Evreii din Romania - forum de istorie si actualitate
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2
Scris de Admin 26.08.17 22:37

» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36

» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19

» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18

» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54

» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13

» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01

» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07

Antonescu[v=]

2 participanți

Pagina 10 din 11 Înapoi  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Urmatorul

In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty Antonescu[v=]

Mesaj Scris de Admin 24.02.06 18:47

Rezumarea primului mesaj :

Antonescu[v=] - Pagina 10 Th?&id=OIP.M2daee687c0962a3e03754b947ada8bbeo1&w=300&h=300&c=0&pid=1ION  ANTONESCU-
2]Viata popoarelor este o vesnica si incordata lupta; o lupta pentru drepturi si pentru dreptate, o lupta pentru afirmare si inaltare.
1]Soldatul român nu poate fi comandat decît de ofiţerul şi comandantul român. El nu poate fi umilit de un străin, cu atît mai puţin de un camarad de arme, chiar cînd greşeşte.
=====
Antonescu[v=] - Pagina 10 Images?q=tbn:ANd9GcTYf2LHsD0UprRexsP2rybD2kKlK7zjo8jWyRSd_KVyrjRQ1yVLmwdoEecAndreea
Antonescu[v=] - Pagina 10 Images?q=tbn:ANd9GcR0K6n7Jsq9ukLQ9Z2A9aV6Nwkpsyi2-Jo124X7D7hLiZM19jOHkMYL0chXMihai
Antonescu[v=] - Pagina 10 Images?q=tbn:ANd9GcQG-mAMmI1mREdyhnOqMHfyIRvbXpkc-6z3fNIZM-ABw2AcjoRaE-E-zgRBCrin
Antonescu[v=] - Pagina 10 Images?q=tbn:ANd9GcRqEVbhLlgzl_BGNWL9iIyJZNLKih7Lr4P-kU0AAbsJWcOeeX8G0pHNudmuPetre
Antonescu[v=] - Pagina 10 400x200Simona

Ultima editare efectuata de catre Admin in 14.10.15 10:05, editata de 88 ori
Admin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 135929
Data de inscriere : 15/12/2005

https://talusa1946.forumgratuit.ro

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty Andreea Antonescu şi-a cumpărat antichităţi din Paris

Mesaj Scris de Admin 14.04.07 16:46

Andreea Antonescu şi-a cumpărat antichităţi din Paris Întrucât a petrecut Paştele în Paris, alături de iubitul ei Traian, AndreEA nu a rezistat tentaţiei de a se perinda prin magazine pentru a cumpăra diverse lucruri, atât pentru ea cât şi pentru apropiaţii ei. De exemplu, pentru fratele său a cumpărat câteva perechi de pantaloni şi câteva tricouri, pentru verişoara sa, de care nu se prea desparte, a achiziţionat o bijuterie foarte frumoasă şi deloc scumpă, în ciuda aşteptărilor iar pentru ea a ales câteva bijuterii de la un anticariat.

„Am găsit un inel tare frumos, vechi de 150 de ani, din argint, pe care nu am putut să nu mi-l iau şi am mai cumpărat un scrin din mahon, dar destul de recent. Vreau să îl pun în birou la mine“, ne-a declarat solista. Nu ştim cât de scumpe au fost obiectele cu pricina, pentru că nu a vrut să ne spună, dar se pare că obiectele de antichitate îşi vor găsi repede loc la secţiunea „hobby-urile Andreei“.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty AndreEA s-a certat cu un politist

Mesaj Scris de Admin 12.04.07 18:46

AndreEA s-a certat cu un politist
http://www.gardianul.ro/2003/06/17/monden-c6/andreea_s_a_certat_cu_un_politist-s20456.html
17.06.2003
Miercuri, 11 iunie, la ora 20.00, in Piata Revolutiei a avut loc concertul de lansare a noului album Akcent, 100 BPM. In deschiderea concertului au cantat K-pital, Miki si AndreEA Antonescu. Din pacate, pe langa emotiile inerente, organizatorii au fost nevoiti sa faca fata si nemultumirii publicului, care i-a "taxat" pentru ca AndreEA nu a aparut la ora stabilita. Ce se intamplase? Inainte sa ajunga in piata, un politist a oprit-o pe artista, fiindca efectuase o manevra neregulamentara. Roscata, nervoasa pentru ca era deja in intarziere, s-a ciondanit cu "omul legii" cateva minute bune, incercand sa il convinga pe acesta sa nu ii ia permisul sau sa-i dea amenda. Pana la urma, fata a reusit sa scape fara sa plateasca, folosind diverse "metode de intimidare". Oricum, vedeta nu a ramas datoare fata de politist, ea cerandu-si scuze, in mod public, intr-o emisiune radio.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty Dornica sa revina pe sticla Andreea Antonescu ia lectii de

Mesaj Scris de Admin 02.04.07 18:20

Dornica sa revina pe sticla Andreea Antonescu ia lectii de dictie

Fosta prezentatoare a emisiunii „Telezvon“ de la Kanal D nu pare sa se lase daramata de esecul pe care l-a avut in televiziunea ..
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty 13 ÎNTREBĂRI cu Andreea Antonescu

Mesaj Scris de Admin 30.03.07 18:12

13 ÎNTREBĂRI cu Andreea Antonescu
Cele 13 întrebări de astăzi au amuzat-o pe Andreea Antonescu, aceasta fiind mai mult decât amuzată de formulare. A stat destul de mult pe gânduri înainte de a ne răspunde, însă ne-a dat nişte răspunsuri mai mult decât satisfăcătoare.

ATAC: Câte palme şi-a tras Napoleon când a realizat că el chiar e mic de statură?
Andreea Antonescu: În primul rând, nu ştiu cât de mic era. În al doilea rând, eu ştiu că era complexat din pricina altui lucru, respectiv în privinţa dezvoltării sale sexuale, drept pentru care a încercat să facă tot felul de lucruri măreţe pentru a „depăşi momentul“. Prin urmare, habar nu am câte palme şi-a tras...

ATAC: De ce o într-o peşteră nu se găsesc peşti?
Andreea Antonescu: Îţi răspund cu o altă întrebare: într-o casă l-am găsi pe Cassanova?

ATAC: De ce în avioane se împart veste de salvare în loc de paraşute?
Andreea Antonescu: Păi paraşutele le găseşti pe toate drumurile, pe când vestele de salvare nu sunt chiar aşa, la îndemâna oricui...

ATAC: Cum se îmbracă eschimoşii care trăiesc la Polul Opus?
Andreea Antonescu: Cred că se îmbracă opus faţă de cei de la celălalt Pol Opus...

ATAC: De ce bărbaţilor nu le cheleşte barba?
Andreea Antonescu: Pentru că, din câte ştiu eu, „părul deştept părăseşte capul prost“, iar barba nu este scalp.

ATAC: Care crezi că este fantezia lui Ernest de la „Trădaţi în dragoste“?
Andreea Antonescu: Cred că şi-ar dori să ajungă idolul tuturor femeilor, atât înşelate cât şi neînşelate...

ATAC: De ce, când se deschide sezonul turistic, nu se pot împuşca turişti?
Andreea Antonescu: Pentru că turiştii ar trebui împuşcaţi de alţi turişti care sunt turişti în sezonul turistic!

ATAC: Dacă oamenii văd păsărele când se lovesc la cap, ce văd păsărelele?
Andreea Antonescu: Probabil că văd stele verzi, că nu ar avea cum să vadă oameni levitând.

ATAC: Dacă americanii aruncă cu orez la nunţi, japonezii aruncă hot-dogs când se căsătoresc?
Andreea Antonescu: Păi... Ştiu de greci că aruncau cu farfurii, dar acum aruncă şerveţele la nunţi, pentru că nu mai au voie să spargă vesela... Dacă japonezii ar arunca hot-dogs la nunţi, probabil că homleşii lor ar fi foarte sătui... Deci nu!

ATAC: Dacă poliţia arestează un mim, îi mai spun că are dreptul să nu zică nimic?
Andreea Antonescu: Cred că ar trebui să îi mimeze, mai degrabă...

ATAC: Ce culoare are un cameleon când se uită într-o oglindă?
Andreea Antonescu: Are culoarea în funcţie de lumina ce se reflectă în oglindă. Doamne, ce întrebări!

ATAC: De ce cuvântul „monosilabic“ are aşa multe silabe?
Andreea Antonescu: Pentru că există legea compensaţiei.

ATAC: Dacă o broască ţestoasă sar „dezbrăca de caracter“, ar face victime?
Andreea Antonescu: Mai mult ca sigur! Şi ar rămâne urme hexagonale!
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty Andreea a primit cinci inele, dar nici unul de logodna.

Mesaj Scris de Admin 26.03.07 7:45

Andreea a primit cinci inele, dar nici unul de logodna.

Andreea Antonescu se pregateste sa revina in forta pe piata muzicala. Solista a terminat deja inregistrarile pentru noul album. Nu s-a hotarit inca in privinta casei de discuri cu care va semna contractul de producere a materialului discografic, dar spera sa aiba succes, mai ales ca, in ceea ce priveste compozitia, ea a colaborat cu membrii trupei Class. Nici pe plan personal AndreEa nu o duce rau. Se afiseaza la toate evenimentele mondene la bratul iubitului sau, Traian, cei doi amorezi fiind surprinsi de nenumarate ori in ipostaze ...

Antonescu[v=] - Pagina 10 Spmn

continuare
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty Primaria Tg Mures continua promovarea cultului lui Ion Anton

Mesaj Scris de Admin 18.03.07 17:45

Primaria Tg Mures continua promovarea cultului lui Ion Antonescu

TIRGU MURES – Desi Liga Pro Europa a cistigat in mod irevocabil procesul intentat primarului municipiului Tirgu-Mures, dr. Dorin Florea (Decizia Curtii de Apel Tirgu-Mures nr. 1023/R din 19 decembrie 2006), prin care Primaria trebuia sa puna in aplicare modificarea denumirii de Bulevardul Ion Antonescu in Bulevardul Cetatii, acest lucru nu este inca respectat.
Liga Pro Europa a primit adresa nr. 7841 din 6 februarie 2007, prin care primarul Florea asigura ca au fost luate toate masurile necesare pentru utilizarea noii denumiri a bulevardului.
Totusi, persoane din cadrul Primariei, in frunte cu primarul, utilizeaza in continuare denumirea de Bulevardul Ion Antonescu, in anunturile publice, se arata intr-un comunicat de presa. Liga Pro Europa a mai luat atitudine in cazuri similare, primind asigurari ca este vorba doar de „erori regretabile”.
Datorita faptului ca s-a repetat utilizarea denumirii de Bulevarul Ion Antonescu (la 13 martie 2007 s-a publicat in presa un astfel de anunt al Primariei), Liga a depus o plingere penala, conform prevederilor Ordonantei de urgenta 31/2002 privind interzicerea organizatiilor si simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob si a promovarii cultului persoanelor condamnate pentru savirsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii (cu modificari), impotriva primarului dr. Dorin Florea, directorului ing. Dan Gliga si sefului serviciu Kagan Ildiko, cit si a unor persoane necunoscute, pentru promovarea cultului lui Ion Antonescu. (DIVERS – www.divers.ro)
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty Reabilitarea lui Antonescu, o afacere de milioane de euro pe

Mesaj Scris de Admin 10.03.07 11:22

Reabilitarea lui Antonescu, o afacere de milioane de euro pentru Gigi Becali
Omul de afaceri a încheiat un contract de cesiune de drepturi cu nimeni altul decât fiul fostului guvernator al Transnistriei, George Alexianu, condamnat în lotul Antonescu - recent reabilitat pentru crime împotriva păcii Flerul de afacerist al lui Gigi Becali iese la iveală pe zi ce trece. Astfel că finanţatorul de la FC Steaua ar putea da o lovitură imobiliară cu multe zerouri.
Curtea de Apel Bucureşti a admis parţial, în data de 5 decembrie 2006, cererea de revizuire făcută de fiul fostului guvernator al Transnistriei, Sorin Şerban Alexianu, privind decizia de condamnare a lotului Antonescu. Instanţa a decis achitarea Cabinetului Antonescu pentru crime împotriva păcii, dar a menţinut condamnările pentru crime împotriva umanităţii. O săptămână mai târziu, în data de 14 decembrie 2006, Gigi Becali a semnat cu Sorin Şerban Alexianu un contract de cesiune de drepturi litigioase, în valoare de 750.000 euro, privind o cerere de revendicare imobiliară care avea ca obiect 124.750,12 mp în cartierul bucureştean Colentina. Specialiştii imobiliari estimează că un metru pătrat de teren în Colentina poate ajunge până la 300 de euro. În cazul în care "afacerea" este certificată în justiţie, Becali ar putea câştiga milioane de euro, însă dacă instanţa respinge cererea lui Alexianu, omul de afaceri riscă să piardă banii investiţi.
Bătălia se dă în justiţie
Sorin Şerban Alexianu, fiul fostului guvernator al Transnistriei – profesor universitar George Alexianu, încearcă de doi ani să recupereze în instanţă peste 12 ha de teren în zona Colentina-Bucureşti. El cere Judecătoriei Sectorului 2 să oblige comisiile de specialitate de pe lângă Primăria Sectorului 2 şi de pe lângă Prefectura Bucureşti să-i emită un titlu de proprietate pentru o suprafaţă de 124.750 mp, în cartierul Colentina. În cererea de chemare în judecată, Sorin Şerban Alexianu arată că este moştenitorul unei suprafeţe de 174.750 mp, care a aparţinut mamei sale, Amarylis Melania Alexianu, decedată în 1988. Potrivit actelor, comisia de aplicare a Legii 18/1991 a judeţului Ilfov i-a reconstituit, în 2004, drepul de proprietate pe o suprafaţă de 7,8 ha, dar solicitarea nu a fost soluţionată pentru că nu s-au putut identifica suprafeţe libere. În mod similar, comisia de aplicare a Legii 18/1991 a sectorului 2 a explicat că nu s-au identificat suprafeţe de teren libere de 12 ha. În această situaţie, la cererea lui Sorin Şerban Alexianu, a fost identificată o suprafaţă de teren liberă pe strada Mihai Tudor nr. 1, de 12 ha. Instanţa a constatat că lotul era în proprietatea privată a statului şi în patrimoniul Agenţiei Domeniilor Statului, fiind concesionat pe o perioadă de 49 de ani unei societăţi comerciale cu profil horticol. Magistraţii au decis anul trecut că "reconstituirea dreptului de proprietate este practic imposibilă cât timp un bun proprietate publică a fost pus în valoare prin intermediul unui contract guvernat de reguli derogatorii de la dreptul comun". Tribunalul Bucureşti a admis anul trecut apelul lui Alexianu, şi a decis rejudecarea acestei cauze, dosarul fiind în prezent pe rol.
Terenurile, cumpărate în perioada interbelică
Potrivit actelor din dosar, Amarylis Melania Alexianu, singură sau împreună cu soţul său, profesor George Alexianu, a cumpărat în perioada 1937-1939 mai multe terenuri în zona Colentina de la inginerul Dumitru Ionescu, fratele lui Tache Ionescu. În 10 aprilie 1941, cu două luni înainte ca România să declare război URSS, George Alexianu face un act de donaţie pe numele soţiei, pentru 11,25 ha în zona Colentina, în valoare de 800.000 lei.
În martie 1949, Florea Câmpeanu, şef portărel la Tribunalul Ilfov, însoţit de primarul comunei Colentina, Gheorghe Oprescu, a întocmit un proces-verbal de constatare a imobilelor confiscate lui George Alexianu, în urma deciziei Tribunalului Poporului din 7 mai, prin care a fost condamnat la moarte. Din bunurile confiscate: teren şi construcţii, în strada Nicolae Zamfir nr. 1, suprafaţă de 8.660 mp - denumită ferma Plumbuita, teren viran de 300 mp - în strada Lt. Schmitdz, teren de 5.560, teren de 6.453 mp, teren de 10 ha şi 200 mp - în comuna Colentina. Toate au fost trecute în proprietatea comunei Colentina.
Alexianu: "Nu urmăresc un interes material"
Contactat telefonic, Sorin Şerban Alexianu a negat iniţial că ar fi semnat un contract de cesionare cu Gigi Becali, iar ulterior a spus că nu vrea să facă niciun comentariu. El ne-a explicat că cererea de revizuire a pedepselor primite de lotul Antonescu nu are nicio legătură cu cererea de retrocedare a terenurilor, deoarece este vorba de o moştenire de la mama sa. "Nu urmăresc vreun interes material, am făcut cererea de revizuire pentru reabilitarea tatălui meu", ne-a mai spus acesta. George Alexianu, fost profesor universitar român, doctor în Drept, guvernator al Transnistriei în perioada 19 august 1941- februarie 1944, a fost condamnat la moarte de Tribunalul Poporului, care a dispus şi confiscarea averii. El a fost executat în iunie 1946, la Jilava, împreună cu Ion Antonescu, Mihai Antonescu şi Piki Vasiliu.
Becali îşi asumă toate riscurile
Gigi Becali nu a putut fi contactat ieri. Prin contractul de cesiune de drepturi, Becali şi-a asumat însă orice risc. "Eu, Becali George, primesc de la cedent dreptul la măsuri reparatorii constând în restituire în natură sau, după caz, prin echivalent, pentru terenul care a fost preluat în mod abuziv. Cunosc situaţia de drept şi de fapt a dreptului de proprietate asupra terenului şi înţeleg să dobândesc în aceste condiţii terenul, asumându-mi toate riscurile. Totodată declar că am cunoscut faptul că cedentul nu a fost pus în posesia terenului, eu, cesionarul, urmând a face diligenţele necesare pentru intrarea în posesie", se arată în actul încheiat între Alexianu şi Becali.
Cunosc situaţia de drept şi de fapt a dreptului de proprietate asupra terenului şi înţeleg să dobândesc în aceste condiţii terenul, asumându-mi toate riscurile
George Becali

Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty AndreEA: "Eu nu am nevoie de ajutorul ei"

Mesaj Scris de Admin 09.03.07 9:23

AndreEA: "Eu nu am nevoie de ajutorul ei" Aflată în căutarea unei case de discuri care să-i promoveze noul album, Andreea Antonescu a refuzat categoric ajutorul fostei sale colege, Andreea Bălan. AndreEA susţine că se poate descurca şi singură şi că n-are nevoie de intervenţiile fostei sale colege din trupa Andrée, la Cat Music.

După o pauză muzicală de aproape doi ani, Andreea Antonescu se pregăteşte intens să revină pe scenă, înregistrând deja cele 12 piese compuse de fraţii Mihaela şi Vlad Cernea din trupa Class. La aflarea veştii că Andreea Antonescu se întoarce în showbiz, Andreea Bălan a sărit să-i întindă o mână de ajutor, intervenind pe lângă Dan Popi (directorul Cat Music) cu speranţa că îi va înlesni acesteia semnarea unui contract: "Aş fi vrut să o ajut pe Andreea şi mi-ar fi plăcut să fim la aceeaşi casă de producţie. Chiar am intervenit pentru acest lucru, semn că nu-i port ranchiună".

Lucrurile nu au ieşit cum şi-a dorit aceasta, ba, mai mult, strădaniile Andreei Bălan nu au făcut decât să o scoată din sărite pe Andreea Antonescu: "N-am nevoie de ajutorul ei, mă pot descurca şi singură. Ea să-şi vadă de cariera ei, iar eu o să-mi văd de a mea. Oricum, nu suntem prietene ca să ne ajutăm. O să bat la uşile mai multor case de producţie şi sunt convinsă că cineva va fi interesat de noul meu proiect". Cântăreaţa va rămâne consecventă stilului muzical, care a consacrat-o, respectiv dance. Şi nici în privinţa look-ului, aceasta nu anunţă schimbări substanţiale: "Poate o să mă mai tund puţin, dar nu renunţ la lentilele de contact, pentru că nu mă lasă iubitul meu. El zice că sunt mult mai sexy aşa", a adăugat AndreEa Antonescu.
http://www.averea.ro/articole/andreea-eu-nu-am-nevoie-de-ajutorul-ei/20483
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty A ales muzica. Daca nu muncesti suficient, ajungi ca Andree

Mesaj Scris de Admin 08.03.07 16:12

A ales muzica. Daca nu muncesti suficient, ajungi ca Andreea Balan
De Alvare motiveaza plecarea Andreei Antonescu de la Kanal D:
08.03.2007 Andreea Antonescu si-a incheiat „cu succes“ o alta etapa din cariera ei in televiziune. Dupa incercarea de a prezenta „Joker“ la Prima TV, pe vremea cand abia atinsese pragul majoratului, fosta membra a trupei Andre, care ne-a „incantat“ copilaria, a renuntat si la tentativa de a ne prezenta stirile mondene ale momentului in emisiunea „Telezvon“ de la Kanal D. S-a zvonit ca turcii care detin postul nu ar fi fost tocmai incantati de prestatia domnisoarei, deloc dezinvolta si balbaita peste limita acceptabilului. Andreea spune ca a vrut sa ramana la prima ei dragoste, muzica, pentru care nu-i mai ramanea timp liber deloc, televiziunea ocupandu-i cea mai mare parte a agendei zilnice.

Mai nou, Cream ne da Telezvonuri

Cu toate ca nu au vrut sa comenteze pe marginea acestui subiect, cei de la Kanal D regreta, probabil, ca nu au ramas la prima lor optiune, Anne-Marie Paraschivescu, si ca au ales-o pe Andreea. Intre timp, o alta cantareata, Claudia Pavel, alias Cream, a intrat in gratiile turcilor de la Dogan si a prezentat editia de marti a „Telezvon“-ului. Se zvoneste ca cei de la Kanal D isi iau masuri de siguranta, cele mai multe dintre achizitiile postului semnand un contract de trei luni, timp in care turcii au dreptul sa se razgandeasca in privinta alegerilor facute. Probabil ca si Claudia va avea soarta Andreei, dat fiind lipsa ei de experienta in ale televiziunii. Sau poate ca nu, si Cream va face cariera la Kanal D. Ramane de vazut!

Nu a fost concediata, a renuntat de buna voie

Managerul Andreei Antonescu, Joey de Alvare, care se mai ocupa printre altele si de cariera Oanei Zavoranu, a dezmintit zvonurile potrivit carora Andreea a fost concediata, afirmand ca s-a hotarat de comun acord rezilierea contractului. „Andrea nu a fost concediata de Kanal D. Noi am stat de vorba cu ei si am ajuns la concluzia ca este mai bine sa punem punct“, a declarat De Alvare. Andreea spune ca nu mai avea deloc timp pentru muzica. A crezut ca va face fata, dar se pare ca nu poate impaca si capra, si varza, fiind fortata sa aleaga intre televiziune si muzica. „A inceput munca la noul album, merge la sala zilnic pentru a se mentine in forma si promite surprize de proportii fanilor“, a adaugat managerul in numele Andreei, artista discutand, mai nou, cu presa numai prin intermediul PR-ului.

Fara munca multa, ajungi ca Andreea Balan

Andreea a evoluat foarte mult pe plan muzical, stilul sau schimbandu-se mult in bine fata de ceea ce a insemnat, cu multi ani in urma, Andre.
De la fetele care se iubeau pe nisipul fierbinte, copilele de la André s-au maturizat...sau nu. Joey de Alvare este de parere ca jumatatea roscata a fostei trupe, actual blonda, Andreea Antonescu, a depasit de mult perioada „Lasa-ma papa la mare“. „Andreea s-a maturizat foarte mult, si-a schimbat stilul si a evoluat in bine. A muncit foarte mult sa ajunga aici. Fara munca, se intampla ce s-a intamplat cu Andreea Balan, adica nimic“, este de parere Joey.

Andreea B este jenata de perioada Andre

Intr-adevar, Andreea Balan nu s-a schimbat foarte mult. Poate doar a renuntat la culoarea roz, specifica trupei Andre si la coditele impletite si a trecut la negru. Pe site-ul sau, Andreea B ne invita sa-i ascultam albumul lansat in decembrie, care prezinta o alta fata a artistei, „mai sexy, mai matura si mult mai independenta“, se lauda chiar ea. Iubita lui Keo recunoaste, oarecum stanjenita, ca vechiul ei stil nu o caracteriza, cu toate ca l-a mentinut ani in sir si a consacrat-o. Vrea sa uite acea perioada a vietii ei. Mesajul pe care Andreea Balan il transmite acum fanilor, vizavi de nou album, este: „Sa privesti acest album din aceeasi perspectiva pe care ai avut-o si asupra celorlalte trei ale Andreei Balan ar fi o mare greseala! Pentru a putea asculta acest album, trebuie inainte de orice sa uiti tot ce stiai despre Andreea Balan si muzica sa. Pentru ca nimic nu aminteste de teen-pop-ul pe care il aborda inainte. A descoperit rock&roll-ul si albumul este plin de cantece care iti merg direct in inima. Pentru a-ti ramane acolo o perioada indelungata“.
O schimbare cam brusca, ce nu ne-a convins de foarte multe lucruri pana acum. Dorinta Andreei Balan de a o privi altfel ramane doar o dorinta proprie. Cert este ca succesul pe care l-a avut cu André are sanse slabe de a se mai repeta, indiferent de stilul abordat.
http://www.gardianul.ro/2007/03/08/media_cultura-c20/_a_ales_muzica_daca_nu_muncesti_suficient_ajungi_ca_andreea_balan_-s91178.html
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty Reabilitarea fuhrer-ului roman

Mesaj Scris de Admin 05.03.07 16:41

Reabilitarea fuhrer-ului roman

2 martie 2007
Tribunalul Bucuresti a jignit memoria victimelor celui de-al doilea razboi mondial
Material de Viaceslav Samoskin, corespondent permanent al saptamanalului Moskovskie Novosti la Bucuresti, publicat in cotidianul Vremia Novostei
Decizia Curtii de apel a Tribunalului Bucuresti de a-l realibilita pe dictatorul profascist, pe criminalul militar Ion Antonescu si pe membrii guvernului acestuia "naste absoluta uluire", a declarat ieri reprezentantul oficial al MAE rus, Mihail Kaminin. "Justificarea unui infractor nazist, ale carui crime savarsite impotriva populatiei civile de pe teritoriile sovietice ocupate la acea data nu au fost uitate nici acum contravine bunului simt si logicii proceselor de normalizare postbelice, documentelor finale ale procesului de la Nurnberg", este de parere diplomatul. "Jignitoare pentru memoria victimelor celui de-al Doilea Razboi Mondial, hotararea instantei este greu de privit altfel decat o tentativa de revizuire a sfarsitului lui, de a uita lectiile pilduitoare ale istoriei". Moscova spera ca, Curtea Suprema a Romaniei "va reactiona in mod adecvat la acest verdict scandalos", scrie Vremia Novostei.

Legalitatea eliberarii Basarabiei

Decizia tribunalului de reabilitare partiala a lui Antonescu si a celor 22 de membri ai guvernului sau, condamnati de Tribunalul popular al Romaniei, in mai 1946, pentru crime de razboi, a fost adoptata inca din 5 decembrie 2006. Dar abia acum s-a aflat. Plangerea impotriva acestei decizii judecaresti vechi de 60 de ani a fost depusa de profesorul Sorin Serban Alexianu – fiul fostului guvernator transnistrean, Gheorghe Alexianu, impuscat impreuna cu Antonescu la 1 iunie 1946.
Tribunalul a anulat toate acuzatiile formulate la adresa lui Antonescu si legate de participarea Romaniei de partea Germaniei fasciste in prima etapa a razboiului impotriva URSS. Tribunalul a recunoscut drept legala "eliberarea" Basarabiei si Bucovinei de Nord, realizata de armata romana in vara lui 1941 "in conditii de situatie extraordinara pana la eliminarea amenintarii directe din partea armatei sovietice". Tribunalul si-a motivat hotararea evocand faptul ca, in 1946, Tribunalul popular nu stia de existenta protocolului secret la pactul Molotov-Ribbentrop din 1939, care a stat la baza "brutalelor agresiuni teritoriale, traite de Romania in vara lui 1940". Romanii au declarat acum ca introducerea trupelor sovietice pe aceste teritorii a fost "ilegala, incalcare a normelor de drept international". In acelasi timp, participarea Romaniei la cei de-al Doilea Razboi Mondial de partea Germaniei hitleriste a fost recunoscuta drept agresiune impotriva URSS, dar la aceasta parte, plangerea profesorului Alexianu a fost respinsa.

Important pentru istorie

"Parintele Constitutiei romane", avocatul Antonie Iorgovan, a catalogat hotararea judecatoreasca drept "importanta pentru istorie", iar presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Sergiu Andon, a estimat ca "istoria trebuie rescrisa de fiecare data cand apar noi erori". Anterior, pentru reabilitarea lui Antonescu s-a pronuntat senatorul Corneliu Vadim Tudor si partidul lui national-comunist, Romania Mare. In 2002, din dispozitia guvernului social-democrat condus de Adrian Nastase, a fost interzisa negarea holocaustului romanesc si recrearea cultului personalitatii lui Antonescu. La acea data, pregatindu-se pentru aderarea la NATO si la UE, Romania a procedat ca atare sub presiunea Occidentului. In tara au fost demontate monumentele si busturile dictatorului fascist, au fost schimbate numele a 24 de strazi care-i purtau numele. Aceasta dispozitie a devenit lege care prevede pedepse penale. Potrivit organizatiilor evreiesti, Antonescu si conducatorul Transnistriei, Alexianu, sunt responsabili de lichidarea a 400.000 de evrei.
Ion Antonescu a venit la putere in 1940 in urma unei lovituri de stat realizata de fascistii romani impotriva regelui antigerman, Carol al II-lea. In timpul lui Antonescu, Romania a fost un aliat activ militar si economic al lui Hitler si a intrat in razboi impotriva URSS. In zilele ofensivei Armatei rosii pe frontul Iasi – Chisinau, in august 1944, complotistii, in frunte cu regele Mihai I, care au intors armele impotriva Germaniei, l-au arestat pe dictator. Mai intai l-au trimis la Moscova, pentru ca, in aprilie 1946, sa il readuca la Bucuresti, unde el a fost deferit instantei, care l-a judecat si condamnat pe el si clica lui ca infractori de razboi. (Agentia "Rusia la zi" – 2 martie 2007)
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty Rusia vs Antonescu - Kremlinul nu-si uita dusmanii

Mesaj Scris de Admin 03.03.07 18:12

Rusia vs Antonescu - Kremlinul nu-si uita dusmanii
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty Prin ochii lor

Mesaj Scris de Admin 03.03.07 9:46

Prin ochii lor
Controversa Antonescu
Problema reabilitarii partiale a maresalului Ion Antonescu de catre Curtea de Apel Bucuresti se regaseste si in editia de ieri a cotidianului israelian de limba romana "Ultima ora", care citeaza reactia oficiala a Republicii Moldova. "Toata lumea stie ca in aceasta perioada a misiunii «eliberatoare» a lui Ion Antonescu, in Republica Sovietica Socialista Moldoveneasca (denumirea data Basarabiei anexate in 1940 - n.r.) au fost exterminati peste 300.000 de evrei si reprezentanti ai altor nationalitati", sustine, intr-un comunicat, Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene de la Chisinau. Anterior, purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe rus, Mihail Kaminin, a calificat decizia Curtii ca "injurioasa pentru victimele celui de-al doilea razboi mondial" si "o incercare de a revizui istoria". "Achitarea acestui complice al nazistilor, ale carui crime comise contra populatiei civile in teritoriile ocupate de Uniunea Sovietica nu au fost uitate, contrazice sensul si logica aranjamentelor postbelice si ale documentelor finale ale procesului de la Nürnberg", a apreciat Kaminin, citat de RIA Novosti. El a atras atentia asupra faptului ca verdictul a fost pronuntat de o instanta judiciara a unei tari care in etapa finala a razboiului a luat parte la victoria asupra nazismului, "iar multi romani si-au dat viata pentru aceasta victorie". Curtea de Apel de la Bucuresti l-a reabilitat pe Antonescu de acuzatia de crime contra pacii, aratand ca razboiul declansat de Romania impotriva URSS, pentru eliberarea Basarabiei si a Bucovinei de Nord, a fost "legitim, fiind desfasurat in stare de necesitate, ca razboi de aparare preventiva impotriva amenintarilor armate de la frontiera de est a Romaniei". Maresalul Ion Antonescu, executat in 1946, a ramas in continuare condamnat pentru crime impotriva umanitatii.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty TESTAMENTUL POLITIC AL LUI ION ANTONESCU

Mesaj Scris de Admin 02.03.07 8:09

TESTAMENTUL POLITIC AL LUI ION ANTONESCU
http://ro.altermedia.info/istorie-alternativa/testamentul-politic-al-lui-ion-antonescu-i_3068.html
=====
http://ro.altermedia.info/istorie-alternativa/testamentul-politic-al-lui-ion-antonescu-ii_3121.html
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty Andreea Antonescu se baga in seama.

Mesaj Scris de Admin 02.03.07 8:08

Andreea Antonescu se baga in seama.

Dupa ce a fost data afara de la Kanal D, Andreea Antonescu a inceput sa frecventeze manifestarile mondene. Prezenta la Hotelul Phoenicia, miercuri seara, la o intilnire in scop caritabil, blonda a demonstrat, inca o data, cit poate fi de penibila. Organizatorul, Mohamed Murad, patronul hotelului, a invitat vedete si oameni de afaceri care sa liciteze pentru obiecte de arta populara traditionala. Daca Gigi Becali a dat peste 480 de milioane, Cristi Borcea, 80 de milioane, iar Cosmin Gusa, 15 milioane, pseudovedeta Andreea Antonescu n-a ...

Antonescu[v=] - Pagina 10 Spmn

continuare

Ultima editare efectuata de catre in 02.03.07 8:19, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty AndreEA vrea să-i dea de lucru mamei ei

Mesaj Scris de Admin 28.02.07 11:41

AndreEA vrea să-i dea de lucru mamei ei
Andreea Antonescu nu mai poate sta fără mama ei. Motivul e simplu. Pe lângă faptul că-i simte lipsa, cântăreaţa are nevoie de ea în gospodărie. De un an şi jumătate de când locuieşte împreună cu iubitul ei, Traian Spak, vedeta se sustrage în mod constant de la treburile casnice, fiind complet ...

Citeste articolul ...

Ultima editare efectuata de catre in 02.03.07 8:19, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty Avem nevoie de o doctrină românească

Mesaj Scris de Admin 26.02.07 17:50

Avem nevoie de o doctrină românească
Un document inedit legat de Mareşalul Antonescu este scos la iveală de ATAC, prin bunăvoinţa unui reputat editor, totodată ziarist la ZIUA. Teşu Solomovici va republica, după mai bine de o jumătate de secol, o cuvântare remarcabilă a Mareşalului Antonescu, ţinută în aprilie 1943 în faţa activului cadrelor - comandanţi de mari unităţi - la încheierea cursurilor Academiei Marelui Stat Major. Cartea editată la Editura Teşu nu se află încă pe piaţă, dar va fi lansată în curând. Dosarul Antonescu, deschis de ATAC, porneşte cu o piesă de analiză geopolitică a Mareşalului Antonescu, un excurs pe care nu a avut şansa să-l invoce pentru a se apăra în faţa „Tribunalului poporului“ care l-a condamnat la moarte. Întrucât Mareşalul a fost deja executat de multe ori, inclusiv simbolic, credem că este corect să oferim publicului şansa de a-l judeca şi singur pe Antonescu.

Domnilor, să cinstim memoria celor 5.008 ofiţeri, 3.253 subofiţeri şi 170.768 soldaţi, care au pierit sau au dispărut fără urmă, printr-un moment de reculegere, şi acest lucru trebuie să intre în obişnuinţa noastră de câte ori ne adunăm împreună. Adresăm cuvinte de mângâiere şi urări de însănătoşire cât mai grabnică ofiţerilor, subofiţerilor şi soldaţilor răniţi. În numele ţării şi al meu personal, îmi exprim recunoştinţa faţă de toţi participanţii la războiul actual. Cei care au luptat se pot mândri că şi-au făcut datoria.(...) În 1940 s-a petrecut o catastrofă în problema frontierelor, ca urmare a izolării noastre şi a politicii echivoce duse de România.

Imediat ce am venit la conducerea ţării, prima mea grijă a fost să găsesc un punct extern de reazem, bazat pe o forţă reală, care ar putea să-mi asigure liniştea internă şi securitatea în scopul creării armatei necesare pentru restabilirea situaţiei interne şi externe. Atunci am putut să alegem: a) Alianţa cu Rusia. Rusia nu era aliata Angliei şi Americii. Exemplul Ţărilor Balcanice şi al Poloniei este pentru noi suficient ca să vedem la ce ne-am putea aştepta de la această alianţă. b) Alianţa cu Marile Puteri, care în războiul trecut ne-au ajutat să înfăptuim idealul naţional. Franţa nu era prezentă, Anglia şi America nu puteau să ne ajute, iar pilda catastrofei cu frontierele din 1940 ne vestea dinainte rezultatele politicii de partea Marilor Puteri. c) Politica izolării.

Era o situaţie de ieşire, dar foarte periculoasă pentru destinul poporului român şi, după părerea mea, inaplicabilă în practică. În decursul de 2000 de ani stăm la răscrucea tuturor intereselor străine şi, de 400 de ani, stăm între trei mari imperii, care ne-au dictat condiţiile în spaţiul european pe toate planurile vieţii internaţionale. Aflându-ne între aceste imperii, politica noastră de izolare era inaplicabilă. În 1940, două dintre ţările de la care puteam spera sprijin au dispărut. Germania a reprezentat unicul reazem împotriva ameninţării Rusiei. Fără a şovăi câtuşi de puţin, am mers alături de Germania, căci nu puteam să începem din nou să ducem politica ambiguă ce ne-a dus la pierderea frontierelor. O ţară mică nu poate duce o poltică echivocă decât cu riscul de a fi nimicită. Numai Marile Puteri pot duce o politică ambiguă. Fără îndoială, cunoaşteţi că unii au criticat această politică. Tocmai aceşti critici sunt vinovaţi de catastrofa din 1940, la care am ajuns ca urmare a politicii lor echivoce.

Există exemplul a două state, Grecia şi Iugoslavia, care s-au nenorocit ducând o astfel de politică.(...) Slăbiciunile de atunci au fost rezultatul politicii conducătorilor statului. Liga Naţiunilor ne-a dus cu vorba şi pe noi, ca şi pe alte state. În ciuda tuturor semnalelor de alarmă, am rămas tot dezorganizaţi sub raport politic, militar şi economic. În interiorul ţării: luptă internă, demagogie, viaţă de familie dezorganizată. Eram împotmoliţi într-o mlaştină. În această luptă uriaşă, poporul român a suferit priva- ţiuni dintre cele mai mari.(...) Adevăraţii vinovaţi pentru situaţia la care am ajuns în acest război sau pus la adăpost şi se ocupă cu criticarea actualei conduceri. Ca să refacem ţara, am apelat la unirea tuturor şi la colaborarea tuturor, chiar şi a vinovaţilor. Au fost unii care au cerut ca noi să ne oprim la Nistru. Ar fi fost o soluţie incorectă, un gest care ar fi discreditat pentru totdeauna poporul român în faţa întregii sale istorii viitoare.

Judecaţi şi singuri, cum ar fi fost din partea noastră dacă, ajungând la Nistru cu ajutorul germanilor, le-am fi spus: „Înaintaţi singuri, noi ne-am atins scopul“. Nu am fost în stare să fac acest lucru. Dacă atunci erau şi militari care judecau altfel, astăzi ei s-au convins fără îndoială de realitate. Am fi plătit scump. Incontestabil, toate sacrificiile pe care leam făcut peste graniţă vor fi recompensate. Vin unii la mine cu rapoarte şi indicaţii despre cum trebuie să procedez cu anumite persoane vinovate de nenorocirea ţării. Eu le-am propus să ia puterea şi să facă ceea ce mi-au promis. Ei au refuzat acest lucru şi m-au împovărat pe mine cu activitatea respectivă. Am conştiinţa curată, căci am îndeplinit ceea ce a cerut poporul de la mine. Cine ar fi refuzat în 1941 să intre în Basarabia şi Bucovina? Ar fi o ruşine pentru întreg poporul să nu participe deloc şi să nu capete pământurile furate de ruşi. Aceşti domni, şi unii militari, mi-au pus întrebarea: „De ce luptăm pe Don, la Stalingrad şi în Caucaz?“ Drept răspuns le-am pus eu două întrebări: „De ce Anglia luptă în Asia, Africa, India, etc?“; „Este oare mai bine să lupte pe Siret sau în apropierea Bucureştilor, ca în trecut, ori să menţină hoardele vrăjmaşe pe Nipru, pe Don sau în Caucaz?“

Aceşti domni n-au putut să-mi răspundă. Pentru lichidarea inamicului, avem datoria să luptăm acolo unde este prielnic pentru noi, ca să câştigăm acest război, de care atârnă destinul poporului nostru.(...) Noi şi germanii avem un duşman comun; este vorba de poporul slav, care constituie o ameninţare continuă pentru Europa. Germania şi România reprezintă pavăza Europei între Marea Baltică şi Marea Neagră. Rusia ameninţă Europa nu numai din timpul lui Petru cel Mare, cum socot eronat unii, bazându-se pe testamentul acestuia. Încă înainte de 1500, Moscova s-a declarat continuatoarea Bizanţului şi a Romei. Dreptul de succesiune al Imperiului Bizantin i-a asigurat dominaţia asupra strâmtorilor, iar moştenirea Romei i-a asigurat ieşirea la Oceanul Atlantic. În timpul lui Ivan cel Groaznic, graniţa de apus a Rusiei corespundea liniei de acum a frontului. Oraşul Smolensk nu aparţinea Rusiei, ci Lituaniei. Acum 200 de ani, oraşul Harkov nu aparţinea Rusiei. Acum însă graniţa de apus a Rusiei trece pe Nistru, de aceea vă puteţi lesne închipui la ce ne putem aştepta în viitor.(...) România nu duce o luptă pentru salvarea Europei, ci pentru mântuirea ei însăşi, pentru că victoria ruşilor va duce la pieirea noastră.(...)

http://www.atac-online.ro/la-zi_28/
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty Mareşalul Ion Antonescu şi furia lui Vladimir Voronin&#8

Mesaj Scris de Admin 26.02.07 16:21

Mareşalul Ion Antonescu şi furia lui Vladimir Voronin…
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty Achitarea lui Antonescu pentru crime împotriva păcii, critic

Mesaj Scris de Admin 24.02.07 9:36

Achitarea lui Antonescu pentru crime împotriva păcii, criticată dur de Republica Moldova
Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene din Moldova critică dur, conform BBC, decizia Curţii de Apel Bucureşti de achitare pentru infracţiuni împotriva păcii a generalului Ion Antonescu (foto) şi a mai multor miniştri din Cabinetul său, precum şi recunoaşterea ocupării de către România a Republicii Sovietice Socialiste Moldoveneşti şi a Bucovinei de Nord. Republica Moldova se arată indignată de hotărârea instanţei care statuează "drept legitimă ocuparea de către România a teritoriului Republicii Sovietice Socialiste Moldoveneşti şi a Bucovinei de Nord". Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene de la Chişinău precizează că decizia a fost receptată "cu indignare de întreaga societate moldovenească, de toţi cei care ţin bine minte ororile Holocaustului declanşat în anii 1941-1944". "Toată lumea ştie că, anume în această perioadă a misiunii eliberatoare a lui Antonescu în Republica Sovietică Socialistă Moldovenească, au fost exterminaţi peste 300.000 de evrei şi reprezentanţi ai altor naţionalităţi", mai arată ministerul. Precedent dramatic în relaţiile bilaterale
Decizia Curţii este catalogată drept "un precedent dramatic în relaţiile bilaterale dintre Republica Moldova şi România, care pune, indiscutabil, în cel mai serios mod la îndoială capacitatea justiţiei României de a acţiona în conformitate cu standardele şi cu valorile Europei Unite".

Reamintim că Adevărul a dezvăluit că instanţa Curţii de Apel Bucureşti a decis, la finalul anului trecut, revizuirea procesului mareşalului Ion Antonescu, judecarea pe fond, achitarea acestuia şi a altor 22 de miniştri din Cabinetului său, pentru trei infracţiuni de crime contra păcii. În motivarea deciziei sale, judecătorul arată că "războiul României împotriva Uniunii Sovietice a fost legitim, fiind defăşurat în stare de necesitate, ca război de apărare preventivă, împotriva ameninţărilor armate ce au continuat la frontiera de est a României".
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty AndreEA îşi bagă nasul în viaţa fotbaliştilor

Mesaj Scris de Admin 21.02.07 10:50

AndreEA îşi bagă nasul în viaţa fotbaliştilor

După o perioadă lipsită de glorie în domeniul profesional, lucrurile par să se aşeze în viaţa Andreei Antonescu. Aşa cum era de aşteptat, în cel mai scurt timp ea va lansa un nou album, dar are pentru fanii săi încă o surpriză: îşi reîncearcă norocul în televiziune, pe post de prezentatoare la Kanal D.

Televiziunea nu este chiar cea mai mare pasiune a AndreEI, însă iată că acum ceva vreme s-a gandit că nu are nimic de pierdut dacă se prezintă la un casting pentru un post de moderatoare TV. Şi, mai mult sau mai puţin surprinzător, a fost cu noroc, căci cantăreaţa a fost pe placul producătorilor şi aşa a obţinut job-ul de prezentatoare a emisiunii "Telezvon". Aceasta este o emisiune săptămanală mondenă, iar personajul principal al fiecărei ediţii este un fotbalist cunoscut. AndreEA şi echipa ei încearcă să-i prezinte pe fotbalişti în viaţa lor particulară, în cadrul familiei şi al prietenilor, altfel decat sunt ei cunoscuţi de fanii lor. Prima ediţie a emisiunii s-a difuzat aseară, iar invitatul a fost Claudiu Niculescu.
Aceasta nu este prima experienţă a cantăreţei în ceea ce priveşte televiziunea. Ea a mai prezentat acum aproximativ şase ani, o emisiune concurs intitulată "Joker", dar care nu s-a bucurat chiar de succesul scontat.
Totuşi, marea drgoste a AndreEI rămane muzica şi abia aşteaptă să lanseze cel mai nou album al său. Toate piesele sunt compuse de membrii trupei Class, iar stilul abordat este unul modern, în genul pieselor lui Kylie Minogue. Ea şi managerii ei trebuie doar să se hotărască asupra primului extras pe single de pe acest album. Şi o vom revedea pe AndreEA şi pe scenă.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty Andreea Antonescu are un nou iubit din carmangerie

Mesaj Scris de Admin 19.02.07 10:18

Andreea Antonescu are un nou iubit din „carmangerie”
Andreea Antonescu, fosta componentã a trupei Andre, se tot amorezeazã de cei care au afaceri în domeniul carmangeriei. Dupã o iubire cu Iustin Paraschiv, a cãrui firmã de carmangerie era anul trecut pe locul 972, Andreea si-a tras un iubit cu o afacere mai profitabilã. Acum cel ce o sustine financiar este Traian Spank, a cãrui firmã se aflã pe locul 12 în topul rentabilitãtii în industria alimentarã. Toate au fost bune si frumoase panã cand pãrintii lui Traian au aflat pe ce se duc banii lui. Acum, Andreea trebuie sã-si demonstreze iubirea adevãratã pentru Traian si sã-si impresioneze viitorii posibili socri, dacã vrea sã intre în familia Spak.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty Mareşalul Antonescu, achitat pentru crime contra păcii

Mesaj Scris de Admin 19.02.07 8:53

Mareşalul Antonescu, achitat pentru crime contra păciiCurtea de Apel Bucureşti a decis, la finalul anului trecut, revizuirea procesului mareşalului Ion Antonescu, judecarea pe fond, achitarea acestuia şi a altor 22 de miniştri din Cabinetul său, pentru trei infracţiuni de crime contra păcii. Decizia de achitare priveşte numai acuzaţiile privind colaborarea militară România - Germania în cadrul Alianţei Tripartite şi agresiunea armată împotriva Uniunii Sovietice. Concret, Antonescu şi o parte din membrii Cabinetului său au fost absolviţi de infracţiunile specificate de art. 1, lit. a şi b şi art. 2 lit. a din Decretul Lege 312/1945 pentru urmărirea şi sancţionarea celor vinovaţi de dezastrul ţarii şi de crime de război, şi găsiţi vinovaţi în 17 mai 1946 de "Tribunalul Poporului".
Ei au primit pedepse ce variau de la 10 ani de închisoare până la condamnarea la moarte. (Art. 1 - Sunt vinovaţi de dezastrul ţării cei care:
a) Militând pentru hitlerism sau fascism şi având răspunderea politică efectivă au permis intrarea armatelor germane pe teritoriul ţării;
b) După 6 septembrie 1940 au militat pentru pregătirea sau desăvârşirea faptelor de mai sus prin grai, prin scris sau prin orice mijloace.
Art. 2 - Sunt vinovaţi de dezastrul ţării prin săvârşirea de crime de război cei care:
a) Au hotărât declararea sau continuarea războiului contra Uniunii Republicilor Socialiste Sovietice şi a Naţiunilor Unite).
Pactul Ribbentrop -Molotov, desfiinţat
Judecătorul Adrian Viorel Podar, cel care a dat această hotărâre, şi-a motivat decizia prin faptul că "Tribunalul Poporului", instanţa care
i-a condamnat pe Ion Antonescu şi colaboratorii săi, nu avea cunoştinţă, la data soluţionării cauzei, de protocolul secret nr. 3 al Pactului Ribbentrop-Molotov, încheiat la 23 august 1939, între Germania nazistă şi Uniunea Sovietică.
Adrian Viorel Podar arată că tratatul Ribbentrop-Molotov a încălcat "normele imperative ale dreptului internaţional de la acea dată, cu privire la integritatea teritorială a statelor, respectiv art. 10 din Pactul Societăţii Naţiunilor, fiind prin urmare nul". În motivarea deciziei sale, judecătorul arată că "războiul României împotriva Uniunii Sovietice (început la 22 iunie 1941 şi purtat până la înlăturarea iminenţei pericolului militar sovietic) a fost legitim, fiind defăşurat în stare de necesitate, ca război de apărare preventivă, împotriva ameninţărilor armate ce au continuat la frontiera de est a României".

Procesul de revizuire a fost deschis de Sorin Şerban Alexianu, fiul fostului guvernator al Transnistriei, profesorul universitar Gheorghe Alexianu, condamnat la moarte şi executat în lotul "Ion Antonescu". Sentinţa a fost atacată cu recurs atât de Parchet, cât şi de Sorin Şerban Alexianu. Urmaşul guvernatorului Transnistriei este nemulţumit de faptul că judecătorul a respins ca neîntemeiate cererea de revizuire cu privire la infracţiunile de crime de război şi contra umanităţii de care s-ar fi făcut vinovat tatăl său.
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty Andreea Antonescu are colectie de inele si refuza verigheta

Mesaj Scris de Admin 17.02.07 11:03

Andreea Antonescu are colectie de inele si refuza verigheta Prezenta in urma cu putin timp la un eveniment din Capitala, Andreea Antonescu a venit insotita de iubitul ei, Traian Spak, cu care se afiseaza, de altfel, de multa vreme pe la petreceri mondene. Desi pe plan profesional fosta membra a trupei Andre a intrat intr-un con de umbra, in ce priveste viata amoroasa, vedeta nu are de ce sa se planga: are o relatie frumoasa si, mai ales, stabila, lucru mai rar intalnit printre vedete, care se despart si se impaca dupa cum se schimba vremea. Ea si Traian formeaza un cuplu de un an si jumatate, timp in care Andreea a primit de la iubitul ei nenumarate cadouri, cu atat mai mult cu cat Spak este un nume cunoscut in Slatina, unde familia lui Traian are afaceri cu produse din carne, din care castiga extrem de bine. Printre cadourile primite de cantareata se numara si cateva inele, dar nici unul de logodna.

Lucrul acesta nu pare insa sa o deranjeze pe Andreea, care spune ca, oricum, nu are in plan, acum, casatoria: „Am facut o gluma cand am declarat ca astept inelul de logodna“. Andreea a continuat spunand ca Traian obisnuieste sa-i faca foarte multe cadouri, dar ca nu a ingenuncheat inca sa o ceara de nevasta: „Nu tanjesc dupa inelul de logodna, pentru ca nu vrem sa ne casatorim. Daca voiam sa ma marit, ma maritam de cinci ori pana acum. In schimb, iubitul meu mereu ma surprinde cu cate ceva. Am destule inele, nu mai am nevoie de inca unul ca sa-mi demonstreze ca ma iubeste. Locuim impreuna si ne intelegem bine, chiar suntem fericiti, nu vad de ce sa ne grabim“. Andreea a mai adaugat ca atat ea, cat si Traian sunt preocupati in aceasta perioada de proiecte profesionale, nicidecum de pusul pirostriilor: „Ne ocupam de carierele noastre“. Asta nu inseamna insa ca artista exclude total sa imbrace rochia de mireasa: „Probabil ca ne vom casatori la un moment dat, dar acum ne concentram pe alte lucruri“. Ca de exemplu, noul album al Andreei, realizat intr-un stil nou, care urmeaza sa fie lansat pana in vara acestui an, cand va fi gata si un videoclip: „Toate piesele sunt gata. A mai ramas de facut videoclipul. O sa fie ceva diferit fata de ce am facut pana acum, ceva in genul Kylie Minogue“.

Emisiune la Kanal D
Daca in ce priveste revenirea in muzica Andreea se lasa putin asteptata, artista a semnat, in schimb, un contract cu noul post Kanal D, apartinand trustului turcesc Dogan Media, care isi va incepe emisia duminica. Fosta Andre va fi moderatoarea unei emisiuni de divertisment, iar alegerea ei de a aparea pe sticla intr-o alta postura decat cea cu care ne-a obisnuit ii va conferi, cu siguranta, un plus de popularitate, care nu-i va dauna in momentul lansarii noului album. Andreea este cu atat mai incantata, cu cat emisiunea sa va fi in direct: „Ei m-au contactat si m-am bucurat, pentru ca voi fi in direct. E o provocare. sunt la repetitii si deja a inceput sa-mi placa!“, a declarat blonda, pe care o vom putea urmari in fiecare marti seara, de vorba cu invitati din lumea sportului si sotii de fotbalisti. Andreea a mai adaugat ca suma cu care au ofertat-o turcii pentru realizarea acestui proiect a fost una extrem de motivanta: „A contat si propunerea financiara facuta de ei“.

Relatie rece cu iubita lui Keo
Desi fosta ei colega, Andreea Balan, s-a mentinut activa in show-biz, Antonescu nu regreta ca a ramas putin in urma, ci se declara chiar impacata ca nu a fost nevoita sa faca vreun compromis pentru a fi prezenta in topuri: „Ma bucur pentru succesul Andreei. Dar timpul o sa-mi demonstreze ca am procedat mai bine ca am avut rabdare ca sa revin pe scena. Nu a trebuit sa fac nici un fel de compromis, tot ce voi face va fi pe munca mea“. Daca acum cateva luni se mai vedeau din cand in cand, la o cafea, cele doua au renuntat acum la intalniri, semn ca relatia dintre ele a devenit din nou cam distanta: „Nu am mai vorbit de multa vreme“, a marturisit Andreea Antonescu.
Corina Stoica
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty ANDREEA SI-A SPERIAT VIITORII SOCRI

Mesaj Scris de Admin 08.02.07 16:23

ANDREEA SI-A SPERIAT VIITORII SOCRI Cantareata Andreea Antonescu nu...
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty AndreEA se făleşte cu bijuterii exclusiviste de zeci de mii

Mesaj Scris de Admin 30.01.07 15:54

AndreEA se făleşte cu bijuterii exclusiviste de zeci de mii de euro
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty AndreEa a cerut inelul de logodna

Mesaj Scris de Admin 29.01.07 9:57

AndreEa a cerut inelul de logodna

Dupa ce si-a ratat relansarea muzicala, cantareata isi concentreaza energiile in plan sentimental. Vedeta si-a pus in cap sa-si oficializeze relatia pe care o are de un an si jumatate cu iubitul ei, Traian Spak, somandu-l pe acesta sa ii aduca inelul de logodna.
Ultima incercare de a reveni pe scena muzicala si singura de altfel din ultimii ani a facut-o pe Andreea ...

Ultima editare efectuata de catre in 02.03.07 8:18, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin

Sus In jos

Antonescu[v=] - Pagina 10 Empty Re: Antonescu[v=]

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos