din ceea ce cred eu ca l-ar putea mania pe Dumnezeu. Nu fac niciodata rau voit, nu doresc sa ranesc pe nimeni. Nu sunt razbunatoare. Ajut din inima pe cine pot. Asa stiu eu sa-I intorc Lui Dumnezeu harul cu care m-a inzestrat si sanatatea de care imi ingaduie sa ma bucur.
- O urare de final pentru cititorii "Formulei AS"...
- Ii indemn la un act "egoist": ganditi-va ca daca faceti un bine cuiva, va faceti unul si voua, pentru ca Dumnezeu vede tot!
Citeste tot articolul
Luminiţa Anghel s-a făcut picoliţă?
Luminiţa Anghel s-a făcut picoliţă?Să faci o ştire senzaţională din faptul că un artist din România mănîncă la restaurant, a devenit un tic pentru paparăţoii amărîţi. Una dintre “vic... citeşte mai mult
Ioan Gyuri Pascu divorteaza dupa 17 ani de casnicie
Ioan Gyuri Pascu divorteaza dupa 17 ani de casnicie
Ioan Gyuri Pascu divorteaza. Informatia, publicata in exclusivitate miercuri 13 ianuarie pe "http://www.cancan.ro/"a fost confirmata ulterior de umoristul grupului Divertis, de la Pro TV, care a tinut sa precizeze ca a stabilit, inainte de introducerea actelor in instanta, ca fiica lor, Iarina (13
Ioan Gyuri Pascu divorteaza. Informatia, publicata in exclusivitate miercuri 13 ianuarie pe "http://www.cancan.ro/"a fost confirmata ulterior de umoristul grupului Divertis, de la Pro TV, care a tinut sa precizeze ca a stabilit, inainte de introducerea actelor in instanta, ca fiica lor, Iarina (13
Monica Anghel n-o agreează pe Anna Lesko
Monica Anghel n-o agreează pe Anna LeskoDe cînd s-a apucat de arte marţiale, Monica Anghel a început să piardă din greutate, în schimb i s-a dilatat… aciditatea. Iritată de faptul că silf... citeşte mai mult
Monica Anghel se teme de crizele de sciatica
Monica Anghel se teme de crizele de sciatica
Speriata de faptul ca, in timp, sedentarismul i-ar putea provoca serioase probleme de sanatate, Monica Anghel s-a inscris la cursuri de aikido. Dovada ca a luat in serios povata bunicii sale este faptul ca pe 8 ianuarie Monica a implinit un an de cand practica artele martiale. "Bunica m-a
Speriata de faptul ca, in timp, sedentarismul i-ar putea provoca serioase probleme de sanatate, Monica Anghel s-a inscris la cursuri de aikido. Dovada ca a luat in serios povata bunicii sale este faptul ca pe 8 ianuarie Monica a implinit un an de cand practica artele martiale. "Bunica m-a
Luminita Anghel vrea sa isi depaseasca propriul record la Eu
http://www.ciao.ro/revista_cu_vedete/muzica/7118-luminita_anghel_vrea_sa_isi_depaseasca_propriul_record_la_eurovi.html
Luminita Anghel vrea sa isi depaseasca propriul record la Eurovision
La fel ca si Mihai Traistariu, Luminita Anghel si-a propus ca anul acesta sa participle din nou la Eurovision si sa isi depaseasca performanta de acum cinci ani.
In timp ce Mihai nu s-a putut inscrie deoarece nu are piese compuse de compozitori romani, asa cum cere, mai nou, regulamentul, Luminita si-a trimis pentru preselectie o piesa compusa de Eduard Carcota pe care o canta cu Tony Tomas (fost Toni Tamas) si cu inca un solist-surpriza.
Cantareata a declarat pentru Click: “Eu mi-am dorit sa revin la Eurovision iar acum, impreuna cu Tony, am incredere ca pot sa imi depasesc propriul record”. Luminita a participat in 2005, alaturi de Sistem, la Eurovision, unde s-a clasat pe locul 3 cu piesa "Let me try", cel mai bun rezultat al Romaniei din istoria concursului.
Luminita Anghel vrea sa isi depaseasca propriul record la Eurovision
La fel ca si Mihai Traistariu, Luminita Anghel si-a propus ca anul acesta sa participle din nou la Eurovision si sa isi depaseasca performanta de acum cinci ani.
In timp ce Mihai nu s-a putut inscrie deoarece nu are piese compuse de compozitori romani, asa cum cere, mai nou, regulamentul, Luminita si-a trimis pentru preselectie o piesa compusa de Eduard Carcota pe care o canta cu Tony Tomas (fost Toni Tamas) si cu inca un solist-surpriza.
Cantareata a declarat pentru Click: “Eu mi-am dorit sa revin la Eurovision iar acum, impreuna cu Tony, am incredere ca pot sa imi depasesc propriul record”. Luminita a participat in 2005, alaturi de Sistem, la Eurovision, unde s-a clasat pe locul 3 cu piesa "Let me try", cel mai bun rezultat al Romaniei din istoria concursului.
Bianca Anghel, noua revelaţie de la Romanticii
Bianca Anghel, noua revelaţie de la “Romanticii”
Periodic la emisiunea Romanticii realizată luni şi miercuri de Titus Andrei, o voce caldă v-a obişnuit deja cu muzica ei, fie cu piese din Bucureştiul de altă dată, fie cu piese care descriu sentimentul unic al dragostei. Bianca Anghel, căci despre ea este vorba, este artistă a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, dar îşi crează drumul şi paralel de cel al teatrului, în trupa Exclussiv. Dar să vedem cine este de fapt Bianca Anghel sau Sîrbu după numele primit la căsătoria cu Marian Sârbu, cel care îi este şi coleg de trupă. Sensibilitatea vocii pe care Bianca o transpune în piesele cântate cu atâta duioşie îi tradează chipul prin trăsăturile-i fragile şi calde. Bianca Anghel s-a născut pe data de 12 martie 1978, la Reşiţa în judeţul Caraş-Severin moştenind talentul artistic de la părinţi: tatăl, Emil Anghel, saxofonist de exceptie şi mama, absolventă a Liceului de Coregrafie din Cluj şi timp de 25 ani solistă a Ansamblului de Balet al Teatrului de Revistă “Constantin Tănăse”. Pasiunea pe care o investeşte pe scenă se simte în dragostea publicului manifestată în aplauzele pe care le primeşte la fiecare spectacol dar mai ales în dorinţa realizatorilor de radio şi tv de a o avea prezentă la emisiunile lor. Bianca Anghel a înregistrat împreună cu soţul ei un dublu album care cuprinde piese de muzică uşoară sub numele “Pentru că te iubesc” şi melodii din perioada interbelică a Bucureştiului sub numele de “Povestiri din Bucureşti”. Acest dublu album lansat de Exclussiv este produs de A&A Records şi Stage Expert. Bianca este preocupată de muzică încă de mic copil, dar drumul acesta capătă o formă abia în vremea liceului urmat la “Dante Aligheri” unde a facut parte din formaţia liceului “Ci ciamo”, cu care a susţinut numeroase concerte, atât pentru publicul român, cât şi pentru minoritatea italiană. Totuşi, muzica este înlocuită de actorie. Bianca Anghel a urmat 4 ani în cadrul Facultatii de Arte “Hyperion”, Secţia Actorie, clasa Rodica Mandache şi Eusebiu Stefanescu. Pe Bianca Anghel o puteţi vedea în spectacolele teatrului de revistă “Constantin Tănase” consultând programul acestora pe site-ul: www.teatrultanase.ro sau alături de Exclussiv, proiect despre care puteţi citi mai multe aici.
Periodic la emisiunea Romanticii realizată luni şi miercuri de Titus Andrei, o voce caldă v-a obişnuit deja cu muzica ei, fie cu piese din Bucureştiul de altă dată, fie cu piese care descriu sentimentul unic al dragostei. Bianca Anghel, căci despre ea este vorba, este artistă a Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”, dar îşi crează drumul şi paralel de cel al teatrului, în trupa Exclussiv. Dar să vedem cine este de fapt Bianca Anghel sau Sîrbu după numele primit la căsătoria cu Marian Sârbu, cel care îi este şi coleg de trupă. Sensibilitatea vocii pe care Bianca o transpune în piesele cântate cu atâta duioşie îi tradează chipul prin trăsăturile-i fragile şi calde. Bianca Anghel s-a născut pe data de 12 martie 1978, la Reşiţa în judeţul Caraş-Severin moştenind talentul artistic de la părinţi: tatăl, Emil Anghel, saxofonist de exceptie şi mama, absolventă a Liceului de Coregrafie din Cluj şi timp de 25 ani solistă a Ansamblului de Balet al Teatrului de Revistă “Constantin Tănăse”. Pasiunea pe care o investeşte pe scenă se simte în dragostea publicului manifestată în aplauzele pe care le primeşte la fiecare spectacol dar mai ales în dorinţa realizatorilor de radio şi tv de a o avea prezentă la emisiunile lor. Bianca Anghel a înregistrat împreună cu soţul ei un dublu album care cuprinde piese de muzică uşoară sub numele “Pentru că te iubesc” şi melodii din perioada interbelică a Bucureştiului sub numele de “Povestiri din Bucureşti”. Acest dublu album lansat de Exclussiv este produs de A&A Records şi Stage Expert. Bianca este preocupată de muzică încă de mic copil, dar drumul acesta capătă o formă abia în vremea liceului urmat la “Dante Aligheri” unde a facut parte din formaţia liceului “Ci ciamo”, cu care a susţinut numeroase concerte, atât pentru publicul român, cât şi pentru minoritatea italiană. Totuşi, muzica este înlocuită de actorie. Bianca Anghel a urmat 4 ani în cadrul Facultatii de Arte “Hyperion”, Secţia Actorie, clasa Rodica Mandache şi Eusebiu Stefanescu. Pe Bianca Anghel o puteţi vedea în spectacolele teatrului de revistă “Constantin Tănase” consultând programul acestora pe site-ul: www.teatrultanase.ro sau alături de Exclussiv, proiect despre care puteţi citi mai multe aici.
Ioan Gyuri Pascu cântă la Bucureşti cu Gospel Choir
Ioan Gyuri Pascu cântă la Bucureşti cu Gospel Choir
Artistul este invitatul special în concertul din 21 decembrie de la Sala Palatului, din Capitală. Evenimentul, dedicat publicului român, face parte din turneul mondial “Concert of Hope/Remembering Michael Jackson”.
Artistul este invitatul special în concertul din 21 decembrie de la Sala Palatului, din Capitală. Evenimentul, dedicat publicului român, face parte din turneul mondial “Concert of Hope/Remembering Michael Jackson”.
Monica Anghel şi Bogdan Miu fac cea mai bună echipă matinală
Monica Anghel şi Bogdan Miu fac cea mai bună echipă matinală
Europa
FM loveşte din nou! Radioul de milioane de români este lider absolut de
audienţă la nivel urban, cu o cotă de piaţă de 15,2 %, având o medie de
aproape 1,3 milioane de ascultători unici pe zi. Monica Anghel şi
Bogdan Miu sunt în continuare cea mai tare echipă de matinal din FM-ul
românesc. [Citeste]
Europa
FM loveşte din nou! Radioul de milioane de români este lider absolut de
audienţă la nivel urban, cu o cotă de piaţă de 15,2 %, având o medie de
aproape 1,3 milioane de ascultători unici pe zi. Monica Anghel şi
Bogdan Miu sunt în continuare cea mai tare echipă de matinal din FM-ul
românesc. [Citeste]
Ioan Gyuri Pascu vine la Pro Tv în prima oră de program Dive
Ioan Gyuri Pascu vine la Pro Tv în prima oră de program Divertis
Din toamnă, Ioan Gyuri Pascu vine la Pro Tv şi îşi lasă şi el
semnătura pe umorul cuceritor marca Divertis. Alături de Silviu Petcu,
Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Greţcu, Cătălin Mireuţă şi
Doru Pîrcălabu, Ioan Gyuri Pascu va jongla cu umorul în cadrul unei
rubrici permanente din prima oră de program Divertis de la Pro Tv.
”Colegii mei au venit cu o idee interesantă, care mi-a plăcut, aşa că a
fost simplu: am acceptat imediat să mă alătur proiectului Divertis de
la Pro Tv”, a mărturisit entuziasmat Ioan Gyuri Pascu.
Dacă până acum a cântat sau a parodiat cu mult talent diverse
personalităţi ale scenei politice, în noul show Divertis, Ioan Gyuri
Pascu se pregăteşte pentru un nou personaj şi un scenariu care va
smulge hohote de râs. ”Telespectatorii se vor întâlni în fiecare
săptămână cu un personaj special, care va călători prin timp şi se va
confrunta cu tot felul de situaţii comice. Va fi de fapt un filmuleţ,
un mini-serial”, a spus Pascu.
Cât despre restul Divertisilor, aceştia au mărturisit că sunt la fel
de entuziasmaţi şi nerăbdători să reînceapă schimbul de glume şi
replici savuroase. ”Păi, Gyuri era la Pro, noi la fel, şi cum în
ultimii doi ani nu a mai avut cine să ne bată la cap că berea nu e
destul de rece, cafeaua cu destul lapte sau apa destul de chioară,
ne-am zis că n-ar fi rău să ne reamintim. Mai ales că dacă-ţi baţi
capul, îţi vine şi ideea. Şi cum noi idei aveam şi Gyuri era între două
filmări, trei concerte şi o piesă de teatru şi fuma liniştit în spatele
casei, i-am propus să vină să fumeze în studioul nostru. Zis şi facut!
Berea e deja la rece!”, a declarat Silviu Petcu.
http://www.gandul.info/media-advertising/ioan-gyuri-pascu-vine-la-pro-tv-in-prima-ora-de-program-divertis-4779971
Din toamnă, Ioan Gyuri Pascu vine la Pro Tv şi îşi lasă şi el
semnătura pe umorul cuceritor marca Divertis. Alături de Silviu Petcu,
Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Greţcu, Cătălin Mireuţă şi
Doru Pîrcălabu, Ioan Gyuri Pascu va jongla cu umorul în cadrul unei
rubrici permanente din prima oră de program Divertis de la Pro Tv.
”Colegii mei au venit cu o idee interesantă, care mi-a plăcut, aşa că a
fost simplu: am acceptat imediat să mă alătur proiectului Divertis de
la Pro Tv”, a mărturisit entuziasmat Ioan Gyuri Pascu.
Dacă până acum a cântat sau a parodiat cu mult talent diverse
personalităţi ale scenei politice, în noul show Divertis, Ioan Gyuri
Pascu se pregăteşte pentru un nou personaj şi un scenariu care va
smulge hohote de râs. ”Telespectatorii se vor întâlni în fiecare
săptămână cu un personaj special, care va călători prin timp şi se va
confrunta cu tot felul de situaţii comice. Va fi de fapt un filmuleţ,
un mini-serial”, a spus Pascu.
Cât despre restul Divertisilor, aceştia au mărturisit că sunt la fel
de entuziasmaţi şi nerăbdători să reînceapă schimbul de glume şi
replici savuroase. ”Păi, Gyuri era la Pro, noi la fel, şi cum în
ultimii doi ani nu a mai avut cine să ne bată la cap că berea nu e
destul de rece, cafeaua cu destul lapte sau apa destul de chioară,
ne-am zis că n-ar fi rău să ne reamintim. Mai ales că dacă-ţi baţi
capul, îţi vine şi ideea. Şi cum noi idei aveam şi Gyuri era între două
filmări, trei concerte şi o piesă de teatru şi fuma liniştit în spatele
casei, i-am propus să vină să fumeze în studioul nostru. Zis şi facut!
Berea e deja la rece!”, a declarat Silviu Petcu.
http://www.gandul.info/media-advertising/ioan-gyuri-pascu-vine-la-pro-tv-in-prima-ora-de-program-divertis-4779971
Ioan Gyuri Pascu: Fetiţa mea m-a convins să cânt la Suzanne
Ioan Gyuri Pascu: „Fetiţa mea m-a convins să cânt la Suzanne Vega“
Re: Anghel/Pascu[V=]
Ioan Gyuri Pascu . "Intr-o ierarhie a preferintelor, pe primul loc se afla filmul". "Eu joc roluri mici in filme mari". - Sunt ani buni de cand trupa Divertis produce, non-stop, umor. Cine detine reteta rasului detine, oare, si reteta contra asteniei de primavara? Cum va simtiti in acest anotimp nestat...
Citeste tot articolul
Citeste tot articolul
Re: Anghel/Pascu[V=]
Visul meu era, si inca mai este, sa fac un turneu prin toata tara, cu big band-ul condus de Ionel Tudor. Ar fi un spectacol grandios, un gen de concert pe care nimeni nu l-a mai facut la noi. Concerte cu trupe sunt multe, dar nimeni n-a organizat un turneu cu orchestra mare, cu douazeci si ceva de instrumentisti pe scena. Avantajul meu este ca pot sa cant in ambele formule: cu big band, dar si o muzica ultramoderna, asa cum e cea cuprinsa pe noul album. Pe plan international, nu m-am gandit inca sa fac ceva. Sunt genul de om care lasa lucrurile sa curga de la sine. Sigur, am si eu vise marete, ca toata lumea, dar nu le transform in obsesii. Las ca totul sa vina de la sine, si sa stii ca in felul asta dorinta chiar ti se implineste. ...
Citeste tot articolul
"On revient toujours"...
...De data asta voi scrie mai pe larg despre spectacolul "Cum am invatat sa conduc", pe care l-am vazut, de curand, pe scena splendidului teatru "Maria Filotti" din Braila. Un teatru a carui cladire face parte din fabuloasa mostenire lasata de primarul Dumitru Ionescu, un mare roman, care si-a donat intreaga avere (uriasa!) urbei pe care cu atata dragoste a pastorit-o. Pe scena acestui ilustru teatru au evoluat artisti de renume mondial, precum Sarah Bernhard, Adelina Patti, Fiodor Saliapin, Haricleea Darclee...
Citeste tot articolul
Selectia "Formula AS"
De obicei, cand ajung la o anumita varsta, fostele staruri din cinema, sport, showbiz isi angajeaza cate un "negru" - jurnalist sau redactor specializat - cu ajutorul caruia isi scriu memoriile. Ei stiu ca exprimarea in scris e mai dificila decat s-ar crede, oricat de spectaculoase sau scandaloase ar fi intamplarile de consemnat. Tot asa cum "negrul" n-ar fi in stare de performantele ce i-au adus celebritate mondiala celui a carui viata o scrie la persoana I, vedeta, campionul, diva nu prea stiu sa povesteasca expresiv, coerent si emotionant. In privinta lui Alan Alda, pun mana in foc: si-a scris singur amintirile, in preajma implinirii varstei de 70 de ani, fiindca scrisul si cititul l-au insotit pe actorul carismatic pe tot parcursul. ...
Citeste tot articolul
CORESPONDENTE
O calatorie in Etiopia inseamna, pentru crestinul ortodox, o calatorie in timp. Tara aceasta enorma, cu o populatie de peste 78 de milioane, s-a crestinat inca din sec. IV. In ciuda expansiunii violente a islamului din sec.VII in nordul Africii, spiritualitatea crestina a locului nu si-a dezmintit menirea. Dragostea si iertarea de aproapele, propovaduite de Hristos, inca stau la baza comunitatii copte, a crestinilor din Etiopia. ...
Citeste tot articolul
Primavara indoliata - Andrei Vartic
Andrei Vartic face parte din figurile emblematice ale Basarabiei, figuri care s-au identificat cu aspiratiile, suferintele, credintele, sperantele si idealurile romanimii de la Est de Prut. In anii de ocupatie sovietica, nu s-a lasat inregimentat in corul celor "cazuti sub vremi", ci a reprezentat intelectualul independent, aflat in cautarea adevarului si a identitatii nationale. Cu o ardoare rar intalnita, ani in sir a cercetat documente, carti, arhive, marturii ale vechimii noastre, a adunat probe si argumente care l-au transformat de-a lungul vietii intr-o cetate de neinvins, dar si intr-o veritabila institutie stiintifica. La talentele si harul cu care a fost inzestrat, dar si uriasa vointa de munca pe care si-a cultivat-o si intretinut-o o viata, Andrei Vartic ar fi reusit sa ajunga, pe timpuri, daca si-ar fi propus, un mare savant si academician sovietic, un cap de scoala imperiala ...
Citeste tot articolul
Basarabia lui Eminescu
E 15 iunie si ne gandim, iarasi, la Eminescu... Dincolo de teii impovarati de flori si de arome imbatatoare, dincolo de sarma ghimpata si nedreptatile istorice, de regimurile politice si de asteptarile Basarabiei, de sus, din inaltimi, continua sa ne lumineze spiritul nostru tutelar, Luceafarul constiintei si limbii romane. Oricat de persistent ar fi curentul de opinie ca patria, neamul, credinta, marii inaintasi, parintii, omenia, traditia, memoria colectiva au devenit anacronice si ne impiedica sa ajungem la "viitorul luminos", opera lui Eminescu demonstreaza contrariul, ne da trainicia radacinilor si imprastie pleava care intuneca mintea multimilor. Eminescu a fost si a ramas cea mai adanca si cea mai actuala voce a neamului romanesc. Si va ramane, atata timp cat va exista acest neam, fiindca pe gandirea si simtirea lui se sprijina fiinta noastra nationala, fiindca in mare masura aceasta gandire si simtire a trecut in noi, in milioanele de urmasi care formam neamul romanesc. ...
Citeste tot articolul
Circul in festival
Timp de doua saptamani, intre 26 mai si 7 iunie, Bucurestiul a devenit o capitala europeana a circului. Cea de-a doua editie a Festivalului International initiat si organizat de Circul Globus a adus la start trei companii ce au prezentat cate doua spectacole zilnic: "Berousek" din Cehia (instalat in Parcul Titan), "Salome" din Germania (in Parcul Unirii) si "Le Masque" din SUA (in Parcul Moghioros). Magia si atractia circului functioneaza din plin, chiar si intr-o capitala agitata la culme ...
Citeste tot articolul
Iulie in festival
Ajuns la cea de a patra editie, Festivalul de muzica de la Sibiu ARTmania - 2009 se va desfasura in perioada 17-19 iulie, in fosta capitala a culturii europene, renascuta din temelii. In ultimii trei ani, pe scena festivalului au fost prezente nume de rezonanta ale muzicii internationale, dovada ca frumoasa cetate medievala din Transilvania exercita o seductie inca puternica. Si anul acesta, sibienii sunt onorati de prezenta unor vedete de linia intai: Nightwish (Finlanda), Opeth (Suedia), My Dying Bride (Marea Britanie), Tristania (Norvegia) si Pain (Suedia). ...
Citeste tot articolul
Citeste tot articolul
- Vizualizari (2.483)
- Note (2)
- Comentarii (0)
- Cultura
"On revient toujours"...
...De data asta voi scrie mai pe larg despre spectacolul "Cum am invatat sa conduc", pe care l-am vazut, de curand, pe scena splendidului teatru "Maria Filotti" din Braila. Un teatru a carui cladire face parte din fabuloasa mostenire lasata de primarul Dumitru Ionescu, un mare roman, care si-a donat intreaga avere (uriasa!) urbei pe care cu atata dragoste a pastorit-o. Pe scena acestui ilustru teatru au evoluat artisti de renume mondial, precum Sarah Bernhard, Adelina Patti, Fiodor Saliapin, Haricleea Darclee...
Citeste tot articolul
- Vizualizari (278)
- Note (0)
- Comentarii (0)
- Carte
Selectia "Formula AS"
De obicei, cand ajung la o anumita varsta, fostele staruri din cinema, sport, showbiz isi angajeaza cate un "negru" - jurnalist sau redactor specializat - cu ajutorul caruia isi scriu memoriile. Ei stiu ca exprimarea in scris e mai dificila decat s-ar crede, oricat de spectaculoase sau scandaloase ar fi intamplarile de consemnat. Tot asa cum "negrul" n-ar fi in stare de performantele ce i-au adus celebritate mondiala celui a carui viata o scrie la persoana I, vedeta, campionul, diva nu prea stiu sa povesteasca expresiv, coerent si emotionant. In privinta lui Alan Alda, pun mana in foc: si-a scris singur amintirile, in preajma implinirii varstei de 70 de ani, fiindca scrisul si cititul l-au insotit pe actorul carismatic pe tot parcursul. ...
Citeste tot articolul
- Vizualizari (377)
- Note (1)
- Comentarii (0)
- Spiritualitate
CORESPONDENTE
O calatorie in Etiopia inseamna, pentru crestinul ortodox, o calatorie in timp. Tara aceasta enorma, cu o populatie de peste 78 de milioane, s-a crestinat inca din sec. IV. In ciuda expansiunii violente a islamului din sec.VII in nordul Africii, spiritualitatea crestina a locului nu si-a dezmintit menirea. Dragostea si iertarea de aproapele, propovaduite de Hristos, inca stau la baza comunitatii copte, a crestinilor din Etiopia. ...
Citeste tot articolul
- Vizualizari (1.051)
- Note (2)
- Comentarii (0)
- Acasa
Primavara indoliata - Andrei Vartic
Andrei Vartic face parte din figurile emblematice ale Basarabiei, figuri care s-au identificat cu aspiratiile, suferintele, credintele, sperantele si idealurile romanimii de la Est de Prut. In anii de ocupatie sovietica, nu s-a lasat inregimentat in corul celor "cazuti sub vremi", ci a reprezentat intelectualul independent, aflat in cautarea adevarului si a identitatii nationale. Cu o ardoare rar intalnita, ani in sir a cercetat documente, carti, arhive, marturii ale vechimii noastre, a adunat probe si argumente care l-au transformat de-a lungul vietii intr-o cetate de neinvins, dar si intr-o veritabila institutie stiintifica. La talentele si harul cu care a fost inzestrat, dar si uriasa vointa de munca pe care si-a cultivat-o si intretinut-o o viata, Andrei Vartic ar fi reusit sa ajunga, pe timpuri, daca si-ar fi propus, un mare savant si academician sovietic, un cap de scoala imperiala ...
Citeste tot articolul
- Vizualizari (301)
- Note (1)
- Comentarii (0)
- Acasa
Basarabia lui Eminescu
E 15 iunie si ne gandim, iarasi, la Eminescu... Dincolo de teii impovarati de flori si de arome imbatatoare, dincolo de sarma ghimpata si nedreptatile istorice, de regimurile politice si de asteptarile Basarabiei, de sus, din inaltimi, continua sa ne lumineze spiritul nostru tutelar, Luceafarul constiintei si limbii romane. Oricat de persistent ar fi curentul de opinie ca patria, neamul, credinta, marii inaintasi, parintii, omenia, traditia, memoria colectiva au devenit anacronice si ne impiedica sa ajungem la "viitorul luminos", opera lui Eminescu demonstreaza contrariul, ne da trainicia radacinilor si imprastie pleava care intuneca mintea multimilor. Eminescu a fost si a ramas cea mai adanca si cea mai actuala voce a neamului romanesc. Si va ramane, atata timp cat va exista acest neam, fiindca pe gandirea si simtirea lui se sprijina fiinta noastra nationala, fiindca in mare masura aceasta gandire si simtire a trecut in noi, in milioanele de urmasi care formam neamul romanesc. ...
Citeste tot articolul
- Vizualizari (181)
- Note (2)
- Comentarii (0)
- Galeria vedetelor
Circul in festival
Timp de doua saptamani, intre 26 mai si 7 iunie, Bucurestiul a devenit o capitala europeana a circului. Cea de-a doua editie a Festivalului International initiat si organizat de Circul Globus a adus la start trei companii ce au prezentat cate doua spectacole zilnic: "Berousek" din Cehia (instalat in Parcul Titan), "Salome" din Germania (in Parcul Unirii) si "Le Masque" din SUA (in Parcul Moghioros). Magia si atractia circului functioneaza din plin, chiar si intr-o capitala agitata la culme ...
Citeste tot articolul
- Vizualizari (241)
- Note (1)
- Comentarii (0)
- Eveniment
Iulie in festival
Ajuns la cea de a patra editie, Festivalul de muzica de la Sibiu ARTmania - 2009 se va desfasura in perioada 17-19 iulie, in fosta capitala a culturii europene, renascuta din temelii. In ultimii trei ani, pe scena festivalului au fost prezente nume de rezonanta ale muzicii internationale, dovada ca frumoasa cetate medievala din Transilvania exercita o seductie inca puternica. Si anul acesta, sibienii sunt onorati de prezenta unor vedete de linia intai: Nightwish (Finlanda), Opeth (Suedia), My Dying Bride (Marea Britanie), Tristania (Norvegia) si Pain (Suedia). ...
Citeste tot articolul
Monica Anghel, imaginea Clio Estate
Monica Anghel, imaginea Clio Estate
Cântăreaţa promovează în România noul model Renault de clasă mică . [Citeste]
Cântăreaţa promovează în România noul model Renault de clasă mică . [Citeste]
Re: Anghel/Pascu[V=]
Luminita Anghel. "Viata e frumoasa, dar scurta! Zambiti!". Aparenta zona de umbra in care a intrat dupa "Cerbul de Aur" e impusa de exigenta. Dupa victoria castigata, Luminita nu mai poate sa accepte orice . Pe baricadele exigentei. - Ne-am intalnit in urma cu doua toamne, dupa triumful tau de la Cer...
Citeste tot articolul
Citeste tot articolul
Luminita Anghel:
Luminita Anghel:
“Imi doresc o casa plina de copii!”
- Cum te-ai hotarat sa intri in afaceri, in urma cu ceva timp? - A fost o decizie
“Imi doresc o casa plina de copii!”
- Cum te-ai hotarat sa intri in afaceri, in urma cu ceva timp? - A fost o decizie
Luminita Anghel
Luminita Anghel"Apogeul carierei mele artistice ar fi sa ma afirm in afara tarii"- O poveste cu o fata frumoasa, pe care Cerbul de Aur a ajutat-o sa se transforme in stea -Iatacul copilariei. - Esti fericita detinatoare a premiului "Cerbul de Aur", pe care l-ai castigat in anul acesta la festivalul...
Citeste tot articolul
Citeste tot articolul
Monica Anghel revine pe platourile de filmare. Cântăreaţa a
Monica Anghel revine pe platourile de filmare. Cântăreaţa a învins cu greu pneumonia!
Pagina 5 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 5 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum