Like/Tweet/+1
Ultimele subiecte
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE2Scris de Admin 26.08.17 22:37
» TEXT ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE1
Scris de Admin 26.08.17 22:36
» Comunitatea evreiască din Botoșani (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» Comunitatea evreiască din Botoșani (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:30
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (1)
Scris de Admin 26.08.17 22:19
» ITINERARIU SEFARD DIN IMPERIUL OTOMAN IN TARILE ROMANE (2)
Scris de Admin 26.08.17 22:18
» DESPRE ANTISEMITISMUL MAREȘALULUI ION ANTONESCU
Scris de Admin 04.08.17 23:54
» Romanizarea Romaniei 1940-44 legi antisemite, CNRomanizare
Scris de Admin 04.08.17 21:13
» ROMÂNIA LUI ANTONESCU ȘI LOGICA VIOLENȚEI(3): VIOLENŢA MILIT
Scris de Admin 05.03.17 11:01
» Anunțuri Administrative
Scris de Admin 25.02.17 20:07
DIVERSE...
4 participanți
Pagina 4 din 34
Pagina 4 din 34 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34
DIVERSE...
Rezumarea primului mesaj :
https://mail.google.com/mail/u/0/h/t4870xs6bo53/?view=att&th=14e0a6062042d2d3&attid=0.1&disp=emb&realattid=ii_14e0a5f734516485&zw&atsh=1
=====
NOU REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA
CONCEDIUL MEDICAL
Din acest moment nu mai acceptam adeverinta medicala a unui doctor prin care se adevereste ca sunteti bolnav. Daca puteti merge la doctor, inseamna ca puteti veni si la serviciu.
OPERATII CHIRURGICALE
Operatiile chirurgicale sunt interzise . Atata vreme cat sunteti angajat la noi, veti avea nevoie de toate organele. Nu veti elimina nimic. Noi v-am angajat intact. In cazul in care eliminati un organ, vom considera acest lucru indisciplina la locul de munca.
ZILE IN FOLOS PERSONAL
Fiecare angajat va primi 104 zile personale pe an. Ele se numesc sambata si duminica.
ZILE DE CONCEDIU
Toti angajatii vor primi concediul in aceeasi perioada a anului.
Zilele de vacanta sunt dupa cum urmeaza: 1 ianuarie si 25 decembrie.
ZILE LIBERE PENTRU INMORMANTARI
Aceasta nu e o scuza sa lipsiti de la serviciu. Oricum nu mai puteti face nimic pentru prietenii, rudele sau colegii morti. In cazurile rare in care un angajat va fi nevoit sa participe la inmormantari, acestea se vor programa seara tarziu. Suntem bucurosi sa va permitem sa lucrati in pauza de pranz pentru a putea pleca mai devreme, cu conditia sa va terminati insarcinarile pe ziua respectiva...
ABSENTA CAUZATA DE PROPRIUL DECES
Acest incident poate fi acceptat ca scuza. In orice caz, este necesar un preaviz de 2 saptamani precum si pregatirea unui inlocuitor care sa va preia atributiile.
FOLOSIREA TOALETELOR
Mult prea mult timp se petrece la toaleta.. In viitor se va merge la toaleta in ordine alfabetica. Spre exemplu angajatii al caror nume incepe cu “A" se vor duce de la 8:00 la 8:20, cei cu “B" de la 8:20 la 8:40, si asa mai departe. Daca nu va puteti deplasa in timpul alocat, veti fi nevoiti sa asteptati pana a doua zi cand sunteti programati. In situatii de maxima urgenta, angajatii pot face schimb de locuri intre ei. Superviserii ambilor angajati implicati in schimb trebuie sa aprobe aceasta schimbare in scris.
In plus, acum exista o restrictie de 3 minute de stationare in toalete. La sfarsitul celor 3 minute se va declansa o alarma, hartia igienica se va retrage automat, usa de la toaleta se va deschide si contravenientul va fi fotografiat. La a doua abatere, fotografia va fi publicata in ziarul intern al companiei la rubrica “Acte de indisciplina".
PAUZA DE MASA
Persoanele slabe vor primi 30 de minute pauza de masa, deoarece trebuie sa manace mai mult pentru a arata sanatoase. Persoanele cu greutate normala vor primi 15 minute pauza de masa, pentru a-si pastra silueta. Persoanele supraponderale vor primi 5 minute pauza de masa deoarece este suficient pentru a lua o pastila de slabit.
Va multumim pentru loialitatea aratata fata de companie. Suntem aici pentru a asigura o experienta pozitiva angajatilor. Orice intrebari, comentarii, nelamuriri, plangeri, reclamatii, frustrari, iritari, suparari, insinuari, acuzatii, vor fi adresate in alta parte.
CUM NE IMBRACAM
Este recomandat sa veniti imbracati la serviciu conform salariului primit.
Daca purtati pantofi Prada de $350 sau o geanta Gucci de $600 vom presupune ca o duceti bine din punct de vedere financiar , deci nu aveti nevoie de o marire de salariu.
Daca va imbracati saracacios, va trebui sa invatati sa va administrati banii mai bine pentru a va cumpara haine mai frumoase, prin urmare nu aveti nevoie de o marire de salariu.
Daca va imbracati potrivit, sunteti exact acolo unde trebuie si in consecinta nu aveti nevoie de o marire de salariu.
Va dorim o saptamana placuta.
Conducerea !
https://mail.google.com/mail/u/0/h/t4870xs6bo53/?view=att&th=14e0a6062042d2d3&attid=0.1&disp=emb&realattid=ii_14e0a5f734516485&zw&atsh=1
=====
NOU REGULAMENT DE ORDINE INTERIOARA
CONCEDIUL MEDICAL
Din acest moment nu mai acceptam adeverinta medicala a unui doctor prin care se adevereste ca sunteti bolnav. Daca puteti merge la doctor, inseamna ca puteti veni si la serviciu.
OPERATII CHIRURGICALE
Operatiile chirurgicale sunt interzise . Atata vreme cat sunteti angajat la noi, veti avea nevoie de toate organele. Nu veti elimina nimic. Noi v-am angajat intact. In cazul in care eliminati un organ, vom considera acest lucru indisciplina la locul de munca.
ZILE IN FOLOS PERSONAL
Fiecare angajat va primi 104 zile personale pe an. Ele se numesc sambata si duminica.
ZILE DE CONCEDIU
Toti angajatii vor primi concediul in aceeasi perioada a anului.
Zilele de vacanta sunt dupa cum urmeaza: 1 ianuarie si 25 decembrie.
ZILE LIBERE PENTRU INMORMANTARI
Aceasta nu e o scuza sa lipsiti de la serviciu. Oricum nu mai puteti face nimic pentru prietenii, rudele sau colegii morti. In cazurile rare in care un angajat va fi nevoit sa participe la inmormantari, acestea se vor programa seara tarziu. Suntem bucurosi sa va permitem sa lucrati in pauza de pranz pentru a putea pleca mai devreme, cu conditia sa va terminati insarcinarile pe ziua respectiva...
ABSENTA CAUZATA DE PROPRIUL DECES
Acest incident poate fi acceptat ca scuza. In orice caz, este necesar un preaviz de 2 saptamani precum si pregatirea unui inlocuitor care sa va preia atributiile.
FOLOSIREA TOALETELOR
Mult prea mult timp se petrece la toaleta.. In viitor se va merge la toaleta in ordine alfabetica. Spre exemplu angajatii al caror nume incepe cu “A" se vor duce de la 8:00 la 8:20, cei cu “B" de la 8:20 la 8:40, si asa mai departe. Daca nu va puteti deplasa in timpul alocat, veti fi nevoiti sa asteptati pana a doua zi cand sunteti programati. In situatii de maxima urgenta, angajatii pot face schimb de locuri intre ei. Superviserii ambilor angajati implicati in schimb trebuie sa aprobe aceasta schimbare in scris.
In plus, acum exista o restrictie de 3 minute de stationare in toalete. La sfarsitul celor 3 minute se va declansa o alarma, hartia igienica se va retrage automat, usa de la toaleta se va deschide si contravenientul va fi fotografiat. La a doua abatere, fotografia va fi publicata in ziarul intern al companiei la rubrica “Acte de indisciplina".
PAUZA DE MASA
Persoanele slabe vor primi 30 de minute pauza de masa, deoarece trebuie sa manace mai mult pentru a arata sanatoase. Persoanele cu greutate normala vor primi 15 minute pauza de masa, pentru a-si pastra silueta. Persoanele supraponderale vor primi 5 minute pauza de masa deoarece este suficient pentru a lua o pastila de slabit.
Va multumim pentru loialitatea aratata fata de companie. Suntem aici pentru a asigura o experienta pozitiva angajatilor. Orice intrebari, comentarii, nelamuriri, plangeri, reclamatii, frustrari, iritari, suparari, insinuari, acuzatii, vor fi adresate in alta parte.
CUM NE IMBRACAM
Este recomandat sa veniti imbracati la serviciu conform salariului primit.
Daca purtati pantofi Prada de $350 sau o geanta Gucci de $600 vom presupune ca o duceti bine din punct de vedere financiar , deci nu aveti nevoie de o marire de salariu.
Daca va imbracati saracacios, va trebui sa invatati sa va administrati banii mai bine pentru a va cumpara haine mai frumoase, prin urmare nu aveti nevoie de o marire de salariu.
Daca va imbracati potrivit, sunteti exact acolo unde trebuie si in consecinta nu aveti nevoie de o marire de salariu.
Va dorim o saptamana placuta.
Conducerea !
Ultima editare efectuata de catre Admin in 19.06.15 8:59, editata de 5 ori
Re: DIVERSE...
Bea suc de fructe,
http://fun.bzi.ro/bea-suc-de-fructe-10295
Suc de fructe inseamna sanatate,
Sanatate inseamna sport,
Sport inseamna faima,
Faima inseamna bani,
Banii inseamna femei,
Femei inseamna dragoste,
Dragostea inseamna SIDA,
SIDA inseamna moarte!
Deci nu mai bea suc de fructe!
CATRE MINISTERUL DE INTERNE
http://fun.bzi.ro/scrisoare-catre-ministrul-de-interne-1032
DOMNUL MINISTRU
Sunt patronul firmei DAVICOM SRL si al unui chiosc din cartierul Militari si ma recomand BARTOC GHEORGHE DAN cu locuinta in DR. VICTOR POLONI 10, parter, sector 5.
Desi imi merge bine, sunt satul sa tot dau spagi la circa 17 politie de parca as fi actionar majoritar, iar circa 17 ie cotata la bursa sau la RASDAC.Langa casa mea, la nr.8, locuiesc doi romi pripasiti nu se stie de unde si care il irita pe baiatul meu Alexandru, fost atlet.
Strengar din fire, Alex mai sare gardul-ca tiganii au poarta incuiata-si trage o pisare pe usa lor de la intrare, asa, in gluma. Romul ala batran, chiar la ocarat pe Alex fara motiv, si atunci pustiul meu l-a dat cu capul de asfalt ca avertisment. Ca s-a nu ia amenda penala o mai trimit pe saraca mama, femeie batrana, ca nu bate la ochi cu darul la comandant si totul se rezolva cu bine. Imi pare rau ca numai este fosta conducere a sectiei: dom' Velicu, Mihai Manu si sectoristul Ioan Radu care aveau tarife omenesti. Acum e un taran lacom de bani, numit Dumitru Stefan caruia trebuie sa-I fac renta si lui si oamenilor sai de la ordine publica, care au foamea-n gat.
A doua mea nevasta era politista si tragea la tir sportiv, dar m-a invatat cum merg smenurile prin politie ca sa cad in picioare cum se spune. Dupa ce i-am facut un copil a fugit cu un coleg de-al ei de serviciu in SUA fara sa ma anunte.
Dom' ministru, eu l-am scapat pe Alex de procurori de judecatorii de la sectorul 5, ca tiganu batran la dus la tribunal si vreau sa fiu generos si cu dumneavoastra daca ma ajutati sa scap si de tiganii astia care sunt vecini cu mine care-mi produce xenofobie si sa-I asigur o viata linistita lui Alex ca are alergie la romi, ce sa-I fac saracu?!
Putem sa ne intelegem mai mult decat convenabil pentru ambele parti iar daca veti fi de acord sa-mi ziceti: Mai esti operational? Si va scarpinati pe varful nasului. Daca apar alti subordonati de-ai dumneavoastra nu recunosc nimic si-mi iau si o fata de om uimit dar serios.
Cu optimism,
Bartoc Gheorghe Dan
patron
> Un cutremur mare, cu puterea de 8,1 grade pe scara Richter a lovit Orientul Mijlociu. Două milioane musulmani au murit și peste un milion musulmani au fost răniți.
>
> Irak și Iran sunt complet distruse, iar guvernele nu știu de unde să înceapă cu furnizarea de ajutor pentru a reconstrui. Restul lumii este în stare de șoc. Dar se mobiliseaza pt. ajutoare !
>
> Statele Unite ale Americii trimit trupe pentru a ajuta.
>
> Arabia Saudită trimite petrol.
>
> Țările din America Latină trimit legume.
>
> Noua Zeelandă trimite oi, vite și produse alimentare.
>
> Continentele asiatice trimit forță de muncă pentru a ajuta la reconstruirea infrastructurii.
>
> Canada trimite consumabile și echipe medicale.
>
> Marea Britanie, să nu fie mai prejos, trimite două milioane de musulmani pentru înlocuirea celor pierduți !
>
> Dumnezeu să binecuvânteze MAREA BRITANIE !... (Cat de
> inteligenti sunt britanicii !)
>
> Irak și Iran sunt complet distruse, iar guvernele nu știu de unde să înceapă cu furnizarea de ajutor pentru a reconstrui. Restul lumii este în stare de șoc. Dar se mobiliseaza pt. ajutoare !
>
> Statele Unite ale Americii trimit trupe pentru a ajuta.
>
> Arabia Saudită trimite petrol.
>
> Țările din America Latină trimit legume.
>
> Noua Zeelandă trimite oi, vite și produse alimentare.
>
> Continentele asiatice trimit forță de muncă pentru a ajuta la reconstruirea infrastructurii.
>
> Canada trimite consumabile și echipe medicale.
>
> Marea Britanie, să nu fie mai prejos, trimite două milioane de musulmani pentru înlocuirea celor pierduți !
>
> Dumnezeu să binecuvânteze MAREA BRITANIE !... (Cat de
> inteligenti sunt britanicii !)
> De adevărata valoare a unui lucru îți dai seama abia după ce ai rămas fără el. Hârtia igienica e un bun exemplu...
> Bărbatul este ființa care mai degrabă ar muri pentru femeia iubită decât să traiască cu ea!
> Culmea ghinionului: Să te așezi pe o căruță cu fân și sa-ți intre acul în fund!!
> Singura dată când politicienii spun adevărul este atunci când se fac mincinoși unii pe alții!!
> Nevasta mea susține că sunt prea curios, cel putin așa scrie în jurnalul ei secret...
> Mi-am cumpărat cel mai tare câine de pază. De trei zile mă chinui să intru-n curte...
> Dacă beau alcool, sunt alcoolic. Dacă beau Fanta, sunt fantastic?
> Poliția a declarat că s-au găsit arme ascunse în spatele bibliotecii din Ferentari.
> > Localnicii sunt în stare de șoc. Nu știau că în Ferentari există bibliotecă.
> Dumnezeu a creat cerul și pământul. Restul a fost fabricat în China .
> Unii bărbați își iubesc așa de mult femeile lor încât, pentru a nu le uza, se folosesc de femeile altora.
> I: - Serviți mormoloci în acest restaurant?
> R: - Servim pe oricine...
> I: - Care este deosebirea dintre un elvețian bogat și unul sărac?
> R: - Cel sărac își conduce singur Mercedesul.
> I: - Prin ce se deosebește un om de o cămilă?
> R: - Cămila poate să lucreze o săptămână fără să bea, iar omul poate să bea o săptămână fără să lucreze...
> I: - Unde se afla punctul G la femei?
> R: - În lumina ultimelor cercetări s-a descoperit că el este situat la sfârșitul cuvântului... SHOPPING!
> Fraza zilei: " Este mai bine sa taci și să dai impresia că ești prost decât să vorbești și să înlături orice dubiu."
> Motto-ul zilei!: Dacă cineva râde ? râzi cu el împreună!
> Dacă cineva cântă ? cântă cu el împreună!
> Dacă cineva lucrează ? lasă-l să lucreze!
> Dacă Adam și Eva ar fi fost chinezi am fi încă în paradis, deoarece ei ar fi ignorat mărul și ar fi mâncat șarpele.
DE LA ELIAHU GAL
> Bărbatul este ființa care mai degrabă ar muri pentru femeia iubită decât să traiască cu ea!
> Culmea ghinionului: Să te așezi pe o căruță cu fân și sa-ți intre acul în fund!!
> Singura dată când politicienii spun adevărul este atunci când se fac mincinoși unii pe alții!!
> Nevasta mea susține că sunt prea curios, cel putin așa scrie în jurnalul ei secret...
> Mi-am cumpărat cel mai tare câine de pază. De trei zile mă chinui să intru-n curte...
> Dacă beau alcool, sunt alcoolic. Dacă beau Fanta, sunt fantastic?
> Poliția a declarat că s-au găsit arme ascunse în spatele bibliotecii din Ferentari.
> > Localnicii sunt în stare de șoc. Nu știau că în Ferentari există bibliotecă.
> Dumnezeu a creat cerul și pământul. Restul a fost fabricat în China .
> Unii bărbați își iubesc așa de mult femeile lor încât, pentru a nu le uza, se folosesc de femeile altora.
> I: - Serviți mormoloci în acest restaurant?
> R: - Servim pe oricine...
> I: - Care este deosebirea dintre un elvețian bogat și unul sărac?
> R: - Cel sărac își conduce singur Mercedesul.
> I: - Prin ce se deosebește un om de o cămilă?
> R: - Cămila poate să lucreze o săptămână fără să bea, iar omul poate să bea o săptămână fără să lucreze...
> I: - Unde se afla punctul G la femei?
> R: - În lumina ultimelor cercetări s-a descoperit că el este situat la sfârșitul cuvântului... SHOPPING!
> Fraza zilei: " Este mai bine sa taci și să dai impresia că ești prost decât să vorbești și să înlături orice dubiu."
> Motto-ul zilei!: Dacă cineva râde ? râzi cu el împreună!
> Dacă cineva cântă ? cântă cu el împreună!
> Dacă cineva lucrează ? lasă-l să lucreze!
> Dacă Adam și Eva ar fi fost chinezi am fi încă în paradis, deoarece ei ar fi ignorat mărul și ar fi mâncat șarpele.
DE LA ELIAHU GAL
Intrebari la care nu s-a raspuns
http://fun.bzi.ro/intrebari-la-care-nu-s-a-raspuns-10047
http://fun.bzi.ro/intrebari-la-care-nu-s-a-raspuns-10047
Windous-ul nostru
"Windowsul nostru,
Care esti instalat pe hard,
Deschide-se ferestrele tale,
Vie crash-ul tau
Ca în 95 asa si în 98.
Si zilnicele Servicepacks da-ni le noua,
Si ne iarta partitiile Linux
Asa cum si noi iertam greselile din drivere.
Si nu ne du în ecranul albastru,
Ci izbaveste-ne de conflicte de versiuni
Caci al tau este tot RAM-ul
Si hardul
Si toti hertzii procesorului
În veci vecilor
Alt-F4"
http://fun.bzi.ro/windous-ul-nostru-9966
"Windowsul nostru,
Care esti instalat pe hard,
Deschide-se ferestrele tale,
Vie crash-ul tau
Ca în 95 asa si în 98.
Si zilnicele Servicepacks da-ni le noua,
Si ne iarta partitiile Linux
Asa cum si noi iertam greselile din drivere.
Si nu ne du în ecranul albastru,
Ci izbaveste-ne de conflicte de versiuni
Caci al tau este tot RAM-ul
Si hardul
Si toti hertzii procesorului
În veci vecilor
Alt-F4"
http://fun.bzi.ro/windous-ul-nostru-9966
Despre Cei Perfecti
A fost o data un barbat perfect si o femeie perfecta. Ei
s-au intilnit si deoarece relatia lor a fost perfecta s-au
casatorit. Nunta a fost perfecta. Iar viata lor in doi a
fost deasemenea perfecta.
Intr-o seara de craciun, in care ningea puternic, aceasta
pereche perfecta mergea cu masina pe o sosea plina de curbe,
cind la un moment dat au vazut pe cineva la marginea strazii,
care se pare ca avea o pana. Era Mos Craciun cu o tolba plina
de cadouri. Deoarece ei nu au vrut sa dezamageasca copiii
cei multi care asteptau cadourile, perechea perfecta l-au
invitat pe Mos Craciun sa se urce in masina lor pt. a ajunge
sa imparta cadourile. Si asa au ajuns in scurt timp sa
imparta cadourile. Din nefericire s-au inrautatit conditiile meteorologice si cei trei au avut un accident.
Unul singur din cei trei a supravietuit. Care?
(Ginditi-va mai intii si abia apoi va uitati la raspuns)
Bine-nteles ca femeia perfecta.
Ea este singura din cele 3 personaje care exista
intr-adevar. Toata lumea stie ca Mos Craciun nu exista.... si
ce sa mai zicem de barbati perfecti...
Pt. femei, povestea se termina aici. Barbatii vor citi in continuare.
Puncte bonus pt. barbati:
Daca Mos Craciun si barbatul perfect nu exista, inseamna ca
femeia a condus.
Ceea ce explica de ce s-a si intimplat accidentul.
Si inca ceva: daca esti femeie si ai citit si restul
povestii, asta mai demonstreaza inca o chestie:
Femeile nu fac niciodata ce li se spune !
A fost o data un barbat perfect si o femeie perfecta. Ei
s-au intilnit si deoarece relatia lor a fost perfecta s-au
casatorit. Nunta a fost perfecta. Iar viata lor in doi a
fost deasemenea perfecta.
Intr-o seara de craciun, in care ningea puternic, aceasta
pereche perfecta mergea cu masina pe o sosea plina de curbe,
cind la un moment dat au vazut pe cineva la marginea strazii,
care se pare ca avea o pana. Era Mos Craciun cu o tolba plina
de cadouri. Deoarece ei nu au vrut sa dezamageasca copiii
cei multi care asteptau cadourile, perechea perfecta l-au
invitat pe Mos Craciun sa se urce in masina lor pt. a ajunge
sa imparta cadourile. Si asa au ajuns in scurt timp sa
imparta cadourile. Din nefericire s-au inrautatit conditiile meteorologice si cei trei au avut un accident.
Unul singur din cei trei a supravietuit. Care?
(Ginditi-va mai intii si abia apoi va uitati la raspuns)
Bine-nteles ca femeia perfecta.
Ea este singura din cele 3 personaje care exista
intr-adevar. Toata lumea stie ca Mos Craciun nu exista.... si
ce sa mai zicem de barbati perfecti...
Pt. femei, povestea se termina aici. Barbatii vor citi in continuare.
Puncte bonus pt. barbati:
Daca Mos Craciun si barbatul perfect nu exista, inseamna ca
femeia a condus.
Ceea ce explica de ce s-a si intimplat accidentul.
Si inca ceva: daca esti femeie si ai citit si restul
povestii, asta mai demonstreaza inca o chestie:
Femeile nu fac niciodata ce li se spune !
Draga fiule,
Iti scriu aceste randuri ca sa stii ca iti scriu. Daca primesti aceasta scrisoare inseamna ca a ajuns cu bine. Daca nu o primesti, atunci sa ma anunti pentru a ti-o mai timite o data.
Iti scriu incet pentru ca stiu ca tu nu citesti prea repede. Acum cateva zile tatal tau a citit ca marea majoritate a accidentelor se petrec la o distanta de un kilometru de casa. De aceea ne-am hotarat sa ne mutam mai departe.
Noua casa este minunata, are si masina de spalat, dar nu stiu sigur daca merge. Ieri, am bagat lenjeria in ea, am tras de maneta, si de-atunci n-am mai vazut-o.
Vremea pe aici nu e foarte rea. Saptamana trecuta n-a plouat decat de doua ori. Prima data, ploaia a tinut 3 zile, a doua oara 4 zile. A propos de vesta pe care o voiai, unchiul Petre mi-a spus ca daca o trimitem cu nasturi, cum sunt ei grei, o sa coste mai mult, atunci am taiat nasturii si i-am pus in buzunar.
In sfarsit, l-am ingropat pe bunicu, l-am gasit cand ne-am mutat. Era in dulap din ziua in care a castigat la De-a v-ati ascunselea.
Sa-ti mai zic ca alaltaieri, a explodat bucataria si tatal tau si cu mine am 'zburat' din casa. Ce emotie! a fost pentru prima data dupa multi ani cand tatal tau si cu mine iesim impreuna undeva. A venit doctorul sa vada daca suntem in regula, si mi-a pus un tub din sticla in gura. Mi-a zis sa nu vorbesc 10 minute. Tatal tau s-a oferit sa cumpere tubul acela. Si daca tot vorbim de taica tau, te anunt ca si-a gasit de lucru, e foarte mandru de asta. Lucreaza peste aproape 500 de oameni. L-au angajat sa tunda iarba in cimitir.
Sora ta Julia, cea care s-a casatorit cu sotul ei, a nascut in sfarsit, dar nu stim inca sexul copilului. N-as putea inca sa-ti spun daca esti unchi sau matusa . Taica tau a intrebat-o pe sora-ta Lucia daca mai este insarcinata. Lucia i-a zis ca da, in 5 cinci luni de-acum, atunci taica tau a intrebat-o daca era sigura ca era al ei. Ea i-a spus sigura ca da. Ce fata sigura, cata mandrie! Asa fata, asa tata!
Varul tau Paul s-a casatorit si se roaga in fiecare zi in fata sotiei lui. E fecioara!
Dimpotriva, nu l-am mai vazut pe unchiul Vasile, ala care a murit anul trecut...
Cel mai rau e fratetu ala mic, Ionut. A incuiat masina si a lasat cheile inauntru. A trebuit sa se duca pana acasa sa aduca dublura ca sa ne scoata pe toti de acolo.
Bine, fiule. Nu pot sa-ti trec adresa pe plic pentru ca n-o stiu. De fapt, ultima familie care a locuit aici, a plecat cu numerele pentru a le pune la noua adresa.
Daca o vezi pe Margareta, transmitei salutarile noastre. Daca n-o vezi nu-i spune nimic.
Mama ta care te adora,
Iti scriu aceste randuri ca sa stii ca iti scriu. Daca primesti aceasta scrisoare inseamna ca a ajuns cu bine. Daca nu o primesti, atunci sa ma anunti pentru a ti-o mai timite o data.
Iti scriu incet pentru ca stiu ca tu nu citesti prea repede. Acum cateva zile tatal tau a citit ca marea majoritate a accidentelor se petrec la o distanta de un kilometru de casa. De aceea ne-am hotarat sa ne mutam mai departe.
Noua casa este minunata, are si masina de spalat, dar nu stiu sigur daca merge. Ieri, am bagat lenjeria in ea, am tras de maneta, si de-atunci n-am mai vazut-o.
Vremea pe aici nu e foarte rea. Saptamana trecuta n-a plouat decat de doua ori. Prima data, ploaia a tinut 3 zile, a doua oara 4 zile. A propos de vesta pe care o voiai, unchiul Petre mi-a spus ca daca o trimitem cu nasturi, cum sunt ei grei, o sa coste mai mult, atunci am taiat nasturii si i-am pus in buzunar.
In sfarsit, l-am ingropat pe bunicu, l-am gasit cand ne-am mutat. Era in dulap din ziua in care a castigat la De-a v-ati ascunselea.
Sa-ti mai zic ca alaltaieri, a explodat bucataria si tatal tau si cu mine am 'zburat' din casa. Ce emotie! a fost pentru prima data dupa multi ani cand tatal tau si cu mine iesim impreuna undeva. A venit doctorul sa vada daca suntem in regula, si mi-a pus un tub din sticla in gura. Mi-a zis sa nu vorbesc 10 minute. Tatal tau s-a oferit sa cumpere tubul acela. Si daca tot vorbim de taica tau, te anunt ca si-a gasit de lucru, e foarte mandru de asta. Lucreaza peste aproape 500 de oameni. L-au angajat sa tunda iarba in cimitir.
Sora ta Julia, cea care s-a casatorit cu sotul ei, a nascut in sfarsit, dar nu stim inca sexul copilului. N-as putea inca sa-ti spun daca esti unchi sau matusa . Taica tau a intrebat-o pe sora-ta Lucia daca mai este insarcinata. Lucia i-a zis ca da, in 5 cinci luni de-acum, atunci taica tau a intrebat-o daca era sigura ca era al ei. Ea i-a spus sigura ca da. Ce fata sigura, cata mandrie! Asa fata, asa tata!
Varul tau Paul s-a casatorit si se roaga in fiecare zi in fata sotiei lui. E fecioara!
Dimpotriva, nu l-am mai vazut pe unchiul Vasile, ala care a murit anul trecut...
Cel mai rau e fratetu ala mic, Ionut. A incuiat masina si a lasat cheile inauntru. A trebuit sa se duca pana acasa sa aduca dublura ca sa ne scoata pe toti de acolo.
Bine, fiule. Nu pot sa-ti trec adresa pe plic pentru ca n-o stiu. De fapt, ultima familie care a locuit aici, a plecat cu numerele pentru a le pune la noua adresa.
Daca o vezi pe Margareta, transmitei salutarile noastre. Daca n-o vezi nu-i spune nimic.
Mama ta care te adora,
LUCRURI PRO SI CONTRA DE CE E BINE , CA FAMILIE , SA AI UN PRIETEN VAMPIR !
PRO :
relatie de durata
ai voie sa intarzii acasa
poti pierde foarte usor kilogramele suplimentare
secole de experienta
imunitate la toate bolile
analiza sangelui arata ca esti sanatos tun.
nu sforaie.doarme ca mortu.
nu o sa vina niciodata la tine cu gura mirosind a usturoi .
CONTRA:
te simti mai tot timpul slabit
sarutul poate fi fatal
monogamia e o problema
maini si picioare tot timpul reci
prieteni ciudati
numele animalelor de casa iti dau fiori
greu sa castigi o cearta
ai voie sa chicotesti la inmormantari.
PRO :
relatie de durata
ai voie sa intarzii acasa
poti pierde foarte usor kilogramele suplimentare
secole de experienta
imunitate la toate bolile
analiza sangelui arata ca esti sanatos tun.
nu sforaie.doarme ca mortu.
nu o sa vina niciodata la tine cu gura mirosind a usturoi .
CONTRA:
te simti mai tot timpul slabit
sarutul poate fi fatal
monogamia e o problema
maini si picioare tot timpul reci
prieteni ciudati
numele animalelor de casa iti dau fiori
greu sa castigi o cearta
ai voie sa chicotesti la inmormantari.
Lucruri din viata reala adevarate
Unii traiesc gratis, altii degeaba.
Unii traiesc gratis, altii degeaba.
Daca intr-o vorba indesi mai mult decat incape, devine vorba goala.
De ce prostul e marginit, cand prostia e nemarginita?
Banuitorul se trezeste inaintea ceasului desteptator, ca sa-l controleze daca suna exact.
Caloriferul stins e mai rece decat frigiderul in functiune.
Ideea bine clocita trebuie sa faca adepti, nu pui.
De ce au militarii acte de stare civila?
Ca sa masori distantele, trebuie sa le si strabati.
Marele cusur al femeilor este ca te iubesc, totdeauna, cand ai altceva de facut.
Nu sunt sensibil la frig. Chiar si gerul ma lasa rece.
E frumos sa fii bun, dar trebuie sa fii si bun la ceva.
Numai dupa invidia altora, iti dai seama de propria ta valoare.
Lasitatea este sentimentul care n-are nici macar curajul sa spuna cum il cheama.
Dragostea… Batai de inima pentru dureri de cap. Sentimentul care vine in galop si dispare in varful picioarelor
.
De ce prostul e marginit, cand prostia e nemarginita?
Banuitorul se trezeste inaintea ceasului desteptator, ca sa-l controleze daca suna exact.
Caloriferul stins e mai rece decat frigiderul in functiune.
Ideea bine clocita trebuie sa faca adepti, nu pui.
De ce au militarii acte de stare civila?
Ca sa masori distantele, trebuie sa le si strabati.
Marele cusur al femeilor este ca te iubesc, totdeauna, cand ai altceva de facut.
Nu sunt sensibil la frig. Chiar si gerul ma lasa rece.
E frumos sa fii bun, dar trebuie sa fii si bun la ceva.
Numai dupa invidia altora, iti dai seama de propria ta valoare.
Lasitatea este sentimentul care n-are nici macar curajul sa spuna cum il cheama.
Dragostea… Batai de inima pentru dureri de cap. Sentimentul care vine in galop si dispare in varful picioarelor
.
Care sunt fazele realizării unui proiect?
1. Entuziasm.
2. Sudoare.
3. Deznădejde.
4. Căutarea vinovaţilor.
5. Pedepsirea nevinovaţilor.
6. Premierea celor care n-au avut nicio treabă cu proiectul.
* * *
1. Entuziasm.
2. Sudoare.
3. Deznădejde.
4. Căutarea vinovaţilor.
5. Pedepsirea nevinovaţilor.
6. Premierea celor care n-au avut nicio treabă cu proiectul.
* * *
Legile lui Murphy
1.Probabilitatea ca cineva sa te privesca tocmai pe tine este direct proportionala cu prostia pe care tocmai ai facut-o.
2. Pentru a fi popular, da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste.
3. In orice baza de date, cele care par evident corecte vor contine erori.
4. Este firesc pentru o virgula zecimala sa fie asezata gresit.
5. O eroare care se poate strecura intr-un calcul se va strecura acolo si astfel incit sa aduca cel mai mare prejudiciu intregului calcul.
"Boboteaza" pe meridianele lumii
• Ungurii aruncă crucea direct în Ardeal, apoi vin pe-aici și întreabă de ea;
• Islamiştii aruncă în apă un popă, doi jurnaliști și o grenadă;
• În Liechtenstein se aruncă o cruciuliță în curtea vecinului austriac;
• În Israel se adună lumea în speranţa că se va arunca ceva, dar încă nu s-a întâmplat niciodată;
• În Monaco se aruncă o cruce de aur într-un fluviu de șampanie scumpă și nu sare nimeni după ea;
• În Grecia se aruncă crucea în apă şi se face scandal că nu vin nemţii s-o scoată;
• În Bulgaria se aruncă crucea în borcan, cu puţin oţet, sare, boabe de muştar şi o foaie de dafin;
• În Rusia se aruncă crucea într-o fostă republică sovietică, apoi se trimit două divizii de tancuri să-i apere drepturile;
• În Olanda oamenii nu aruncă crucea, o rulează;
• În Germania nu se aruncă nicio cruce, pentru că nemţii sunt la muncă, nu stau de lucruri de genul ăsta.
• Ungurii aruncă crucea direct în Ardeal, apoi vin pe-aici și întreabă de ea;
• Islamiştii aruncă în apă un popă, doi jurnaliști și o grenadă;
• În Liechtenstein se aruncă o cruciuliță în curtea vecinului austriac;
• În Israel se adună lumea în speranţa că se va arunca ceva, dar încă nu s-a întâmplat niciodată;
• În Monaco se aruncă o cruce de aur într-un fluviu de șampanie scumpă și nu sare nimeni după ea;
• În Grecia se aruncă crucea în apă şi se face scandal că nu vin nemţii s-o scoată;
• În Bulgaria se aruncă crucea în borcan, cu puţin oţet, sare, boabe de muştar şi o foaie de dafin;
• În Rusia se aruncă crucea într-o fostă republică sovietică, apoi se trimit două divizii de tancuri să-i apere drepturile;
• În Olanda oamenii nu aruncă crucea, o rulează;
• În Germania nu se aruncă nicio cruce, pentru că nemţii sunt la muncă, nu stau de lucruri de genul ăsta.
Lectii corporative
Lucrurile se schimba…
Aici vei gasi trei lectii furnizate de mari corporatii care te vor ajuta sa supravietuiesti schimbarilor…
Si asa iepurele se aseaza sub copac si se puse pe dormit.
Lectie corporativa 1
Un corb statea intr-un copac fara sa faca nimic.
Un Iepure il vede si-l intreaba:”Pot sa stau si eu ca tine fara sa fac nimic toata ziua?”
Corbul raspunde:”Desigur, de ce nu?”
Dintr-o data apare o vulpe.
Se arunca asupra iepurelui si-l manca.
Lectie corporativa 1
Morala povestii este….
Ca sa stai fara sa faci nimic, trebuie sa fii asezat sus, foarte sus.
”Mi-ar place mult sa ajung in varful copacului acela” se plangea curcanul, “dar nu am forta necesara.”
Lectie corporativa 2
Un curcan se conversa cu un taur.
”De ce nu incerci sa mananci baliga mea?” ii spuse taurul, ‘contine multe elemente nutritive"
Curcanul gusta un pic si-si da seama ca ii furniza forta suficienta ca sa ajunga pe primul ram al copacului.
Ziua urmatoare mai manca un pic de baliga si se urca pe al doilea ram.
In sfarsit dupa ce manca multa baliga reusi sa ajunga in varful copacului
Imediat a fost vazut de un taran
care-l impusca si-l facu sa cada din copac.
Lectie corporativa 2
Morala povestii:
Sa mananci rahat te ajuta sa ajungi in varf, dar nu iti garanteaza ca ramai acolo.
Lectie corporativa 3
O pasarica migra catre sud pentru iernat.
Era frig, pasarica se simti rau si cazu pe pamant pe un camp.
In timpce zacea la pamant trecu o vaca
Si o acoperi de baliga
Pasarica infrigurata intelese ca baliga o incalzea si incepu sa se simta mai bine!
Multumita incepu sa ciripeasca de bucurie.
O pisica in trecere auzi cantecul pasaricii si se dusa sa vada ce este.
Pisica gasi pasarica, o scoase din baliga o curati si o manca!
Lectie corporativa 3
Aceasta poveste are trei morale:
1) Nu toti cei care te acopera de rahat iti sunt dusmani.
2) Nu toti cei care te scot din rahat iti sunt prieteni.
3) Si cand esti in rahat, taci din gura!
Lucrurile se schimba…
Aici vei gasi trei lectii furnizate de mari corporatii care te vor ajuta sa supravietuiesti schimbarilor…
Si asa iepurele se aseaza sub copac si se puse pe dormit.
Lectie corporativa 1
Un corb statea intr-un copac fara sa faca nimic.
Un Iepure il vede si-l intreaba:”Pot sa stau si eu ca tine fara sa fac nimic toata ziua?”
Corbul raspunde:”Desigur, de ce nu?”
Dintr-o data apare o vulpe.
Se arunca asupra iepurelui si-l manca.
Lectie corporativa 1
Morala povestii este….
Ca sa stai fara sa faci nimic, trebuie sa fii asezat sus, foarte sus.
”Mi-ar place mult sa ajung in varful copacului acela” se plangea curcanul, “dar nu am forta necesara.”
Lectie corporativa 2
Un curcan se conversa cu un taur.
”De ce nu incerci sa mananci baliga mea?” ii spuse taurul, ‘contine multe elemente nutritive"
Curcanul gusta un pic si-si da seama ca ii furniza forta suficienta ca sa ajunga pe primul ram al copacului.
Ziua urmatoare mai manca un pic de baliga si se urca pe al doilea ram.
In sfarsit dupa ce manca multa baliga reusi sa ajunga in varful copacului
Imediat a fost vazut de un taran
care-l impusca si-l facu sa cada din copac.
Lectie corporativa 2
Morala povestii:
Sa mananci rahat te ajuta sa ajungi in varf, dar nu iti garanteaza ca ramai acolo.
Lectie corporativa 3
O pasarica migra catre sud pentru iernat.
Era frig, pasarica se simti rau si cazu pe pamant pe un camp.
In timpce zacea la pamant trecu o vaca
Si o acoperi de baliga
Pasarica infrigurata intelese ca baliga o incalzea si incepu sa se simta mai bine!
Multumita incepu sa ciripeasca de bucurie.
O pisica in trecere auzi cantecul pasaricii si se dusa sa vada ce este.
Pisica gasi pasarica, o scoase din baliga o curati si o manca!
Lectie corporativa 3
Aceasta poveste are trei morale:
1) Nu toti cei care te acopera de rahat iti sunt dusmani.
2) Nu toti cei care te scot din rahat iti sunt prieteni.
3) Si cand esti in rahat, taci din gura!
Adevarate!
Legea lui Slous:
Dacă îndeplineşti o sarcină prea bine, vei rămâne cu ea pe cap.
Legea lui Franko privind locul de muncă:
Dacă-ţi place ceea ce faci, probabil că faci ceea ce nu trebuie..
Prima capcană a geniului:
Nici un şef nu va păstra un subaltern, care are dreptate tot timpul..
Legea lui Raphel referitoare la afaceri:
Cu cât angajaţii au mai puţin de lucru, cu atât vor lucra mai încet.
Maxima biroului:
Telefonul nu sună niciodată când nu ai nimic de făcut.
Legea lui Otto:
Întotdeauna faci ceva lipsit de importanţă când şeful trece pe la biroul tău.
Legea lui Chapman:
Dacă nu poţi să-ţi termini treaba în primele 24 de ore, lucrează noaptea..
Regula lui Harry:
Când nu ştii ce să faci, mergi grăbit şi ia-ţi o mină îngrijorată.
Concluzia coridorului:
Poţi să te duci oriunde, dacă ai o mină serioasă şi duci cu tine un dosar.
Legea lui Slous:
Dacă îndeplineşti o sarcină prea bine, vei rămâne cu ea pe cap.
Legea lui Franko privind locul de muncă:
Dacă-ţi place ceea ce faci, probabil că faci ceea ce nu trebuie..
Prima capcană a geniului:
Nici un şef nu va păstra un subaltern, care are dreptate tot timpul..
Legea lui Raphel referitoare la afaceri:
Cu cât angajaţii au mai puţin de lucru, cu atât vor lucra mai încet.
Maxima biroului:
Telefonul nu sună niciodată când nu ai nimic de făcut.
Legea lui Otto:
Întotdeauna faci ceva lipsit de importanţă când şeful trece pe la biroul tău.
Legea lui Chapman:
Dacă nu poţi să-ţi termini treaba în primele 24 de ore, lucrează noaptea..
Regula lui Harry:
Când nu ştii ce să faci, mergi grăbit şi ia-ţi o mină îngrijorată.
Concluzia coridorului:
Poţi să te duci oriunde, dacă ai o mină serioasă şi duci cu tine un dosar.
Pagina 4 din 34 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 34
Pagina 4 din 34
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum