Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
DIVERSE...
4 participanți
Pagina 32 din 34
Pagina 32 din 34 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34
DIVERSE...
Rezumarea primului mesaj :
https://mail.google.com/mail/u/0/h/t4870xs6bo53/?view=att&th=14e0a6062042d2d3&attid=0.1&disp=emb&realattid=ii_14e0a5f734516485&zw&atsh=1
=====
NOU REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA
CONCEDIUL MEDICAL
Din acest moment nu mai acceptam adeverinta medicala a unui doctor prin care se adevereste ca sunteti bolnav. Daca puteti merge la doctor, inseamna ca puteti veni si la serviciu.
OPERATII CHIRURGICALE
Operatiile chirurgicale sunt interzise . Atata vreme cat sunteti angajat la noi, veti avea nevoie de toate organele. Nu veti elimina nimic. Noi v-am angajat intact. In cazul in care eliminati un organ, vom considera acest lucru indisciplina la locul de munca.
ZILE IN FOLOS PERSONAL
Fiecare angajat va primi 104 zile personale pe an. Ele se numesc sambata si duminica.
ZILE DE CONCEDIU
Toti angajatii vor primi concediul in aceeasi perioada a anului.
Zilele de vacanta sunt dupa cum urmeaza: 1 ianuarie si 25 decembrie.
ZILE LIBERE PENTRU INMORMANTARI
Aceasta nu e o scuza sa lipsiti de la serviciu. Oricum nu mai puteti face nimic pentru prietenii, rudele sau colegii morti. In cazurile rare in care un angajat va fi nevoit sa participe la inmormantari, acestea se vor programa seara tarziu. Suntem bucurosi sa va permitem sa lucrati in pauza de pranz pentru a putea pleca mai devreme, cu conditia sa va terminati insarcinarile pe ziua respectiva...
ABSENTA CAUZATA DE PROPRIUL DECES
Acest incident poate fi acceptat ca scuza. In orice caz, este necesar un preaviz de 2 saptamani precum si pregatirea unui inlocuitor care sa va preia atributiile.
FOLOSIREA TOALETELOR
Mult prea mult timp se petrece la toaleta.. In viitor se va merge la toaleta in ordine alfabetica. Spre exemplu angajatii al caror nume incepe cu “A" se vor duce de la 8:00 la 8:20, cei cu “B" de la 8:20 la 8:40, si asa mai departe. Daca nu va puteti deplasa in timpul alocat, veti fi nevoiti sa asteptati pana a doua zi cand sunteti programati. In situatii de maxima urgenta, angajatii pot face schimb de locuri intre ei. Superviserii ambilor angajati implicati in schimb trebuie sa aprobe aceasta schimbare in scris.
In plus, acum exista o restrictie de 3 minute de stationare in toalete. La sfarsitul celor 3 minute se va declansa o alarma, hartia igienica se va retrage automat, usa de la toaleta se va deschide si contravenientul va fi fotografiat. La a doua abatere, fotografia va fi publicata in ziarul intern al companiei la rubrica “Acte de indisciplina".
PAUZA DE MASA
Persoanele slabe vor primi 30 de minute pauza de masa, deoarece trebuie sa manace mai mult pentru a arata sanatoase. Persoanele cu greutate normala vor primi 15 minute pauza de masa, pentru a-si pastra silueta. Persoanele supraponderale vor primi 5 minute pauza de masa deoarece este suficient pentru a lua o pastila de slabit.
Va multumim pentru loialitatea aratata fata de companie. Suntem aici pentru a asigura o experienta pozitiva angajatilor. Orice intrebari, comentarii, nelamuriri, plangeri, reclamatii, frustrari, iritari, suparari, insinuari, acuzatii, vor fi adresate in alta parte.
CUM NE IMBRACAM
Este recomandat sa veniti imbracati la serviciu conform salariului primit.
Daca purtati pantofi Prada de $350 sau o geanta Gucci de $600 vom presupune ca o duceti bine din punct de vedere financiar , deci nu aveti nevoie de o marire de salariu.
Daca va imbracati saracacios, va trebui sa invatati sa va administrati banii mai bine pentru a va cumpara haine mai frumoase, prin urmare nu aveti nevoie de o marire de salariu.
Daca va imbracati potrivit, sunteti exact acolo unde trebuie si in consecinta nu aveti nevoie de o marire de salariu.
Va dorim o saptamana placuta.
Conducerea !
https://mail.google.com/mail/u/0/h/t4870xs6bo53/?view=att&th=14e0a6062042d2d3&attid=0.1&disp=emb&realattid=ii_14e0a5f734516485&zw&atsh=1
=====
NOU REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA
CONCEDIUL MEDICAL
Din acest moment nu mai acceptam adeverinta medicala a unui doctor prin care se adevereste ca sunteti bolnav. Daca puteti merge la doctor, inseamna ca puteti veni si la serviciu.
OPERATII CHIRURGICALE
Operatiile chirurgicale sunt interzise . Atata vreme cat sunteti angajat la noi, veti avea nevoie de toate organele. Nu veti elimina nimic. Noi v-am angajat intact. In cazul in care eliminati un organ, vom considera acest lucru indisciplina la locul de munca.
ZILE IN FOLOS PERSONAL
Fiecare angajat va primi 104 zile personale pe an. Ele se numesc sambata si duminica.
ZILE DE CONCEDIU
Toti angajatii vor primi concediul in aceeasi perioada a anului.
Zilele de vacanta sunt dupa cum urmeaza: 1 ianuarie si 25 decembrie.
ZILE LIBERE PENTRU INMORMANTARI
Aceasta nu e o scuza sa lipsiti de la serviciu. Oricum nu mai puteti face nimic pentru prietenii, rudele sau colegii morti. In cazurile rare in care un angajat va fi nevoit sa participe la inmormantari, acestea se vor programa seara tarziu. Suntem bucurosi sa va permitem sa lucrati in pauza de pranz pentru a putea pleca mai devreme, cu conditia sa va terminati insarcinarile pe ziua respectiva...
ABSENTA CAUZATA DE PROPRIUL DECES
Acest incident poate fi acceptat ca scuza. In orice caz, este necesar un preaviz de 2 saptamani precum si pregatirea unui inlocuitor care sa va preia atributiile.
FOLOSIREA TOALETELOR
Mult prea mult timp se petrece la toaleta.. In viitor se va merge la toaleta in ordine alfabetica. Spre exemplu angajatii al caror nume incepe cu “A" se vor duce de la 8:00 la 8:20, cei cu “B" de la 8:20 la 8:40, si asa mai departe. Daca nu va puteti deplasa in timpul alocat, veti fi nevoiti sa asteptati pana a doua zi cand sunteti programati. In situatii de maxima urgenta, angajatii pot face schimb de locuri intre ei. Superviserii ambilor angajati implicati in schimb trebuie sa aprobe aceasta schimbare in scris.
In plus, acum exista o restrictie de 3 minute de stationare in toalete. La sfarsitul celor 3 minute se va declansa o alarma, hartia igienica se va retrage automat, usa de la toaleta se va deschide si contravenientul va fi fotografiat. La a doua abatere, fotografia va fi publicata in ziarul intern al companiei la rubrica “Acte de indisciplina".
PAUZA DE MASA
Persoanele slabe vor primi 30 de minute pauza de masa, deoarece trebuie sa manace mai mult pentru a arata sanatoase. Persoanele cu greutate normala vor primi 15 minute pauza de masa, pentru a-si pastra silueta. Persoanele supraponderale vor primi 5 minute pauza de masa deoarece este suficient pentru a lua o pastila de slabit.
Va multumim pentru loialitatea aratata fata de companie. Suntem aici pentru a asigura o experienta pozitiva angajatilor. Orice intrebari, comentarii, nelamuriri, plangeri, reclamatii, frustrari, iritari, suparari, insinuari, acuzatii, vor fi adresate in alta parte.
CUM NE IMBRACAM
Este recomandat sa veniti imbracati la serviciu conform salariului primit.
Daca purtati pantofi Prada de $350 sau o geanta Gucci de $600 vom presupune ca o duceti bine din punct de vedere financiar , deci nu aveti nevoie de o marire de salariu.
Daca va imbracati saracacios, va trebui sa invatati sa va administrati banii mai bine pentru a va cumpara haine mai frumoase, prin urmare nu aveti nevoie de o marire de salariu.
Daca va imbracati potrivit, sunteti exact acolo unde trebuie si in consecinta nu aveti nevoie de o marire de salariu.
Va dorim o saptamana placuta.
Conducerea !
Ultima editare efectuata de catre Admin in 19.06.15 8:59, editata de 5 ori
Re: DIVERSE...
++Ce este Sexul ?!?
--DUPA MEDICI, ESTE O BOALA: Pentru ca ajungi tot timpul la pat.
--DUPA AVOCATI, ESTE O INJUSTITIE: Pentru ca intotdeauna este unul deasupra, altul dedesubt.
--DUPA POLITICIENI, ESTE DEMOCRATIA PERFECTA: Pentru ca se bucura atat cel de deasupra, cat si cel de dedesubt.
--DUPA ECONOMISTI, ESTE O INVESTITIE PROASTA: Pentru ca e mai mult ceea ce intra decat ceea ce iese
--DUPA MATEMATICIENI, ESTE ECUATIA PERFECTA: Pentru ca femeia ridica membrul la maxima putere, il inchide intre paranteze, ii extrage factorul comun si-l reduce apoi la expresia minima.
--DUPA MEDICI, ESTE O BOALA: Pentru ca ajungi tot timpul la pat.
--DUPA AVOCATI, ESTE O INJUSTITIE: Pentru ca intotdeauna este unul deasupra, altul dedesubt.
--DUPA POLITICIENI, ESTE DEMOCRATIA PERFECTA: Pentru ca se bucura atat cel de deasupra, cat si cel de dedesubt.
--DUPA ECONOMISTI, ESTE O INVESTITIE PROASTA: Pentru ca e mai mult ceea ce intra decat ceea ce iese
--DUPA MATEMATICIENI, ESTE ECUATIA PERFECTA: Pentru ca femeia ridica membrul la maxima putere, il inchide intre paranteze, ii extrage factorul comun si-l reduce apoi la expresia minima.
Ultima editare efectuata de catre Admin in 15.04.08 8:36, editata de 1 ori
++Extrase din declaratiile soferilor dupa accidente
1.-Cealalta masina a intrat în mine fara sa ma atentioneze asupra intentiilor ei.
2.-M-am lovit cu un camion stationar venind din sens invers.
3.-Am plecat de la marginea soselei, m-am uitat la soacra mea si am trecut peste parapet.
4.-Încercînd sa omor o musca, am intrat cu masina într-un stîlp de telegraf.
5.-Conduceam masina de 40 de ani cînd am adormit la volan si am avut un accident.
6.-Cînd m-am apropiat de intersectie, un semn stop a aparut în locul în care nici un semn stop nu mai aparuse vreodata. Nu am reusit sa opresc masina la timp.
7.-Ca sa evit lovirea barei masinii din fata, am calcat pietonul.
8.-Masina mea era parcata în mod regulamentar cînd a lovit cu spatele celalalt vehicul.
9.-O masina invizibila a aparut de nicaieri, mi-a lovit vehiculul si a disparut.
10.-Pietonul nu stia în ce directie sa se îndrepte, asa ca l-am calcat.
11.-Cauza indirecta a accidentului a fost un ins marunt într-o masina mica cu o gura mare.
12.-Stâlpul de telefon se apropia repede. Am încercat sa virez în afara directiei lui cînd el m-a lovit în fata.
13.-Am claxonat pietonul, dar el se holba la mine.
14.-Pe un formular de asigurare (soferul lovise o vaca):
-Cum ati avertizat dvs.?
-Claxon
-Cum a avertizat celalalt?
-Muu
15.-Apropiindu-ma de intersectie, nu am vazut nici un vehicul venind din dreapta mea, asa ca am lovit masina din fata.
16.-Parbrizul spart. Cauza necunoscuta. Probabil voodoo.
17.-Masina din fata mea a lovit pietonul, dar acesta s-a sculat asa ca l-am lovit si eu.
1.-Cealalta masina a intrat în mine fara sa ma atentioneze asupra intentiilor ei.
2.-M-am lovit cu un camion stationar venind din sens invers.
3.-Am plecat de la marginea soselei, m-am uitat la soacra mea si am trecut peste parapet.
4.-Încercînd sa omor o musca, am intrat cu masina într-un stîlp de telegraf.
5.-Conduceam masina de 40 de ani cînd am adormit la volan si am avut un accident.
6.-Cînd m-am apropiat de intersectie, un semn stop a aparut în locul în care nici un semn stop nu mai aparuse vreodata. Nu am reusit sa opresc masina la timp.
7.-Ca sa evit lovirea barei masinii din fata, am calcat pietonul.
8.-Masina mea era parcata în mod regulamentar cînd a lovit cu spatele celalalt vehicul.
9.-O masina invizibila a aparut de nicaieri, mi-a lovit vehiculul si a disparut.
10.-Pietonul nu stia în ce directie sa se îndrepte, asa ca l-am calcat.
11.-Cauza indirecta a accidentului a fost un ins marunt într-o masina mica cu o gura mare.
12.-Stâlpul de telefon se apropia repede. Am încercat sa virez în afara directiei lui cînd el m-a lovit în fata.
13.-Am claxonat pietonul, dar el se holba la mine.
14.-Pe un formular de asigurare (soferul lovise o vaca):
-Cum ati avertizat dvs.?
-Claxon
-Cum a avertizat celalalt?
-Muu
15.-Apropiindu-ma de intersectie, nu am vazut nici un vehicul venind din dreapta mea, asa ca am lovit masina din fata.
16.-Parbrizul spart. Cauza necunoscuta. Probabil voodoo.
17.-Masina din fata mea a lovit pietonul, dar acesta s-a sculat asa ca l-am lovit si eu.
Ultima editare efectuata de catre Admin in 15.04.08 8:35, editata de 1 ori
++Definitii comice despre scoala
1.Scoala - Castelul groazei
2.Dirigintele si elevii - Ali Baba si cei 40 de hoti
3.Profesorii - Haiducii din Rio-Frio
4.Sedinta cu parintii - Mult zgomot pentru nimic
5.Anul scolar - Calvarul în serii
6.Lipsa profesorului - O întamplare extraordinara
7.Perioada tezelor - Curg ape tulburi
8.Ora de teza - Contraspionaj
9.Corijenta - Soarta unui om
10.Extemporal - Alarma în munti
11.Elevul la tabla - Cadavrul viu
12.Elevul ce vine de la tabla - Omul care a vazut moartea
13.Cei ce nu sufla - Mizerabilii
14.Suflatul - Vânt de libertate
15.Fituica - Reteta fericirii
16.Nota 4 - Salariul groazei
17.Examenul - Procesul maimutelor
1.Scoala - Castelul groazei
2.Dirigintele si elevii - Ali Baba si cei 40 de hoti
3.Profesorii - Haiducii din Rio-Frio
4.Sedinta cu parintii - Mult zgomot pentru nimic
5.Anul scolar - Calvarul în serii
6.Lipsa profesorului - O întamplare extraordinara
7.Perioada tezelor - Curg ape tulburi
8.Ora de teza - Contraspionaj
9.Corijenta - Soarta unui om
10.Extemporal - Alarma în munti
11.Elevul la tabla - Cadavrul viu
12.Elevul ce vine de la tabla - Omul care a vazut moartea
13.Cei ce nu sufla - Mizerabilii
14.Suflatul - Vânt de libertate
15.Fituica - Reteta fericirii
16.Nota 4 - Salariul groazei
17.Examenul - Procesul maimutelor
Ultima editare efectuata de catre Admin in 15.04.08 8:34, editata de 1 ori
++• Care este diferenta dintre vinovatie si pacat ? Esti vinovat daca te culci cu nevasta altuia, dar e pacat sa ratezi ocazia...
• Care este diferenta dintre politie si vant ? Politia bate mai tare.
• Tu de ce te-ai insurat ? Nu-mi placeau conservele. Si acum? Acum imi plac.
• Ce diferenta este intre barbati si femei in privinta dorintelor?
Femeile vor cat mai multe, dar de la unul si acelasi barbat. Barbatii vor acelasi lucru, dar de la cat mai multe femei !
• Care este diferenta dintre politie si vant ? Politia bate mai tare.
• Tu de ce te-ai insurat ? Nu-mi placeau conservele. Si acum? Acum imi plac.
• Ce diferenta este intre barbati si femei in privinta dorintelor?
Femeile vor cat mai multe, dar de la unul si acelasi barbat. Barbatii vor acelasi lucru, dar de la cat mai multe femei !
Ultima editare efectuata de catre Admin in 15.04.08 8:33, editata de 1 ori
++• A fost odata o lege prin care era obligatoriu sa spui „sanatate!“ unei persoane care stranuta. In secolul al VI-lea, felicitarea persoanelor care stranutau devenise obisnuinta pentru ca se credea ca prin stranut se elimina diavolul din corp. In perioada când ciuma se raspândise in Europa, Papa a dat o noua lege prin care se ura „sanatate!“ celor care stranutau.
• In Washington, este interzis prin lege sa te lauzi ca parintii sunt bogati.
• In Maryland este ilegal sa se difuzeze la radio piesa lui Randy Newman „Short People“.
• In Alabama este interzis sa joci domino sâmbata.
• In Minneapolis, cei care parcheaza ilegal sunt arestati.
• Un vechi regulament din statul Kentucky prevedea ca barbatii care isi impingeau nevestele in afara patului pentru a-si incalzi ei picioarele sa fie amendati sau sa faca puscarie pentru o saptamâna.
• O lege veche de 100 de ani din Willowdale, Oregon, interzicea injuraturile in timpul actului sexual.
• O lege din Minnesota nu permitea intinderea hainelor de dama si a celor barbatesti pe aceeasi sârma de rufe.
• In Melbourne, Australia, li se interzice travestitilor sa poarte rochii fara bretele, dar au voie cu rochii cu mâneci.
• Potrivit unei legi vechi, in Rusia, un politist are voie sa-i bata pe cei care trag cu ochiul in ograda vecinului. In Texas, doua categorii de barbati sunt scutiti de aceasta pedeapsa: cei peste 50 de ani si cei chiori.
• In Normal, Oklahoma, poti ajunge foarte usor la inchisoare daca te strâmbi la un câine.
• In Hawaii, râsul este interzis dupa ora 22.00.
• In Washington, este interzis prin lege sa te lauzi ca parintii sunt bogati.
• In Maryland este ilegal sa se difuzeze la radio piesa lui Randy Newman „Short People“.
• In Alabama este interzis sa joci domino sâmbata.
• In Minneapolis, cei care parcheaza ilegal sunt arestati.
• Un vechi regulament din statul Kentucky prevedea ca barbatii care isi impingeau nevestele in afara patului pentru a-si incalzi ei picioarele sa fie amendati sau sa faca puscarie pentru o saptamâna.
• O lege veche de 100 de ani din Willowdale, Oregon, interzicea injuraturile in timpul actului sexual.
• O lege din Minnesota nu permitea intinderea hainelor de dama si a celor barbatesti pe aceeasi sârma de rufe.
• In Melbourne, Australia, li se interzice travestitilor sa poarte rochii fara bretele, dar au voie cu rochii cu mâneci.
• Potrivit unei legi vechi, in Rusia, un politist are voie sa-i bata pe cei care trag cu ochiul in ograda vecinului. In Texas, doua categorii de barbati sunt scutiti de aceasta pedeapsa: cei peste 50 de ani si cei chiori.
• In Normal, Oklahoma, poti ajunge foarte usor la inchisoare daca te strâmbi la un câine.
• In Hawaii, râsul este interzis dupa ora 22.00.
Ultima editare efectuata de catre Admin in 15.04.08 8:32, editata de 1 ori
...grupul VAG si in special Passat
...aia care cumpara de la ei
...vecinul de deaspura ai carui copii alearga prin casa dupa ora 23
...Antena I, ProTV, Dan Diaconescu
...toate revistele de IT ca scriu articole la comanda
...redeseul si astralu'
...pretul la combustibil
...colega de servici care se face ca lucreaza
...aceeasi colega de servici care desi la 1.50 metri are 80 de kile se crede femeie fatala
...si tot ea pt. ca sta pe messenger
...pozitionarea biroului meu pt. ca s-ar vedea daca as sta pe messenger
...metroul
...sefii care vor sa fie populari
...sefii care reusesc chestia asta
...flamingo si depozitu'
...vanzatorii din magazinele de electronice
...windows XP fara Media Player
...windows xp cu Media Player
...www.eva.ro
...magazinele METRO
...crema de corp si de fatza cu care se da inainte de a se baga in pat
...crema de corp si de fatza cu care se da cand se ridica din pat
...crema de fatza cu care ma pune sa ma dau
...barbieritul in fiecare zi
...taximetristii
...semnalizarea montata inutil pe masini (daca nu s-ar fi inventat macar stiam o treaba)
...motanii mei care nu fac decat sa doarma sa manance si sa darame lucruri prin casa
...ca nu pot sa fac ca ei
...ca nu concep sa nu am macar o pisica
...somerii
...Adrian Nastase
...Ion Iliescu in viata
...americanii
...Michael Moore si GW Bush
...Renault Megane II
...Posta Romana
...ca s-a terminat greva CFR
...diminetile in care imi dau seama ca nu mai este cafea
...ca vrea sa ma las de fumat
...ca nu vreau sa ma las de fumat
...cand se opreste apa rece si curge numai calda
...pensionarii care au treburi importante de rezolvat cand toata lumea se duce sau vine de la munca
...denominarea
...ca nu se aplica regula ca pe dreapta se sta si pe stanga se urca pe scarile rulante (chiar daca metrorex a avut initiativa sa marcheze acest lucru)
...femeile cu burta, pantaloni in vine si bluza peste buric
...chilotii scamosati care se itesc peste centura
...ca nu am fost la Megadeth
...stapanii cainilor care se caca in mijlocul trotuarului
...hotii de oglinzi laterale
...cei care le cumpara
...CNA-ul ca s-a bagat intre creativii de la Flanco si cei de la Altex
...clientii concurentei
...manualele de utilizare in limba romana
...dc++
..."zona buna" Drumul Taberii
...www.dracu.ro
...ca s-au inventat amortizoare, bucsi, pivoti, capete de bara si discuri de frana(si mai sunt si pe spate)
...Soseaua Viilor
...preturile din Vama Veche
...Denisa din Motru
...costul de productie de 2.500 Euro pt o masina de 15.000
...magazinele de cosmetice
..."ce ai?"
..."nimic!"
...politistul care m-a oprit ca ascult Maiden prea tare si deranjez traficul
...tiganul care a trecut pe langa noi in Passat verde cu maneaua la maxim
...ca s-au salutat
...Electrica
...Romtelecomu'
...vecinu care isi pune bagajele pe masina mea inainte de a si le baga in portbagaj
...administratorii de bloc (s'traiti shefu'!)
...ca nu m-am facut instalator, tamplar sau mecanic auto
...ca am invatat sa gandesc
...ca nu imi plac manelele
...Dl. Zavoranu si Dna. Pepe
...ca Curat/Muradar a uitat de Jud.Teleorman
...tronsonul Bucuresti - Fundulea din A2 care fusese construit inainte de '89 dar care s-a mai platit de vreo trei ori de atunci
...ca nimeni nu zice nimc de asta
..."multinationalele" din Romania
...angajatorii din Romania
...angajatii din Romania
...eticheta cu reducere de pret de la 3.000.000 la 1.500.000 cand pana atunci acel produs costa 1.400.000
...ca ajung mai repede cu metroul la servici decat cu masina
...mailurile funny de la cunostinte care nu ma suna niciodata
...automatul de cafea care mananca fise
...farimiturile care le gasesc dimineata pe birou
...bugetul departamentului de marketing
...ca lista asta nu se mai termina
...aia care cumpara de la ei
...vecinul de deaspura ai carui copii alearga prin casa dupa ora 23
...Antena I, ProTV, Dan Diaconescu
...toate revistele de IT ca scriu articole la comanda
...redeseul si astralu'
...pretul la combustibil
...colega de servici care se face ca lucreaza
...aceeasi colega de servici care desi la 1.50 metri are 80 de kile se crede femeie fatala
...si tot ea pt. ca sta pe messenger
...pozitionarea biroului meu pt. ca s-ar vedea daca as sta pe messenger
...metroul
...sefii care vor sa fie populari
...sefii care reusesc chestia asta
...flamingo si depozitu'
...vanzatorii din magazinele de electronice
...windows XP fara Media Player
...windows xp cu Media Player
...www.eva.ro
...magazinele METRO
...crema de corp si de fatza cu care se da inainte de a se baga in pat
...crema de corp si de fatza cu care se da cand se ridica din pat
...crema de fatza cu care ma pune sa ma dau
...barbieritul in fiecare zi
...taximetristii
...semnalizarea montata inutil pe masini (daca nu s-ar fi inventat macar stiam o treaba)
...motanii mei care nu fac decat sa doarma sa manance si sa darame lucruri prin casa
...ca nu pot sa fac ca ei
...ca nu concep sa nu am macar o pisica
...somerii
...Adrian Nastase
...Ion Iliescu in viata
...americanii
...Michael Moore si GW Bush
...Renault Megane II
...Posta Romana
...ca s-a terminat greva CFR
...diminetile in care imi dau seama ca nu mai este cafea
...ca vrea sa ma las de fumat
...ca nu vreau sa ma las de fumat
...cand se opreste apa rece si curge numai calda
...pensionarii care au treburi importante de rezolvat cand toata lumea se duce sau vine de la munca
...denominarea
...ca nu se aplica regula ca pe dreapta se sta si pe stanga se urca pe scarile rulante (chiar daca metrorex a avut initiativa sa marcheze acest lucru)
...femeile cu burta, pantaloni in vine si bluza peste buric
...chilotii scamosati care se itesc peste centura
...ca nu am fost la Megadeth
...stapanii cainilor care se caca in mijlocul trotuarului
...hotii de oglinzi laterale
...cei care le cumpara
...CNA-ul ca s-a bagat intre creativii de la Flanco si cei de la Altex
...clientii concurentei
...manualele de utilizare in limba romana
...dc++
..."zona buna" Drumul Taberii
...www.dracu.ro
...ca s-au inventat amortizoare, bucsi, pivoti, capete de bara si discuri de frana(si mai sunt si pe spate)
...Soseaua Viilor
...preturile din Vama Veche
...Denisa din Motru
...costul de productie de 2.500 Euro pt o masina de 15.000
...magazinele de cosmetice
..."ce ai?"
..."nimic!"
...politistul care m-a oprit ca ascult Maiden prea tare si deranjez traficul
...tiganul care a trecut pe langa noi in Passat verde cu maneaua la maxim
...ca s-au salutat
...Electrica
...Romtelecomu'
...vecinu care isi pune bagajele pe masina mea inainte de a si le baga in portbagaj
...administratorii de bloc (s'traiti shefu'!)
...ca nu m-am facut instalator, tamplar sau mecanic auto
...ca am invatat sa gandesc
...ca nu imi plac manelele
...Dl. Zavoranu si Dna. Pepe
...ca Curat/Muradar a uitat de Jud.Teleorman
...tronsonul Bucuresti - Fundulea din A2 care fusese construit inainte de '89 dar care s-a mai platit de vreo trei ori de atunci
...ca nimeni nu zice nimc de asta
..."multinationalele" din Romania
...angajatorii din Romania
...angajatii din Romania
...eticheta cu reducere de pret de la 3.000.000 la 1.500.000 cand pana atunci acel produs costa 1.400.000
...ca ajung mai repede cu metroul la servici decat cu masina
...mailurile funny de la cunostinte care nu ma suna niciodata
...automatul de cafea care mananca fise
...farimiturile care le gasesc dimineata pe birou
...bugetul departamentului de marketing
...ca lista asta nu se mai termina
++Legi absurde
Dumb Texas Laws
Desi par haioase sint legi care te pot baga in belea daca nu le sti. Fiecare stat din America are legi ca astea si judecatori nu iau in considerare daca spui ca nu am stiut sau e o lege timpita. Unde-i lege nu-i tocmeala.
When two trains meet each other at a railroad crossing, each shall come to a full stop, and neither shall proceed until the other has gone.
(Cind doua trenuri se intilnesc la o intersectie de cale ferata, amindoua trebuie sa se opreasca, si niciunul nu poate pleca pina celalalt nu este plecat de tot.)
A city ordinance states that a person cannot go barefoot without first obtaining a special five-dollar permit.
( O ordonanta de oras spune ca o persoana nu poate merge desculta daca nu are un permis special care costa 5 dolari.)
It is illegal to take more than three sips of beer at a time while standing.
( Este ilegal sa bei de trei ori dintr-o bere daca stai in picioare.)
You can be legally married by publically introducing a person as your husband or wife 3 times.
( Esti casatorit legal doar prin a introduce o persoana ca sot sau sotie in public de 3 ori.)
It is illegal to drive without windshield wipers. You don't need a windshield, but you must have the wipers.
( E ilegal sa conduci fara stergatoare de parbriz, nu e nevoie sa ai parbriz, dar trebuie sa ai stergatoare.)
It is illegal for one to shoot a buffalo from the second story of a hotel.
( E ilegal sa impusti un buffalo de la etajul 1 al unui hotel.)
It is illegal to milk another person's cow.
( Este ilegal sa mulgi vaca altuia.)
A recently passed anticrime law requires criminals to give their victims 24 hours notice, either orally or in writing, and to explain the nature of the crime to be committed.
( O recenta lege anti criminala cere criminalilor sa anunte victimele in timp de 24 de ore, in scris sau oral, in care sa explice ce fel de ofensa vor comite.)
It is unlawful for a person to consume an alcoholic beverage while operating a motor vehicle upon a public roadway, if the person is observed doing so by a peace officer.
( Este ilegal ca o persoana sa consume alcohol cind conduce pe drumuri publice, daca persoana este vazuta de un politist.)
The entire Encyclopedia Britannica is banned in Texas because it contains a formula for making beer at home.
( O intraga colectie de carti Encyclopedia Britannica este interzisa in Texas deoarece contine o reteta de cum sa faci bere acasa.)
Legea lui Slous:
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap.
Legea lui Franko privind locul de munca:
Daca-ti place ceea ce faci, probabil ca faci ceea ce nu trebuie.
Prima capcana a geniului:
Nici un sef nu va pastra un subaltern care are dreptate tot timpul.
Legea lui Raphel referitoare la afaceri:
Cu cat angajatii au mai putin de lucru, cu atat vor lucra mai incet.
Maxima biroului:
Telefonul nu suna niciodata cand nu ai nimic de facut.
Legea lui Otto:
Intotdeauna faci ceva lipsit de importanta cand seful trece pe la biroul tau.
Legea lui Chapman:
Daca nu poti sa-ti termini treaba in primele 24 de ore, lucreaza noaptea.
Regula lui Harry:
Cand nu stii ce sa faci, mergi grabit si ia-ti o mina ingrijorata.
Concluzia coridorului:
Poti sa te duci oriunde daca ai o mina serioasa si duci cu tine un dosar.
Dumb Texas Laws
Desi par haioase sint legi care te pot baga in belea daca nu le sti. Fiecare stat din America are legi ca astea si judecatori nu iau in considerare daca spui ca nu am stiut sau e o lege timpita. Unde-i lege nu-i tocmeala.
When two trains meet each other at a railroad crossing, each shall come to a full stop, and neither shall proceed until the other has gone.
(Cind doua trenuri se intilnesc la o intersectie de cale ferata, amindoua trebuie sa se opreasca, si niciunul nu poate pleca pina celalalt nu este plecat de tot.)
A city ordinance states that a person cannot go barefoot without first obtaining a special five-dollar permit.
( O ordonanta de oras spune ca o persoana nu poate merge desculta daca nu are un permis special care costa 5 dolari.)
It is illegal to take more than three sips of beer at a time while standing.
( Este ilegal sa bei de trei ori dintr-o bere daca stai in picioare.)
You can be legally married by publically introducing a person as your husband or wife 3 times.
( Esti casatorit legal doar prin a introduce o persoana ca sot sau sotie in public de 3 ori.)
It is illegal to drive without windshield wipers. You don't need a windshield, but you must have the wipers.
( E ilegal sa conduci fara stergatoare de parbriz, nu e nevoie sa ai parbriz, dar trebuie sa ai stergatoare.)
It is illegal for one to shoot a buffalo from the second story of a hotel.
( E ilegal sa impusti un buffalo de la etajul 1 al unui hotel.)
It is illegal to milk another person's cow.
( Este ilegal sa mulgi vaca altuia.)
A recently passed anticrime law requires criminals to give their victims 24 hours notice, either orally or in writing, and to explain the nature of the crime to be committed.
( O recenta lege anti criminala cere criminalilor sa anunte victimele in timp de 24 de ore, in scris sau oral, in care sa explice ce fel de ofensa vor comite.)
It is unlawful for a person to consume an alcoholic beverage while operating a motor vehicle upon a public roadway, if the person is observed doing so by a peace officer.
( Este ilegal ca o persoana sa consume alcohol cind conduce pe drumuri publice, daca persoana este vazuta de un politist.)
The entire Encyclopedia Britannica is banned in Texas because it contains a formula for making beer at home.
( O intraga colectie de carti Encyclopedia Britannica este interzisa in Texas deoarece contine o reteta de cum sa faci bere acasa.)
Legea lui Slous:
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap.
Legea lui Franko privind locul de munca:
Daca-ti place ceea ce faci, probabil ca faci ceea ce nu trebuie.
Prima capcana a geniului:
Nici un sef nu va pastra un subaltern care are dreptate tot timpul.
Legea lui Raphel referitoare la afaceri:
Cu cat angajatii au mai putin de lucru, cu atat vor lucra mai incet.
Maxima biroului:
Telefonul nu suna niciodata cand nu ai nimic de facut.
Legea lui Otto:
Intotdeauna faci ceva lipsit de importanta cand seful trece pe la biroul tau.
Legea lui Chapman:
Daca nu poti sa-ti termini treaba in primele 24 de ore, lucreaza noaptea.
Regula lui Harry:
Cand nu stii ce sa faci, mergi grabit si ia-ti o mina ingrijorata.
Concluzia coridorului:
Poti sa te duci oriunde daca ai o mina serioasa si duci cu tine un dosar.
Ultima editare efectuata de catre Admin in 15.04.08 8:31, editata de 1 ori
++Constientizati ca singura data in viata cand ne place sa "imbatranim" este in copilarie ? La mai putin de 10 ani, suntem asa de incantati de asta, incat gandim si in fractiuni de an.
"Cati ani ani ?" "Am patru ani si jumatate !" Nu vei spune niciodata ca ai 36 ani... si jumatate. Da, dar si patru ani si jumatate... Asta e diferenta !
Ai ajuns adolescent, acum nu te mai poti opri. Sari de bunavoie la numarul urmator sau chiar putin mai departe.
"Cati ani ai ?" "O sa am 16 !" Poate ca ai 13, dar vei avea 16 ! Si vine si cea mai grozava zi din viata ta... ai 21 de ani. Chiar si cuvintele suna ca o ceremonie: ai devenit major, ai 21 ani ! YESSSS!!!
Apoi, faci 30. Oooohh, ce se intampla aici ? Parca ai fi lapte batut ! Ala "se face" si e numai bun de aruncat, nu mai e amuzant, te-ai acrit. Ce nu e in regula ? Ce s-a schimbat ?
AI DEVENIT major, FACI 30, MERGI PE 40. Whoa ! Pune frana, o iei razna. Pana sa bagi de seama AJUNGI la 50 si toate visele s-au spulberat.
Dar, asteapta !!! IMPLINESTI 60. Nici tu nu credeai ca vei face si asta !
Deci: DEVII major, FACI 30, MERGI pe 40, AJUNGI la 50 si IMPLINESTI 60.
Asa viteza ai luat, incat ATINGI 70. Dupa asta este "de pe o zi pe alta": astepti "SA O DUCI PANA MIERCURI".
In varsta de 80 ani, fiecare zi e un ciclu complet:
O TII pana la pranz, AI PRINS si 4:40; AI AJUNS si seara asta. Si nu se opreste aici !
In anii 90, o iei usurel inapoi: "Abia am avut 92". Apoi se intampla cel mai straniu lucru: dupa 100, devii iar copil: "Am ajuns 100 si... jumatate !"
Va urez tuturor sa prindeti 100 si jumatate cu sanatate !
CUM SA RAMAI TANAR
1. Ignorati numerele neesentiale. Inclusiv varsta, greutatea si inaltimea. Lasati doctorii sa-si faca griji in legatura cu astea. De asta ii platim.
2. Inconjurati-va de prieteni veseli. Aia mohorati va deprima.
3. Invatati. Studiati computerul, mestesugurile, gradinaritul, orice. Nu lasati creierul sa leneveasca. "O minte inceata este atelierul diavolului". Si numele diavolului este Alhzeimer.
4. Savurati lucrurile simple.
5. Radeti des, mult si din toata inima. Radeti pana nu mai puteti si va trebuie aer.
6. Mai apar si lacrimi. Indurati, suferiti si treceti mai departe. Singura persoana care va insoteste toata viata suntem NOI INSINE. Fiti "VII", cat sunteti in viata.
7. Inconjurati-va cu dragoste, indiferent ca asta inseamna familia, animalutele dragi, muzica, plante, hobby-uri, ce-o fi. Casa voastra este refugiul vostru.
8. Pretuiti-va sanatatea. Daca este buna, pastrati-o. Daca mai are "hibe", reparati-o. Daca nu tine de voi "reparatia", cautati sprijin.
9. Nu va cautati vina. Faceti vizita la mall, in alt judet, in alta tara, dar NU unde este vina.
10. Spuneti-le oamenilor pe care ii iubiti, ca ii iubiti, cu orice ocazie.
SI NU UITATI NICIODATA:
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea.
SA VA FIE ZIUA MINUNATA !
"Cati ani ani ?" "Am patru ani si jumatate !" Nu vei spune niciodata ca ai 36 ani... si jumatate. Da, dar si patru ani si jumatate... Asta e diferenta !
Ai ajuns adolescent, acum nu te mai poti opri. Sari de bunavoie la numarul urmator sau chiar putin mai departe.
"Cati ani ai ?" "O sa am 16 !" Poate ca ai 13, dar vei avea 16 ! Si vine si cea mai grozava zi din viata ta... ai 21 de ani. Chiar si cuvintele suna ca o ceremonie: ai devenit major, ai 21 ani ! YESSSS!!!
Apoi, faci 30. Oooohh, ce se intampla aici ? Parca ai fi lapte batut ! Ala "se face" si e numai bun de aruncat, nu mai e amuzant, te-ai acrit. Ce nu e in regula ? Ce s-a schimbat ?
AI DEVENIT major, FACI 30, MERGI PE 40. Whoa ! Pune frana, o iei razna. Pana sa bagi de seama AJUNGI la 50 si toate visele s-au spulberat.
Dar, asteapta !!! IMPLINESTI 60. Nici tu nu credeai ca vei face si asta !
Deci: DEVII major, FACI 30, MERGI pe 40, AJUNGI la 50 si IMPLINESTI 60.
Asa viteza ai luat, incat ATINGI 70. Dupa asta este "de pe o zi pe alta": astepti "SA O DUCI PANA MIERCURI".
In varsta de 80 ani, fiecare zi e un ciclu complet:
O TII pana la pranz, AI PRINS si 4:40; AI AJUNS si seara asta. Si nu se opreste aici !
In anii 90, o iei usurel inapoi: "Abia am avut 92". Apoi se intampla cel mai straniu lucru: dupa 100, devii iar copil: "Am ajuns 100 si... jumatate !"
Va urez tuturor sa prindeti 100 si jumatate cu sanatate !
CUM SA RAMAI TANAR
1. Ignorati numerele neesentiale. Inclusiv varsta, greutatea si inaltimea. Lasati doctorii sa-si faca griji in legatura cu astea. De asta ii platim.
2. Inconjurati-va de prieteni veseli. Aia mohorati va deprima.
3. Invatati. Studiati computerul, mestesugurile, gradinaritul, orice. Nu lasati creierul sa leneveasca. "O minte inceata este atelierul diavolului". Si numele diavolului este Alhzeimer.
4. Savurati lucrurile simple.
5. Radeti des, mult si din toata inima. Radeti pana nu mai puteti si va trebuie aer.
6. Mai apar si lacrimi. Indurati, suferiti si treceti mai departe. Singura persoana care va insoteste toata viata suntem NOI INSINE. Fiti "VII", cat sunteti in viata.
7. Inconjurati-va cu dragoste, indiferent ca asta inseamna familia, animalutele dragi, muzica, plante, hobby-uri, ce-o fi. Casa voastra este refugiul vostru.
8. Pretuiti-va sanatatea. Daca este buna, pastrati-o. Daca mai are "hibe", reparati-o. Daca nu tine de voi "reparatia", cautati sprijin.
9. Nu va cautati vina. Faceti vizita la mall, in alt judet, in alta tara, dar NU unde este vina.
10. Spuneti-le oamenilor pe care ii iubiti, ca ii iubiti, cu orice ocazie.
SI NU UITATI NICIODATA:
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momente care iti taie rasuflarea.
SA VA FIE ZIUA MINUNATA !
Ultima editare efectuata de catre Admin in 15.04.08 8:30, editata de 1 ori
++Perle din armata
1-Sergentul-Drepti!-La comanda asta nici copilul nu mai misca in burta masii
2-Culcat! Soldat te tin cu p....in pamant pana incoltesti!
3-Maior-Aveti grija cum lucrati la aparatele de la baza sportiva a unitatii pentru ca anul trecut un soldat si-a rupt claviatura!
4-Colonel-La tragerile cu arma in poligon eu ma culc langa toate fetele!
1-Sergentul-Drepti!-La comanda asta nici copilul nu mai misca in burta masii
2-Culcat! Soldat te tin cu p....in pamant pana incoltesti!
3-Maior-Aveti grija cum lucrati la aparatele de la baza sportiva a unitatii pentru ca anul trecut un soldat si-a rupt claviatura!
4-Colonel-La tragerile cu arma in poligon eu ma culc langa toate fetele!
Ultima editare efectuata de catre Admin in 15.04.08 8:28, editata de 1 ori
++legi in statul Alabama:
-Soferilor li se interzice sa conduca un autovehicul legati la ochi
-Cine poarta mustata falsa, susceptibila de a starni rasete in biserica, este pasibil de pedeapsa
legi in statul Alaska:
-Este ilegal sa impingi un elan viu dintr-un avion aflat in miscare
-Este considerata ofensa publica servirea de bauturi alcoolice unui elan
legi in statul Arizona:
-Vanatoarea de camile este interzisa
-Cine taie un cactus risca 25 de ani de inchisoare
-Este impotriva legii sa refuzi a-i da apa unei persoane insetate
lege locala in orasul Glendale, Arizona:
-Mersul inapoi este interzis pentru orice autovehicul
lege in statul Arkansas:
-Barbatilor li se permite sa-si bata nevestele, dar nu mai mult decat o data pe luna
lege locala in orasul Fayetteville, Arkansas:
-Este interzis sa ucizi "fiinte vii"
lege in statul Michigan:
-Femeilor li se interzice sa se tunda fara asentimentul sotilor
-Hotii au dreptul sa-l actioneze in judecata pe proprietarul casei pe care au jefuit-o daca s-au ranit in timpul operatiunii
legi in statul Tennessee:
-Pescuitul cu lasoul este interzis
-Opt sau mai multe femei care locuiesc in aceeasi casa constituie un bordel
lege in statul Texas:
-Este interzis sa mulgi vaca altuia
legi in statul Utah:
-Cine nu bea lapte comite o ilegalitate
lege in statul Vermont:
-Fluieratul sub apa este interzis
lege in statul Washington:
-Oricine afirma ca are parinti bogati comite o ilegalitate
-Soferilor li se interzice sa conduca un autovehicul legati la ochi
-Cine poarta mustata falsa, susceptibila de a starni rasete in biserica, este pasibil de pedeapsa
legi in statul Alaska:
-Este ilegal sa impingi un elan viu dintr-un avion aflat in miscare
-Este considerata ofensa publica servirea de bauturi alcoolice unui elan
legi in statul Arizona:
-Vanatoarea de camile este interzisa
-Cine taie un cactus risca 25 de ani de inchisoare
-Este impotriva legii sa refuzi a-i da apa unei persoane insetate
lege locala in orasul Glendale, Arizona:
-Mersul inapoi este interzis pentru orice autovehicul
lege in statul Arkansas:
-Barbatilor li se permite sa-si bata nevestele, dar nu mai mult decat o data pe luna
lege locala in orasul Fayetteville, Arkansas:
-Este interzis sa ucizi "fiinte vii"
lege in statul Michigan:
-Femeilor li se interzice sa se tunda fara asentimentul sotilor
-Hotii au dreptul sa-l actioneze in judecata pe proprietarul casei pe care au jefuit-o daca s-au ranit in timpul operatiunii
legi in statul Tennessee:
-Pescuitul cu lasoul este interzis
-Opt sau mai multe femei care locuiesc in aceeasi casa constituie un bordel
lege in statul Texas:
-Este interzis sa mulgi vaca altuia
legi in statul Utah:
-Cine nu bea lapte comite o ilegalitate
lege in statul Vermont:
-Fluieratul sub apa este interzis
lege in statul Washington:
-Oricine afirma ca are parinti bogati comite o ilegalitate
-----Cum se fac angajarile....de fapt
Se iau circa 100 caramizi fara nici o aranjare prealabila, se pun intr-o camera inchisa, avand doar o singura fereastra.
Sunt trimisi 2 - 3 candidati in camera si se inchide usa .
Sunt lasati acolo singuri timp de 6 ore, apoi se analizeaza situatia.
Daca au numarat caramizile - Sunt buni la departamentul Contabilitate.
Daca le renumara - La Audit.
Daca au facut un haos total - caramizi peste tot - inginerie.
Daca au aranjat caramizile intr-o ordine stranie - Planificare
Daca arunca unul in altul cu caramizi - operatii.
Daca dorm - Receptie.
Daca au spart caramizile in bucati - Tehnologia informatiei.
Daca stau de pomana - Resurse umane
Daca se jura ca au incercat diferite combinatii, desi nici o caramida nu a fost mutata din loc - Vanzari
Daca au plecat deja acasa pentru ziua respectiva - Marketing.
Daca se uita pe fereastra - Planificare strategica
Si ultimii, dar nu cei din urma:
Daca stau de vorba unul cu altul, dar caramizile nu au fost atinse - Felicitati-i si puneti-i in TOP Management.
Se iau circa 100 caramizi fara nici o aranjare prealabila, se pun intr-o camera inchisa, avand doar o singura fereastra.
Sunt trimisi 2 - 3 candidati in camera si se inchide usa .
Sunt lasati acolo singuri timp de 6 ore, apoi se analizeaza situatia.
Daca au numarat caramizile - Sunt buni la departamentul Contabilitate.
Daca le renumara - La Audit.
Daca au facut un haos total - caramizi peste tot - inginerie.
Daca au aranjat caramizile intr-o ordine stranie - Planificare
Daca arunca unul in altul cu caramizi - operatii.
Daca dorm - Receptie.
Daca au spart caramizile in bucati - Tehnologia informatiei.
Daca stau de pomana - Resurse umane
Daca se jura ca au incercat diferite combinatii, desi nici o caramida nu a fost mutata din loc - Vanzari
Daca au plecat deja acasa pentru ziua respectiva - Marketing.
Daca se uita pe fereastra - Planificare strategica
Si ultimii, dar nu cei din urma:
Daca stau de vorba unul cu altul, dar caramizile nu au fost atinse - Felicitati-i si puneti-i in TOP Management.
++TRAIESTI IN ANUL 2006 cand...
1. Din greseala, tastezi parola ta la cuptorul cu
microunde.
2. Nu ai mai jucat Solitaire cu niste carti
adevarate de ani in sir.
3. Ai o lista cu 15 numere de telefon pentru cei 3
membri ai familiei tale.
4. Ii trimiti un e-mail colegului tau de birou.
5. Motivul pentru care nu tii legatura cu prietenii
si cu familia este pentru ca ei nu au adresa de
e-mail.
6. Te dai jos din masina in fata casei, doar pentru
a da un telefon de pe mobil sa vezi daca este cineva
acasa ca sa te ajute la carat sacosele de la piata.
7. Fiecare reclama de la TV are afisat si site-ul
in partea de jos a ecranului.
8. Daca pleci de acasa fara telefonul celular, pe
care nu il aveai in primii tai 20 sau 30 (sau 60) de
ani de viata, este motiv de panica, drept care te
intorci si il iei.
10. Te scoli dimineata si intri pe Internet inainte
de a-ti face cafeaua.
11. Citesti asta si dai din cap si razi.
12. Ai fost prea ocupat ca sa realizezi ca lipseste
punctul 9 din aceasta lista!
13. De fapt, ai facut chiar un scroll inapoi ca sa
verifici daca exista nr. 9 pe aceasta lista.
SI ACUM RAZI DE TINE!
1. Din greseala, tastezi parola ta la cuptorul cu
microunde.
2. Nu ai mai jucat Solitaire cu niste carti
adevarate de ani in sir.
3. Ai o lista cu 15 numere de telefon pentru cei 3
membri ai familiei tale.
4. Ii trimiti un e-mail colegului tau de birou.
5. Motivul pentru care nu tii legatura cu prietenii
si cu familia este pentru ca ei nu au adresa de
e-mail.
6. Te dai jos din masina in fata casei, doar pentru
a da un telefon de pe mobil sa vezi daca este cineva
acasa ca sa te ajute la carat sacosele de la piata.
7. Fiecare reclama de la TV are afisat si site-ul
in partea de jos a ecranului.
8. Daca pleci de acasa fara telefonul celular, pe
care nu il aveai in primii tai 20 sau 30 (sau 60) de
ani de viata, este motiv de panica, drept care te
intorci si il iei.
10. Te scoli dimineata si intri pe Internet inainte
de a-ti face cafeaua.
11. Citesti asta si dai din cap si razi.
12. Ai fost prea ocupat ca sa realizezi ca lipseste
punctul 9 din aceasta lista!
13. De fapt, ai facut chiar un scroll inapoi ca sa
verifici daca exista nr. 9 pe aceasta lista.
SI ACUM RAZI DE TINE!
++Lucruri pe care nu-ti doresti sa le auzi în sala de opertie ca pacient
01. se fac o multime de bani din transplanturile de rinichi, si oricum tipul asta are doi.
02. mai bine nu arunca bucata asta, s-ar putea sa ne trebuiasca la autopsie.
03. cheama femeia de servici sa curete masa de operatie...
04. accepta aceasta opera, acest sacrificiu! o tu stapân al întunericului.
05. cutu-cutu! vino înapoi cu bucata aia! tu catelus rau, rau!
06. asteapta o secunda! daca asta nu-i splina atunci ce e?
07. tine-ma de mâna!... ce chestie urâta!...beeeahh...mi se face rau!...
08. doamne iar se ia curentul!
09. acum scoatem creierul subiectului si îl punem în corpul unei maimute.
10. nu-ti fa griji cred ca e destul de ascutit.
11. adresându-se unei asistente: ce vrei sa zici ca divortezi?!
12. uauuu ai vazut cât sânge curge din asta!
13. la dracu! pagina 47 din compendiul asta lipseste!
14. o suprafata sterila! podeaua e curata nu?
15. pacientul asta are deja doi copii, nu-i asa?
01. se fac o multime de bani din transplanturile de rinichi, si oricum tipul asta are doi.
02. mai bine nu arunca bucata asta, s-ar putea sa ne trebuiasca la autopsie.
03. cheama femeia de servici sa curete masa de operatie...
04. accepta aceasta opera, acest sacrificiu! o tu stapân al întunericului.
05. cutu-cutu! vino înapoi cu bucata aia! tu catelus rau, rau!
06. asteapta o secunda! daca asta nu-i splina atunci ce e?
07. tine-ma de mâna!... ce chestie urâta!...beeeahh...mi se face rau!...
08. doamne iar se ia curentul!
09. acum scoatem creierul subiectului si îl punem în corpul unei maimute.
10. nu-ti fa griji cred ca e destul de ascutit.
11. adresându-se unei asistente: ce vrei sa zici ca divortezi?!
12. uauuu ai vazut cât sânge curge din asta!
13. la dracu! pagina 47 din compendiul asta lipseste!
14. o suprafata sterila! podeaua e curata nu?
15. pacientul asta are deja doi copii, nu-i asa?
++Made in Romania (versuri de o mare simtire si adancime umana)
MADE IN ROMANIA
A.S.I.A. - ?Printul meu?
"I-am spus mereu nu vreau camila/ Intai de toate fa-mi o vila/
Printul meu are titei/ Pot sa fac ce vreau cu ei."
Varza, Live
"Hai c-am omorat poporul, traiasCA CAlculatorul!"
Bordo - "Daca vrei"
Daca vrei iubirea mea / Intr-o noapte ti-o pot da / Daca vrei mai
mult,visezi!"
Simplu - "O secunda"
"O SECUNDA si mi-a fost de-ajuns / Am zarit-o, in inima mi-a
patruns ...[...]... si m-am indragostit intr-un MINUT"
POPS - "Bum-Bum"
"Nu porneste masina / Se termina benzina"
3 Sud Est "Amintirile"
"ATUNCI cand iti va fi mai greu / Sa te gandesti la mine MEREU"
Stand Up - Fac orice (?)
"Fac orice, doar sa te am / Pe o banca in parc sau la mine
acasa..."
Andra - In noapte ma trezesc
"De cand ai plecat zilele mele trec intruna"
Amici - Fitze
"Faci ce vrei dar n-ai ce face / Nici pasta de dinti nu-ti mai
place"
Candy - Sunt fata care-ti place
"Vreau sa plangi pe umarul meu / Atunci cand IMI este greu ....."
Andra - Un ocean de-ai fi
"Un ocean de-ai fi / M-as ineca zi de zi""
De Luxe - Da-mi dragostea ta
"Da-mi inima ta / Sa ma imbrac elegant"
Sexxy - Spune
"Vreau sa te intorci la mine / Fara tine-mi este bine"
Alpha - Te-asteapta inima mea
"Cand tu nu esti langa mine / Eu plang - tu crezi ca-mi este bine / Si
niciodata sa nu te indoiesti / Ca imi este bine atunci cand imi lipsesti."
Lucky - Buze reci
"Pune mana pe mine si-o sa-ti mearga bine"
Georgia - Tramvaiul 4
"Asta e tramvaiul 4. / Nimeni aici nu-si face patul."
Hi-Q - Totul va fi bine
Probabil cele mai idioate versuri din muzica romaneasca (cel
putin de pana acum!)
"Sunt trei zile deja de cand n-am mai fost acolo. / La discolo.
Ma simt ca Marco Polo."
ASIA - Garsoniera ta
"In garsoniera ta e chiar asa cum e in America"
O comparatie care m-a lasat cu gura cascata. Cand mi-am revenit am inceput sa ma gandesc la diferite motive pentru care o garsoniera ar putea semana cu America : e plina de arabi, are un Boeing in ea, media IQ-ului locatarilor < 80 etc
ASIA - Garsoniera ta
"... In Salonic sunt masline, iar toate cheile-s la tine"
Ce-are baba cu mitraliera???
ASIA - Suna periculos
"Tu ai banii, eu am anii suntem ca americanii"
Iarasi obsesia cu America. Fetele sunt teroriste.
ASIA - Da-mi noptile-napoi
"Te-astept ca de-obicei la semafor. / Ai uitat inca ceva / acasa-n
dormitor."
ASIA - Uneori
"Dar uneori e ciudat, /nu mai sunt destepti / Iti spun ca te iubesc
cand nici nu te astepti"
Cine spunea ca trebuie sa fii prost ca sa iubesti? Raspuns: fetele
de la A.S.I.A.
Iris "Baby"
"Esti unica iubire, chiar si ultima"
Stefan Banica Jr. "Rodica"
"Dar nea Tache vrea s-o faCA CAsiera la Tarom".
Sexxy , ?De ziua ta?
"As vrea sa sun la tine / Dar tu esti langa mine// Colega mea a
plecat demult/ Nu mai am rabdare s-o ascult/ Ma simt indragostita/Dar stiu ca sunt iubita."
??? Daca intelege cineva ceva din versuri sa ma anunte si pe
mine....
Andreea Balan , ?Libera din nou?
"Vreau sa fiu libera din nou/ Vreau sa iau viata la misto(u)".
Din pacate, luata fiind de valul poetic care o poarta pe noi taramuri ale
versurilor proaste, Andreea B. pare sa nu-si dea seama ca de fapt pe ea a luat-o viata la misto, si nu invers.
"Stars canta breakdance pentru voi ..."
Mai e nevoie de comentarii?
Non Stop - In urma ta
"Cauti in zadar sa ma gasesti in basme, in povesti, dar tu nici nu
doresti."
Numele formatiei ar fi trebuit sa fie Non-Sens.
Non Stop - Esti fata care-mi place
"Esti fata care-mi place / Masina mea te-atrage / Si asta nu-mi da
pace /Eu vreau doar sa ma distrez!"
Inca o data "Non-Sens"
Nordi-K - Sex in apa
"Hai iubito, vino cu noi / Sex in apa sa facem amandoi."
Un nonsens care ne face sa-i mai numaram o data pe cei trei membri
ai "formatiei".
4U - Nu tin la tine
"Eu spun ca esti desteapta / tu spui ca esti frumoasa / Hai gata cu
minciuna / Sa mergem la mine-acasa"
Baietii recunosc in melodia lor ca ies cu fete urate si proaste...
Poate ca acest tip de relatii este impus de nivelul de comunicare apropiat!
4U - Nu tin la tine
"Nu trebuie sa le spui un adevar / Sunt prea sensibile. Pe unele le
dor"
Acest dezacord nu face decat sa ne edifice (daca mai era nevoie)
asupra problemei.
Bombastic - Unde esti?
"...tu nu mai esti sa te arunci la pieptul meu curat."
Ce nu face omu' pentru o rima.
Papa Junior - Ploaia
"...amintirile si amagirile sunt un mister."
Folosim cuvinte inteligente in orice combinatie.
N5 - ?
"Cum sa cred ca as putea sa te pot uita..."
Un joc de cuvinte foarte subtil, m-a lasat cu gura cascata.
O-Zone - Dragostea din tei
"Alo, sunt eu Picasso / Ti-am dat bip si sunt voinic / Dar sa stii,
nu-ti cer nimic!" "Chipul TAU si dragostea din tei/ Mi-amintesc de ochii
TAI."
Direct din Republica Moldova vine o palma adresata celor care inca
mai cred ca muzica poate fi o arta. Si pentru ca trebuia sa poarte un nume i s-a spus simplu, pe moldoveneste, O-Zone!
Hi-Q - Eclipsa
"E fatal cum te misti superfinal" "Patul este scena / Se ridica, se
coboara/ Sunt mai ceva ca Ayrton Senna"
Galax - Galaxia mea
"Din adancul inimii iti trimit iar energii ..."
Urarea mea: mai putina celulita, mai mult talent.
Maniack - Unde esti badie
"Da boxele mai tare / Sa se-auda pana-n zare / Si mai incolo-n
parcare!"
Numa' buna pentru o masa la iarba verde in jurul Bucurestiului...
Miki - Doar noi
"Iti amintesti cum ne-aminteam / de zilele cand ne iubeam"
Dolly - Tarzan
"Hei, Tarzan, Tarzan, Tarzan / Ce bine e la mare"
Uni-k - Nu pot sa uit
"Si sunt acum prea adormita / Ma uit pe geam si cad traznita."
Aviz amatorilor: nu va uitati pe geam noaptea cand ploua. Se pot
intampla lucruri genul X-File.
Non Stop - In urma ta
"Stateai in noaptea grea asteptand. Si m-ai rugat sa vin la
nesfarsit"
A.S.I.A. - O iubire de-o vara
"Mama-mi spune: nu fa plaja goala"
Forma corecta: "nu face plaja"
Andre - Prima iubire
"Ramai si nu pleca..."
Facem un pleonasm mic si mai vindem 10000 de albume.
Bambi - Intoarce-te
"Intoarce-te inapoi"
Pleonasm.
Papa Junior - ?
Suntem iarasi impreuna, desi nu e prima oara."
Pleonasm.
Move'n'Dance - Revino
"Revino iar in viata mea" si "intoarce-te inapoi"
Un nou record: doua pleonasme in aceeasi melodie!
MADE IN ROMANIA
A.S.I.A. - ?Printul meu?
"I-am spus mereu nu vreau camila/ Intai de toate fa-mi o vila/
Printul meu are titei/ Pot sa fac ce vreau cu ei."
Varza, Live
"Hai c-am omorat poporul, traiasCA CAlculatorul!"
Bordo - "Daca vrei"
Daca vrei iubirea mea / Intr-o noapte ti-o pot da / Daca vrei mai
mult,visezi!"
Simplu - "O secunda"
"O SECUNDA si mi-a fost de-ajuns / Am zarit-o, in inima mi-a
patruns ...[...]... si m-am indragostit intr-un MINUT"
POPS - "Bum-Bum"
"Nu porneste masina / Se termina benzina"
3 Sud Est "Amintirile"
"ATUNCI cand iti va fi mai greu / Sa te gandesti la mine MEREU"
Stand Up - Fac orice (?)
"Fac orice, doar sa te am / Pe o banca in parc sau la mine
acasa..."
Andra - In noapte ma trezesc
"De cand ai plecat zilele mele trec intruna"
Amici - Fitze
"Faci ce vrei dar n-ai ce face / Nici pasta de dinti nu-ti mai
place"
Candy - Sunt fata care-ti place
"Vreau sa plangi pe umarul meu / Atunci cand IMI este greu ....."
Andra - Un ocean de-ai fi
"Un ocean de-ai fi / M-as ineca zi de zi""
De Luxe - Da-mi dragostea ta
"Da-mi inima ta / Sa ma imbrac elegant"
Sexxy - Spune
"Vreau sa te intorci la mine / Fara tine-mi este bine"
Alpha - Te-asteapta inima mea
"Cand tu nu esti langa mine / Eu plang - tu crezi ca-mi este bine / Si
niciodata sa nu te indoiesti / Ca imi este bine atunci cand imi lipsesti."
Lucky - Buze reci
"Pune mana pe mine si-o sa-ti mearga bine"
Georgia - Tramvaiul 4
"Asta e tramvaiul 4. / Nimeni aici nu-si face patul."
Hi-Q - Totul va fi bine
Probabil cele mai idioate versuri din muzica romaneasca (cel
putin de pana acum!)
"Sunt trei zile deja de cand n-am mai fost acolo. / La discolo.
Ma simt ca Marco Polo."
ASIA - Garsoniera ta
"In garsoniera ta e chiar asa cum e in America"
O comparatie care m-a lasat cu gura cascata. Cand mi-am revenit am inceput sa ma gandesc la diferite motive pentru care o garsoniera ar putea semana cu America : e plina de arabi, are un Boeing in ea, media IQ-ului locatarilor < 80 etc
ASIA - Garsoniera ta
"... In Salonic sunt masline, iar toate cheile-s la tine"
Ce-are baba cu mitraliera???
ASIA - Suna periculos
"Tu ai banii, eu am anii suntem ca americanii"
Iarasi obsesia cu America. Fetele sunt teroriste.
ASIA - Da-mi noptile-napoi
"Te-astept ca de-obicei la semafor. / Ai uitat inca ceva / acasa-n
dormitor."
ASIA - Uneori
"Dar uneori e ciudat, /nu mai sunt destepti / Iti spun ca te iubesc
cand nici nu te astepti"
Cine spunea ca trebuie sa fii prost ca sa iubesti? Raspuns: fetele
de la A.S.I.A.
Iris "Baby"
"Esti unica iubire, chiar si ultima"
Stefan Banica Jr. "Rodica"
"Dar nea Tache vrea s-o faCA CAsiera la Tarom".
Sexxy , ?De ziua ta?
"As vrea sa sun la tine / Dar tu esti langa mine// Colega mea a
plecat demult/ Nu mai am rabdare s-o ascult/ Ma simt indragostita/Dar stiu ca sunt iubita."
??? Daca intelege cineva ceva din versuri sa ma anunte si pe
mine....
Andreea Balan , ?Libera din nou?
"Vreau sa fiu libera din nou/ Vreau sa iau viata la misto(u)".
Din pacate, luata fiind de valul poetic care o poarta pe noi taramuri ale
versurilor proaste, Andreea B. pare sa nu-si dea seama ca de fapt pe ea a luat-o viata la misto, si nu invers.
"Stars canta breakdance pentru voi ..."
Mai e nevoie de comentarii?
Non Stop - In urma ta
"Cauti in zadar sa ma gasesti in basme, in povesti, dar tu nici nu
doresti."
Numele formatiei ar fi trebuit sa fie Non-Sens.
Non Stop - Esti fata care-mi place
"Esti fata care-mi place / Masina mea te-atrage / Si asta nu-mi da
pace /Eu vreau doar sa ma distrez!"
Inca o data "Non-Sens"
Nordi-K - Sex in apa
"Hai iubito, vino cu noi / Sex in apa sa facem amandoi."
Un nonsens care ne face sa-i mai numaram o data pe cei trei membri
ai "formatiei".
4U - Nu tin la tine
"Eu spun ca esti desteapta / tu spui ca esti frumoasa / Hai gata cu
minciuna / Sa mergem la mine-acasa"
Baietii recunosc in melodia lor ca ies cu fete urate si proaste...
Poate ca acest tip de relatii este impus de nivelul de comunicare apropiat!
4U - Nu tin la tine
"Nu trebuie sa le spui un adevar / Sunt prea sensibile. Pe unele le
dor"
Acest dezacord nu face decat sa ne edifice (daca mai era nevoie)
asupra problemei.
Bombastic - Unde esti?
"...tu nu mai esti sa te arunci la pieptul meu curat."
Ce nu face omu' pentru o rima.
Papa Junior - Ploaia
"...amintirile si amagirile sunt un mister."
Folosim cuvinte inteligente in orice combinatie.
N5 - ?
"Cum sa cred ca as putea sa te pot uita..."
Un joc de cuvinte foarte subtil, m-a lasat cu gura cascata.
O-Zone - Dragostea din tei
"Alo, sunt eu Picasso / Ti-am dat bip si sunt voinic / Dar sa stii,
nu-ti cer nimic!" "Chipul TAU si dragostea din tei/ Mi-amintesc de ochii
TAI."
Direct din Republica Moldova vine o palma adresata celor care inca
mai cred ca muzica poate fi o arta. Si pentru ca trebuia sa poarte un nume i s-a spus simplu, pe moldoveneste, O-Zone!
Hi-Q - Eclipsa
"E fatal cum te misti superfinal" "Patul este scena / Se ridica, se
coboara/ Sunt mai ceva ca Ayrton Senna"
Galax - Galaxia mea
"Din adancul inimii iti trimit iar energii ..."
Urarea mea: mai putina celulita, mai mult talent.
Maniack - Unde esti badie
"Da boxele mai tare / Sa se-auda pana-n zare / Si mai incolo-n
parcare!"
Numa' buna pentru o masa la iarba verde in jurul Bucurestiului...
Miki - Doar noi
"Iti amintesti cum ne-aminteam / de zilele cand ne iubeam"
Dolly - Tarzan
"Hei, Tarzan, Tarzan, Tarzan / Ce bine e la mare"
Uni-k - Nu pot sa uit
"Si sunt acum prea adormita / Ma uit pe geam si cad traznita."
Aviz amatorilor: nu va uitati pe geam noaptea cand ploua. Se pot
intampla lucruri genul X-File.
Non Stop - In urma ta
"Stateai in noaptea grea asteptand. Si m-ai rugat sa vin la
nesfarsit"
A.S.I.A. - O iubire de-o vara
"Mama-mi spune: nu fa plaja goala"
Forma corecta: "nu face plaja"
Andre - Prima iubire
"Ramai si nu pleca..."
Facem un pleonasm mic si mai vindem 10000 de albume.
Bambi - Intoarce-te
"Intoarce-te inapoi"
Pleonasm.
Papa Junior - ?
Suntem iarasi impreuna, desi nu e prima oara."
Pleonasm.
Move'n'Dance - Revino
"Revino iar in viata mea" si "intoarce-te inapoi"
Un nou record: doua pleonasme in aceeasi melodie!
++Citeva intrebari logice.
-Daca de la inot se slabeste, unde gresesc balenele?
-Daca uleiul de porumb se face din porumb, cum este cu uleiul de corp?
-Daca lipiciul superglue lipeste intr-adevar orice, de ce nu si interiorul tubului?
-De ce nu suna ocupat cind gresim numarul?
-De ce iti trebuie programare la clarvazator?
-Daca azi sint zero grade, si miine e de doua ori mai frig, cit de frig va fi miine? -Primesti bani inapoi daca taxiul merge cu spatele?
-De ce morcovii sint mai portocalii decit portocalele?
-De ce oamenii te cred pe cuvint cind le spui ca exista 400 milioane de stele pe cer, dar cind le spui ca o banca a fost proaspat vopsita, cred ca glumesti?
-De ce sucul de lamiie este in mare parte din ingrediente sintetice, pe cind in solutia de spalat vase e zeama de lamiie adevarata?
-De ce Tarzan nu are barba?
-Cu ce viteza se deplaseaza intunericul?
-Cum se impacheteaza bilutele de polistiren cind vrei sa le trimiti pachet?
-Exista alt cuvint pentru cuvintul "sinonim"?
-Cum ar arata scaunele, daca am avea genunchii la spate?
-De ce femeile nu merg singure la toaleta?
-Un termos vara pastreaza bautura rece, iarna calda. De unde stie termosul cind e vara si cind e iarna?
-Eschimosii orbi au ciini de sanie dresati pentru orbi?
-Un sofer care lucreaza pe masini de deszapezire, cum ajunge dimineata la serviciu
-Daca de la inot se slabeste, unde gresesc balenele?
-Daca uleiul de porumb se face din porumb, cum este cu uleiul de corp?
-Daca lipiciul superglue lipeste intr-adevar orice, de ce nu si interiorul tubului?
-De ce nu suna ocupat cind gresim numarul?
-De ce iti trebuie programare la clarvazator?
-Daca azi sint zero grade, si miine e de doua ori mai frig, cit de frig va fi miine? -Primesti bani inapoi daca taxiul merge cu spatele?
-De ce morcovii sint mai portocalii decit portocalele?
-De ce oamenii te cred pe cuvint cind le spui ca exista 400 milioane de stele pe cer, dar cind le spui ca o banca a fost proaspat vopsita, cred ca glumesti?
-De ce sucul de lamiie este in mare parte din ingrediente sintetice, pe cind in solutia de spalat vase e zeama de lamiie adevarata?
-De ce Tarzan nu are barba?
-Cu ce viteza se deplaseaza intunericul?
-Cum se impacheteaza bilutele de polistiren cind vrei sa le trimiti pachet?
-Exista alt cuvint pentru cuvintul "sinonim"?
-Cum ar arata scaunele, daca am avea genunchii la spate?
-De ce femeile nu merg singure la toaleta?
-Un termos vara pastreaza bautura rece, iarna calda. De unde stie termosul cind e vara si cind e iarna?
-Eschimosii orbi au ciini de sanie dresati pentru orbi?
-Un sofer care lucreaza pe masini de deszapezire, cum ajunge dimineata la serviciu
++Ce fel de salariu ai? Pe care il recunosti? Salariul Ceapa: il vezi, il iei in mana… si iti dau lacrimile. Salariul Nenorocit: nu te ajuta la nimic, doar te face sa suferi, insa nu poti trai fara el Salariul Dietetic: te face sa mananci din ce in ce mai putin Salariul Ateu: te indoiestide existenta lui Salariul Magic: face catevamiscari si dispare Salariul Furtuna: nu stii cand o sa apara si nici cat o sa tina Salariul Umor Negru: razi ca sa nu plangi Salariul Prezervativ: iti taie pofta Salariul Impotent: atunci cand ai mai multa nevoie te dezamageste Salariul Menstruatie: vine o data pe luna si tine 4 zile Salariul Walt Disney: de 30 de ani este inghetat Salariul Ejaculare Precoce: abia a intrat... si s-a terminat
++Soti, neveste, mariaje.
-Un baietel il intreaba pe tatal sau: "Taticule, cit costa un mariaj?" "Nu stiu", ii raspunde tatal, "eu inca platesc".
-Cum definesc mariajul cei mai multi dintre barbati? O metoda foarte costisitoare de a-ti spala lenjeria gratuit.
-Dificultatea pentru celibatari este sa le dezbrace pe femei. Pentru soti - este sa le imbrace.
-O femeie isi face griji pentru viitor pina in ziua in care se casatoreste. Un barbat isi face griji pentru viitorul sau dupa ce s-a insurat.
-Mariajul te invata loialitatea, rabdarea, perseverenta, umilinta, simtul masurii si al economisirii, si multe alte lucruri de care nu ai fi avut nevoie daca ramineai celibatar.
-O femeie de la tara ii spune sotului ei: "Miine aniversam 30 de ani de casatorie, esti de acord sa taiem porcul data fiind imprejurarea?" "De ce", raspunse sotul, "el ce vina are?".
-Mariajul este o institutie minunata, care serveste la suportarea in doi a problemelor care nu s-ar fi ivit niciodata daca nu s-ar fi renuntat la burlacie.
-Mariajul este ca la restaurant: cind esti cu meniul sub ochi, nu prea stii ce sa alegi. Iei o decizie un pic la intimplare si, cind vezi ce ai in farfurie, iti spui ca ar fi fost mai bine sa comanzi felul de mincare din farfuria vecinului.
-Mariajul este ca un miraj in desert: palate, cocotieri, oaze, camile...Dar totul dispare brusc si nu mai ramin decit camilele.
-Un baietel il intreaba pe tatal sau: "Taticule, cit costa un mariaj?" "Nu stiu", ii raspunde tatal, "eu inca platesc".
-Cum definesc mariajul cei mai multi dintre barbati? O metoda foarte costisitoare de a-ti spala lenjeria gratuit.
-Dificultatea pentru celibatari este sa le dezbrace pe femei. Pentru soti - este sa le imbrace.
-O femeie isi face griji pentru viitor pina in ziua in care se casatoreste. Un barbat isi face griji pentru viitorul sau dupa ce s-a insurat.
-Mariajul te invata loialitatea, rabdarea, perseverenta, umilinta, simtul masurii si al economisirii, si multe alte lucruri de care nu ai fi avut nevoie daca ramineai celibatar.
-O femeie de la tara ii spune sotului ei: "Miine aniversam 30 de ani de casatorie, esti de acord sa taiem porcul data fiind imprejurarea?" "De ce", raspunse sotul, "el ce vina are?".
-Mariajul este o institutie minunata, care serveste la suportarea in doi a problemelor care nu s-ar fi ivit niciodata daca nu s-ar fi renuntat la burlacie.
-Mariajul este ca la restaurant: cind esti cu meniul sub ochi, nu prea stii ce sa alegi. Iei o decizie un pic la intimplare si, cind vezi ce ai in farfurie, iti spui ca ar fi fost mai bine sa comanzi felul de mincare din farfuria vecinului.
-Mariajul este ca un miraj in desert: palate, cocotieri, oaze, camile...Dar totul dispare brusc si nu mai ramin decit camilele.
++Se intimpla numai in filme...
- Unul dintre gemenii identici este intotdeauna un raufacator.
- Cele mai multe laptopuri sint suficient de puternice pentru a prelua controlul sistemului de comunicare al oricarui invadator extraterestru.
- Cind se stinge lumina intr-o camera si protagonistii merg, eventual, la culcare, toate obiectele din incapere ramin perfect vizibile si colorate putin in albastru.
- Politistii onesti si dedicati profesiunii lor sint ucisi cu trei zile inainte de pensionare.
- In timpul unei anchete, o scena obligatorie este intrarea intr-un club de strip-tease.
- Aplicat pe buze, rujul nu se mai ia nici macar in cazul unei scufundari subacvatice.
- Turnul Eiffel este vizibil de la orice fereastra din Paris.
- Daca exista un geam intr-o incapere, mai devreme sau mai tirziu cineva va fi aruncat prin acel geam.
- Un barbat nu geme de durere daca este ranit groaznic, dar tipa cind o femeie, fie ea cit de frumoasa, ii face o injectie.
- Un detectiv reuseste sa rezolve un caz extrem de dificil doar dupa ce a fost scos din serviciu.
- In America, daca un barbat este imbracat in negru, precis este de la FBI.
- In toate pungile cu cumparaturi se afla o piine-bagheta, lunga de cel putin 50 de centimetri.
- Sistemul de aer conditionat al oricarui edificiu constituie o ascunzatoare perfecta, la care nu se gindeste decit eroul principal.
- Toate mamele pregatesc pentru micul dejun oua cu sunca, dar copiii si sotul nu au timp sa bea decit un pahar cu suc de fructe, si ala pe graba.
- Unul dintre gemenii identici este intotdeauna un raufacator.
- Cele mai multe laptopuri sint suficient de puternice pentru a prelua controlul sistemului de comunicare al oricarui invadator extraterestru.
- Cind se stinge lumina intr-o camera si protagonistii merg, eventual, la culcare, toate obiectele din incapere ramin perfect vizibile si colorate putin in albastru.
- Politistii onesti si dedicati profesiunii lor sint ucisi cu trei zile inainte de pensionare.
- In timpul unei anchete, o scena obligatorie este intrarea intr-un club de strip-tease.
- Aplicat pe buze, rujul nu se mai ia nici macar in cazul unei scufundari subacvatice.
- Turnul Eiffel este vizibil de la orice fereastra din Paris.
- Daca exista un geam intr-o incapere, mai devreme sau mai tirziu cineva va fi aruncat prin acel geam.
- Un barbat nu geme de durere daca este ranit groaznic, dar tipa cind o femeie, fie ea cit de frumoasa, ii face o injectie.
- Un detectiv reuseste sa rezolve un caz extrem de dificil doar dupa ce a fost scos din serviciu.
- In America, daca un barbat este imbracat in negru, precis este de la FBI.
- In toate pungile cu cumparaturi se afla o piine-bagheta, lunga de cel putin 50 de centimetri.
- Sistemul de aer conditionat al oricarui edificiu constituie o ascunzatoare perfecta, la care nu se gindeste decit eroul principal.
- Toate mamele pregatesc pentru micul dejun oua cu sunca, dar copiii si sotul nu au timp sa bea decit un pahar cu suc de fructe, si ala pe graba.
Ultima editare efectuata de catre in 13.02.08 19:15, editata de 1 ori
++Matrimoniale• „Mi se spune Lola cea nastrusnica. Fizician barbos, comun, 46 de ani“.
• „Am divortat de barbati mai buni decât tine. Am purtat pantofi mai scumpi decât acestia pe care ii am acum. Asa ca sa nu crezi ca folosirea rubricii «Matrimoniale» este cel mai important esec al meu. Femeie sensibila, 34 de ani“.
• „Spune-mi care sunt primele zece albume muzicale in preferintele tale. Vreau doar sa stiu daca merita sa pastrez ceva de la tine atunci când ne vom desparti. Barbat practic si vizionar, 35 de ani“.
• „Esti angajat in «publishing»? Si eu la fel. Sa nu cumva sa te apropii de mine. Barbat pe interior, caut femeie in exterior, careia ii place sa se plimbe prin fata spitalelor ghicind ce boli au pacientii pe care ii vede. Vârsta intre 30 si 35 de ani“.
• „Imi place femeia mea la fel cum imi place kebabul; gasit din greseala dupa o noapte de betie si acoperit cu prea mult tahini. Te voi parasi pe asfaltul vietii, dar fii sigura ca inainte de asta vei fi elementul perfect pentru completarea unei seri perfecte. Barbat, 32 de ani, care rar se pricepe la metafore“.
• „Femeia ideala pentru mine este un barbat. Iarta-ma, mama“.
• „Daca imi faci cinste cu o cina in oras nu inseamna ca vom face sex. Totusi, probabil ca vom face sex. Onestitatea nu face parte din caracterul unui barbat oportunist, de 38 de ani“.
• „Nu toti cei care dau anunt la aceasta rubrica sunt psihopati. Anuntati-ma si pe mine daca gasiti un astfel de om aici si va promit ca il voi strangula cu sutienul meu. Barbat, 56 de ani“.
• „Esti cumva Kate Bush? Scrie-i unui barbat obsedat (36 de ani). Nota, oamenii care nu sunt Kate Bush nu trebuie sa raspunda“.
• „Stroganoff. Boysenberry. Frangipani. Cuvinte care isi au originea in numele oamenilor. Daca si numele tau a reusit sa intre in Dictionarul Explicativ Oxford, atunci voi face sex cu tine. Daca nu, probabil ca tot voi face sex cu tine, dar o voi face numai pentru corpul tau. Barbat care are prea putine distractii in viata, 32 de ani“.
• Nouasprezece anunturi personale si un singur raspuns. Era mama mea, care mi-a atras atentia sa nu uit sa iau pâine in drum spre casa. Barbat, 51 de ani“.
• „Domn matur, 62 de ani, imbatrânit frumos, trasaturi nobile, atractiv, deschis la minte si neperturbat de cererile societatii actuale... nu se poate, trebuie sa merg iar la toaleta“.
• „Prostituata in bucatarie, bucatareasa in dormitor. Femeie, cu prioritati mixte (37 de ani), caut un barbat care poate sa faca o salata ca lumea“.
• „Barbat chel, scund, gras si urât, 53 de ani, caut femeie cu probleme de vedere si cu un apetit sexual puternic dezvoltat“.
• „Dragostea a murit. La fel si mama. Barbat, 42 de ani, mostenitor al unei averi atractive“.
• „Am divortat de barbati mai buni decât tine. Am purtat pantofi mai scumpi decât acestia pe care ii am acum. Asa ca sa nu crezi ca folosirea rubricii «Matrimoniale» este cel mai important esec al meu. Femeie sensibila, 34 de ani“.
• „Spune-mi care sunt primele zece albume muzicale in preferintele tale. Vreau doar sa stiu daca merita sa pastrez ceva de la tine atunci când ne vom desparti. Barbat practic si vizionar, 35 de ani“.
• „Esti angajat in «publishing»? Si eu la fel. Sa nu cumva sa te apropii de mine. Barbat pe interior, caut femeie in exterior, careia ii place sa se plimbe prin fata spitalelor ghicind ce boli au pacientii pe care ii vede. Vârsta intre 30 si 35 de ani“.
• „Imi place femeia mea la fel cum imi place kebabul; gasit din greseala dupa o noapte de betie si acoperit cu prea mult tahini. Te voi parasi pe asfaltul vietii, dar fii sigura ca inainte de asta vei fi elementul perfect pentru completarea unei seri perfecte. Barbat, 32 de ani, care rar se pricepe la metafore“.
• „Femeia ideala pentru mine este un barbat. Iarta-ma, mama“.
• „Daca imi faci cinste cu o cina in oras nu inseamna ca vom face sex. Totusi, probabil ca vom face sex. Onestitatea nu face parte din caracterul unui barbat oportunist, de 38 de ani“.
• „Nu toti cei care dau anunt la aceasta rubrica sunt psihopati. Anuntati-ma si pe mine daca gasiti un astfel de om aici si va promit ca il voi strangula cu sutienul meu. Barbat, 56 de ani“.
• „Esti cumva Kate Bush? Scrie-i unui barbat obsedat (36 de ani). Nota, oamenii care nu sunt Kate Bush nu trebuie sa raspunda“.
• „Stroganoff. Boysenberry. Frangipani. Cuvinte care isi au originea in numele oamenilor. Daca si numele tau a reusit sa intre in Dictionarul Explicativ Oxford, atunci voi face sex cu tine. Daca nu, probabil ca tot voi face sex cu tine, dar o voi face numai pentru corpul tau. Barbat care are prea putine distractii in viata, 32 de ani“.
• Nouasprezece anunturi personale si un singur raspuns. Era mama mea, care mi-a atras atentia sa nu uit sa iau pâine in drum spre casa. Barbat, 51 de ani“.
• „Domn matur, 62 de ani, imbatrânit frumos, trasaturi nobile, atractiv, deschis la minte si neperturbat de cererile societatii actuale... nu se poate, trebuie sa merg iar la toaleta“.
• „Prostituata in bucatarie, bucatareasa in dormitor. Femeie, cu prioritati mixte (37 de ani), caut un barbat care poate sa faca o salata ca lumea“.
• „Barbat chel, scund, gras si urât, 53 de ani, caut femeie cu probleme de vedere si cu un apetit sexual puternic dezvoltat“.
• „Dragostea a murit. La fel si mama. Barbat, 42 de ani, mostenitor al unei averi atractive“.
Ultima editare efectuata de catre in 13.02.08 19:14, editata de 1 ori
++culmea minciunii: sa-i spuna mutul surdului ca orbul l-a vazut pe schiop alergand dupa chel sa-l traga de par.
culmea zgarceniei: sa-ti ia foc casa si sa dai beep la pompieri.
culmea bogatiei: sa ai bani sa-mi poti da si mie.
culmea metroului: sa te traga politia pe dreapta.
culmea agriculturii: sa mananci paie si sa te c**i baloti.
culmea economisirii energiei electrice: sa pui la usa o tablita pe care sa scrie "nu sunati ca mai ies eu din cand in cand".
culmea economisirii energiei electrice: sa pui la usa o tablita pe care sa scrie "nu sunati ca mai ies eu din cand in cand".
Ultima editare efectuata de catre in 13.02.08 19:14, editata de 1 ori
++Publicitate, mon amour!
Nimeni nu contesta binefacerile marii si micii publicitati, mai ales cind e vorba de anunturi matrimoniale. Daca acestea suna, insa, ca cele de mai jos...
-Sportiv, iubesc animalele, calatoriile si lectura, nu vei gresi dorindu-ma. Telefon: 0722..., minus anul Revolutiei.
-Singura, fara copii, fara vicii, plinuta, simpatica, doresc prieten (sot) fara copii si fara alcool.
-Serios, cu categoriile A, B, C, D plus E, daca virsta nu deranjeaza, 36, lasati numar de telefon.
-Cu mine poti gasi eliberarea dorita, Taur, auto, 43 de ani, cizelat, pasional, confortabil, soi rar.
-Iuli, am primit mesajul, veniti va rog marti, 22 aprilie, ora 11, in fata parcului botanic, sa aveti o caseta in mina, eu un pix.
-Vaduva frumoasa, fara copii cu apartament doresc domn inalt pentru casatorie. Nu ti-e rusine sa mergi cu ea pe strada.
-Indeplinesc cerintele dvs, pensionara, cu casa si gradina, sot decedat, fara copii, fara vicii.
-Iubesc femeia, pot sa ofer rabdare, sarut, extaz, tot ce inseamna bucurie, tinar casatorit astept telefon pentru sufletel.
-39/170/56, romantica, fidela, bruneta, angajata, doresc prietenie pentru casatorie cu domn aproximativ 45/ 185/ 90. Casatoritii sa-si vada de familie.
-Doresc sa cunosc un "el" fara obligatii, intelectual, cu casa, curte si masina. Neseriosii sa se abtina.
-Berbec casatorit caut o persoana serioasa care stie ce vrea.
Nimeni nu contesta binefacerile marii si micii publicitati, mai ales cind e vorba de anunturi matrimoniale. Daca acestea suna, insa, ca cele de mai jos...
-Sportiv, iubesc animalele, calatoriile si lectura, nu vei gresi dorindu-ma. Telefon: 0722..., minus anul Revolutiei.
-Singura, fara copii, fara vicii, plinuta, simpatica, doresc prieten (sot) fara copii si fara alcool.
-Serios, cu categoriile A, B, C, D plus E, daca virsta nu deranjeaza, 36, lasati numar de telefon.
-Cu mine poti gasi eliberarea dorita, Taur, auto, 43 de ani, cizelat, pasional, confortabil, soi rar.
-Iuli, am primit mesajul, veniti va rog marti, 22 aprilie, ora 11, in fata parcului botanic, sa aveti o caseta in mina, eu un pix.
-Vaduva frumoasa, fara copii cu apartament doresc domn inalt pentru casatorie. Nu ti-e rusine sa mergi cu ea pe strada.
-Indeplinesc cerintele dvs, pensionara, cu casa si gradina, sot decedat, fara copii, fara vicii.
-Iubesc femeia, pot sa ofer rabdare, sarut, extaz, tot ce inseamna bucurie, tinar casatorit astept telefon pentru sufletel.
-39/170/56, romantica, fidela, bruneta, angajata, doresc prietenie pentru casatorie cu domn aproximativ 45/ 185/ 90. Casatoritii sa-si vada de familie.
-Doresc sa cunosc un "el" fara obligatii, intelectual, cu casa, curte si masina. Neseriosii sa se abtina.
-Berbec casatorit caut o persoana serioasa care stie ce vrea.
Ultima editare efectuata de catre in 13.02.08 19:13, editata de 1 ori
++culmea minciunii: sa-i spuna mutul surdului ca orbul l-a vazut pe schiop alergand dupa chel sa-l traga de par.
culmea economisirii energiei electrice: sa pui la usa o tablita pe care sa scrie "nu sunati ca mai ies eu din cand in cand
culmea economisirii energiei electrice: sa pui la usa o tablita pe care sa scrie "nu sunati ca mai ies eu din cand in cand
Ultima editare efectuata de catre in 13.02.08 19:12, editata de 1 ori
Ultima editare efectuata de catre in 13.02.08 19:11, editata de 1 ori
++Diferente culturale
Australienii: Nu le place sa fie confundati cu britanicii in strainatate
Canadienii: Sunt indignati cand sunt confundati cu americanii in strainatate
Americanii: Le convine cand sunt confundati cu canadienii in strainatate
Romanii: Spera sa fie confundati cu altcineva in strainatate
Britanicii: In nici un caz nu pot fi cunfundati cu altcineva in strainatate
Australienii: Cred ca ar trebui sa ai grija de colegii tai (mates)
Britanicii: Cred ca ar trebui sa ai grija de acei oameni care apartin clubului tau
Americanii: Cred ca oamenii ar trebui sa aiba grija de ei insisi
Canadienii: Cred ca asta e treaba guvernului
Romanii: Cred ca toata conducerea tarii ar trebui schimbata
Australienii: Sunt extrem de loiali berii lor
Americanii: Adora sa agite steagul, sa cante imnul si sunt obsedant de patrioti pana la orbire
Canadienii: Nu pot cadea de acord asupra cuvintelor imnului lor cand se sinchisesc sa il cante
Britanicii: Nu canta deloc dar prefera o fanfara sa le cante imnul
Romanii: Canta imnul doar la meciuri si atunci doar prima strofa, pentru ca doar pe aia o cunosc
Americanii: Petrec majoritatea vietii lipiti de televizor
Romanii: Petrec majoritatea vietii lipiti de televizor uitandu-se la telenovele
Canadienii: Nu o fac, dar numai pentru ca nu prind multe canale americane
Britanicii: Platesc o taxa pentru a putea urmari doar patru canale
Australienii: Exporta toate programele lor proaste la care nimeni nu se uita in Marea Britanie, unde toata lumea le adora
Americanii: Palavragesc neincetat despre fotbal american, baseball si baschet
Britanicii: Palavragesc neincetat despre crichet, fotbal si rugby
Canadienii: Palavragesc neincetat despre hochei, hochei, hochei, hochei si despre cum i-au batut pe americani de doua ori la baseball
Australienii: Palavragesc neincetat despre cum i-au batut pe englezi in oricare sport in care au jucat cu ei
Romanii: Palavrages neincetat despre salarii, pensii si despre cele doua victorii ale lor la fotbal cu Anglia
Americanii: Scriu cuvintele diferit, dar tot ii spun "engleza"
Britanicii: Pronunta cuvintele diferit si tot ii zic "engleza"
Australienii: Adauga "G'day", "mate" si un accent greoi oricarui lucru pe care il spun in incercarea de a face rost de o intalnire
Romanii: Adauga cate un cuvant care nu poate fi gasit in dictionar fiecarei fraze pe care o spun
Britanicii: Fac cumparaturile acasa si importa bunurile pentru ca locuiesc intr-o insula
Australienii: Fac cumparaturile acasa si importa bunurile pentru ca locuiesc intr-o insula
Americanii: Trec granita de sud pentru cumparaturi, benzina si bautura ieftine intr-o tara inapoiata
Canadienii: Trec granita de sud pentru cumparaturi, benzina si bautura ieftine intr-o tara inapoiata
Romanii: Trec granita de sud, granita de nord, granita de vest, granita de est fara nici un motiv anume
Americanii: Par a gandi ca saracia si esecul sunt suspecte din punct de vedere moral
Canadienii: Par a gandi ca bogatia si succesul sunt suspecte din punct de vedere moral
Romanii: Par a crede ca toata lumea e suspecta
Britanicii: Par a crede ca bogatia, saracia, succesul si esecul sunt caractere mostenite
Australienii: Par a nu se gandi la nici una din lucrurile astea dupa cateva beri
Australienii: Nu le place sa fie confundati cu britanicii in strainatate
Canadienii: Sunt indignati cand sunt confundati cu americanii in strainatate
Americanii: Le convine cand sunt confundati cu canadienii in strainatate
Romanii: Spera sa fie confundati cu altcineva in strainatate
Britanicii: In nici un caz nu pot fi cunfundati cu altcineva in strainatate
Australienii: Cred ca ar trebui sa ai grija de colegii tai (mates)
Britanicii: Cred ca ar trebui sa ai grija de acei oameni care apartin clubului tau
Americanii: Cred ca oamenii ar trebui sa aiba grija de ei insisi
Canadienii: Cred ca asta e treaba guvernului
Romanii: Cred ca toata conducerea tarii ar trebui schimbata
Australienii: Sunt extrem de loiali berii lor
Americanii: Adora sa agite steagul, sa cante imnul si sunt obsedant de patrioti pana la orbire
Canadienii: Nu pot cadea de acord asupra cuvintelor imnului lor cand se sinchisesc sa il cante
Britanicii: Nu canta deloc dar prefera o fanfara sa le cante imnul
Romanii: Canta imnul doar la meciuri si atunci doar prima strofa, pentru ca doar pe aia o cunosc
Americanii: Petrec majoritatea vietii lipiti de televizor
Romanii: Petrec majoritatea vietii lipiti de televizor uitandu-se la telenovele
Canadienii: Nu o fac, dar numai pentru ca nu prind multe canale americane
Britanicii: Platesc o taxa pentru a putea urmari doar patru canale
Australienii: Exporta toate programele lor proaste la care nimeni nu se uita in Marea Britanie, unde toata lumea le adora
Americanii: Palavragesc neincetat despre fotbal american, baseball si baschet
Britanicii: Palavragesc neincetat despre crichet, fotbal si rugby
Canadienii: Palavragesc neincetat despre hochei, hochei, hochei, hochei si despre cum i-au batut pe americani de doua ori la baseball
Australienii: Palavragesc neincetat despre cum i-au batut pe englezi in oricare sport in care au jucat cu ei
Romanii: Palavrages neincetat despre salarii, pensii si despre cele doua victorii ale lor la fotbal cu Anglia
Americanii: Scriu cuvintele diferit, dar tot ii spun "engleza"
Britanicii: Pronunta cuvintele diferit si tot ii zic "engleza"
Australienii: Adauga "G'day", "mate" si un accent greoi oricarui lucru pe care il spun in incercarea de a face rost de o intalnire
Romanii: Adauga cate un cuvant care nu poate fi gasit in dictionar fiecarei fraze pe care o spun
Britanicii: Fac cumparaturile acasa si importa bunurile pentru ca locuiesc intr-o insula
Australienii: Fac cumparaturile acasa si importa bunurile pentru ca locuiesc intr-o insula
Americanii: Trec granita de sud pentru cumparaturi, benzina si bautura ieftine intr-o tara inapoiata
Canadienii: Trec granita de sud pentru cumparaturi, benzina si bautura ieftine intr-o tara inapoiata
Romanii: Trec granita de sud, granita de nord, granita de vest, granita de est fara nici un motiv anume
Americanii: Par a gandi ca saracia si esecul sunt suspecte din punct de vedere moral
Canadienii: Par a gandi ca bogatia si succesul sunt suspecte din punct de vedere moral
Romanii: Par a crede ca toata lumea e suspecta
Britanicii: Par a crede ca bogatia, saracia, succesul si esecul sunt caractere mostenite
Australienii: Par a nu se gandi la nici una din lucrurile astea dupa cateva beri
Ultima editare efectuata de catre in 13.02.08 19:10, editata de 1 ori
++Legile dragostei
1. Toate persoanele bune au pe cineva.
2. Daca persoana nu are pe nimeni, exista un motiv.
3. Cu cat e o persoana mai speciala, cu atat e mai departe de tine.
4. Felul in care o persoana te iubeste este invers proportionala cu cat de mult o iubesti tu.
5. Banii nu pot cumpara dragostea, dar te pun intr-o pozitie de unde poti negocia.
6. Cele mai bune lucruri pe lume sunt gratuite...si merita fiecare ban.
7. Orice lucru bun faci, reactia va fi nu asa de buna.
8. Persoanele cumsecade raman ultimele in toate.
9. Daca pare a fi prea bine ca sa fie adevarat, atunci chiar asa e.
10. Disponibilitatea este in functiune de timp. In acelasi moment in care te intereseaza o persoana, ea gaseste pe altcineva.
11. Nimic nu se imbunatateste odata cu varsta.
12. Sexul nu contine calorii.
13. Sexul ocupa cel mai putin din timp, dar cauzeaza o gramada de probleme.
14. Nu e nici un remediu pentru sex, decat si mai mult sex.
15. Sexul e ca zapada: niciodata nu stii cati centimetri vor fi si cat de mult va dura.
16. Un barbat in casa valoreaza cat doi in strada.
17. Virginitatea poate fi vindecata.
18. Cand o femeie ajunge sa-si inteleaga barbatul, de obicei nici nu-l mai asculta.
19. Nu te culca niciodata cu cineva mai nebun decat tine.
20. Aceleasi calitati barbatesti care o atrag pe o femeie la inceput, dupa cativa ani nu le mai poate suporta.
21. Sexul este "murdar" numai daca e facut cum trebuie.
22. Intotdeauna este momentul nepotrivit al lunii.
23. Cea mai buna metoda ca sa tii un barbat este in bratele tale.
24. Cand se sting luminile, toate femeile sunt frumoase.
25. Sexul este ereditar. Daca parintii tai n-au avut parte, sunt sanse mari sa nu ai nici tu.
26. Sambata - insamanteaza. Duminica - roaga-te sa nu iasa recolta.
27. Cu cat mai tanar/a, cu atat mai bine.
28. Inainte sa-l gasesti pe printul fermecator, trebuie sa saruti multi broscoi.
29. Poate unele lucruri sunt mai bune sau mai rele decat sexul. Dar nici un lucru nu e la fel ca sexul.
30. Iubeste-ti vecinul. Dar ai grija sa nu fii prins.
31. Dragostea e o gaura in inima ta.
32. Dragostea este o problema chimica. Sexul este o problema fizica.
33. Fa-o cu cei/cele mai buni/bune.
34. Nu poti face un copil intr-o luna daca lasi insarcinate noua femei.
35. Dragostea este triumful imaginatiei asupra inteligentei.
36. E mai bine sa fi iubit si sa fi pierdut decat sa nu fi iubit niciodata.
37. Sa nu comiti adulter!... decat daca ai chef.
38. Nu te culca cu o femeie care are mai multe probleme decat tine.
39. O femeie nu-i uita niciodata pe barbatii pe care i-ar fi putut avea; un barbat - femeile pe care nu le-ar fi putut avea.
40. Nu conteaza lungimea batului fermecat, ci magia din el.
41. Niciodata sa nu spui NU.
42. Un barbat poate fi fericit cu orice femeie atata timp cat n-o iubeste.
43. Zambeste! Asta-i face pe oameni sa se intrebe la ce te gandesti!
44. Nu o face daca stii ca nu poti rezista.
45. Nu e nici o diferenta intre un intelept si un prost in momentul in care sunt indragostiti.
46. Niciodata nu te culca daca esti nervos. Stai treaz si cearta-te pana la capat.
47. Dragostea este iluzia ca o femeie e diferita decat celelalte.
48. "N-o sa te doara... promit!"
49. O fost/a sot/sotie va fi intotdeauna "pana cand moartea va va desparti".
50. Cand un barbat vrea ca femeia sa-l asculte, ea nu-l asculta. Cand el nu vrea ca ea sa asculte, ea e toata numai urechi.
51. E intotdeauna mai simplu sa gasesti pe cineva daca ai deja pe cineva.
52. Dragostea si liceul NU trebuiesc amestecate.
53. Arata-mi un sot care nu vrea, si-ti arat eu un vecin care vrea.
54. Nu conteaza cat de bine a fost; daca te trezesti cu remuscari, inseamna ca a fost rau.
55. Cel mai mult te va satisface persoana nepotrivita pentru tine.
56. Sa nu ai niciodata incredere intr-o femeie care te trage in pat ca si cum nu-ti poate rezista.
57. Nimeni nu e asa de special cum crede.
58. Daca crezi ca o relatie nu poate functiona, dar simti nevoia de-a incerca, ea nu va functiona. Morala: Ai sa-ti dai seama ca nu a functionat din cauza ca nu ai crezut cu adevarat in ea.
59. Durata unei relatii cu cineva este invers proportionala cu cat de importanta e persoana pentru tine.
60. Cheia spre interiorul inimii unei femei este un dar neasteptat la momentul neasteptat.
61. Doua lucruri un barbat nu poate intelege: Femeile si cum se transforma barbatii in prosti din cauza femeilor.
62. Dragostea ne face sa credem. Concluzia: Dragostea pacaleste ratiunea.
63. Cand ai pe cineva le atragi pe femei. Cand esti singur, femeile te evita ca pe ciuma.
64. Cand esti cu prietena, intotdeauna vei avea gaze.
1. Toate persoanele bune au pe cineva.
2. Daca persoana nu are pe nimeni, exista un motiv.
3. Cu cat e o persoana mai speciala, cu atat e mai departe de tine.
4. Felul in care o persoana te iubeste este invers proportionala cu cat de mult o iubesti tu.
5. Banii nu pot cumpara dragostea, dar te pun intr-o pozitie de unde poti negocia.
6. Cele mai bune lucruri pe lume sunt gratuite...si merita fiecare ban.
7. Orice lucru bun faci, reactia va fi nu asa de buna.
8. Persoanele cumsecade raman ultimele in toate.
9. Daca pare a fi prea bine ca sa fie adevarat, atunci chiar asa e.
10. Disponibilitatea este in functiune de timp. In acelasi moment in care te intereseaza o persoana, ea gaseste pe altcineva.
11. Nimic nu se imbunatateste odata cu varsta.
12. Sexul nu contine calorii.
13. Sexul ocupa cel mai putin din timp, dar cauzeaza o gramada de probleme.
14. Nu e nici un remediu pentru sex, decat si mai mult sex.
15. Sexul e ca zapada: niciodata nu stii cati centimetri vor fi si cat de mult va dura.
16. Un barbat in casa valoreaza cat doi in strada.
17. Virginitatea poate fi vindecata.
18. Cand o femeie ajunge sa-si inteleaga barbatul, de obicei nici nu-l mai asculta.
19. Nu te culca niciodata cu cineva mai nebun decat tine.
20. Aceleasi calitati barbatesti care o atrag pe o femeie la inceput, dupa cativa ani nu le mai poate suporta.
21. Sexul este "murdar" numai daca e facut cum trebuie.
22. Intotdeauna este momentul nepotrivit al lunii.
23. Cea mai buna metoda ca sa tii un barbat este in bratele tale.
24. Cand se sting luminile, toate femeile sunt frumoase.
25. Sexul este ereditar. Daca parintii tai n-au avut parte, sunt sanse mari sa nu ai nici tu.
26. Sambata - insamanteaza. Duminica - roaga-te sa nu iasa recolta.
27. Cu cat mai tanar/a, cu atat mai bine.
28. Inainte sa-l gasesti pe printul fermecator, trebuie sa saruti multi broscoi.
29. Poate unele lucruri sunt mai bune sau mai rele decat sexul. Dar nici un lucru nu e la fel ca sexul.
30. Iubeste-ti vecinul. Dar ai grija sa nu fii prins.
31. Dragostea e o gaura in inima ta.
32. Dragostea este o problema chimica. Sexul este o problema fizica.
33. Fa-o cu cei/cele mai buni/bune.
34. Nu poti face un copil intr-o luna daca lasi insarcinate noua femei.
35. Dragostea este triumful imaginatiei asupra inteligentei.
36. E mai bine sa fi iubit si sa fi pierdut decat sa nu fi iubit niciodata.
37. Sa nu comiti adulter!... decat daca ai chef.
38. Nu te culca cu o femeie care are mai multe probleme decat tine.
39. O femeie nu-i uita niciodata pe barbatii pe care i-ar fi putut avea; un barbat - femeile pe care nu le-ar fi putut avea.
40. Nu conteaza lungimea batului fermecat, ci magia din el.
41. Niciodata sa nu spui NU.
42. Un barbat poate fi fericit cu orice femeie atata timp cat n-o iubeste.
43. Zambeste! Asta-i face pe oameni sa se intrebe la ce te gandesti!
44. Nu o face daca stii ca nu poti rezista.
45. Nu e nici o diferenta intre un intelept si un prost in momentul in care sunt indragostiti.
46. Niciodata nu te culca daca esti nervos. Stai treaz si cearta-te pana la capat.
47. Dragostea este iluzia ca o femeie e diferita decat celelalte.
48. "N-o sa te doara... promit!"
49. O fost/a sot/sotie va fi intotdeauna "pana cand moartea va va desparti".
50. Cand un barbat vrea ca femeia sa-l asculte, ea nu-l asculta. Cand el nu vrea ca ea sa asculte, ea e toata numai urechi.
51. E intotdeauna mai simplu sa gasesti pe cineva daca ai deja pe cineva.
52. Dragostea si liceul NU trebuiesc amestecate.
53. Arata-mi un sot care nu vrea, si-ti arat eu un vecin care vrea.
54. Nu conteaza cat de bine a fost; daca te trezesti cu remuscari, inseamna ca a fost rau.
55. Cel mai mult te va satisface persoana nepotrivita pentru tine.
56. Sa nu ai niciodata incredere intr-o femeie care te trage in pat ca si cum nu-ti poate rezista.
57. Nimeni nu e asa de special cum crede.
58. Daca crezi ca o relatie nu poate functiona, dar simti nevoia de-a incerca, ea nu va functiona. Morala: Ai sa-ti dai seama ca nu a functionat din cauza ca nu ai crezut cu adevarat in ea.
59. Durata unei relatii cu cineva este invers proportionala cu cat de importanta e persoana pentru tine.
60. Cheia spre interiorul inimii unei femei este un dar neasteptat la momentul neasteptat.
61. Doua lucruri un barbat nu poate intelege: Femeile si cum se transforma barbatii in prosti din cauza femeilor.
62. Dragostea ne face sa credem. Concluzia: Dragostea pacaleste ratiunea.
63. Cand ai pe cineva le atragi pe femei. Cand esti singur, femeile te evita ca pe ciuma.
64. Cand esti cu prietena, intotdeauna vei avea gaze.
Ultima editare efectuata de catre in 01.02.08 18:49, editata de 2 ori
Pagina 32 din 34 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33, 34
Pagina 32 din 34
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum