Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Anghel/Pascu[V=]
Pagina 4 din 8
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Anghel/Pascu[V=]
Rezumarea primului mesaj :
IOAN GYURI PASCU-
10]Marea este visul fluviului.
9]Trupul este temniţa de carne a iubirii.
8]Omul este o simfonie ce se desăvârşeşte cântându-se la infinit.
7]Familia este şcoala în care eşti deopotrivă profesor şi elev.
6]Minciuna nu este decât un văl subţire ce protejează adevărul.
5]Meditatia este paradisul viselor adevarate. Aici se intalnesc visul, visatorul si cel ce le observa.
4]Orgoliul e buzduganul fricii.
3]Cerul este visul marii.
2]Adevăratul alchimist este cel ce transformă plumbul greu al dorinţelor şi argintul viu al minţii în aurul înţelepciunii, trecându-le prin focul purificator al iubirii.
1]Durerea este scoica în care se şlefuieşte înţelepciunea.
=====
IONUT
Monica
Luminita
Daiana
Dimitrie
Bianca
Adrian
ALEXANDRU
IOAN GYURI PASCU-
10]Marea este visul fluviului.
9]Trupul este temniţa de carne a iubirii.
8]Omul este o simfonie ce se desăvârşeşte cântându-se la infinit.
7]Familia este şcoala în care eşti deopotrivă profesor şi elev.
6]Minciuna nu este decât un văl subţire ce protejează adevărul.
5]Meditatia este paradisul viselor adevarate. Aici se intalnesc visul, visatorul si cel ce le observa.
4]Orgoliul e buzduganul fricii.
3]Cerul este visul marii.
2]Adevăratul alchimist este cel ce transformă plumbul greu al dorinţelor şi argintul viu al minţii în aurul înţelepciunii, trecându-le prin focul purificator al iubirii.
1]Durerea este scoica în care se şlefuieşte înţelepciunea.
=====
IONUT
Monica
Luminita
Daiana
Dimitrie
Bianca
Adrian
ALEXANDRU
Ultima editare efectuata de catre Admin in 25.07.15 14:11, editata de 95 ori
Re: Anghel/Pascu[V=]
Monica Anghel se pregăteşte să nască... la radio
Cei doi prezentatori ai matinalului Europa FM se întorc la radio după o minivacanţă de trei săptămâni în care...
Cei doi prezentatori ai matinalului Europa FM se întorc la radio după o minivacanţă de trei săptămâni în care...
„O tristeţe, din când în când, e bună”
Proaspăt divorţat, după 17 ani de căsnicie, Ioan Gyuri Pascu este hotărât să meargă mai departe, cu zâmbetul pe buze şi cu optimism. Artistul este conştient însă că nu pot exista numai momente fericite şi că melancolia este necesară uneori.
„Bineînţeles, tristeţea face şi ea parte din fericire.
Citeste articolul
Proaspăt divorţat, după 17 ani de căsnicie, Ioan Gyuri Pascu este hotărât să meargă mai departe, cu zâmbetul pe buze şi cu optimism. Artistul este conştient însă că nu pot exista numai momente fericite şi că melancolia este necesară uneori.
„Bineînţeles, tristeţea face şi ea parte din fericire.
Citeste articolul
Luminiţa Anghel: “Cred în solidaritatea colegilor mei de breaslă”
Artiştii vor cînta pro bono la Festivalul Callatis Cea de-a XII-a ediţie a Festivalului de la Man... citeşte mai mult
Artiştii vor cînta pro bono la Festivalul Callatis Cea de-a XII-a ediţie a Festivalului de la Man... citeşte mai mult
Luminiţa Anghel:"Mădălina trebuia pusă sub supraveghere după ce a vrut să se sinucidă"
Luminita Anghel se gandeste sa plece din Romania (VIDEO)
Luminita Anghel se gandeste sa plece din Romania (VIDEO)
Monica Anghel lansează primul album în duet cu fratele picto
Monica Anghel lansează primul album în duet cu fratele pictor
Vrea să demonstreze că talentul muzical se moşteneşte în familie şi va lansa un album împreună cu fratele ei,...
Vrea să demonstreze că talentul muzical se moşteneşte în familie şi va lansa un album împreună cu fratele ei,...
Monica Anghel, vedetă fără figuri: "Au fost zile când nu ave
Monica Anghel, vedetă fără figuri: "Au fost zile când nu aveam bani de parcare, azi am luat de la mama 2 milioane"
Cântăreaţa a povestit faptul că au fost zile în care nu a avut bani nici măcar pentru o parcare şi asta pentru că un artist trebuie să investească mulţi bani în imaginea sa. "Astăzi (n.r. 7 iunie), de exemplu, am împrumutat 2 milioane de la mama, o să-i dau
Cântăreaţa a povestit faptul că au fost zile în care nu a avut bani nici măcar pentru o parcare şi asta pentru că un artist trebuie să investească mulţi bani în imaginea sa. "Astăzi (n.r. 7 iunie), de exemplu, am împrumutat 2 milioane de la mama, o să-i dau
La multi ani! Monica Anghel
La multi ani! Monica Anghel
Cantareata si actrita, castigatoare a Festivalului International "Cerbul de aur", editia 1996. A participat la concursul Eurovision in 1996 si 2002. In prezent este membra a grupului Divertis.
Cantareata si actrita, castigatoare a Festivalului International "Cerbul de aur", editia 1996. A participat la concursul Eurovision in 1996 si 2002. In prezent este membra a grupului Divertis.
Luminiţa Anghel: "Am bagajele făcute dar încă mai locuiesc l
Luminiţa Anghel: "Am bagajele făcute dar încă mai locuiesc la Sanchi doar pentru că mama mea este bolnavă"
"Da, este o situaţie mai delicată, sunt cu bagajele făcute, mama mea este foarte bolnavă, foarte bolnavă, este imobilizată la pat şi este puţin cam dificil în situaţia ei să fie transportată, să fie mutată în casă nouă. Noi nu am rămas împreună decât din
"Da, este o situaţie mai delicată, sunt cu bagajele făcute, mama mea este foarte bolnavă, foarte bolnavă, este imobilizată la pat şi este puţin cam dificil în situaţia ei să fie transportată, să fie mutată în casă nouă. Noi nu am rămas împreună decât din
Luminita Anghel participa la Turkyshvision
Luminita Anghel participa la Turkyshvision
Daca nu a reusit sa reprezinte Romania in finala de la "Eurovision" si s-a clasat pe locul II la selectia nationala a competitiei, Luminita Anghel pleaca la turci pentru cel local. Mai exact la Turkyshvision, un festival de muzica tanara, care va avea loc in Turcia, in perioada 27 mai- 3 iunie, si
Daca nu a reusit sa reprezinte Romania in finala de la "Eurovision" si s-a clasat pe locul II la selectia nationala a competitiei, Luminita Anghel pleaca la turci pentru cel local. Mai exact la Turkyshvision, un festival de muzica tanara, care va avea loc in Turcia, in perioada 27 mai- 3 iunie, si
Gyuri Pascu, haz de necaz la divort
Gyuri Pascu, haz de necaz la divort
Zi grea pentru Ioan Gyuri Pascu, care s-a aflat ieri, alaturi de sotie, in fata magistratilor Judecatoriei Sectorului 3, la procesul de divort intentat pe 12 ianuarie de Daniela Pascu. De altfel, sotia umoristului a venit prima la judecatorie, aseptand sa-i vina randul, iar la cateva minute de la
Zi grea pentru Ioan Gyuri Pascu, care s-a aflat ieri, alaturi de sotie, in fata magistratilor Judecatoriei Sectorului 3, la procesul de divort intentat pe 12 ianuarie de Daniela Pascu. De altfel, sotia umoristului a venit prima la judecatorie, aseptand sa-i vina randul, iar la cateva minute de la
Monica Anghel lucreaza 14 din 24 de ore
Monica Anghel lucreaza 14 din 24 de ore
Monica Anghel se imparte intre matinalul de la Europa FM, inregistrarile la noul sau album si scenetele de la emisiunea "In puii mei!", activitati pe care le desfasoara in decursul a 14 ore, de la 06.00 dimineata pana seara, dupa ora 20.00. Singurele placeri la care vedeta a renuntat sunt
Monica Anghel se imparte intre matinalul de la Europa FM, inregistrarile la noul sau album si scenetele de la emisiunea "In puii mei!", activitati pe care le desfasoara in decursul a 14 ore, de la 06.00 dimineata pana seara, dupa ora 20.00. Singurele placeri la care vedeta a renuntat sunt
Monica Anghel: "De când am rămas însărcinată am slăbit 4 kg
Monica Anghel: "De când am rămas însărcinată am slăbit 4 kg şi sunt foarte obosită"
Artista este bucuroasă că a reuşit să rămână gravidă pentru prima oară, însă se simte foarte obosită şi a slăbit 4 kilograme. "Imediat ce am făcut dezvăluirea pe post, am primit sute de mesaje de la ascultători, prieteni şi de la ziarişti. Nu mă aşteptam să
Artista este bucuroasă că a reuşit să rămână gravidă pentru prima oară, însă se simte foarte obosită şi a slăbit 4 kilograme. "Imediat ce am făcut dezvăluirea pe post, am primit sute de mesaje de la ascultători, prieteni şi de la ziarişti. Nu mă aşteptam să
Ioan Gyuri Pascu si-a deschis carciuma
Ioan Gyuri Pascu si-a deschis carciuma
Ioan Gyuri Pascu a intrat in "clubul" vedetelor care isi rotunjesc veniturile prin afaceri. La inceputul acestui an, cam in aceeasi perioada in care sotia sa, Daniela, cu care a fost casatorit 14 ani, a intentat actiune de divort, actorul grupului Divertis a luat taurul de coarne si, la sugestia
Ioan Gyuri Pascu a intrat in "clubul" vedetelor care isi rotunjesc veniturile prin afaceri. La inceputul acestui an, cam in aceeasi perioada in care sotia sa, Daniela, cu care a fost casatorit 14 ani, a intentat actiune de divort, actorul grupului Divertis a luat taurul de coarne si, la sugestia
Monica Anghel a anunţat că este însărcinată în două luni
Monica Anghel a anunţat că este însărcinată în două luni
Acum 26 min.Monica Anghel prezintă alături de Bogdan Miu matinalul de la EuropaFM, în cadrul emisiunii existând rubrica "Camera Sercretelor" în care invitatii emisiunii răspund la diverse întrebări adresate de moderatori.
Acum 26 min.Monica Anghel prezintă alături de Bogdan Miu matinalul de la EuropaFM, în cadrul emisiunii existând rubrica "Camera Sercretelor" în care invitatii emisiunii răspund la diverse întrebări adresate de moderatori.
Luminita Anghel, refuzata de Traistariu
Luminita Anghel, refuzata de Traistariu
Artistul a invocat diverse motive pentru a nu participa la Eurovision cu piesa "Save their lives", alaturi de Luminita Anghel, Toni Tomas si Adrian Piper. Prezenta in studioul Antenei 2 la emisiunea "Rai, daa buni", Luminita Anghel a vorbit despre refuzul voalat al colegului sau de breasla. "Eu
Artistul a invocat diverse motive pentru a nu participa la Eurovision cu piesa "Save their lives", alaturi de Luminita Anghel, Toni Tomas si Adrian Piper. Prezenta in studioul Antenei 2 la emisiunea "Rai, daa buni", Luminita Anghel a vorbit despre refuzul voalat al colegului sau de breasla. "Eu
Pagina 4 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pagina 4 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum