Evreii din Romania - forum de istorie si actualitate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2
Scris de Admin 26.08.17 22:37

» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36

» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18

» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54

» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13

» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01

» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07


Iasi[V=]

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty Iasi[V=]

Mesaj Scris de Admin 02.06.06 8:00

Rezumarea primului mesaj :

Iasi[V=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcTdBGnIqdpGcp_cq0EFq7fZDBrWAZb8sU4MA_5ck5iYAbuUomDS5gIasi[V=] - Pagina 3 2Q==
Iasi[V=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcTfDF8HGV-29ljkYKpc1EuTWLN6kk2c0AoeQA65MRvMdGcoY5CRErjfzVQOctav  Pancu-


Ultima editare efectuata de catre Admin in 07.10.15 11:22, editata de 11 ori
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos


Iasi[V=] - Pagina 3 Empty Dulcele târg al Ieşilor, prin ochii unui farseur

Mesaj Scris de Admin 24.10.06 8:06

Dulcele târg al Ieşilor, prin ochii unui farseur
Să vizitezi Iaşiul este întotdeauna o mare plăcere şi o bucurie pentru ochi şi pentru suflet. Considerat capitala istorică şi culturală a României, Iaşiul este un loc unde cultura, lăcaşele de cult şi spiritele unor personalităţi precum Creangă, Eminescu sau Sadoveanu se regăsesc la orice pas. Atunci când îl ai, însă, alături pe Daniel Buzdugan, celebrul farseur de la Radio 21, o vizită la Iaşi devine o adevărată peripeţie.
Mutat de câţiva ani la Bucureşti, pentru celebra emisiune matinală "Dimineţa DeMentă" şi serialul "Divertis", Daniel Buzdugan se întoarce la Iaşi, de fiecare dată, cu mare plăcere. Are multe amintiri în oraşul natal şi le împăr-tăşeşte cu drag tuturor.
Poate şi din acest mo-tiv a ales Iaşiul ca loc de lansare a celui de-al treilea volum din "Farsele lui Buzdugan". Editat de casa de discuri Roton, albumul conţine 17 farse, "cele mai tari din ultimele şase luni", aşa cum le caracterizează chiar Buzdugan, cel care a inventat, în România, farsele radio.
Datorită farselor, dar şi a colaborării cu Divertis, Buzdugan nu poate merge nicăieri fără ca un admirator să nu-i solicite un autograf sau să-l roage să facă o poză cu el. Surpri-za cea mai mare a fost atunci când, în vizită la Palatul Culturii din Iaşi, văzând succesul pe care îl are Buzdugan, chiar şi un grup de turişti chinezi a început să-l fotografieze.
Cum primul tur al Iaşului, avându-l ca ghid pe Buzdugan, a avut loc noap-tea, nu mare ne-a fost surpriza că până şi acesta s-a rătăcit. Printre principalele puncte turistice "ale Ieşilor", conform spuselor lui Buzdugan, se numără: "căminele de fete unde a locuit o perioadă Andreea Marin", "stadionul unde Politehnica Iaşi se antrenează doar ziua pentru a economisi curent", "navetişti care vor să vină la Bucureşti să se facă vedete tv sau de radio" sau "Banca Naţională unde am lucrat doar şapte luni".
O vizită emoţională la Bojdeucă
Nu puteam, însă, pleca din Iaşi fără a vizita Bojdeuca lui Ion Creangă, Palatul Culturii, Parcul Co-pou sau Mitropolia Moldovei. Cu acelaşi ghid, mereu pus pe glume, am poposit preţ de o oră la Bojeucă, unde spiritul marelui scriitor român se regăseşte în fiecare obiect. Daniel Corbu, cel care de 15 ani le împărtăşeşte vizitatorilor detalii mai mult sau mai puţin cunoscute despre Ion Creangă, povesteşte cu patimă despre viaţa scriitorului, prietenia atât de cunoscută cu Mihai Eminescu dar şi de-spre ultimele zile petrecute de acesta la Bojdeucă.
O mică inscripţie le atrage atenţia vizitatorilor că "în această bojdeucă de căsuţă, devenită muzeu me-morial, la 15 aprilie 1918, Ion Creangă şi-a petrecut ultimele două decenii ale vieţii, scriind, la îndemnul lui Mihai Eminescu, geniala sa operă Poveştile şi Amintirile din Copilărie". Fiecare loc din casă este păstrat şi conservat cu mare grijă. Patul lui Creangă, un manuscris al său aflat pe masa unde Creangă şi-a aşternut pe hârtie o mare parte din opera sa, un por-tret, dar şi fotografiile lui Eminescu şi Veronica Micle, toate au o încărcătură emoţională deosebită, care lasă urme de lacrimi pe obrajii vizitatorilor.

Mădălina Frăsineanu
madalina.frasineanu@azi.ro
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty 1944-2004: saizeci de ani de la luptele din jurul Iasului

Mesaj Scris de Admin 27.09.06 20:49

Horst FASSEL - 1944-2004: saizeci de ani de la luptele din jurul Iasului. (I) Evocari din literatura germana. Heinrich Böll la Iasi


Horst FASSEL ? 1944-2004: saizeci de ani de la luptele din jurul Iasului (II) Evocãri din literatura germanã. Heinrich Böll la Iasi
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty Continua degradarea scenei teatrale iesene

Mesaj Scris de Admin 14.09.06 16:17

Continua degradarea scenei teatrale iesene
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty Mărirea, decăderea şi renaşterea străzii Lăpuşneanu

Mesaj Scris de Admin 08.09.06 10:24

Mărirea, decăderea şi renaşterea străzii Lăpuşneanu
Iasi[V=] - Pagina 3 Reportaj Iaşi, capitala Moldovei,
are numeroase clădiri şi străzi încărcate de istorie

Recent, sub conducerea ziaristului rus Igor Evgenievici Terenţev a apărut un volum de reportaje despre străzile celebre din diverse ţări europene. Prima ediţie a volumului a apărut în limba engleză, urmând ca anul viitor să apară variante în limbile franceză şi germană, precum şi un album de fotografii care prezintă străzi celebre din Europa.
Reportajul despre România a fost scris de ziaristul Rabi Julian, evreu, în prezent trăitor la Paris. Acesta a colaborat, cândva, la mai multe ziare ce apăreau pe Sărindarii Bucureştiului, pentru ca prin anii '50 să se stabilească în Franţa. Rabi a scris un reportaj de culoare, temeinic documentat despre strada Lăpuşneanu din Iaşi, deşi întreaga tinereţe a dumnealui este legată de redacţiile din Sărindari şi a locuinţei părinţilor săi din strada Şelari din Bucureşti. L-am cunoscut pe celebrul ziarist (este cel care a izbutit să publice, documentându-se la faţa locului, 50 de reportaje despre Revoluţia culturală din China, precum şi o serie de şase reportaje despre închisorile sovietice) în luna iulie când, la cei 90 de ani pe care i-a împlinit recent şi-a făcut ...cadou o călătorie în România.
A avut bunăvoinţa să-mi explice motivele pentru care a ales a prezenta strada Lăpuşneanu din Iaşi drept o stradă "celebră" din România. "Am acceptat cu greu propunerea de a scrie un reportaj de acest gen. Mi-a fost greu să aleg strada şi oraşul, mai ales că fiecare oraş din România are un "Corso" mai mult sau mai puţin celebru. Aş fi putut scrie despre Lipscanii Bucureştiului, despre Strada Mare din Adjud sau despre bulevardul "Pardon" din Câmpulung Muscel. Am ales strada Lăpuşneanu deoarece istoria, evoluţia şi prezentul acesteia reflectă psihologia poporului român, reflectă o anume stare de spirit a românului. Deţin un reportaj în manuscris despre strada Lăpuşneanu scris în 1937 de Miliţă Naumescu, ziarist de clasă ce publica la "Curentul", reportaj ce nu a fost publicat, în care căuta să desluşească de ce pe această mică stradă din Iaşi nu erau "scandaluri" naţionale, atâta timp cât aici trăiau sau aveau "mici" afaceri nu mai puţin de 14 neamuri.
De strada Lăpuşneanu se leagă numele unor mari personalităţi ale României cum ar fi, de pildă, Garabet Ibrăileanu, Mihail Sadoveanu, Păstorel Teodoreanu, Nicolae Iorga, Ion Creangă, George Mihail Zaharescu şi îndeosebi Mihai Eminescu. Şi totuşi "faţa" străzii era dată de cei ce aveau aici micile prăvălii, unele dintre ele au dăinuit până după război, de nivelul lor ridicat de cultură.
Prin "Lăpuşneanu" a trecut şi Hariclea Hartulari Darclee, iar mai târziu George Enescu. Pe strada Lăpuşneanu, într-una din casele care acum încă mai dăinuie s-au proiectat o parte din liniile ferate din Moldova, iar cu ani mai târziu, un "negustor" de aparate de radio a proiectat un aparat de radio cu marca "IASY". Un asemenea aparat mai există încă într-un muzeu din nordul Germaniei şi este o raritate pentru colecţionari."
"Lăpuşneanu" renaşte
Se poate afirma că acum această celebră stradă renaşte, cel puţin din punct de vedere cultural. Recent, s-a inaugurat un nou teatru, cel de al treilea în Iaşi. Este vorba de "Teatrul de buzunar-Grumăzescu" care a deschis stagiunea cu un recital susţinut de actorul Liviu Smîntînică cu "La Melci" de Marin Sorescu. În luna octombrie aici va avea loc o seară de poezie susţinută de Valeria Seciu, Ion Caramitru şi Ovidiu Iuliu Moldovan, urmând ca un cuplu de actori francezi să pună în scenă trei spectacole, printre care unul cu o piesă de Eugen Ionescu. Spectacolele au loc în "Galeriile-anticariat"-Grumăzescu, iar biletul de intrare constă în cumpărarea unei cărţi. De altfel, domnul Grumăzescu este animatorul vieţii de pe vechea şi celebra stradă Lăpuşneanu. Tot aici se organizează expoziţii de artă, ajungându-se până acolo încât în anticariat să se tină lecţii de literatură sau istorie. Ieşenii doresc ca strada să renască, să "prindă" viaţă, autorităţile la fel. Schimbarea primarilor, luptele între partide şi mai ales unele păguboase, pentru comunitate, interese imobiliare trenează reabilitarea acestei străzi celebre.
Muzeul Unirii de pe această stradă a intrat deja în al şaselea an de când şi-a închis porţile în vederea restaurării şi nici până în prezent lucrările nu s-au încheiat. Cu toate acestea "Lăpuşneanu" renaşte. Au reapărut vechile grădini de vară, o celebră cofetărie, iar nu peste mult timp va apărea şi cea de a doua instituţie teatrală. UNITER va cumpăra un vechi şi aproape demolat cinematograf unde va amenaja o sală de spectacole, un cinematograf modern etc. Tot pe această stradă au apărut un grup de modeste "tarabe- anticariat", care sunt mult solicitate. Un bătrân profesor pensionar îmi spunea că "atâta timp cât la dughenele de cărţi se caută dicţionare şi gramatici latineşti, "Lăpuşneanu" nu moare. Interesant este un lucru şi anume că timp de mai bine de 30 de ani strada nu a mai prezentat nici-un interes turistic şi totuşi se poate găsi în aproape toate ghidurile turistice despre România.
O propunere de suflet
În timpul documentării făcute la Iaşi despre strada Lăpuşneanu am cunoscut un foarte tânăr arhitect pe nume Vasile Barbu-Săvulescu care lucrează în echipa unui arhitect celebru din Suedia, care mi-a prezentat o interesantă idee. "Volens-nolens strada Lăpuşneanu va fi "pusă pe picioare". Faptul că a apărut un teatru nou care încă de la primul spectacol a fost asaltat de spectatori, ca şi apariţia a două galerii de artă, demonstrează viabilitatea culturală a străzii. Nu cred că autorităţile locale nu vor investi sumele necesare reabilitării străzii, care raportate la bugetul oraşului sunt relativ mici. Eu unul propun ca după reabilitarea străzii, aceasta să fie transformată într-un decor al unui spectacol de sunet şi lumină care să prezinte istoria Iaşului, a întregii zone. Mi-am propus şi sper să realizez un spectacol de asemenea gen despre Eminescu şi poeziile lui. Tehnica audio şi laserele permit realizarea unor astfel de spectacole de sunet şi lumină care să se "plimbe" pe întreaga stradă de la un capăt la altul."
Amintirile nu sunt suficiente

Timp de două zile am vizitat ce a mai rămas din strada Lăpuşneanu, după care am cerut părerea domnului Peierls Murrai, arhitect care a lucrat la reabilitarea unor străzi asemănătoare din Budapesta, Praga, Bratislava şi alte capitale europene şi care a publicat un articol de specialitate despre reabilitarea străzii Lăpuşneanu. Iată părerea acestui arhitect: "Nu cu mulţi ani în urmă am vizitat Iaşul împreună cu câţiva studenţi ai mei. Atunci am discutat şi cu câţiva arhitecţi ieşeni de la care am aflat că există câteva proiecte de reabilitare ale zonei. Am studiat şi eu câteva dintre acestea şi mi-au părut interesante, dar ultima decizie trebuie să o aibă cei care dau banii, adică autorităţile. Am aflat atunci că autorităţile s-au consultat cu diverse asociaţii civice, cu diverşi oameni de cultură, cu arhitecţi, constructori şi cu mulţi alţi locuitori ai oraşului. Este suficient. Dacă se continuă consultările acestea pot deveni o frână. Aşa se întâmplă în mai toate oraşele Europei. Este cazul ca acum primarul să-şi arate autoritatea să dispună adoptarea unui proiect sau al altuia, altfel "se lungeşte vorba" şi nu se mai poate face nimic. Cele două proiecte care mi s-au prezentat acum câţiva ani sunt de apreciat, eu unul având o singură obiecţie şi anume aceea că din "peisaj" lipseşte un magazin de suveniruri, un magazin specializat, bineînţeles. Mi s-a părut interesantă propunerea de atunci, făcută de un tânăr arhitect ca de pe această stradă să dispară trotuarele, dându-i astfel o notă de vechime şi funcţionalitate şi, totodată, siguranţa că se va elimina în totalitate circulaţia auto de orice capacitate ar fi aceasta. După părerea mea, Iaşul modern nu poate exista fără strada Lăpuşneanu, nu poate exista fără această stradă nici Iaşul turistic, nici Iaşul studenţesc, aşa că părerea mea este ca arhitecţii, autorităţile să pună la punct această zonă. S-au purtat destule discuţii cu societatea civilă. A venit vremea acţiunii, amintirile şi nostalgiile nu sunt suficiente." (DUMITRU TOMA )AZI
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty Iasi, capitala inventiilor

Mesaj Scris de Admin 04.07.06 11:41

Iasi, capitala inventiilor
http://www.romanialibera.ro/editie/index.php?url=articol&tabel=z04072006&idx=26
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty La 3 iulie 1850 a aparut, la Iasi....

Mesaj Scris de Admin 03.07.06 13:49

La 3 iulie 1850 a aparut, la Iasi, bisaptamanal, gazeta politica si literara Zimbrul, tribuna politica si literara unionista. Publicatia s-a numit astfel intre 3 iulie 1850 si 21 februarie 1852 si intre 17 ianuarie 1855 si 10 septembrie 1856. Intre 1 noiembrie 1858 si 30 decembrie 1858 a aparut sub titlul Zimbrul si Vulturul, apoi, fuzionand, din 2 ianuarie 1859, cu Steaua Dunarii, condusa de Mihail Kogalniceanu, sub titlul Steaua Dunarii, Zimbrul si Vulturul. Gazeta a fost condusa, de-a lungul timpului, de Al. Fotino, T. Codrescu, D. Gusti, V.A. Urechia, Gr. Malinescu. Prima serie a Zimbrului (1850-1852) "s-a nascut" din nemultumirea fostilor colaboratori ai gazetelor lui Gh. Asachi fata de conservatorismul acestuia, in paginile ei fiind exprimate vederile politice ale unor intelectuali ieseni care militau pentru modernizarea relatiilor sociale si pentru Unire. A fost primul ziar de orientare unionista cu preocupari literare, care a introdus foiletonul literar in publicistica romaneasca – Foiletonul Zimbrului. In fiecare numar al gazetei erau publicate un comentariu politic, o trecere in revista a principalelor evenimente politice din strainatate, o cronica dramatica, versuri si proza ale scriitorilor din tara si traduceri, toate acestea fiind cuprinse in foileton. Colaboratorii literari ai Zimbrului, cu versuri, proza, traduceri sau diferite articole, au fost: Matei Millo, V. Alecsandri, B.P. Hasdeu, Al. Russo etc.
http://www.jurnalul.ro/sectiunea_15/calendar.html
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty Scriitorul Alecu Leonard

Mesaj Scris de Admin 28.06.06 15:36

Scriitorul Alecu Leonard
http://www.evenimentul.ro/articol/scriitorul-alecu-leonard.html
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty IASII LA ...1948 DOMNULUI LIVIU PAPUC

Mesaj Scris de Admin 24.06.06 19:01

IASII LA ...1948 DOMNULUI LIVIU PAPUC
http://convorbiri-literare.dntis.ro/VASILIUapr4.html
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty Gata cu tonetele din Iaşi!

Mesaj Scris de Admin 22.06.06 12:27

Gata cu tonetele din Iaşi!
http://www.adevarulonline.ro/2006-06-22/Moldova/gata-cu-tonetele-din-iasi_188942.html
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty "Cutii negre" pentru tramvaiele din Iasi

Mesaj Scris de Admin 10.06.06 11:11

"Cutii negre" pentru tramvaiele din Iasi
http://www.evz.ro/article.php?artid=261680
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty Nababul imobiliar de la Iasi

Mesaj Scris de Admin 08.06.06 8:45

Nababul imobiliar de la Iasi
http://www.ziua.ro/display.php?id=201182&data=2006-06-08
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty Cine-i mai tare, Iasiul sau Bacaul?

Mesaj Scris de Admin 02.06.06 10:53

Cine-i mai tare, Iasiul sau Bacaul?
http://www.evz.ro/article.php?artid=260900
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty Autorităţile ieşene au comemorat eroii celor două războaie m

Mesaj Scris de Admin 02.06.06 9:31

Autorităţile ieşene au comemorat eroii celor două războaie mondiale
http://www.adevarulonline.ro/2006-06-02/Moldova/autoritatile-iesene-au-comemorat-eroii-celor-doua-razboaie-mondiale_186783.html
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty MACELUL DE LA CETATUIA

Mesaj Scris de Admin 02.06.06 9:29

MACELUL DE LA CETATUIA
http://www.ieseanul.ro/articol/ziar/iasi/macelul-de-la-cetatuia/2631/
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty BOIERII COPOULUI

Mesaj Scris de Admin 02.06.06 9:27

BOIERII COPOULUI
http://www.ieseanul.ro/articol/ziar/iasi/boierii-copoului/8897/475/
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty DE LA COFETARIA TUFFLI LA BOLTA RECE

Mesaj Scris de Admin 02.06.06 9:26

DE LA COFETARIA TUFFLI LA BOLTA RECE
http://www.ieseanul.ro/articol/ziar/iasi/de-la-cofetaria-tuffli-la-bolta-rece/8997/477/
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty STRAMOSII CAMPANIILOR ELECTORALE

Mesaj Scris de Admin 02.06.06 9:25

STRAMOSII CAMPANIILOR ELECTORALE
http://www.ieseanul.ro/articol/ziar/iasi/stramosii-campaniilor-electorale/2081/
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty LA TEATRU, MON CHER!

Mesaj Scris de Admin 02.06.06 9:24

LA TEATRU, MON CHER!
Iasi[V=] - Pagina 3 20688
http://www.ieseanul.ro/articol/ziar/iasi/la-teatru-mon-cher/9067/180/
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty MEMORIA DE BRONZ

Mesaj Scris de Admin 02.06.06 9:23

Iasi[V=] - Pagina 3 21254MEMORIA DE BRONZ
http://www.ieseanul.ro/articol/ziar/iasi/memoria-de-bronz/9295/180/
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty PRIMUL TREN

Mesaj Scris de Admin 02.06.06 9:21

PRIMUL TREN
http://www.ieseanul.ro/articol/ziar/iasi/primul-tren/9681/477/
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty "TE SCOT LA COPOU"

Mesaj Scris de Admin 02.06.06 9:20

"TE SCOT LA COPOU"
http://www.ieseanul.ro/articol/ziar/iasi/te-scot-la-copou/9770/180/
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty REPUBLICA SOVIETICA DE LA IASI

Mesaj Scris de Admin 02.06.06 8:02

REPUBLICA SOVIETICA DE LA IASI
http://www.ieseanul.ro/articol/ziar/iasi/republica-sovietica-de-la-iasi/2790/
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty Iasi[V=]

Mesaj Scris de Admin 02.06.06 8:00

Iasi[V=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcTdBGnIqdpGcp_cq0EFq7fZDBrWAZb8sU4MA_5ck5iYAbuUomDS5gIasi[V=] - Pagina 3 2Q==
Iasi[V=] - Pagina 3 Images?q=tbn:ANd9GcTfDF8HGV-29ljkYKpc1EuTWLN6kk2c0AoeQA65MRvMdGcoY5CRErjfzVQOctav  Pancu-


Ultima editare efectuata de catre Admin in 07.10.15 11:22, editata de 11 ori
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Iasi[V=] - Pagina 3 Empty Re: Iasi[V=]

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Pagina 3 din 3 Înapoi  1, 2, 3

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum