Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Popescu[V=]
Pagina 5 din 18
Pagina 5 din 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Popescu[V=]
Rezumarea primului mesaj :
Adela
Gica
Stela
Dumitru
Nicolae
Andreea
Ana
Gabriela
Razvan
Petru
Laurentiu
Voicu
Alexandru Candiano
CRISTIAN
Adela
Gica
Stela
Dumitru
Nicolae
Andreea
Ana
Gabriela
Razvan
Petru
Laurentiu
Voicu
Alexandru Candiano
CRISTIAN
Ultima editare efectuata de catre Admin in 18.08.15 8:35, editata de 32 ori
Re: Popescu[V=]
Gică Popescu, păcălit cu 5 milioane de euro. Vezi cine l-a băgat în faliment pe impresar
Stela Popescu are o reţetă specială cu care îşi păstrează vitalitatea la 77 de ani «Beau țuică şi mănânc slănină, “meniul” ăsta îmi dă energie»
Cristian Tudor Popescu la Gândul LIVE: "Gigi Becali este o sursă de infecţie pentru societatea românească"
STELA POPESCU: „Nu îmi serbez niciodată ziua de naştere! Şpriţul nu mai are nici o valoare pentru mine!” Vedete
Gică Popescu: "Mă trezesc la trei noaptea şi îmi vine să urlu. Tot ceea ce am muncit şi am realizat în 20 de ani în fotbal a dispărut într-o singură zi,"
Gică Popescu, fost fotbalist: „Ambiţia oltenească o am de la mama“
06:15Marţi, săptămâna viitoare, Gică Popescu va împlini 45 de ani. „Weekend Adevărul“ l-a invitat pe fostul fotbalist să îşi povestească, o dată în plus, viaţa. Articol complet
06:15Marţi, săptămâna viitoare, Gică Popescu va împlini 45 de ani. „Weekend Adevărul“ l-a invitat pe fostul fotbalist să îşi povestească, o dată în plus, viaţa. Articol complet
Cristian Tudor Popescu pe Facebook. Editorialistul Gândul are de astăzi cont pe reţeaua de socializare
În ce AFACERE a intrat Gică Popescu. "Baciul" a convins un nume URIAŞ să investească din nou în România. FOTO: Construcţia de 20 de milioane de euro:
... De obicei, talentul si pasiunea pentru o arta anume se mostenesc pe linie de familie. La mine n-a fost asa. Am avut, ce-i drept, parinti cu firi artistice, firi foarte imaginative, dar ei sunt (doar mama mai este, caci tata s-a prapadit) de profesie ingineri metalurgi. Ingineri cu firi de artisti. Tata picta, mama il ajuta, amandoi confectionau martisoare si bratari inainte de '90, apoi tata si-a descoperit pasiunea pentru fotografie... Amandoi erau innebuniti dupa filme si muzica, asa ca eu am ascultat muzica, inclusiv straina, de foarte mica. Apoi, cand aveam cinci ani, am primit un video de la o matusa din Statele Unite si am inceput si maratonul filmelor. Tot blocul venea la noi in vizita, sa vada filme de pe casete "traficate", cum se facea pe atunci. Apoi ai mei ma duceau la expozitii de pictura, aveam albume de arta in casa...
Citeste tot articolul
Citeste tot articolul
STELA POPESCU: "Am avut noroc să ajung la sufletul oamenilor"
Mai mult: Ziarul Libertatea - Stiri online pe gustul tau | Libertatea.ro
Pagina 5 din 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Pagina 5 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum