Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
Popescu[V=]
Pagina 11 din 18
Pagina 11 din 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Popescu[V=]
Rezumarea primului mesaj :
Adela
Gica
Stela
Dumitru
Nicolae
Andreea
Ana
Gabriela
Razvan
Petru
Laurentiu
Voicu
Alexandru Candiano
CRISTIAN
Adela
Gica
Stela
Dumitru
Nicolae
Andreea
Ana
Gabriela
Razvan
Petru
Laurentiu
Voicu
Alexandru Candiano
CRISTIAN
Ultima editare efectuata de catre Admin in 18.08.15 8:35, editata de 32 ori
Stela Popescu, regina taximetristilor
Stela Popescu, regina taximetristilor
Venerabila actrita e la fel de volubila si in viata de zi cu zi, asa cum e pe scena sau la televizor. Cand merge cu taxiul, sta pe bancheta din spate si vorbeste cu soferii despre toate cele. La plecare, intreaba cat face cursa, pentru ca nu vede sa citeasca de la distanta ce scrie pe aparatul de
Venerabila actrita e la fel de volubila si in viata de zi cu zi, asa cum e pe scena sau la televizor. Cand merge cu taxiul, sta pe bancheta din spate si vorbeste cu soferii despre toate cele. La plecare, intreaba cat face cursa, pentru ca nu vede sa citeasca de la distanta ce scrie pe aparatul de
Iubeste din nou! Emilia Popescu, indragostita de un barbat m
Iubeste din nou! Emilia Popescu, indragostita de un barbat mai tanar
A fost casatorita timp de 15 ani cu flautistul Ionut Stefanescu, dar relatia lor nu a fost sortita succesului. Detalii»
A fost casatorita timp de 15 ani cu flautistul Ionut Stefanescu, dar relatia lor nu a fost sortita succesului. Detalii»
Stela Popescu: Cine o condamnă pe Monica Columbeanu, greşeş
Stela Popescu: "Cine o condamnă pe Monica Columbeanu, greşeşte!"
Stela Popescu: “Regret că n-am lucrat la corpul meu atunci cînd aveam 30 de ani. Acum e prea tîrz... citeşte mai mult
Stela Popescu: “Regret că n-am lucrat la corpul meu atunci cînd aveam 30 de ani. Acum e prea tîrz... citeşte mai mult
Rodica Popescu Bitănescu a lansat volumul "Teatru"!
Rodica Popescu Bitănescu a lansat volumul "Teatru"!
Paginile cărţii sunt tipărite cu umorul negru al României de azi. "Comedia se naşte din dramă. Toate personajele care trăiesc o tragedie sunt comice. Dacă drama nu te atinge pe tine personal, râzi de celălalt. Aşa se întâmplă şi în piesele mele, toată
Paginile cărţii sunt tipărite cu umorul negru al României de azi. "Comedia se naşte din dramă. Toate personajele care trăiesc o tragedie sunt comice. Dacă drama nu te atinge pe tine personal, râzi de celălalt. Aşa se întâmplă şi în piesele mele, toată
Cristian Tudor Popescu despre gestul lui Emil Boc de a lua m
Cristian Tudor Popescu despre gestul lui Emil Boc de a lua microfonul unei jurnaliste
Cum se mentin in forma Stela Popescu, Tora Vasilescu si Irin
Cum se mentin in forma Stela Popescu, Tora Vasilescu si Irina Loghin? (VIDEO)
Isi dezvaluie secretele
Isi dezvaluie secretele
Stela Popescu, interpreta coanei Chiva din serialul de epoca "Aniela", isi dezvaluie secretul tineretii, sambata, la Pro TV, in emisiunea "Ce se intampla, doctore?". Cu umorul caracteristic si sinceritatea debordanta, marea actrita va explica, alaturi de colega sa de scena, Tora Vasilescu, cum a
Stela Popescu, interpreta coanei Chiva din serialul de epoca "Aniela", isi dezvaluie secretul tineretii, sambata, la Pro TV, in emisiunea "Ce se intampla, doctore?". Cu umorul caracteristic si sinceritatea debordanta, marea actrita va explica, alaturi de colega sa de scena, Tora Vasilescu, cum a
La multi ani! Emilia Popescu
La multi ani! Emilia Popescu
A debutat in 1985, inca din timpul facultatii, in rolul Ilincai din filmul "Morometii", regizat de Stere Gulea. A jucat in zeci de piese de teatru si numeroase filme, in prezent fiind actrita a Teatrului Bulandra. A avut un rol memorabil, alaturi de inegalabilul Florin Piersic, in piesa "Straini in
A debutat in 1985, inca din timpul facultatii, in rolul Ilincai din filmul "Morometii", regizat de Stere Gulea. A jucat in zeci de piese de teatru si numeroase filme, in prezent fiind actrita a Teatrului Bulandra. A avut un rol memorabil, alaturi de inegalabilul Florin Piersic, in piesa "Straini in
Adela Popescu: "Cei mai mulţi bani îi cheltui pe pantofi şi
Adela Popescu: "Cei mai mulţi bani îi cheltui pe pantofi şi genţi"
Cu toate acestea, actriţa de la Acasa Tv nu are un stilist şi mărturiseşte că cei mai mulţi bani îi cheltuie pe accesorii: genţi şi pantofi. Adela spune că îşi păstrează silueta de invidiat prin mâncare sănătoasă şi mult somn. "Îmi aleg singură hainele, mi
Cu toate acestea, actriţa de la Acasa Tv nu are un stilist şi mărturiseşte că cei mai mulţi bani îi cheltuie pe accesorii: genţi şi pantofi. Adela spune că îşi păstrează silueta de invidiat prin mâncare sănătoasă şi mult somn. "Îmi aleg singură hainele, mi
VEZI AICI Casa din copilărie a Stelei Popescu
VEZI AICI Casa din copilărie a Stelei Popescu
Nu multă lume cunoaştea acest detaliu privitor la copilăria Stelei Popescu, întrucât niciodată nu a vorbit despre asta. A vrut să lase casa natală în urmă şi cu bune şi cu rele. Cu toate acestea, după atâţia ani în care şi-a încântat publicul,
Nu multă lume cunoaştea acest detaliu privitor la copilăria Stelei Popescu, întrucât niciodată nu a vorbit despre asta. A vrut să lase casa natală în urmă şi cu bune şi cu rele. Cu toate acestea, după atâţia ani în care şi-a încântat publicul,
Rodica Popescu Bitănescu, nevoită să ia mâncare pe datorie
Rodica Popescu Bitănescu, nevoită să ia mâncare pe datorie
A izbucnit in plans
A izbucnit in plans
Rodicai Popescu Bitanescu i-au dat lacrimile, ieri, in timpul unei intalniri pe care a avut-o cu liderul Partidului Conservator (PC), Dan Voiculescu. Aflata printre pensionarii care s-au intalnit cu politicianul ca sa discute despre Legea pensiilor, care prevede ca actorii in varsta sa aleaga intre
Rodicai Popescu Bitanescu i-au dat lacrimile, ieri, in timpul unei intalniri pe care a avut-o cu liderul Partidului Conservator (PC), Dan Voiculescu. Aflata printre pensionarii care s-au intalnit cu politicianul ca sa discute despre Legea pensiilor, care prevede ca actorii in varsta sa aleaga intre
VEZI AICI cum arătau Adela Popescu, Solcanu şi Diana Dumitre
VEZI AICI cum arătau Adela Popescu, Solcanu şi Diana Dumitrescu, la 12 ani
Adela Popescu Adela Popescu povesteşte că atunci când avea 12 ani a participat la primul festival internaţional de muzică desfăşurat la Oneşti. "Pentru că eram la început de drum şi nu prea ştiam cum trebuie să-ţi menajezi vocea înainte de concurs, eu m-am luat cu
Adela Popescu Adela Popescu povesteşte că atunci când avea 12 ani a participat la primul festival internaţional de muzică desfăşurat la Oneşti. "Pentru că eram la început de drum şi nu prea ştiam cum trebuie să-ţi menajezi vocea înainte de concurs, eu m-am luat cu
Astăzi e ziua ta... Petru Popescu!
Astăzi e ziua ta... Petru Popescu!
Scriitorul şi scenaristul Petru Popescu împlineşte astăzi 66 de ani. Jurnalul Naţional îi urează "La mulţi ani!". "Pentru mine zilele de naştere nu mai sunt de mult superfestive, pentru că, de la 13 ani, ziua aceasta a fost umbrită de pierderea fratelui meu geamăn, Pavel.
Scriitorul şi scenaristul Petru Popescu împlineşte astăzi 66 de ani. Jurnalul Naţional îi urează "La mulţi ani!". "Pentru mine zilele de naştere nu mai sunt de mult superfestive, pentru că, de la 13 ani, ziua aceasta a fost umbrită de pierderea fratelui meu geamăn, Pavel.
Horea Popescu, o ultimă întâlnire
Horea Popescu, o ultimă întâlnire
Duminică 24 ianuarie, dimineaţa, ne-a părăsit Horea Popescu, mare regizor de teatru şi film, animator al scenei româneşti, director artistic al Naţionalului timp de peste două decenii, informează site-ul Teatrului Național București.
Duminică 24 ianuarie, dimineaţa, ne-a părăsit Horea Popescu, mare regizor de teatru şi film, animator al scenei româneşti, director artistic al Naţionalului timp de peste două decenii, informează site-ul Teatrului Național București.
Stela Popescu şi Sebastian Papaiani, interzişi de CNAvineri,
Stela Popescu şi Sebastian Papaiani, interzişi de CNA
Consiliul Naţional al Audiovizualului a interzis, în urma şedinţei de ieri, difuzarea spotului publicitar pentru farmaciile Catena, care îi are ca protagonişti pe actorii Stela Popescu şi Sebastian Papaiani. [Citeste]
Consiliul Naţional al Audiovizualului a interzis, în urma şedinţei de ieri, difuzarea spotului publicitar pentru farmaciile Catena, care îi are ca protagonişti pe actorii Stela Popescu şi Sebastian Papaiani. [Citeste]
Irinel Popescu a fost demis de la conducerea CNAS si inlocui
Irinel Popescu a fost demis de la conducerea CNAS si inlocuit cu un medic membru PDL
Stela Popescu a vizitat Taj Mahalul
Stela Popescu a vizitat Taj Mahalul
Stela Popescu a fost în India pentru a doua oară. Actriţa a fost însoţită, ca şi
Stela Popescu a fost în India pentru a doua oară. Actriţa a fost însoţită, ca şi
Adela Popescu isi petrece Sarbatorile de iarna in Thailanda
Adela
Popescu isi petrece Sarbatorile de iarna in Thailanda
Popescu isi petrece Sarbatorile de iarna in Thailanda
ADELA POPESCU cumpără prezervative din OMV la 6.30 dimineaţa
ADELA POPESCU cumpără prezervative din OMV la 6.30 dimineaţa
Pagina 11 din 18 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 14 ... 18
Pagina 11 din 18
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum